O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEDNOU ZA ČAS "ZNÁSILNĚNÁ" PDF Tisk E-mail
Středa, 22 srpen 2007

 Milá Kudlanko, mám trápení. Asi bych měla jít za nějakým psychologem, sexuologem, ale já to prostě nezvládnu, neumím si představit, že bych někde měla nahlásit své jméno, adresu atd. a pak říct, jaký mám problém. Protože asi na "tohle" nejsou žádné prášky, tak si stejně nemyslím, že bych dostala nějakou extra radu.

Spíš by si mě ten dotyčný člověk v bílém plášti vyslechl, pak, podle nálady, buď politoval, nebo mi vynadal. A asi by to skončilo.

 

     Mým problémem, o kterém zatím nikdo neví, je moje potřeba drsnějšího sexu. Být znásilněná. Ne, nemám za sebou nic, co by to navozovalo, stejně tak nejsem (alespoň si to myslím) žádná masochistka. Takže jít do nějakého toho salónu, kde by mě nějaký předem zaplacený gigolo v latexu zmrskal bičíkem, to nepřipadá v úvahu. Prostě mi vyhovuje, líbí se mi, být znásilněná někým, koho neznám, znát nebudu. Samozřejmě, že se nechci nechat zabít...

 

     V tom je ten zádrhel. Občas se prostě vypravím někam, a občas to i vyjde. Jenže si pak uvědomuju, jak to mohlo i dopadnout. Že si trochu zahrávám se životem. Ale to až pak. Zatím to doposavad vyšlo, zatím jsem si to vždy nějak uhlídala...

Ještě jedno: mám poměrně dobrou funkci, jsem dobře placená, jsem rozvedená, bezdětná, mám se dobře a nic mi nechybí. Bude mi brzo čtyřicet a říkám si, že bych se už mohla usadit. Ale nějak si nevím zatím rady sama se sebou. Rozhodně, jak říkám, preferuju, jestli máte nějaký názor, opravdu k žádnému doktorovi jít nechci. Nechci to nějak dlouze rozebírat. No, snad jsem se jen vypsala,

 

Díky i tak, Iveta

 

 

Komentáře (55)add feed
... : bb
s tím se těžko budeš usazovat - normální slušný chlap tě nebude chtít pouštět na výlety za znásilněním, ani nebude chtít číhat doma za skříní až přijdeš z práce a jako tě přepadnout a jako tě znásilnit smilies/smiley.gif taky by mu to bylo proti srsti, protože bude toužit tě hýčkat, mazlit, ne znásilňovat...a ten, který ti něco takového poskytne, bude jinšího rázu a nebude ti vyhovovat v jiných oblastech, které v dlouhodobém partnerství mají stejný význam jako uspokojující sex...a někdy i větší...
srpen 22, 2007 09:12
... : bb
možná ti přece něco chybí, když toužíš trochu po násilí a touha po stálém partnerství, možná i rodině a dětech? přišla až teď...možná si psychika sama vypomohla, protože stávající způsob života ji vyčerpává, a tak podvědomě hledá přirozený přístav, kde zakotvíš, zklidníš...mně se ale zdá, že to je opravdu na rozhovor u psychologa
srpen 22, 2007 09:15
bb, to bych neriskoval. : strejda
znáš psychology. Čtyři z pěti jí budou v rámci terapie znásilňovat a Iveta bude opět na začátku.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
V článku jsem si však všiml dvou nepřesností. Ve druhém odstavci Iveta píše: Ne, nemám za sebou nic, co by to navozovalo," a v posledním naopak píše:"...Občas se prostě vypravím někam, a občas to i vyjde. Jenže si pak uvědomuju, jak to mohlo i dopadnout. Že si trochu zahrávám se životem. Ale to až pak. Zatím to doposavad vyšlo, zatím jsem si to vždy nějak uhlídala..." Dodávám i užila... :-)))

Já to vidím jako rozpor a proto si myslím, že je to trošku "svatá prostata", že je to trošku její sen, být tak trošku znásilněná tak, aby to tak trošku přežila.
Spíš než psycholog by ji asi pomohla chápající psycholožka nebo naopak skutečný online zážitek, na který by do své smrti nezapomněla. Ten by ji možná vyléčil a pak už by toužila jen po ňuňuňu a ťuťuťu.

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 22, 2007 09:40
Opravdu velmi riskuješ, řešení bych snad viděl... : Sidisan
Je zřejmé, že si opravdu zahráváš ze životem a pravděpodobnost, že zemřeš mladá jako oběť znásilnění je poměrně vysoká. Řešil bych tento problém s tvým partnerem. Řekl bych, že najít člověka, pro kterého by byla trocha agresivního sexu jednou za čas zpestřením, není tak těžké. Pokud už přítele máš, přiveď ho nejprve na tu myšlenku a pak s ním prostě natvrdo promluv. Pokud přistoupí na hru(a protože tě má rád, má hodně silný důvod na ni přistoupit) mohlo by se ti dostat toho po čem toužíš i bez smrtelného rizika. Pokud přítele nemáš, můžeš už při výběru partnera brát ohled na to, jak se ti v tomhle ohledu jeví. Je možné, že napoprvé to nebude "ono". Nebude to přesně takové, jaké bys to chtěla. Ale pokud partner bude stát za to, bude ochoten a bude se mu to líbit, naučí se. Klíčové slovo je asi fantazie. A že to nebude někdo neznámý? Pokud oba přistoupíte na tu hru, třeba si to pak ani neuvědomíš, kdo ví? A třeba vás to i víc pak k sobě připoutá. Určitě víc, než kdybys stále potlačovala svoje potřeby, nebo mu chodila domů co měsíc orvaná a oválená z roští. Možná, že najít takového partnera je o něco složitější, ale máš dobrou motivaci. Jde ti nejen o spokojený život, ale vlastně i o život jako takový. Ať se ti daří.
srpen 22, 2007 09:41
tak mě napadá, : bb
kam až se naše hranice posunou za dalších 20 let, když teď radíme 40leté ženě, které "nic nechybí", nemá partnera, nemá děti, teď touží se usadit, jak si obstarat znásilnění...
budou se prodávat sadomaso pomůcky v trafice a u benzinek?....není spíš na místě říct, že to je tak trochu sexuální úchylka - vzhledem k pokročilému věku se určitě nejedná o bujnou fantazii probouzející se dívky - a že je na místě to řešit, ne jen uspokojovat?
srpen 22, 2007 09:47
...Občas se prostě vypravím někam, a občas to i vyjde.... : NČ
Tak kdyby ses třeba občas někdy vypravila na Žižkov... To by mohlo vyjít!!!!
srpen 22, 2007 10:35
Sidisan : NČ
Že zemře mladá, jako oběť znásilnění, to jí nehrozí. Už jí bude 40!
srpen 22, 2007 10:38
Trochu mi přijde, : mamča
že Ivetě chybí životní náplň, tak má tyhle trochu nepřístojné fantazie. Viz - "mám poměrně dobrou funkci, jsem dobře placená, jsem rozvedená, bezdětná, mám se dobře a nic mi nechybí".
Ale chybí ! Chybí Ti řád, láska (možná dítě), životní cíl, starost o druhé a spousta dalších věcí, které nás posunují dopředu, a činí náš život žítím a ne jen přežíváním.
O tom, že nemáš sklon k masochismu bych si dovolila nekvalifikovaně pochybovat.
Na tlumení nežádoucích emocí (a touha být znásilněná je velmi nežádoucí) existují tlumící léky. Ale co si Iveto takhle představit, že Tě násilní hnusný nemytý páchnoucí bezzubý tlustý starý dědek ? Ono těch krásných voňavých násilníků moc nebude, ti to totiž nemají zapotřebí.
srpen 22, 2007 10:44
Co takhle navštívit sexuoložku? : Ariana
Třeba dr. Hanu Fifkovou? Kontakt na ní lze jednoduše najít na internetu. Tam by nehrozilo nebezpečí, o kterém psal Strejda. Mamčo, dobrý komentář!

srpen 22, 2007 11:14
ba prave mamca : Jasmina
navoneny krasny chlap neciha za rohem u hospody smilies/grin.gif jenze jsou i pripady kdy pritahuje osklivost a hnusota. Stava se to paradoxne hyckanym lidem. Privedlo mne to na myslenku kdysi,ze clovek zde zije proto aby neco prozil,jak dobre i to zle-oboji nas nekam posune.Kdyz clovek proziva jen dobre,pohodove,sam zacne vyhledavat komplikace,narozdil od toho,kdo prozil prirozene nejake trauma,ten obvykle se nauci zlo eliminovat.
Pak Iveta,pokud jeji zivot je fadni a chce riskovat,mohla by jit na policejni akademii a pak do terenu ohledavat mrtvoly. Uvidi kolem takovych zrudnosti-ze ji to pak mozna prejde a plus-bude i uzitecna.
srpen 22, 2007 11:31
Nojo, Jasmí : NČ
jenže vona nestojí vo mrtvolky - to spíš vo hrobaře!!! Jak praví česká národní píseň:
Nechtěla Andulka hrobaře, hrobaře, hrobaře,
až jí tu mrtvolku ukáže, ukáže jí ho!!!!
Von jí tu mrtvolku ukázal, ukázal, ukázal,
až se jí věneček rozvázal, rozvázal se jí.
Á nešahej mi na kolínko, tam je samá kost....
srpen 22, 2007 11:43
něco na tom je : alena tečkovaná
..když jdete z nerváku do nerváku, z průšvihu do průšvihu, není dne, aby na vás něco "nedopadlo", pak jediný , co si přejete je klid svatej. A ideální chlap je takovej, co vám nepřepíná televizi .
srpen 22, 2007 11:52
ach ano : Jasmina
klid svatej,nebo-li "zit v klidu,tot zazrak nad zazraky" jak jiz pravil Fr. Villon. Prave obeti s vyrazenymy zuby a sdemolovanou fasadou by mohly vypravet.
srpen 22, 2007 12:36
To je úchylka jak prase, dámy prominou nesalloní výraz. : wendy
Sidisane, ona ale psala, že touží po této zkušenosti s cizím chlapem. Třeba by se před stálým partnerem styděla, nebo chce jen cizího ? Přikláním se k Fifkové...
srpen 22, 2007 12:52
Ivetko, prosím, a teď fakt bez špetky ironie! : NČ
Mohla bys popsat - tak trochu podrobněji, některou z výprav, na který "TO VYŠLO"??? Já osobně jsem založením ryze romantickej typ a tak bych se docela rád poučil. I v mym pokročilym úctyhodnym věku je mi ohromnou záhadou, po čem ženy vlastně toužej (teda v tom sexu, žejo. Jinak je to dost jasný.)
srpen 22, 2007 13:05
NČ : wendy
každá touží po něčem trochju jiným a aby výsledek byl stejný... smilies/tongue.gif
srpen 22, 2007 13:11
NC : Jasmina
no,ne vsechny,ne vsechny ikdyz maloktera oceni chlapa,ktery prijde po spickach se slovy;-"maminko,mohu?"
srpen 22, 2007 13:25
Wen, já si pod tim TO VYŠLO : NČ
fakt nedokážu nějak představit průběh.
Třeba to bylo takhle: Cesta nazdařbůh vlakem, přistoupil snědej fešák, ona hodí vočkem, pak vystoupěj někde v zastávce v polích, von s ní mykne vo zem, vona řve nénéné ale pro jistotu jen chvilku, pak von jí sváže ruce špagátem, kerej nosí u sebe pro případ - co kdyby, nebo vona zrovna náhodou má špagát v kabelce, pak teda už přímo dojde k situaci, po situaci von bez vohlídnutí vodchází soumrakem přes pole, vona jde zpátky na zastávku, trávou si votírá blůzu nebo triko, řiká si - to to dneska vyšlo, přijíždí vlak.......
Nebo: Toulá se setmělym pražskym lesejkem Na Krejcárku, přichází parta udřenejch Ukrajinců, vracejících se do nedalekejch maringotek, dva ji držej, třetí ....., pak se ten třetí vystřídá s druhym, pak ten první se třetim.... pak se seberou a jdou sežrat upečenýho ulovenýho psa, vona trávou si votírá blůzu nebo triko, řiká si - to to dneska vyšlo, přijíždí 19tka.......
Já nevim!!!!!!
srpen 22, 2007 13:29
Jasmííí, já teda neřikám - mohu? : NČ
Vlastně to tady ani nejde přesně napsat. Jen náznakem: ******* ** ***********!!!!!
Anebo ******* ** ***********?????
Jak kdy.
srpen 22, 2007 13:43
hahahahahahahahaaaaaaaaaa : kiwi
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

(omloiuvám se)
srpen 22, 2007 13:59
Pááááni...... : lila
tomu tedy říkám fantazie s jakou popsal NČ průběh..... Já vím, že je to vážné téma, ale chechtám se ještě teď........!!! Promiňte.
srpen 22, 2007 14:08
Nedavno jsem cetla dotaz zenateho bezdetneho chlapka, : Layla
ktery ma velmi peknou,inteligentni,udrzovanou zenu (tak to psal).Jednou za cas si musi vyrazit nekam na okraj mesta,kde si v baru najde nejakou tlustou,osklivou a zanedbanou zenskou,s tou si uzije a vraci se zpet ke sve manzelce. takto se odreagovava uz od svych pubertalnich let...radili mu najit psychologa. Asi bych Iveto za nejakym zasla,docela si zahravas se zivotem!!
srpen 22, 2007 14:14
Až jednou narazí na borce : wendy
který ji "po situaci" tím špagátem uškrtí, neb jí nebude věřit, že to nepráskne i když si třeba "při situaci pekně broukala" bude pozdě... smilies/angry.gif
srpen 22, 2007 14:16
no jo, ale nejde jenom o Ivetu... : Jana
protože těm hajzlíkům, který si ona najde a se kterýma si to "užije", to takhle projde v pohodě, když ona to nikam nenahlásí... a tak to budou zkoušet dál. když budu slušná, tak je to nezodpovědnost jak brno...

spoustu násilníků u soudu obhajujou tím, že "vona si o to říkala", vždyť měla minisukni a šla sama tamtím parčíkem, sama, pozdě večer... sakra, co??? jenže to zabírá a ejhle, tady se potvrzuje, že existujou ženský, který si o to takhle fakt říkají... a tenhle stereotyp tak jenom živí.

každej jsme nějakej, jasně. ale tím, jak si Iveta tuhle svou potřebu řeší, ohrožuje nejenom sebe, ale i jiný ženský! smilies/angry.gif v ostatních komentářích několikrát navrhovaná sexuoložka by mohla dokázat najít způsob, jak si to řešit jinak - hádala bych, že Iveta nebude první, která tam s takovým problémem přišla...
srpen 22, 2007 14:30
Mám teď poslední dva dny dost pracovně nabité, : Ariana
teď jsem v rámci pauzy na chvíli opět jukla na Kudlu, a komentář od NČ mi natolik rozchechtal, že už se necítím tak příšerně unavená. Díky, NČ!
Zpátky k Ivetě: opět mohu jedině a pouze doporučit sexuoložku. Dr. Fifková je skvělá, mohu jedině doporučit (naštěstí jsem ji kvůli žádné úchylce nepotřebovala, ale ona je fakt odbornice na různé úchylky na slovo vzatá).

srpen 22, 2007 16:34
Tady Ti asi neporadi : To je jedno
nebot, vetsina lidi tohle nepochopi. A neni pravda, ze nemuzes najit partnera, ktery bude inteligentni, pracovity, chytry, ... a pres to vsechno na Tebe bude rad "cihat za skrini" ... jen je problem ho najit, protoze nejdriv si musis priznat, ze proste patris ke skupine, ktera nemusi "vanilkovy sex" ... pak si najit nejake kamarady a kamaradky, kteri to citi stejne a vysvetli Ti co s tim, na co si dat pozor ... V teto skupine je mnoho inteligentnich lidi, ale i blbu - uplne stejne jake v jakekoliv spolecnosti. Jde o to vyrovnat se se svou odlisnosti a prestat s temi vylety, to by Ti mohl nekdo ublizit opravdu. Moc drzim palce a z nekterych "uzasnych" komentaru zde si nic nedelej.
srpen 22, 2007 18:54
Lidi, já mám takový dojem, že si tu z nás kdosi střílí. : strejda
To přece není možné, aby ženská ve věku Míši šíši měla takovou atypickou úchylku. Vid šíšo? smilies/grin.gif
Snad bych to chápal u pubertální náctky a to ještě jako sen. Na mně to dělá takový dojem, že to sepsal nějaký chlap, podepsal se jako Iveta, poslal to Kudlance a teď se tu za bukem směje nad našimi úvahami.

Danielo, já být velký Kudlák asi bych ten článek přeřadil do úsměvů. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Jo, a když už budeš upravovat, pod ZÁŽITKY by se hodila další škatulka s názvem FANTAZIE.
A tam bych šoupnul obě fantazie, které tu nastínil romantický typ, v pokročilém úctyhodném věku, pro kterého je ohromnou záhadou, po čem ženy v tom sexu vlastně toužej, NČééé.
Kdo ví, třeba si časem také něco fantasmagoráckého vymyslím... Věk na to máme... A líběj se nám mladé holky... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 22, 2007 19:01
Bezdětná rozvedená kariéristická čtyřicítka? : Milan
Ta je stejně zbytečná smilies/undecided.gif a nikdo po ní smutnit nebude.
srpen 22, 2007 19:44
jasne Milane, : Layla
tvoje starosti na nas osten!! smilies/wink.gif
srpen 23, 2007 04:26
Ale Strycu!!!! : NČ
Já přeci přímo píču, že NEVIM, jak to je, když TO VYJDE. A strašně bysem chtěl to vědět!
Ptám se na to teda přímo nejpovolanější osoby - Ivetky. Ty dvě, mnou nahozený, možný varianty jsou spíš provokací, aby mi vona vodpověděla např: "Ale ty trapnej romantiku, takhle se to nedělá! To se musí takhle..." (a následuje popis pár vyjitejch situací).
srpen 23, 2007 06:45
Ivet, : wendy
jestli nechceš k Fifkový, najdi si na seznamce.cz odpovídající skupinu lidiček... smilies/wink.gif
srpen 23, 2007 07:17
Wen, dobré jitro, ranní Sluníčko : NČ
Fifková nejni tovono. Vona přeci jen vobčas potřebuje pořádnýho Fifáka, žejo!
srpen 23, 2007 07:36
To nevím jak je na tom právě teď, : wendy
ale odbornice a zkušená žena to bude. Já bych tedy -jak jsem psala výše - šla do toho přes net. Tam najdeš všechno. I lidi. Hihi.
smilies/cheesy.gif
srpen 23, 2007 08:03
MIlane : Kamila
co si to dovoluješ? Čímpak převratným jsi přispěl lidstvu, že máš takovéhle soudy??
srpen 23, 2007 08:35
Kamčo : wendy
chudák, provokatér nebo obyčejný nafoukaný nezdvořák. smilies/undecided.gif*********************
srpen 23, 2007 09:00
Iveto, pevně doufám, že všechno tohle bereš s humorem - : d@niela
a myslím si, že jsi i podobné reakce čekala. Ale - stejně by určitě lidi zajímalo, zda se přeci jen nebojíš, že to někdy může dopadnout zle, případně - co proti tomu, aby to zle nedopadlo, děláš.
Napiš, je to přeci anonymní...
srpen 23, 2007 10:42
Ježišmarjá, určitě by lidi HLAVNĚ ZAJÍMALO, : NČ
jak a kde to probíhá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
srpen 23, 2007 10:46
To je na f ilmový scénář ! : wendy
Já nevím, že pořád něco vymýšlejí, když to nejzajímavější píše život sám.
srpen 23, 2007 11:05
Strejdo, musím tě poopravit : Míša šíša
Za prvé: já už kroutím přes čtyřicítku (ale nestěžuju si - ještě je to dobrý)
Za druhé: nemohu ti přitakat k tomu tebou napsanému, že to přece není možné, aby ženská ve věku Míši šíši měla takovou atypickou úchylku. Proč by ne? Když mohou mít muži ve věku kohokoliv různé atypické úchylky, tak proč ne ženy?
srpen 23, 2007 12:33
Proč? : wendy
Protože se to třeba mužům nelíbí..nebo líbí ?
srpen 23, 2007 12:51
Míšo šíšo, : strejda
sem toho zas tak moc neřekl, ne? Dal jsem jen za příklad Tvůj nádherný mladický věk a zároveň nejlepší léta, kdy ženská už ví CO a JAK, někdy také KDY a PROČ. No a v tomto věku už by neměla blbnout na druhou.

A jen tak mezi námi - pošeptej mi tu svoji úchylku...je-li nějaká.
smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
srpen 23, 2007 18:09
Jano, : Wilda
naprostý souhlas. Iveta to sice se svým zaměřením opravdu jednoduché nemá, ohrožuje však svým chováním ostatní ženy. Odmítání odborné pomoci je klasika, rozumím moc dobře (...), ale nestál by aspoň tenhle morální důvod za návštěvu nějakého odborníka? smilies/cry.gif
srpen 24, 2007 08:51
Strejdo: HA-HA-HA : Míša šíša
Ty jsi ňákej móc zvědavej smilies/grin.gif Úchylek mám hafo, ale jednak nejsou atypický a druhak se netýkají sexu, takže by bylo nudný je tu rozpitvávat.

A jakto, že jsi zas tak moc neřekl? To jsi teda řekl! Řekl jsi, byť nepřímo, že není možné, aby ženy měly určitém věku nějaké atypické úchylky. A tak se znovu ptám - když muži ANO, proč ženy NE? Proč by se ženy měly chovat a jednat jen "normálně" podle nějakých určených (kým?) schémat a kritérií, zatímco u mužů je i "nenormálnost" brána za normálnost? Já tomuhle fakt nerozumím.

Jo, a ta Ivetina "úchylka", jak tomu říkáš, mi nepřijde nijak netypická. Sexuální fantazie zaměřené na znásilnění má - nechci říci mnoho - vícero žen. Narozdíl od Ivety jsou to ale jen fantazie, málokterá žena by si to přála skutečně zažít i v reálu.
srpen 24, 2007 10:10
řekla bych, že to není úchylka : olga
Po dlouhé době jsem zabrousila na Kudlanku, a nějak mi to nedá, tohle mi nepřipadá jako úchylka. Spíš se mi laicky zdá, že Iveta je v tak hluboké krizi, že činí podvědomé pokusy o sebevraždu. "Mám se dobře" a jako první se uvádí dobrá funkce... Ostatní jsou spíš důvody k tomu mít se špatně... Každopádně nevím jak se skutečně má, ale podle příspěvku má jen sebe a svou dobře placenou práci. Je Iveta šťastná jen sama se sebou a se svou prací? Má trápení a řekla bych, že do této její "potřeby" se ventiluje vše, co je v jejím životě špatně.

Když to aspoň trochu rozeberu.
Uvádí se, že při znásilnění nejde ani tolik o potěšení ze sexu, jako spíš snahu ponížit oběť. Když to vezmeme obráceně, někdo, kdo znásilnění vyhledává, vyhledává spíš toto ponížení než sexuální potěšení. Napíšu zde, že člověk má tělo a duši - kdo v tohle věří, pochopí jak to je, kdo ne, berte to prosím aspoň imaginárně a duši si zaměňte třeba psyché a vnitřním děním v člověku. Jsou to tedy dvě části jedné bytosti, tělo je hmotné, duše není okem vidět. Obě fungují ve vzájemném souladu a jsou na tom stejně. Když není něco v pořádku s duší, projeví se to i na těle. Když toužím po tom, aby bylo mému tělu ubližováno, snažím se tím dostat tělo do stejného stavu, v jakém je má duše.

Možná to chce větší odvahu si přiznat, že se ve skutečnosti nemám zas tak dobře, než vyhledávát násilníky a riskovat při tom život. Začít to řešit, možná je úlevnější než řešit se sexuology úchylku potřeby znásilňování a vymýšlet, jak si bezpečně opatřit další násilníky...
srpen 24, 2007 10:32
... : olga
Ještě Iveta nepíše, zda tyto touhy měla vždy nebo se objevily v nějakém období jejího života, to je myslím celkem podstatné taky smilies/smiley.gif
srpen 24, 2007 14:47
no ale ted už Ivetka ví ,kam jít : AlenaT
Do Koláčkova okres Stará Lubovňa na latrínu.
srpen 24, 2007 19:59
Alenko, já teda nevim, jak vona vypadá, žejo : NČ
je docela možný, až pravděpodobný, že bych ji prostě NEMOHL. Ale jestli ujde aspoň trochu (zázraky se občas dějí!), tak by jí docela stačilo zabloudit na Žižkov. Kdyby si fakt koledovala, a dělalo jí to dobře, tak bych snad dokázal ohnout ji přes koleno, pak s ní švihnout na pávlači....
Proč se tahat vo přesdršku na latrýně takovou dálku, až do Lubovny?
srpen 27, 2007 11:45
Šíšo Míšo, : strejda
Ty snad musíš mít i tady poslední slovo. To Ti to nestačí doma? :-)))
Já jsem se sem dříve nedostal, abych Ti odpověděl. ANO, já mám také úchylku, až teď jsem se stal workoholikem. :-)))
Mně jen nejde do hlavy, že zrovinka TY, do které bych to v životě neřekl, omlouváš jakési nenormální záliby jedné ženské, která si koleduje a říkáš, že proč muži ANO a ženy NE? No promiň, já jsem tady nečetl žádnou stížnost z úst ženy na nějakou mužskou úchylku, kromě domácího násilí, jenže ONY si vzaly pakouny a naposledy si tu stěžoval Evžen na svého kamaráda troubu. Jasně, že jako penisová populace máme úchylky. Kus od kusu. Nakonec - pojďme ke klasikovi. Chlap je skoro jako kohout. Řečeno lapidárně. Dnes má tuhle slípku, zítra jinou a přestanou snad slepice snášet vajíčka???

Nemůžeš to však srovnávat s tím, co bylo psáno v článku. Od ženských - všeobecně, se vyžaduje jiné chování, jiná kultura a styl sexuálních hrátek. Prostě jiný mrav. Herr-Gott! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 27, 2007 15:38
No, to je pořád o tom samém -))) : Míša šíša
Já nemusím mít poslední slovo, ale proč bys ho měl mít zrovna TY??? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
No a to, co jsi napsal, to mě právě rozčiluje: "Od ženských - všeobecně, se vyžaduje jiné chování, jiná kultura a styl sexuálních hrátek. Prostě jiný mrav."
PROČ? PROČ? PROČ? Proč od ženských něco jiného než od mužských? Je to napsáno v bibli nebo zaneseno do nějakého morálního kodexu či co? A pokud by ano, kdo - KDO??? - to uvedl jako nějakou normu, podle které by se snad ženské měly řídit? TOHLE mě štve a pokud budou stále existovat takovéhle úvahy, nikdy nebudou ta dvě odlišná pohlaví zrovnoprávněná - jak se nám snažil nastínit např. i tebou zmiňovaný Evžen. A jedna z nás, která toho svýho doma řeže, to nezachrání. smilies/smiley.gif

Cituješ tu klasika - já tuhle scénku s Bohdalovou a Menšíkem miluju. Je pro tebe (coby CHLAPA - hihihi) typické, že si z toho vezmeš jen to, co se ti hodi do krámu. Hele, jen si vzpomeň, jak se ta Menšíkova teze zbortila, když jakoby zjistil, že tím kohoutem je jeho kamarád Tonda a tou jednou z mnoha slepiček jeho žena. No nic, slepičárnu rušit nebudeme a tohle je už opravdu moje poslední slovo.
smilies/grin.gif
srpen 28, 2007 10:03
Míšulko Šíšulko : NČ
Já ti mám takovej dojem, že vono to v tý bibli dokonce bude někde napsáno. Holt to po staletí je tak, že žena je poslušnou mužovou služkou a poslušnou rodičkou mužovejch dětí. Nakonec i ty přípony -ová- za jménem svědčí o tom, že žena není svéprávná bytost, ale vždycky někomu patří. A jako nesvéprávná bytost, určená k posluze muži, taky nemá nárok na nějaký vlastní choutky, zvrhlosti, zvrhlůstky.
srpen 28, 2007 11:37
Ale NE, NČ. : strejda
Bibli sem netahej. Jsme v moderní době, nejsme ve středověku a jsme SVÉPRÁVNÉ MYSLÍCÍ bytosti, které nepotřebují nějaká kázání.

Teď pro Míšu šíšu:
Proč, proč, proč?
PROTO! Dle vyššího principu mravního!
Míšo šíšo, na ženských - zase všeobecně, miluju ŽENSKOST. A zde si sama doplň vše od 1. pohledu až k charakterovým vlastnostem. Ty se tu pořád oháníš úplnou rovnoprávností a když půjdu do důsledku, tak tu budeš asi - v rámci té rovnoprávnosti, obhajovat i chování truhlářovy manželky podle Tvého vzoru PROČ, PROČ, PROČ, "když mlátí muži ženy, proč by to nemohlo být obráceně? " No vidíš. A já tvrdím, že do nějaké ŽENSKOSTI má ta paní truhlářová sakra daleko. Ty nemůžeš všude cpát rovnítko! Rovnoprávnost ANO - v povoláních, v ohodnocování, ve výchově dětí, v politice atd., ale ani taková pilotka Airbusu nesmí ztratit tu svoji ženskost.
Já bych mohl uvádět další příklady vyššího principu mravního, ale to bychom byli stále ve při. A já se s Tebou přít nechci!
Naťuknu Ti však jen malilinkatý příkládeček: Jak zní sprosté či vulgární slovo z úst ženy a jak z úst muže?
Abychom měli jasno - vulgární výraz z úst muže mi zní úplně přirozeně, pouze s ohledem na společnost, ve které se momentálně nachází.
A jsme opět na začátku u širokého významu "ženskost". Dle Tvé teorie bychom se však dostali k babochlapovi.
A protože se nechci hádat, ustoupím (a všimni si, že jsem nepoužil obratu "moudřejší ustoupí, protože já vím, že jsi sama dost moudrá...a postupně se to bude i zlepšovat - doufám...) :-))) ...a také přestalo krápat, tak jdu pracovat.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 28, 2007 12:10
Taky doufám, že se to bude zlepšovat. Móóc bych to potřebovala :-))))) : Míša šíša
Ale stejně jste mi to ani jeden nevysvětlili. Odpověď "PROTO" se nepřijímá!!!! smilies/grin.gif
NČ, to s tou poslušnou mužovou služkou a nesvéprávnou bytostí je jen provokace, viď? Tím bys totiž popřel vše, co jsi kdy na Kudle vyslovil.

A pokud chcete tvrdit, že žena nemá nárok na nějaký vlastní choutky, zvrhlosti, zvrhlůstky, pak byste také mohli tvrdit, že homosexualita u mužů je vpořádku, zatímco u žen je nepřípustná, anebo byste také mohli říkat, že muž má právo na to mít cukrovku, kdežto žena ne. Já se teda taky nechci hádat a už vůbec ne s váma dvěma, ale tahle diferenciace mi fakt nejde pod nos.
srpen 28, 2007 13:16
Ale Míšane :-))))) : NČ
Já přeci neříkám, že s tím souhlasím. Ale JE TO TAK!
A želbohu to tak chápe i spousta bab, podřizuje se naprosto dobrovolně. To už je tady vomletý stokrát.

srpen 28, 2007 13:56
A já už to vzdávám. Už nechci mít poslední slovo. : strejda
smilies/wink.gif
srpen 28, 2007 22:07
Majký : Majký
Ahoj Ivet co ti říci k tomu mohu je , že by jsi si měla najit partnera který by to mel tak stejně rád jako ty. A být tebou nechodila bych ven uspokojit své potřeby , nebo to špatně dopadne! Jiné řešení tu nevidím pertner by byl každopádně to nejlepší. Ahoj smilies/cheesy.gif
září 08, 2008 21:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]