O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JÁ VÁM NEVĚŘILA, TENKRÁT... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 září 2009

 Ahoj všichni na KUDLANCE. Jsem tu znovu, po třech letech, tehdy jsem od vás žádala radu. Psala jsem i do poradny - například to byl článek: JAK ZMĚNIT NEZMĚNITELNÉ.  Nojo, asi mě teď nepochválíte, za to, co jsem udělala;  já si toho přítele, se kterým jsem chodila a taky se stále rozcházela, nakonec přeci jen vzala..

 

 

 

 

     Musím vám napsat, jak to tedy se mnou dopadlo, protože byla všechno pravda, co jste mi tady všichni řikali, že se bude dít... Takže jsem si ho v létě 2007 vzala, prodala jsem svůj byt a odešla za ním na malé město.Po svatbě to fungovalo zprvu celkem dobře, on spokojený, že mě má konečně u sebe, a já si bláhově myslela, že se uklidní a budeme rodina. Jenže začátku nebylo nic problém, pracovala jsem u něj v kavárně jako barmanka, zprvu jen na zkrácený úvazek. Peníze, které jsem vydělala, tak jsem z nich platila jídlo. Nic jsem si nikdy nekoupila, ale ono ani nebylo kde .

 

     Když jsme pak  jeli do města, tak mi vyčítal, že nemáme peníze a když  jsem si chtěla koupit jen řasenku, na kterou jsem byla zvyklá, musel jít se mnou! To bylo zlé, protože řasenka se mu zdála hodně drahá. Ano, tak  postupně to začínalo, pomalu ale jistě, začal mi vyčítat úplně všechno  - že jsem na něm závislá a že nemám žádný kamarádky, jak se na mě všichni vykašlali, pak zase jak mám hroznou matku... Musela jsem ovšem chodit k jeho rodičům, protože on si snima neměl co říct , tak jsem měla chodit já.

 

     Ano, uznávám, moje největší chyba byla, že jsem prodala v Brně byt a peníze jemu dala na účet...Teď je to tak, že  nemám ani byt ani peníze, bydlím u rodičů s dcerkama (je jim už 13 a 9 let) ve dvoupokojovém bytě. K tomu našemu odstěhování došlo  tak, že tím, jak jsem pořád před všema dělala, jak jsem spokojená (hrála jsem komedii, ano), se u mě rozvinula deprese, začala jsem brát léky a pak i prosit manžela, že chci jít zpátky do Brna, jestli by se to nedalo nějak udělat.

 

     Jenže na tyhle moje prosby jsem slyšela jenom:  "Ty jseš vadná, nemocná!", a den co den byl protivnější. Nakonec už nechodil ani domů, chodil k nějakému kamarádovi, kde hulí trávu a úplně se změnil.Tak jsem se jednou sebrala a utekla k našim. Už se to nedalo vydržet, bylo to neúnosný. Také jsem mu pak řekla, že chci svoje peníze, že nám s dcerkami koupím byt - ale dočkala jsem se jen toho, že mi položil telefon a vůbec se mnou nekomunikoval. No, přiznávám, že jsem mu sprostě nadala a on se pak - prý na oplátku, že já jsem byla na něj hnusná, vyspal s naší barmankou z kavárny, s tou,. se kterou jsem se střídala. A ještě mi pak přišel říct, jaká to je "moje kamarádka". 

 

     Ale vůbec mě to nepřekvapilo, po těch zkušenostech s naším chozením, vždycky to tak bylo, chodil plakat jinam.... Nu, a co dál? Dala jsem to k soudu a teď čekám na peníze ... Taky jsme teď už  rozvedení cca od června. Do pěti dnů od rozvodu mi měl vyplatit peníze, jenže to udělal zase tak fikaně - a rozhlašoval všude po dědině, jak mě ještě ukecá, aby mi nemusel nic dávat!  Pak zase říkal, jak mě miluje, a zase brečel a válel se po zemi. Ale když jsem ho vyhodila, tak úplně obrátil a stal se z něj arogantní hajzl. No, a od té doby už konečně nejsme spolu.

 

     Trvalo to celých skoro 5 let, ano, tak dlouho jsme byli spolu. Než jsem fakt spadla na hubu a teprve teď se mi rozsvítilo. Pozdě ale přece. Tak - jen jsem vám to všechno chtěla vypovědět, jak to se mnou dopadlo...

 

Katka

 

 

 

Komentáře (35)add feed
nojo, stalo se, : bb2
za chyby se platí, zaplatilas, je ti - 35? - mladá, pěkná, poučená, děti zdravé, tak hodně štěstí, zdraví a rozumu, ne aby ses hned zase zaláskovala, dej si rok dva oraz.
září 25, 2009 03:06
no někomu stačí říci, : Inka
poslouchá a zapřemýšlí a někdo si to prostě potřebuje prožít, aby to poznal na vlastní kůži, že to tak opravdu je. Držím Ti place, ať všechno dobře dopadne a dáš se dohromady. Jednu výhodu to přece jen má, že jakmile se znova setkáš s takovýmto vzorkem jednání v budoucnu, tak snad už budeš poučená a dáš od toho ruce pryč včas.
září 25, 2009 06:02
Tohle si Katko nastuduj… : Loki
září 25, 2009 07:19
.. : kolemjdoucí
hm...tak to jsem asi psychopat smilies/angry.gif
září 25, 2009 08:00
Nevěš hlavu… : Loki
Zase, narozdíl od těch normálních, spíš dobře a nevíš co je stres. smilies/grin.gif
září 25, 2009 08:16
... : katka*
No jo, chybama se člověk učí. Kdybychom vždycky dali na rady moudřejších, nebyli bychom tam, kde jsme dnes.
tak se ze své chyby pouč a zvedni se! Uvidíš, bude líp, neboj se. Na ex se vykašli, nestojí ti za to...
září 25, 2009 09:03
.... : kormidlo-katka
Děkuju Loki za odkaz....tam je to napsáno uplně přesně.Akorát je mi líto holky která spadne do jeho sítí tedsmilies/shocked.gif( Já vím nemuselo by mě to zajímat ,ale fakt to bylo peklo,jsem ráda ,že jsem to ukončila ,sice mi to trvalo,ale už to je.A děkuju všem za podporu ,zase mám kolem sebe lidičky ,ktery vím že mi vždycky pomohou a budou při mě stát ,jsem jim neskutečně vděčná. smilies/smiley.gif
září 25, 2009 09:17
... : kormidlo-katka
Ještě jsem vám chtěla napsat ,že jsem se spojila s jeho byvalou partnerkou, má už vlastní život a prožila si to stejny co já ,ba ještě možná o chlup horší,držel ji i kudlu u břicha a shodil se schodu......Ona byla vybusná povaha ,kdezto ja jsem trpeliva a radsi jsem mlčela,tak to možná nevyustilo v takovou situaci jako u ni.Dohnala ho pry i k tomu že skočil hlavou do kamení.Je to ubožák......
září 25, 2009 09:22
kormidlo-katka : mamča
Přestaň se babrat v jeho životě a v životech jeho "bejvalek". Udělej tlustou čáru, a věnuj se svým dětem. Určitě jim soužití s Tvým psycho-manželem moc neprospělo, tak jim to teď vynahraď.
Aspoň budeš mít nějaký životní cíl. Když už nemáš ráda sama sebe, tak aspoň těm dětem věnuj tu lásku, co máš v sobě, a 5 let jsi jí vyplýtvávala na chlapa.
září 25, 2009 09:39
Loki, : Eny
já to přečetla jedním dechem, ex je psychopat. A já si říkala co se to děje, manipulátor bez citu. Jen jájájájájá...nikdo jiný nebyl. Jen on.Nikdy nebyl vinen, za vše jsem mohla já, nebo rodiče, nebo děti, nebo komunisti, nebo jeho nadřízení, nikdy z ničeho radost, jen splíny, depky a zlost. Příkazy, zákazy.
Uff, dík Loki, skládačka je úplná.
září 25, 2009 11:15
souhlasím s mamčou.... : Kulíšek
taky mi psala...a měla pravdu...věnuju se teď dětem, když už nemusím synovi přítele...a je nám super krásně....věř mi, ty děti tě z toho vytáhnou ...neboj, držím palečky...:-)
září 25, 2009 11:27
Co vás probůch : NČ
u těch magorů drží? To fakt musí dojít až na kudly (Kudla promine) u břicha, aby vám to teprve došlo?
září 25, 2009 11:48
........nč : kormidlo-katka
Kdo nepoznal nepochopí,je to takovej začarovanej kruh.....někdo vyskočí dřív někdo později a někdo se v něm motá dokonce....... smilies/undecided.gif smilies/undecided.gif smilies/undecided.gifČlověk věří že se to změní.....
září 25, 2009 11:58
NČ... : Eny
to se nedá vysvětlit.
září 25, 2009 12:05
... : NČ
Jestli to nakonec vopravdu nebudou ty jejich velký klady....
září 25, 2009 12:08
víš Ty člověče jak : Eny
dovede žena věřit, když chce?
září 25, 2009 12:18
... : kormidlo-katka
Oni ti šmejdi maji dar manipulovat a probouzet pocit viny a slušně vychovanej člověk věří a drží a posloucha asnaží se tomu porozumět ,až pak nakonec zjištuje že je vlasně uplně neschopnej a kdyby nebylo psychouše tak je bez něj uplna troska. smilies/sad.gifTo mi vtloukal celych skoro 5 let ,že kdo by mě chtěl s dvema dětma ,že je jedinej kdo mě miluje a nikdy se mě nevzdá.
září 25, 2009 12:22
Mi to hlava nebéře : NČ
"Jak dovede žena věřit, když chce". Nojo, to bych pochopil. Ale nechápu, proč chce???
A pak taky nechápu, proč ženská "drží a posloucha a snaží se tomu porozumět". Proč?
Asi teda, protože chce, žejo. Ale proč chce......?
Já klidně chápu lidskou potřebu a touhu věřit. Chápu, proč moje babičky chodily do kostela, modlily se - jim to přinášelo klid, úlevu, potěšení.
Jenže co tadle, tady výše popsaná, víra přináší za klid, úlevu a potěšení vám?
To jako bych si schválně koupil boty vo dvě čísla menčí a strašně chtěl věřit tomu, že se třeba jednou vytáhnou. Budou tlačit jako svině, nohy zničený, krvavý, každej den pobytu v nich jen utrpení. Už jen ty každodenní myšlenky při rannim probuzení, že je zase celej den musim mít vobutý, mě časem donutěj navštěvovat psychiatra. Ale já VĚŘIM, protože chci věřit, že jednoho rána mi padnou jak ulitý a svět bude rázem opět jak rozkvetlá stráň.
září 25, 2009 12:45
Pro NČ...nooo, už jsem chtěla : Eny
napsat, vůbec netušíš...ale těma "botama" jsi dokázal, že víš...jenže Ty boty se Ti zezačátku strašně líbily, netlačily, byly nádherné a ke všemu se Ti hodily, až když jsi v nich trošku pobyl, tak jsi zjistil, že začínají zlobit, a nejenže z nich bolí prsty a paty, ale že z nich bolí i srdíčko, jenže když Ty nemáš jiné. A už se Ti narodily další a další botičky a Ty první boty slibovaly tolik krásných procházek...a tak je pořád bereš a zkoušíš a dáváš šanci, a až se Ti úplně rozpadnou, a buď si koupíš nové, nebo si raději obuješ žabky, ikdyž bys měl zmrznout, pak teprve prozřeš a řekneš si, já blázen, proč jsem těm blbým křuskám dával tolik šancí.....
září 25, 2009 13:05
NČ a Eny : mamča
Vaše debata o "křuskách" se mi moc líbí. Do kamene by se měla tesat vaše slova. Jen aby si ti, kterých se to týká, z toho vzali příklad.
září 25, 2009 13:17
Eny : NČ
Snad, že zpočátku se ty funkl nový boty strašně líbily, to jo. Tlačit ale musely hned, jenže to se dalo vydržet - nohy byly ještě zdravý, žejo.
Jo, i chápu (ale dost obtížně), že se to hned nepoznalo, i když si myslim, že už od začátku musej bejt určitý varující znamení, kterejm se ale nedává důležitost. Proč se to ale nechává dojít až do krajností? Eny, už mi ani znova nevodpovídej, já todle prostě nepochopim, to bysme se motali už jen v kruhu.
září 25, 2009 13:18
musím NČ : Eny
představ si, že nevíš jak je v lakýrkách...to není kůže, přizpůsobivá a jemná. Ale dokud ty lakýrky nezačneš nosit...nevíš, vypadají nádherně, ale sakra nepovolí a nepovolí. A Ty nožičky tak bolíííí
září 25, 2009 13:40
NČ : kolemjdoucí
už jsem to tu někdy psal, že mě na ženách ze všeho nejvíc vždycky fascinovalo, jak jsou snadno manipulovatelné a jak rády věří tomu, co chtějí slyšet.Tos opravdu nikdy nezkusil, si s nějakou trochu pohrát? Ony totiž čím víc jim ubližuješ, tím víc se ti snaží dokázat jak moc tě milují. Tohle byl můj důvod, proč jsem začal na kudlu psát. Aby holky pochopily.
září 25, 2009 13:57
Nojo Eny, to už je fakt dokola. : NČ
Než je začneš nosit, to nepoznáš. Jenže když je začneš nosit, tak to poznáš safra brzo. A to je taky nejvyšší čas, je vyměnit za větší lagýrky anebo klidně i tenisky. Když ale lpíš a čekáš na zázrak (nebo na Kokota), zničíš nejen nožku ale i psýchu.
září 25, 2009 13:58
kolemjdoucí, : bb2
a kde kdy se vzal ten obrat, že ti teď záleží na tom, aby pochopily?
září 25, 2009 14:00
Eny, nojo, : bb2
jenže s lakýrkama obvykle nemáme dvě tři děti, že ;-) tlačících bot se člověk zbaví raz dva, ale s člověkem, co se začal měnit po narození druhého dítěte, to jde hůř. Fakt je, že někomu je líto i těch bot a radši trpí puchýře, já boty šoupnu do popelnice, puchýře zalepím a jdu si koupit nové botky, ale tak se většinou nerodíme, aspoň jednou si ty puchýře zkusit snad musí každý.
září 25, 2009 14:02
joooo : Eny
teď už to taky vím, jen se snažím vysvětlit proč tak dlouho nosíš šmejdské křusky, protože nevěříš, že je nerozchodíš, nebo nevěříš, že by Ti v teniskách mohlo být líp...nemáš sílu na změnu. A už dost...papapapa lidičci, přeji krásný víkend, přijedou mi děťátka, jedu si pro ně na nadr. Pak placky s masíčkem a pivíčko, ňamňamňam.....
září 25, 2009 14:04
přesné bb : Eny
ale Ty jsi žena, proto to cítíš....
září 25, 2009 14:07
... : bb2
i někteří samečci...užij si pěkný víkend a ať nás boty netlačí :-)
září 25, 2009 14:09
bb : kolemjdoucí
tady, na kudle. Nějak jsem se sem dostal omylem z vyhledávače, už si to nepamatuju. Ale pamatuju si, jak mě naivita a upřímnost toho příspěvku ohromila. Tak jsem připsal nějaké své moudro a dal odkaz na Hausmanovy Základy mužského šovinizmu. Pár kudlanek si je tenkrát přečetlo a některé i pochopily, o čem se v nich píše. No a už jsem se chytil. Občas trochu zlobím, občas provokuju, ale jelikož už mne většina prokoukla, tak se mírním.
září 25, 2009 14:11
... : bb2
takže virtuálně je chápeš a snažíš se, aby i ony pochopily jak se věci mají, a reálně si hraješ a pohráváš? :-) obvykle je to naopak...
září 25, 2009 14:14
... : KITI
Doplněk k Lokiho odkazu (nečetla jsem vše, možná tam také někde bude uvedeno):
http://naseveru.bloguje.cz/699121-strez-se-psychopata-muj-synu.php
Ono to není tak jednoduché téma. No, jdu, abych nikomu nevnucovala (jako psychopat smilies/wink.gif smilies/grin.gif) svůj pohled na realitu.
září 25, 2009 14:22
bb : kolemjdoucí
Naprosto přesně, jenom reálně už si moc nepohrávám. V mém pokročilém věku už to jaksi nemá ten efekt...(sice bych asi reálně neměl problém dostat zachovalou třicítku do postele, otázka ale je co bych tam s ní potom dělal) ale to mi nebrání se podělit o své (troufám si zcela neskromě říci) bohaté zkušenosti.
září 25, 2009 15:06
Eny : Iris
pokud se ještě vrátíš sem od příjemných povinností - s těma botkama je to moc hezky napsané, i následná debata kolem se mi líbí. Je to výstižné a přitom roztomilé, i když na vážné téma.Prostě se mi zalíbí botičky,myslím na ně kudy chodím, koupím si je, mám z nich ohromnou radost,jsou krásné, jeví se pohodlné, nepřipustila bych, že mají závadu - no trošku zlobí, pravda, ale to se poddá, no přeci je nevyhodím, mám je moc ráda, líbí se mi, sluší mi - musí se jen vytáhnout..a tohle a tamhle..........ale myslím, že nic nového k tomu nedodám, já už vůbec ne.smilies/wink.gif
Eny hezký víkend s dětmi a hlavně oslavenkyní, pa i.
září 25, 2009 16:05
Irisko ahojky....jsem tu jen na přečtení příspěvků, jsem : Eny
ráda že ses ozvala. S dětma je nádherně, už vařím gulášek a silný vývar s puckama(spešl zavářka do vývarů), děti to zbožňují. Zítřejší obídek bude! Dortě už chybí jen karamelový krém. Dáme vodárnu a červené vínko a ještě poběžím za babi. Víkend bude skvělý, jen doufám, že Tvůj také. Držím pěsti. Papapapa.
Pro NČ...už lítám jen v žabkách, nebo teniskách a máš svatou pravdu, už 2 a půl roku mám nožičky jako z pohádky. A dušičku taky. Sem tam sice z popelnice ty staré křusky vykouknou a zahrozí, ale už se nedám, jako v tom povídání o psychopatech, nereagovat, zmizet jim z dosahu, nevnímat a žít konečně svůj život...papapapa, mám Vás tady moc ráda.
září 25, 2009 20:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]