O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PAUZÍRUJU PDF Tisk E-mail
Středa, 13 červen 2018
Jo, nějak nezvládám... zase musím za tu velkou louži a nějak se toho na mne navalilo víc než dost. Sice jsem si udělala super harmonogram, ale ... V pátek mi u dveří zazvonila paní předsedová SVJ, s tím, že jsem vyplavila sklep. No, po zevrubné kontrole mojí rourové šachty bylo konstatováno, že nic není tak suchýho, jak ona, myslím tím šachtu, a že to tedy bude jinde. Ano, nade mnou někdo někoho vyplavil.


 

 

 

 

 

Jenže, já žiju na přízemní noze,  takže cokoliv se opravuje, opravuje se přes můj WC. Od pondělí doteď se tu kutalo... Nakonec bylo všechno jinak, roury, které byly několik let rezavé a na nichž byly obdivuhodné krápníky, se tedy vyměňovaly, pak také musel přijít mistr elektrikář, protože jednoho z instalatérů to "koplo". Ony tam totiž všude možně jsou zabetonované (už skoro 40 let) nějaké ty dráty, a letem času holt to vše zkorodovalo.

 


Instalatér dostal nařízeno, že se to musí všechno odvrtat a vyčistit, a navíc doporučení od svého šéfa, ať si na práci se sbíječkou v probíjejícím prostředí vezme rukavice. No, skončil v nemocnici na kapačkách... ten instalatér, pochopitelně.  Dostal šlupku.

 

Pak se to ale stejně muselo odvrtat, vyčistit, všechny roury cca 3 - 4 metry vyměnit. Teď, když to píšu, tak to zní celkem jednoduše, ale znamenalo to "neteče voda", "nejde elektrika" a to vše tři dny...
Tudíž nebylo času ani šlapajícího internetu.

 

 

Nejvíc mi ovšem vadí, že já jsem v tom zcela mimo, jen holt mám prostě smůlu, že bydlím v přízemí. Ale - to jsem tu už v průběhu let taky párkrát řešila... Dost mi v tom poradila tehdy i "bíbí". 

Jak vidíte, zůstala mi navíc vybouraná zadní stěna. Prý si to "nějak" mám udělat...

 

 

Teď už jen přemýšlím, co nezapomenout. Zítra jdu s Kajoukem k jeho panu doktorovi a pak už frrrrr...Ozvu se co nejdřív, nebojte. 

No, a kdyby mi náááhodou někdo poslal nějakou zajímavost, typ na článek... bylo by to super.

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Tak tobě by asi vyrostl i trpajzlík. S tím umístěním bytu máš v tomhle případě smůlu a to máš ještě kliku, že to není světlík a nebydlí nad tebou nějaké prase.
My jsme v Holešovicích světlík měli a chudák sousedka, která bydlela v bytě, kde pod ní světlík končil. Do světlíku byl přístup pouze z jejího bytu a když naše domácí ten svinčík nechala vyklidit tak jí to nosili přes byt a následně jí ještě domácí poslala fakturu na zaplacení 5.000,-Kč.
červen 13, 2018 17:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]