O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SEHNAT CHLAPA (TOHO PRAVÉHO) PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 září 2007
Přejít na obsah
JAK SEHNAT CHLAPA (TOHO PRAVÉHO)
Strana 2

 Dobrý den Danielo, myslím, že snad každá z nás, co je ve stejné situaci, přivítá jakokoliv radu a nápad. Já už totiž sama nevím, jak na to. Nejsem vysokoškolačka, ale už jsem párkrát slyšela, že jsem "příliš chytrá" a to prý chlapi nemají rádi, že se takových žen bojí.

 

 

 

     Jsem jen obyč středoškolačka, pracuji pro jednu automobilku, takže jsem hodně obklopena muži, ale: zaprvé jsou vesměs zadaní - a zadruhé: pochopitelně ctím známé pravidlo "co je v domě, není pro mě..."  Tedy - možná by se tohle pravidlo dalo porušit, kdyby tu byl někdo hodně zajímavý. :-)))  No a s těmi nějakými koníčky...  je to problém, právě, že žádné na ven nemám. Jsem dost pracovně vytížená a tak přes týden toho stíhám minimum a přes víkend jsem ráda, že nabírám síly na další týden.

 

     Už jsem i ze zoufalství zkoušela i seznamku, byla jsem k ní velice skeptická,ale pak jsem četla na to téma článek na Kudlance a tak  si řekla, že to zkusím... a tak jsem i udělala. Jaké bylo moje zklamání, když jsem si nějákou dobu psala s jedním docela fajn člověkem, který mi na závěr, řekl, že není ten za koho ho mám, ale že jen chtěl kamarádovi takhle splašit holku. Pochválil mě, jak dobře vypadám a že si určitě brzy někoho najdu... No řekni, nejsou ti chlapi pakáž? :-))) 

 

     Musím říct, že to mě tedy značně otrávilo... Takže se na Kudlance těším na rady a také na krásné počtení, které mi dost často mluví z duše. Děkuji moc, tobě i všem zdejším dobrým dušičkám.

 

Klárka

 

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Klárko,

 

     budu se snažit dát dohromady pár svých rad, návrhů, nápadů... Něco, jak vybírat a nepřebrat, jak nezapomenout třikrát měřit...

Ono je to totiž hodně složité: kolikrát se nám hlava zatočí, některý ten typický KZO (kriminálně závadová osoba) je taaaaak krásný, svůdný, úžasný... Ale pak ty konce... Málokteré z nás se líbí "zodpovědný mzdový účetní" :-)))

 

     A tak dámy světa znalé, zajíčkové po nějakém tom odstřelu - přidejte i vy své zkušenosti z lovů...

 

d@niela

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]