O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO ZVYŠUJE LIDSKOU INTELIGENCI? ALKOHOL A CIGARETY! PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 srpen 2019
Vážení, již dlouhá desetiletí panuje názor, že alkohol zabíjí mozkové buňky a snižuje lidskou inteligenci. Podle nové studie je však skutečnost úplně jiná. Studie, jejíž zdroj bohužel nelze dohledat, naprosto vyvrací zajeté názory o alkoholu a cigaretách!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkohol sice zabíjí mozkové buňky, ovšem podle studie jsou na tom mozkové buňky podobně jako cholesterol – některé jsou dobré, zatímco jiné zase špatné. Alkohol, a dokonce i cigarety, zabíjí právě ty špatné mozkové buňky, které omezují inteligenci. Ve výsledku tedy alkohol a cigarety lidskou inteligenci zvyšují!

 

 

Výsledek obrázku pro OPILÝ MUŽ S CIGARETOU V HOSPODĚ

 

 

Studie se opírá o fakt, že největší koncentrace odborníků a všeznalců se nejčastěji nacházejí v hospodách. V oblaku kouře je možné nalézt desítky ožralých odborníků, kteří mají řešení na vše. To nemůže být náhoda. Není možné, aby se toto dělo náhodně. Jako další důkaz posloužil český pan prezident Miloš Zeman. Dlouholetý opilec a kuřák se stál nejlepším prezidentem, jakého Česká republika kdy měla.

 

Další náhoda? Nemožné, tvrdí studie.

 

 

 

Údajně stačí jen 5 piv a půlka krabičky cigaret denně, aby se Vaše IQ až zdvojnásobilo.

Rázem budete mít odpověď na všechny otázky a řešení na všechny problémy.

 

 

FRAU MÍCA,

zaručené zprávy převzaté

z dobře informovaného webu

 

Komentáře (12)add feed
... : andrea
Hospody jsou plné chytrých a moudrých mužů. Podle všeho tam získávají nejen rady a chytrost, ale hlavně pochopení od svých kolegů.
Na jednu stranu jim závidím, - my, ženské, nic podobného nemáme. smilies/grin.gif
srpen 13, 2019 13:59
... : karolina
Pána s vysokým IQ máme v sousedství. Neskutečně chytrý, všechno zná, všude byl, a hlavně: každý den plno hodin "studuje v putyce", kterou máme bohužel dokonce dole v domě :-)
srpen 13, 2019 14:02
... : NČ.
Tak řeč jde o putykách, alkoholu, cigárech. To se docela určitě nevyskytuje v univerzitních knihovnách a přednáškových sálech. Přesto si nemůžu odpustit tvrdit, že i tam se vyskytuje zhruba stejný množství pitomců, kteří sice jsou schopní něco nastudovat a dlouze o tom vykecávat, leč docela obyčejnej selskej rozum, stejně tak, jako vyšší index EQ, zcela postrádají. Stačí si projet pár jmen zcela neschopnejch politiků s jejich titulama. To, že se některej Prof. PhDr., Ph.D., LL.M, MBA, ... zrovna nevykecává v hospodě, nýbrž z televize poučuje přímo celej národ, to z něj chytrýho a hlavně(!!!) moudrýho(!!!) člověka neudělá.
Brejden všem, jdu na pivo a na cikáro.
srpen 13, 2019 14:18
... : Krakonoš
Ten web, ze kterýho Frau Míca čerpá, je nesmírně zábavnej. Hlavně teda četbou komentářů pod aprílovejma článkama. Něco mi řiká, že lidem, který nedokážou rozpoznat ani takhle na talíři naservírovaný a voznačený "fake news", by mělo bejt vodebraný volební právo. smilies/wink.gif
Večír du jdu na pivo a na fajfku, by mi nč v inteligenci neuprchl ani vo půl koňský dýlky. smilies/grin.gif
srpen 13, 2019 15:48
... : mica
Díky Krakonoši za tvá slova uznání. To je web vědecký, zcela důvěryhodný a jsem děsně ráda, že jsi rozpoznal jeho velkou hodnotu.
smilies/grin.gif
srpen 13, 2019 21:50
... : Mikin4
I ja se uprimne raduji nad clankem plnym prekvapujicich odhaleni a faktu. Konecne napsali pravdu! Jak na mnoha prikladech vidime, bohulibe ucinky koureni i piti se ovsem neprojevuji jen v oblasti mentalni, ale i fyzicke. Jiz nase babicky rikaly: kořalka dělá, mladá těla.
Jinak souhlasim s Krakonosem v tom, jak by melo byt nalozeno s temi, kteri to berou vazne. A uhanim do naseho obchudku s alkoholem, kde se minuly rok zacal prodavat i vehlasny Kozel. Pullitrova plechovka byla za CAD3, potom za $2.85 a ted je tento elixir mudrcu az do konce srpna na sleve za $2.60.
Pridavam dalsi clanek o vecech, o kterych se v mainstreamu nedoctete. Sdilejte, nez to smazou!
http://www.infobaden.cz/2016/08/31/kdyby-hitler-vyhral-valku-o-pomoc-pri-obnove-rise-by-nepozadal-line-turky-ale-pracovite-slovany-prohlasil-zeman/
srpen 13, 2019 23:09
... : ketrin
Infobaden je super. A znáte Paralelní listy? http://www.paralelnilisty.cz/
Satirici a recesisti to teď mají těžký, protože kam se hrabou na naši současnou realitu.

A zdravím všechny lidi dobré vůle smilies/smiley.gif
srpen 14, 2019 08:34
... : doktor
Míco, jsem unešen a dalo by se říci,že i nadšen.Bezva napsaná studnice poznání.Do hospody nechodím ( vím,mé mínus ),ale hlt koňaku a dobrý doutník není k zahození.Ahoj veselé Kudly.

srpen 14, 2019 12:26
... : mica
to je nááááááááááááádhera!!!
Já vždycky říkala, že Češi jsou super. Vzpomínáte, když se volil Nejvýznačnější Čech, jak to vyhrával Cimrmam?
Zajímavý je, že když je "nálada na enóno", tak se objeví halda nádherných vtipů. A teď jsme tedy o kus dál, a i když se máme relativně fakt dobře, tak jsou lidi setsakra rozhádaní. A najednou - je na světě (tom hezkym českym) plno úžasně vtipných webů.
Jásám smilies/cheesy.gif

srpen 14, 2019 13:51
... : Mikin4
Jé, ahoj ketrin!!! Jeste aby se tak objevila bb2 nebo Petronila! smilies/smiley.gif Infobaden je perfektni, Paralelni listy taky. Tohle video je par roku stare, ale porad aktualni. http://www.infobaden.cz/2015/09/09/prvni-tri-uprchlicke-rodiny-uz-jsou-v-praze-magistrat-prideluje-byty/
Mico, naprosty souhlas. Ceskemu humoru a satire se jak se zda nejvic darilo a dari v "zajimavych" dobach. smilies/smiley.gif
srpen 14, 2019 17:23
... : Krakonoš
Krása! Ahoj ketrin!! Mura, bb, Petronila - dočkáme se? Bylo by to super! smilies/wink.gif
srpen 14, 2019 21:36
... : Mikin4
Cigarettes, whiskey and wild, wild women
They'll drive you crazy, they'll drive you insane


srpen 19, 2019 06:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]