O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PTAKOBIJEC PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 květen 2018
Už 12. dubna přiletěly vlaštovky, dlouho se ale nezdržely, byly to Polandy a brzy odtáhly dál na sever. Za tři dny přiletěly naše a pustily se do díla. Začaly lepit hnízda na baráku a náš pes Frigo si mohl hlavu vykroutit. Brzy na to si začali v okapech dělat svoje nepořádná hnízda i vrabci.

 

 

 

 



 
Frigo nenechá žádného opeřence na pokoji, už dříve se snažil nějakého kosáka, nebo alespoň vrabce  ulovit, ale na ně nebyl dost rychlý.


Malé vlaštovindy zatím jenom řvou jak protržené a dožadují se na rodičích krmení. Ale mladí kosáci i vrabci už opustili hnízda a zkouší svoje aviatické schopnosti. Moc jim to ještě nejde, kosáci Frigovi zdrhnou, lítat pořádně ještě neumí, ale už jim to běhá pěkně rychle a psovi se schovají do ostružiní.

 

Vrabčáci jsou na tom hůř a pes už jen tak tak, že jednoho nepřežvejkal. Zachránili jsme ho na poslední chvíli, byl jenom oslintaný a v úplném šoku. Strčili jsme ho do krmítka, za chvíli přiletěli rodiče a spolu s nimi, padavým letem, přece jenom odletěl do bezpečí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 Ale Frigo si pokoj nedá; dneska jsme u Vltavy viděli divnou husu, určitě to patřilo mezi vrubozubé, ale přesně nevím.

 

Nejspíš to uletělo ze ZOO v Troji, to se jim tam stává dost často a pak jsou tady na rybnících vidět divní kříženci.

 

Pes tam za ní honem letěl, že se s ní bude kamarádit, jenže tam zároveň hnízdí labuť s pěkně vzteklým labuťákem a pes přiběhl hned nazpátek jako zpráskaný pes.
 
A stejně si nedal pokoj. V lese jsem, jen tak tak, před ním zchránila mládě žluny zelené. Bylo mu to moc líto, že jsem mu jí nenechala sežrat a tak mu zítra uvařím alespoň španělské ptáčky.

 

 deeres

 

PS:

 

  • Ptáčci španěláčci chutnali, ani jsem s nimi nemusela kolem něho lítat. Je to prasopes, co sní cokoliv. Klidně i cibuli, na to si dá pomeranč a pak si nakonec smlsne na plastové zátce od PET lahve. 

  • Obec  u potoka udělala psí hřiště na agility, tak jsem ho tam dneska proháněla. Ale i na tom můstku se mlsně oblizuje.

  • Jenže pak mně došly mňamky a on pořád běhal po kladině a proskakoval obruč a očekával odměnu. Já nic, tak začal lítat a skákat kolem mne a vykřikovat:"Dej, dej ,dej!" Jenže mu to bylo houby platný. Kde nic není, ani Frigo nebere.

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : mia I
Frigo je boží. smilies/smiley.gif
květen 28, 2018 07:45
... : doktor
Deeres,moc dobré.Frigo je jasně bezva kámoš a uličník.A komu by nechutnali španěláci.Ahoj všichni.

květen 28, 2018 12:37
... : andrea
Jestli se nepletu a vzpomínám dobře, tak Frigo není sám, deeres má těch chlupáčů víc.
A ty nádherné procházky, závidim a těším se na další!
květen 29, 2018 10:19
... : *deeres*
Chlupáči jsou jenom tři a z toho je ještě jeden ve skutečnosti úplně protivná kočka, co má psy na háku.
květen 29, 2018 10:24
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]