O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MILOVÁNÍ, ACH TO MILOVÁNÍ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 srpen 2007

 Milá Danielko, jsem vdaná. Ale před čtyřmi lety jsem se seznámila s mladším přítelem. Je narozen ve stejný den a měsíc jako můj manžel, nicméně o pár let později. Nu a musím ti napsat, že jsme měli jsme krásný vztah a velice si rozuměli. On měl zase přítelkyni, ale přesto jsme k sobě byli silně citově vázani.

Nedávno odjel studovat jazyk do zahraničí a já bych ráda věděla, zda náš vztah bude pokračovat i po jeho návratu. Jestli má smysl a budoucnost.

Děkuji za odpověď a přeji krásný den.  Luďka

 

ODPOVĚĎ:

 

Milá Luďko,

 

     I když jsi nenapsala, kolik vám všem je, myslím, že je mezi vašimi dvěma dvojicemi - tedy ty a tvůj manžel a tvůj přítel plus jeho přítulkyně - tak trošku generační odstup, ne? Nojo, tvůj drahoušek (teď myslím manžela) je už lovením milostné zvěře uondán a teď si jen užívá pohovu. A to, že složil zbraně, se mu nevyplatilo... Je to přesně to samé, co se stává i ženám - jak jsou si jisté, vlezou do tepláků a natáček (myšleno v nadsázce, pochopitelně).  Přitom ulice, kanceláře, CELÝ SVĚT je plný dorůstajících lovců a divošek, přátelé... Je to boj o zrno, o partnera, o místo na slunci - na to se nesmí zapomínat!

 

     Ani ti nezazlívám, že jsi vyměnila obnošenější model za čerstvý. Když on byl pro, ten tvůj doma si nevšímal, atd. atd. Ale tobě jde o budoucnost vztahu. Jo, holka, to vídím bledě. Málokdy totiž se kolemjdoucí milenec zaláskuje natolik, aby odhodil všechny své plány do života a uvázal se... Ten má jiné životní plány, pochybuju, že je v nich místo pro tebe... V čem tě mohu uklidnit: není v nich stopro místo ani pro tu jeho přítulku. Kdyby bylo, nebyl by s tebou... Prostě a jasně: řekni si, že to bylo hezké zpříjemnění, mysli jen na ty půvabné zážitky, nekaž si ale budoucnost nějakým smutněním a už vůbec drahouška nijak neuháněj.

 

     Jestli ti mohu něco doporučit: snaž se toho svého, co máš po něm jeho příjmení, probrat zase k životu. Probuď ho z lethargie, nenech ho v té „trapné jistotě". Rozpohybuj ho trochu, co takhle něco podniknout tento víkend?

 

P.S. Uvědom si, že bys mohla ztratit i jeho - nebo by ti to snad nevadilo? Než však něco divokého a zcela jistě neuváženého podnikneš, napřed si vše pořádně rozmysli, víš, co se říká o tom „jednou měř, třikrát řež..." - nebo že by to bylo obráceně?

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (35)add feed
A to je zase jako co????? Kolik jí je kurnik ? : NČ
Tipoval bych ji 12 let. Ale možná i na 16.
Kudlí Kudlí, furt si děláš srandu!!!!
srpen 09, 2007 11:18
Pepíčku, nedělám. Je to fakt fakt. : d@niela
Nebo ty si myslíš, že jsou lidi dělaný podle jednoho vzoru? prostě takovýhle chlapi, takovýhle ženský a šmytec? Ber to jako hotovou věc, že "lidi sou různé a jiné"...
A buďme rádi, že si maj kde postěžovat, poradit se, atd.
Nojo, nejni každej dokonalej jako náš drahej NČ smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif, kterýmu se něco podobnýho holt v životě nestane...
srpen 09, 2007 11:31
Danielo, obávám se, že ona nechce slyšet, jak rozpohybovat manžela, : bb
ale zda se opět rozpohybuje její mladý přítel smilies/smiley.gif
Teda Luďko, já jsem daleka souzení, natož odsouzení, ale když se 4 roky vdaná žena ptá, zda má do budoucna smysl její vztah s milencem, který má také partnerku, avšak pojí je (ty dva nevěrníky) silné citové pouto, a chce po šéfredaktorce Kudlanky vědět, zda vztah bude pokračovat po návratu...přečti si to po sobě znovu smilies/smiley.gif tentokrát i na mě silná káva, a to jsem pořádný kafař
srpen 09, 2007 11:36
můžu si taky zahrát na Sibylu? : bb
nemá to smysl, je to taková radovánka a citová vzpruha pro potěchu lehce znuděné, nebo manželem zanedbávané vdané paní, která se možná vdala tak nějak ukvapeně
a vybrala si podobný protějšek, a tak jí vůbec nevadí, že její drahý citově silně spojený podvádí jinou ženu..
srpen 09, 2007 11:38
bíbí - ona nepíše, že je 4 roky vdaná, ale že PŘED čtyřimi roky... : d@niela
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
takže proto myslím tu svou první větu v mé odpovědi zcela vážně...
srpen 09, 2007 11:48
Nač to rozvádět? : Béda Traktorista
Odpověď je jednoduchá: nemá smysl a nemá budoucnost. Smysl a budoucnost by měl, kdyby si ti dva před jeho studiem řekli, že on tedy odjede a ona zatím má čas vyřešit sebe a své manželství a on se oprostí od své přítelkyně a pak se dají dohromady a budou spolu žít.
Já to vidím tak, že jemu vyhovovala vdaná panička a bral ji jako sexuální zpestření, protože se nechtěl vázat ani k jedné ze svých "žen" a ona si užívala s mladým býčkem a manžel jí byl lhostejný. Jinak by napsala, že chce skončit se současným a dát se celá novému. A to ona nechce, chce jen další vedlejšák.
Já bych to viděl jako vhodnou tlustou čáru za neperspektivním vztahem.
srpen 09, 2007 11:52
nojo, zase jsem zbrkle četla :) : bb
ok, tak vdaná déle, a čtyři roky poměr s mužem, pro nějž je taky poměrem...a ptá se, zda to po jeho jazykovém studiu bude pokračovat
no když budou chtít mít zase poměr, tak asi jo
srpen 09, 2007 11:54
??? : Míša šíša
"Ani ti nezazlívám, že jsi vyměnila obnošenější model za čerstvý. "


O čem že to je řeč? O manželovi anebo o halence?
srpen 09, 2007 12:15
... : jajinecka
Nevim, nevim....mit milence a tolerantniho manzela nechala bych to osudu.A byla bych rada za to co se mi dostalo.Moralne to posoudit nemuzu,sama nejsem svata a s mym nazorem by me tu Kudlanky nejspis ukamenovaly.:-))))
srpen 09, 2007 12:18
jen aby to pak manžel nedělal zas Tobě, : Inka
jak moc jsi tolerantní Luďko Ty?
srpen 09, 2007 12:32
Míšo šíšo, řekni si NČ... : d@niela
nebo jinému našemu "zajdovi",
snad ti to vysvětlej :-)))
Nebo: nebrala bys tohodle?

smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
srpen 09, 2007 12:33
Přesně to, co píše pan NČ : lila
mě napadlo při přečtení dotazu paní Luďky (až na některá slova p.NČ, která nepoužívám)......Jinak - mužské ironii rozumím a baví mě......
srpen 09, 2007 12:38
Míša šíša, jajinecka, : Sinix
zásah, loď potopena...

Nějak tu dnešní dobu nechápu. Podvádět (nejen partnera) je normální. A kdo tvrdí opak, je nechutný moralista.

Opravdu není, co zazlívat, prostě jen dostala chuť na mladšího, no co se děje? Sice si při obřadu slíbili lásku, věrnost, společné řešení problémů, atd., ale co, sliby se slibují, blázni se radují...

jajinecko, tak to já to klidně odsoudím, protože:
a) jsem staromódní a instituci manželství uznávám,
b) mi nevadí, že tady budu za nechutného neempatického moralistu.

srpen 09, 2007 12:39
:-))) : Míša šíša
Daní, nebrala. Z takových týpků se já osobně osypávám. Ale moh´ by nám posekat zahradu a nařezat dříví na zimu, když už má ty svaly, že jo. Aby je taky uplatnil při nějaké pořádné práci a nejen při obšmatlávání ženských zadnic smilies/kiss.gif
srpen 09, 2007 12:43
... : jajinecka
Misa sisa: Neberu neveru jako normalni vec,manzelovi jsem 12 let verna, ale to nezmamena, ze bych se nikdy nedostala do situace, kdy jsem k tomu mela nebezpecne blizko. Takze tak nejak si rikam, ze nemam pravo to soudit.A kdo ani v myslenkach nezhresil, at hodi kamenem. Navic naprosto nevime, proc je Ludka neverna. S jednou moji znamou manzel prestal spat, naprosto. Sam to priznava, proste ho to nebavi. Rok a pul se trapila, protoze ho ma rada, maji spolu deti, neni na ni zlej, stara se o ne.Takze podle vas asi ve 32 letech mela zatnout zuby a vydrzet do konce zivota jak jeptiska. Nekdo na to treba mravni silu ma, ale ja obdivuju ji, ze to vyresila tak,ze doma maji dal klid a pohodu.Jednou za mesic za dva si odskoci a ma doma klid a pohodu. Ten jeji to nejspis vi, ale protoze ona se k nemu nechova nejapne, tak ji doma nedela dusno. Dokonce se po trech letech nechal presvedcit, aby si konecne dosel k doktoru. Ona sama rika, ze v okamziku kdy bude v poradku, jinyho chlapa nez jeho nechce.
srpen 09, 2007 13:01
Jájínečko, : Míša šíša
já taky neřeším to, že je Luďka nevěrná, ani to, z jakých snad příčin. Jen jsem se pozastavila nad tím, jak byl označen její životní partner alias manžel. "Obnošenější model" Ufff!

Jo, zdá se mi, že se to tady hodnotí podle dvojího měřítka. Když si ženská najde bokovku, tak má k tomu určitě nějaký opodstatněný důvod - a tak je vlastně všechno v pořádku. Zatímco když chlap vymění ten "obnošenější model" za nový, tak je to parchant, který si nedokáže vážit své ženy. A celý je to od něj vlastně strašně sprostý!
srpen 09, 2007 13:14
... : jajinecka
Misa sisa: Kdyz mne se zda,ze zenska je spis neverna, kdyz to ma doma nejakym zpusobem k nevydrzeni a chlapi to berou jako mile zprijemneni zivota, i kdyz doma maji manzelku, se kterou by se rozhodne nikdy rozvest nechteli. Padne jim urcity vek, u jednoho 40 u jinyho 50 a najednou maji pocit, ze si honem honem musi uzit a dokazat jaci jsou jeste frajeri. U zenskych tenhle jev moc nevidim.
srpen 09, 2007 13:20
... : Sinix
Jajinecko, já vím, že ty nebereš nevěru jako normální věc. To jsem z tvé reakce pochopil. O myšlenkách to není. Každý si může myslet, co chce, důležité je, co dělá (popř. říká).

Já neuznávám nevěru jako řešení problémů. Naopak, je to utíkání před problémy, hrnutí jich před sebou, zbabělost, aj. Tudíž je mi jedno, proč Luďka manžela podvádí.

Neříkám, že musí být jako jeptiška. Pokud s ní manžel nechce spát (pak je ve vztahu - manželství něco špatně), pak je několik řešení. Buď se zjistí, jaký je problém a ten se řeší, nebo se může podle toho zařídit. Ostatně nebyl by to první ani poslední pár, který se rozešel z důvodu nesouladu v sexuální oblasti. Nebo zbývá buď celibát, nebo autoerotika.
srpen 09, 2007 13:26
... : jajinecka
Sinix:Taky bych to resila jinak, ale kdyz jim to vyhovuje...
srpen 09, 2007 14:00
Tak Ti NČ řeknu, : strejda
že největší vinu na těch všech techlech a mechtlech, záletech a úletech, ňunování a ťuťování má ta potvůrka mezinožka řasnatá. Je to zbožňovaná, hýčkaná, hlazená i líbaná potvora. Kvůli ní jsou na světě všechny ty nesváry, cizoložení, smilnění a nakonec tahání o děti i o půlku baráku. Kdyby ji tehdy stvořitel Evě neuplácal, nebylo by podobných dotazů a kdoví, zda by vůbec existovala Kudlanka. Pečené kuře stokrát jinak nebo ta stálá a nekonečná hubnutí na x způsobů se přece dají publikovat i jinde, že?

(Ber to jen jako mé malé zamyšlení po dobrém obědě a po dvou Kozlech).
No řekni, jestli nemám pravdu?
srpen 09, 2007 14:08
Ahoj strejdásku, souhlasím, ale přidej i "toho oného"... - to je taky víník :-))) : d@niela
pro Míšu šíšu: doufám, že to sousloví "obnošenější model" nebereš jako můj názor; ovšem stejně tak nesouhlasím s tím, že by se (jak píše sinix) museli kvůli tomu rozcházet. Řešení, o kterém psala Jájinečka, znám z mnoha zkušeností. Ano, může se stát, že se jejich sexuální apetence po čase rozejde, ale to neznamená, že se musejí rozejít i oni, trhat třebas jinak funkční rodinu!
Už dávno nežijeme pod diktátem pana faráře: co bůh spojil, člověk nerozlučuj. Nehledě na to, že to stejně nikdy nefungovalo a že se kvůli tomu natrápilo setsakra hodně lidí...
Ne, nejsem proti náboženství, jen proti jakýkoli nesmyslným diktátům.
srpen 09, 2007 14:19
no strejdo, : Jana
nerada nabourávám tuhle teorii, ale znáš ten vtip, proč muži dávají svému přirození jméno... aby prý 90% jejich rozhodnutí nedělal někdo cizí.
takže ať už pámbu uplácal cokoli, kdyby Adamovi uplácal k přemejšlení jen mozek, třeba by to bylo všecko jinak... smilies/grin.gif
a krom toho je Eva (celá! - nebo ne?) z Adamova žebra. tak co to furt házet na nás, my nic... smilies/wink.gif
srpen 09, 2007 14:19
Jano, díky, v podstatě jsme napsaly totéž : d@niela
smilies/kiss.gif
srpen 09, 2007 14:20
no jo Danielo, : Jana
ale už zase jsi rychlejší... škoda že se tu nezobrazujou i vteřiny smilies/cheesy.gif
srpen 09, 2007 14:26
D@nielo, : Sinix
já neříkám, že se MUSEJÍ rozejít. smilies/tongue.gif Já říkám, že buď se MŮŽOU rozejít, nebo se s tím smířit a řešit to náhradním způsobem, který jsem zmínil v další větě.

Něco jiného je, když se na tom domluví. Potom - jak píše jajinecka, proti gustu... A pak to není nevěra.

Ale nevěra JE špatná a NENÍ to řešení problémů ve vztahu; a to mi nevymluvíš.

Též jsem proti nesmyslným diktátům.
Právě proto, že církevní povinně doživotní manželství nefungovalo, se umožnily rozvody.

Howgh.
srpen 09, 2007 14:39
No, Jano, : Krakonoš
v tomto případě chybí mozek spíš tazatelce, která je, pokud se nemýlím, ženou (přečti si ten její výplod ještě jednou). Takže fakt nevím, kde bereš jistotu, že pinďourem uvažujou jenom chlapi, zatímco vy tou svojí buchtičkou nikdy. smilies/grin.gif
srpen 09, 2007 14:39
Jakého "oného", jakého "oného"? : strejda
Danielo, já mu odjakživa říkám "kolego" a jeho rozhodnutí jsou i mými rozhodnutími. V ničem ho neomezuji, jen myslím za něho (i na něho). Prostě proto, protože ho stvořitel nedovybavil mozkem. Možná i pospíchal nebo chtěl ušetřit materiál a tedy nejen to žebro, pro Evu. Kdo ví?

Jano, už Menšík v jednom svém nezapomenutelném dialogu s Bohdalkou mluvil zasvěceně o tom, že když se ženská zaláskuje, boří za sebou mosty, bééé, bééé, svěřuje se kamarádce, Kudlance, někdy utíká i k mamince. Když se zaláskuje muž, je nad tím povýšen, je to prostě fořt!
Jeho rozhodnutí - v momentě zaláskování - tu udělal právě jeho kolega s prázdnou hlavičkou. No a zde už záleží jen na nositeli či majiteli kolegy - samozřejmě že s mozkem - zda mu tu avantýru, povyražení nebo dlohodobé kamarádění s cizí mezinožkou dovolí, schválí či nikoli.
No není v tom kus logiky? A vzájemné chlapské podpory?


srpen 09, 2007 14:58
Strejdo,svatou pravdu dis... : jajinecka
Pak uz je na kazdym, co se mu zda lepsi.Jestli ty mosty bourat a nebo si uzit a nebourat rodinu.Kdyz uz se nekdo nemuze sexualne zdrzet, tak jsem pro druhou moznost.
srpen 09, 2007 15:03
Bedřichu traktoristo, Ty to vidíš v tom druhém odstavci úplně správně. Chtěl si užít s vdanou a bez rizika... : strejda
Ale až potkáš někde při orání mezí Vodoměrku (ona se tam dříve ráda vznášívala, našlapujíc opatrně, aby ani stébélko nezašlápla), zeptej se jí na to, jaké to je, když se ženská zaláskuje. Ta tu dřív byla pečená vařená. Od té doby, co má šamstra, sem jen nahlédne a už vůbec nemá čas nic hezkého napsat.
Jo,jo, ta láska láskoucí, to je pěknej žrout času. Ta dá člověku pěkně zabrat...
Zeptej se jí, schválně...a ne abys řekl, že jsem Tě navedl já!
srpen 09, 2007 15:13
Strejdo : Béda Traktorista
tak po téhle měrce vodní se ti stýská?
Jen jestli to nebude tak, že se ti dva milovali, až se samou láskou snědli a proto už tu nepoletuje.
Měl by ses zeptat velekudly, co s ní je, kdoví, jestli nesedí někde u rádia a nevolá sík jů sík jů...
srpen 09, 2007 15:22
Krakonošu, : Jana
neříkám "jenom", to bych si nedovolila!!!! ale - aji... smilies/grin.gif

a Luďka? no... já hlavně moc nerozumím, proč se tazatelka táže tu. pokračovat to bude, jestli budou oba chtít, a to je asi spíš dotaz na toho milého jejího, tady můžem leda věštit...
srpen 09, 2007 15:25
milá Luďko : kolemjdoucí
spletla sis adresu. Tady se obvykle jenom radí, to znamená nabídnout možnosti, které tazatele/ku třeba nenapadly nebo prostě jenom jiný pohled na problém. Ty radu nepotřebuješ, ty potřebuješ věštbu.
srpen 09, 2007 16:11
teda Luďko, : AlenaT
vždyť bys měla být vlastně ráda, kdyby se to nějak vypařilo do ztracena tímto způsobem. Posuď sama, máš milence, který má intenzivní vztah nejen s tebou , ale i se svou snoubenkou - za ty čtyři roky už musí být nutně opotřebovaný a ošoupaný, jak dlouho to ještě mlůže vydržet....a co pak s ním? Ty máš přece právo na kvalitní život a sex který on ti už nebude moci poskytovat....doporučovala bych ti najít si někoho ještě mladěšího - pokud možno narozeného ve stejný den, jako tvůj manžel a milenec. Když ti muži narození v tomto znamení tolik vyhovují...dejme tomu, že manžel už
se s tím nějak smířil - za tu dobu - asi dobře vaříš....ale jak se pak budeš zbavovat toho milence, nyní jazykově vybaveného, po jeho návratu z ciziny - hele s tím si nehraj - jestli je skutečně temperamentní - může zde dojít i na nože! A kdyby tě pak vláčeli po policajtech a psali o tobě v Blesku, tak by to ani manžel ani tvůj fungnágl nový milenec nemuseli ustát..a co potom???
srpen 09, 2007 19:41
Tak tazatelka toho moc nenapsala, ale i to stačí... : wendy
a zda bude vztah pokračovat - to by ses Luďo měla zeptat svého milence.
Píšete, že manžel je tolerantní - jak to víte ? On o tom hřebečkovi ví, nebo jí jen obecně nechává tolik volna ?
A nový model - když má muž právo se poohlédnout po něčem mladším, proč ne žena ? Ne, nejsem tak moc cynická, ale o tom je tady prostě teď řeč.

Míšo šíšo - já bych ho taky nebrala než naposekání zahrady. Oni si myslej, že se každá musí radostí zbláznit, když se na ni jen podívají totiž a to je ten malér. Jsou mezi nima tací...
srpen 10, 2007 07:22
... : majka.r.
Luďko, žádný strach, přítel Ti po návratu jistě rád ukáže, co nového se s jazýčkem naučil.
srpen 10, 2007 12:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]