O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ABSURDNÍ PŘÍHODA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 prosinec 2007

Tahle událost je skutečná - i když to tak nevypadá. Stala se během jednoho Štědrého dne. V době, kdy se většina lidí připravovala na příjemný rodinný zážitek, všude už pohoda, klid ... Ale ne každý měl důvod být veselý. Tak už to ale bývá... V jedné rodině ten den ráno umřel pejsek, jezevčík. Byl velmi starý a velmi milovaný.

 

 

 

     Patřil starým osamělým manželům, pro které byl dávno už víc než psem, byl jejich opravdovým rodinným členem. Proto se rozhodli, že aby se mu hezky odpočívalo, pohřbí ho v nedalekém lesoparku, kam s ním tak rádi chodívali. A že počkají do odpoledne, tak nějak chvilku před tím, než by se začalo stmívat a na ulicích už nebude tolik lidí... Zabalili pejska do jeho deky, dali do sportovní tašky a pán se vydal na svou smutnou pouť. Nebylo to daleko, ale s tím smutným zavazadlem se rozhodl jet autobusem.

 

     Nastoupil, tašku dal vedle sebe na zem. V autobuse bylo poměrně dost lidí, však to byla doba, kdy se jezdí už domů, a tak nějak se stalo, že shodou absurdních okolností vedle stál jiný člověk s téměř stejnou taškou. Jak správně tušíte, došlo k osudné záměně...

 

     Pokračování? V parku bylo kupodivu ještě dost lidí, takže se po chvíli váhání a chození sem tam - rozhodl svou tajnou akci odložit na příští den dopoledne, že bude sobota a všichni budou u televize, jíst cukroví, uklízet balící papíry - cokoliv, jen ne se toulat venku. Vrátil se tedy domů.  

 

 

     Manželka se zprvu zlobila, že mohl jít někam dál, že mohlo být už vše za nimi, ale pak řekla, ať pejskovi dá ještě s sebou jeho oblíbené hračky, se kterými si hrával a které zůstaly doma.

 

     Když však tašku otevřel - to bylo ale překvapení - místo pejska v ní našli plno voňavých řízků, naporcovanou pečenou husu, bábovku, štrůdl, krabici s cukrovím, misku salátu...  Co asi prožil hladový chudák, který místo hodů objevil mrtvého jezevčíka?

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (4)add feed
Největší góly dělá život sám.... : wendy
mně by ty řízky teda nechutnaly.
smilies/sad.gif
********************
prosinec 11, 2007 07:54
no, těm starým manželům : ivanka
to mohlo nakonec připadat, že jim to posílá jako dar z hůry jejich pejsek.
Ale ten druhý asi měl hladovější vánoce...
Co člověk nadělá. Spletli to oba.
prosinec 11, 2007 09:45
Ale proč hladovější? : NČ
Taková jezevčičí pečínka na česneku....
prosinec 12, 2007 11:08
... : Agátka
Je to hrozně moc lidská příhoda, taková tragikomedie se hned tak nepřihodí. Být těmi starými manžely, brala bych to tak, že mi bylo dáno, abych mohla při jídle vzpomenout na svého pejska, který s nimi i tak bude ještě v myšlenkách pobývat. A ten druhý člověk? Být na jeho místě, tak bych to tomu starému pánovi přála - potkala jej velmi smutná událost, tak si aspoň trochu zpříjemnil večer. Ale musela to být komedie - někam přijít, prohlásit "Přinesl jsem Vám něco k snědku, podívejte!" a otevřít tašku... smilies/kiss.gif
leden 07, 2009 20:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]