O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TO SNAD ANI NENÍ MOŽNÝ... PDF Tisk E-mail
Středa, 05 září 2007

Víte, jaký je rozdíl mezi francouzským, švédským a českým důchodcem? Švédský důchodce vstane, posnídá ze švédského stolu, vezme raketu a odejde do klubu hrát tenis. Francouzský důchodce vstane, dá si francouzskou bagetu a camembert a odejde do klubu hrát golf. Český důchodce vstane, vezme si švédské kapky a francouzské hole a jde do práce...

 

 

 

Muž přišel při nehodě o své mužství. Jeho lékař ho, ale ujistil, že moderní medicína už zná prostředky, jak to napravit. Ale pojišťovna nehradí celý výkon, takže je třeba si připlatit. Buď 10 000, 20 000 nebo 30 000. Samozřejmě podle velikosti transplantátu. Muž chtěl hned platit 30 000, ale lékař mu radí, aby to nejdříve probral se svojí manželkou. Muž jde tedy zavolat své ženě a když se vrátí, tak působí dost zklamaně. "Tak na čem jste se dohodli?" ptal se lékař. A muž odpověděl: "Na ničem, ona by chtěla radši novou kuchyň." 

 

Přijde mladá dívka k rabínovi a říká: "Rebe, já když se ráno podívám do zrcadla, tak si pokaždé říkám Jsem krásná, jsem úžasná, jsem žádoucí. Řekněte, Rebe, je to hřích?" A rabín říká: "Ne, uklidni se, dcero, to není hřích. To je omyl."

 

 

 

Boeing 747 před startem
Blondýnka sedí na sedadle. Přijde k ní chlapík: Promiňte slečno, ale tohle je moje sedadlo. Blondýnka: Nene, tohle sedadlo je moje, jen si jděte na jiný. Chlapík: Ale to se určitě mýlíte, já vím jistě, že tohle je moje sedadlo. Blondýnka: Ne. Tady sedím já!!!!!!
Chlapík: Tak si, ty k*ávo, s tím Boeingem odstartuj sama!

 

Plave si mořem velrybí samec vedle své milované velrybí družky a jen si tak mrmlá: „Celý svět se snaží zachránit náš druh, vědci zasedají, ekologové se bouří, Greenpeace se z toho může pos-minout, ale TEBE HOLT BOLÍ HLAVA...."

 

 

Popíjejí manželé své odpolední kafíčko a manželka se trochu pocintá a povzdechne si: "Ach jo, podívej, já vypadám jak prase." A manžel na to: "No, a ještě k tomu ses teď pocintala..."

 

 

 

 

 

Komentáře (2)add feed
hádanka : obr
Autor výše uvedených řádků není zdaleka tolik unavený, jak se mu zdá. Tak jednu vtipnost navíc: Vlastně hádanku.
,Jak pozná blondýna, že její milenec je mechanikem stáje Ferrari? Když za sedm sekund vymění čtyři gumy...´
září 05, 2007 22:46
víte jaký je rozdíl mezi nachlazeným Angličanem, Francouzem a Čechem? : AlenaT
Když dostane rýmu a kašel Angličan, vezme láhev whiskey, jde do svého klubu a zůstane tam celý den.
Když Francouz, vezme láhev koňaku, jde k milence a zůstane tam celý den.
Když onemocní Čech, vezme láhev s močí, jde na středisko - a zůstane tam celý den.
září 05, 2007 22:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]