O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O DVOU HOSPODÁCH A JEDNOM PRASETI PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 červenec 2007

Někde jsem se zmiňoval o nově otevřené hospodě v Předlicích, našem malém, milém a útulném ústeckém cikánském ghettu. Říkal jsem si, že se tam vypravím, ale nějak jsem se k tomu nedostal. Ale velice zajímavé zprávy už mám. Hospodu vlastní nějakej Cikán z oblasti Teplic, chlap jako hora a žádný mejdlo. Má perfektní přehled: pár hostu tmavší pleti (jiná sorta tam samozřejmě nechodí, kde by se tam taky vzali) se pokusilo zdrhnout bez placení.

 

 

 

    

     Cha chá - byli polapeni, tvrdě jim namlácena huba s tím, že až příště přijdou, tak budou držet peníze v hrsti a budou platit předem. Zajímavé, nikdo nic z řad místních obyvatel neříká, žádné proklamace vo rasysmu a stížnosti na hospodského a podobně. Vono asi na ně tohle platí. Jeden maník tmavší pleti z řad mých zaměstnanců mi povídal, že tam už párkrát byl, všude absolutní pořádek a klid, hosté se chovají slušně, mravně a vychovaně, na hajzlících perfektní čistota. No, vona taková pořádná cikánská facka dost věcí napraví a to hned.

 

 

 

     Jo, myslivci začínaj honit zvěř, pozor na to, nezlezte do lesa! Hlásali to v týví, sledovali jste? Tak jsem si při tom vzpomněl na další hospodu - tu, co máme na Střekově, a kterou provozuje Jula Cikán už desítky let - Klub Střekov v Tanečním sálu SETUZY. V životě si nikdo nikdy na něj nestěžoval a to tam zaměstnává celou svoji rozvětvenou rodinu. Pořádají nedělní čaje pro ty dříve narozené, všechny možné a nemožné plesy a zábavy. Docela to tam krásně všechno funguje už od páté hodiny ranní.

 

     Jenom v únoru letošního roku se jim jaksi vymknul z ruky myslivecký ples. Představte si, ono jim tam uteklo živé prase, které bylo hlavní cenou tomboly; lítalo po sále strašným tempem, pokálelo všechno okolo čeho běželo (včetně hostů) a trvalo dobu, než se unavilo a odchytilo. Příšernej smrad tam ovšem byl ještě 14 dní...

 

 

     No a za druhé totálně ožralý myslivec brokovnicí rozstřílel dvě obrovitá okna v sále, než ho taky odchytli. Ale to bych řekl, že na mysliveckých zábavách je něco podobnýho naprosto obvyklé a nebejt něčeho podobného, tak se zase bude tvrdit, že se zábava nevyvedla. S tím prasetem to bylo stejně nějaký divný, mělo přeci svázané přední i zadní nohy, pak ty nohy navzájem, a poklidně leželo v bedně s pilinama.

 

    Mám docela (a nejenom tedy já) tutově silné podezření, že ho někdo z recese a pr*ele pustil, jinak to není možný... No a konečně co!?!

 

Franta Bouška, Ústi n. L.

 

 

 

Komentáře (2)add feed
Tak jsem nostalgicky zamáčkla slzu. : AlenaT
jo v Aussigu - tam se vždycky děly věci.....ach kdeže loňské sněhy jsou....
červenec 31, 2007 21:26
Rasismu se stal zcela zavádějícím pojmem v ČR. : wendy
Když jsem rasista, tak a priori nenávidím třeba každého tmavého kvůlivá barvě jeho kůže nebo vyznání. Ale to tu není, barva kůže je většině lidí šumák, a běhají tu většinou pohani - to, co lidem vadí, je chování. A to nemá sakra s rasismem nic společného. Proč jsem rasista, když chci, aby se lidi chovali jen obyčejně slušně, nic víc ? Připadám si diskriminovaná.
A k té hospodě a neplatícím hostům: kdyby to, co s nimi udělal ten cikán, udělal bílý, JE to rasismus. Když to udělá "černý" tak to o.k. Jo, když dva dělají totéž...
Můžu ten článek poslat dál ??? :-
***********************************
srpen 01, 2007 09:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]