O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POMSTA MILENČINA PDF Tisk E-mail
Sobota, 10 listopad 2007

Ženský jsou fakticky skvělá věc, ovšem když se na tebe nasrdínkuje ta tvoje, no jak to stvoření jenom slušně nazvat, tak to nejni vopravdu, ale vopravdu žádná sranda. V poslední týden krásného a opravdu teplého září dorazil jeden maník z vedlejšího okresu, vysoce vzdělaný a erudovaný, m.j. také politik krajského formátu a ukuli jsme oba spolu jakýsi malinký obchod.

 

 

 

 

 

     Já jsem se slzou v oku (a on také) zavzpomínal na jeho bejvalou přítelkyni Evu (je to holt jméno ženský prvotního hříchu). Chytli se spolu někdy tak před pěti, šesti lety jaksi u krku a i jinde po těle, to se samozřejmě stává. Ovšem - ona poté, co byla "zhrzena", ukula opravdu neobvykle ďábelský plán pomsty.    Jen poslouchejte: 

 

 

     Jednoho dne z jeho telefonu rozeslala všem jeho kontaktům SMS s tím, že pan ing. včera tragicky a naprosto nenadále zemřel. Pohřeb se bude konat v obřadní síni krematoria Teplice v ten a ten den a následující  hodinu... Já samozřejmě taky hned poslal kondolenci, aspoň SMS, ona řádně odvětila a všechno jelo v pohodě dál.

 

     (Ten "mrtvej" pán samozřejmě o ničem nevěděl, jeho telefon si prostě půjčila v jakési důvěrné chvíli ona.) S tím, že ho teď má u sebe. Tak v ten určenej den jsem skočil k holiči, nechal si taky vystříhat chlupy z nosu, obléknul jsem se do tmavého obleku (rakvové hadry ovšem nevlastním), koupil kytku a táhnul si to do Teplic.

 

     Bylo odpoledne, krematorium zavřené a dav lidiček před vchodem a nic. Žádné vyvěšené parte, nic, nic a nic. Pár se nás znalo, tak klábosíme, až nějakou chytrou hlavu napadlo zavolat na druhýho mobila, kterej taky vlastnil dotyčnej pán.

 

     A ejhle, on najednou vstal z mrtvejch, hrozný a příšerný dohadování, kerej vůl a podobně. No, tak to se mi zdálo jako opravdu blbej fór, s tímhle já si moc nezačínám, člověk prej nikdy neví... Ale stejně, ta ženská, ať už je jakákoliv, tak dokázala všechno naprosto perfektně utajit, tak dokonale, že nikdo neměl ani tušení, že jde o fabulaci...

 

     Tak mu říkám, vstal jsi teď z hrobu, budeš dlouho živ. A budiž mu to přáno. Pozoruhodně na ženský, na to plémě hadí, leč opravdu velice krásný, nezanevřel, řekl bych, že právě naopak.

 

Franta Bouška

 

P.S. Jo, taky jsem slyšel, že jeden maník na druhýho frajera nafingoval oznámení svatby, aby naštval jeho partnerku, která před jistou dobou byla partnerkou toho maníka. No prosím, to bych ještě docela bral. Ten maník mu navíc posílal domů často pohledy od všudy možně,  které začínaly „ Milý tatínku"... No, to už je dost hustý. Ale to všechno jen jako varování, co může způsobit zhrzená ženská a taky možná trochu malinko víc naštvanej chlap.

 

 

Komentáře (2)add feed
Jo, to je dobrý, : wendy
něco podobného se událo v seriálu "Chalupáři", který teď s dojetím v oku znovu promítáme... smilies/kiss.gif
listopad 12, 2007 08:26
anoooo : AlenaV
a já pořád, že mi to připomíná nějaký seriál!
jo, život tropí hlouposti :-)
listopad 12, 2007 09:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]