O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PODÍVEJTE A POTĚŠTE SE ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 srpen 2019
Výsledek obrázku pro noty pngVíte, co je to „flash mob“? Podle wikipedie se tak nazývá blesková zábavná akce, při níž se náhle vyskytne vícero lidí v předem určený čas na předem určeném místě, udělají něco bizarního a zmizí. Já to bohužel zatím nezažila, ale ráda bych  – musí to být fantastické… Ráda se na videa, zachycující tyto chvilky, dívám. Mám ráda tváře překvapených lidí kolem, jejich rozjasňující se a potěšené obličeje. Všichni vypadají, jakoby dostali najednou nádherný a nečekaný dárek…

 

 

 

 

To takhle jdete po ulici, spěcháte někam, prodíráte se mezi lidmi v supermarketu, čekáte na vyšetření v nemocnici, jste na nádraží a hledáte pokladnu, nebo stojíte v metru a čekáte na vlak....

 

Když tu - najednou...

 

 

 

 

 

 

moc ráda bych to zažila

na vlastní oka a ucha

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (16)add feed
... : Mikin4
Mate v E.U. krasnou hymnu!
Tahle nadhera se zase podarila v Americe ve Filadelfii.
https://www.youtube.com/watch?v=_zmwRitYO3w
srpen 08, 2019 23:26
... : JanaJ.
Moc krásný.
Určitě to lidi spojuje víc než nějaký hloupý demonstrace proti nesmyslům.
srpen 09, 2019 05:37
... : Mikin4
Ja bych rekl JanoJ, ze i demonstrace za dobrou vec lidi spoji. Jak ty nedavne, tak i ty pred skoro 30 lety, ktere vratily nasi vlasti svobodu.
srpen 09, 2019 05:57
... : mamča
Mikin4 : ...a kterou vlast máš na mysli ?
srpen 09, 2019 06:25
... : Mikin4
Zdravim mamco! Mam na mysli svou puvodni vlast, ve ktere jsem se narodil. Moje nova vlast zatim zadnou zlocinnou diktaturu diky Bohu nepoznala a ja verim, ze to tak zustane.
Ale zustanme radeji u tema diskuse. Flash mobs jsou nadhera. smilies/smiley.gif
srpen 09, 2019 06:47
... : Milene
Je to nádherná skladba. A dojímavá. taky bych to takhle chtěla zažít. Ty děti byly senzační.
srpen 09, 2019 09:39
... : NČ
Jest to věc naprosto neuvěřitelná, že snad si ještě někdo, byť rozumu velmi mdlého, může myslet, že komunizmu nás zbavily demonstrace. Ha, ha, ha, che, che, che!
srpen 10, 2019 14:04
... : Mikin4
No, rec je NČ sice o necem jinem, ale kdyz jinak nedas... Toho zlocinneho systemu nas zbavila v prvni rade jeho naprosta ekonomicka neschopnost a fakt, ze to Gorby vcas pochopil a Ronnie podporil. Jinak by nas toho zbavil az hladomor a bylo by to skarede... No a bez tech milionu lidi co sly demonstrovat, vedeni cestnymi lidmi jako byli tehdejsi studentsti vudci a hlavne pan Havel, bez te nadherne sametove revoluce, bez te to mohlo dopadnout treba jako v Belorusku nebo Tadzikistanu. A zil bys dodnes v asijske dire. Tož tak...
A urazky si strc za klobouk, at to nedopadne jako posledne. smilies/wink.gif
P.S. Co rikas na ten Flash Mob?
srpen 10, 2019 15:00
... : Mikin4
Mohu se mylit, ale tohle byl prvni flash mob tady na Kudle. Me se na tom nejvic libi ten cernoch s telefonem v cervenobilych teplakach, ze ktereho se vyklube dalsi hrdinny tenor. Apak ten mlady par z jakesi nabozenske sekty (pravdepodobne Amish).
https://www.youtube.com/watch?v=bymQ0j4LcLY

srpen 10, 2019 15:23
... : Už se to zase *e*e jinym tůspbem
Nevim, co je flash mob.
A jinak - neurážel jsem, jen reagoval na větu: "tak i ty demonstrace pred skoro 30 lety, ktere vratily nasi vlasti svobodu.", protože něco takovýho může pronést skutečně jen osoba slabomyslná. A je mi uplně, žes to byl zrovna ty, napsal bych to každýmu.
Pa pa, cukrouši.
srpen 10, 2019 15:26
... : d@niela
Kucí, pohov, OBA!!!

Pěkně prosím
♥️
srpen 10, 2019 16:44
... : NČ.
Klídek. Vždyť je dneska duhovej den hrdosti. Máme se všichni rádi.
srpen 10, 2019 19:20
... : mamča
d@niela : Myslím si, že Mikin tím, že v ČR už tak dlouho nežije, vůbec nemá ponětí, jak je to tu po 30ti letech s tou jím vychvalovanou svobodou. Ano, můžeme říct, nebo i napsat, že prezident je v.l. To se toleruje, ba přímo podporuje. Ale když napíšeš třeba na Novinkách nesouhlasný komentář třeba k problému migrace, hned dostaneš "ban", nebo pokud se vyjádříš k nějaké "ožehavé" tématice, nastoupí pohůnci našeho skvělého ministra vnitra, a můžeš si taky vykoledovat trest ve formě podmínky, která tě pak omezuje při výběru nebo setrvání v zaměstnání.
Hůř, než za "totáče", protože tě snadno najdou. Špiclují i sociální sítě a blogy.
A zatímco za hanobení hlavy státu ti nehrozí nic, třeba za pravdivé vyjádření o nešvarech našich snědých spoluobčanů tě popotahují po příslušných úřadech. Když dva Němci počmárali Karlův most, dostali podmínku ve formě "Ty, ty, ty", ale když jistý Čech namaloval tykadla na předvolební plakát ODS, dostal trest Veřejně prospěšných prací, a když nechtěl ztratit práci a trest nenastoupil, šel do báně.
A to je ta svoboda ?
Aha. Můžeš sice svobodně nechodit do práce, ale můžeš taky svobodně chcípnout někde pod mostem.
Tahle svoboda se mi fakt nelíbí.

srpen 11, 2019 06:53
... : doktor

No ano je duhovej den smíření a spojenectví a kamarádství.
Mamčo,souhlas,je to znát na jeho reakcích.

Jinak všechny vás zdravím,dovolená s vnukem byla super.
srpen 11, 2019 13:18
... : Mikin4
Nezlob se mamčo, ale s tim kde ziju je to dost levny argument. Ja jezdim do Ceska kazdy rok a mam tam desitky kamaradu a kamaradek. Nerikam ze se s nimi shodnu uplne ve vsem, ale v nazoru na komunistickou diktaturu vzdycky. Ani jeden z nich nezapomnel na nemoznost cestovani, ostnate draty, cenzuru a nedostatky toho nejbeznejsiho zbozi v obchodech. Chapu ze nekoho rozzlobi, kdyz mu smazou na Novinkach nejaky nenavistny komentar, ale srovnavat tu hruznou dobu s dnesni svobodou me prijde jako uplny nesmysl.
srpen 11, 2019 17:15
... : Krakonoš
No, mamčo, když napíšeš "pravdivé vyjádření o nešvarech našich snědých spoluobčanů" slušně a bez rasistickejch urážek, pak ti jistě žádná podmínka ani jiný pronásledování nehrozí. Koneckonců tebou voznačený "hanobení hlavy státu" je zhusta taky jen "pravdivé vyjádření o nešvarech výkonu funkce našeho presidenta". Kdo ten úřad nejvíc hanobí je mimochodem president osobně.
To, že například tento idiot dostal (nepravomocně) podmínku, je naprosto v pořádku:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/za-hajlovani-na-demonstraci-spd-dostal-muz-podminku-40292865
No a pokud tento jinej idiot svobodně chcípne pod mostem, bude to taky v pořádku:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004320707056
To vše je totiž součástí svobody - nutnost nýst následky svýho svobodnýho rozhodnutí (v prvním případě porušit zákony, ve druhým stát se celoživotním flákačem a parazitem). Mikine, ozvu se. smilies/wink.gif
srpen 12, 2019 11:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]