O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DŮM VE VLASTNICTVÍ SOUROZENCŮ PDF Tisk E-mail
Středa, 25 červenec 2007

 Vážený pane magistře, (mimochodem i náš dvouletý syn je Martin :o) před měsícem a půl mi nečekaně zemřel táta. Bratr s ním žil v domě, obýval horní patro, nikdy mu neplatil nájem. Já jsem se odstěhovala před šesti lety, když jsem chtěla začít žít se svým přítelem, nyní již manželem, v pronájmu. Na podzim jsme se rozhodli řešit naši bytovou situaci a vzali si hypotéku na vlastní byt 1.000 000,- Kč.

 

 

 

     Budeme ji přes dvacet let splácet. Maminka zemřela již před osmi lety a já mám po ní podíl v daném domě. Protože však již mám vlastní bydlení, nemám zájem v něm bydlet, navíc bychom tam měli jen 2+1 a čekáme druhé dítě. Bratr je taktéž čerstvě ženatý a čeká potomka. Vzal si na vybavení bytu půjčku 300.000,-Kč. Odmítá dům prodat, což i mně připadá jako krajní možnost; asi by to zcela zkazilo naše vztahy.

 

     Ale odmítá mě i vyplatit, protože prý v současnosti žádnou hypotéku na dům nedostane kvůli svým nízkým podnikatelským příjmům. Realita je ovšem taková, že vydělá mnohem více, než přiznává kvůli daním. Tvrdí, že mě vyplatí, pokud mu půjdou "kšefty", ale až tak za pět šest let. Moc tomu nevěřím, protože doposud ho nenapadlo pro mě cokoli našetřit. Musím říci, že peníze by se nám hodily, protože byt nemáme stále hotový a naše auto přemlouváme, aby jezdilo. Bratr má auta dvě. Slyšela jsem, že je možné po něm požadovat nájem, protože částečně obývá i spodní část domu, která by teoreticky mohla být moje, i když se jedná o ideální spoluvlastnictví polovin domu. Nevím, co dělat, a děkuji Vám předem za radu.

 

Veronika

 

 

ODPOVĚĎ: 

 

Dobrý den, Veroniko,

 

    jste majitelka ideální poloviny předmětného nemovitého majetku. Bohužel, situace, kterou popisujete, je velice nepřijemná. Váš bratr nechce předmětnou nemovitost prodat, ale zároveň se vymlouvá na nemožnost vyplacení Vašeho podílu. Samozřejmě by hypotéku měl dostat, protože bude ručit nemovitostí o vyšší ceně, než bude požadovat půjčku.

 

 

     Vy máte v případě prodeje domu předkupní právo. Pokud byste chtěla dům odkoupit, musíte bratra o této skutečnosti písemně informovat. Po odkoupení druhé ideální poloviny byste mohla celý dům prodat. Máte možnost samozřejmě nabídnout k prodeji (poté, co nabídnete odkup za tržní cenu přednostně bratrovi) pouze onu svou ideální polovinu domu.

 

     Ale věřím, že jistě by si bratr nepřál, abyste prodala polovinu domu ve kterém bydlí, a proto by se měl ve vlastním zájmu snažit o smír. Pokuste se s bratrem najít smírčí řešení, protože všechny ostatní cesty asi budou vést k prohloubení vašich zhoršených vztahů.

 

     Pevně doufám, že vám záležitost dopadne dobře,

 

 

Mgr. Martin Sládek, Praha,

(bližší kontakt v redakci)

 

 

Komentáře (110)add feed
veroniko : sasas
take bys mohla spodni cast domu pronajmout. splacela by se tak vlastne "sama" hypoteka. ale rodinnym vztahum to samozrejme neprospeje.
červenec 25, 2007 08:21
i já bych dům rozdělila : Inka
na to která část je moje a pronajala, s tím, že i já musím svou situaci nějak řešit. Takže buď tam bratr ustojí Tvé podnájemníky a nebo se Tě bude snažit vyplatit, zkus s ním hodit rozumnou řeč, v klidu jde vše mnohem lépe, vysvětli mu v jaké jste situaci. A nebo se mu tam ůžeš nastěhovat Ty a pronajmout svůj byt.
červenec 25, 2007 09:01
... : bb
s tou hypotékou - to jsou výmluvy, dostane hypotéku bez problémů, protože bude ručit nemovitostí vyšší hodnoty, než kolik si bude chtít půjčit, a i s velmi nízkými příjmy ji dostane
kromě toho může spodní patro pronajmout a hypotéku z toho splácet
a konečně, což ale v tomto případě nebude nutné, je možné vzít si hypo i bez doložení příjmů, pravda - s trochu vyšším úrokem, ale ta možnost existuje
červenec 25, 2007 09:25
To je ořech oříšek : wendy
po přečtení odpovědi jsem dospěla k názoru, že buďto Veroniko zůstanou vaše vztahy s bratrem na takové neutrální úrovni jako teď a nic od něj nedostaneš, anebo se cestou práva a pořádku domůžeš svéhpo dědictví, peníze dostaneš a on se na tebe kvůli penězům rozzlobí. Rodina má držet pohromadě, ale nemůžeš se zase nechat vydírat, zvláště když víš, že příjmy bratr má ! Máš už svoji rodinu. Jojo, někdy se líp shodnou cizí než vlastní...další nezáviděníhodný problém. Všude je něco.
červenec 25, 2007 12:30
Souhlas s Inkou, : Hani
taky bych moji část pronajala.
"Odmítá dům prodat, což i mně připadá jako krajní možnost; asi by to zcela zkazilo naše vztahy." Tady vidíš, že, on ten problém nemá, klidně ti to předhodí, ať už spolu mluvit budete nebo ne.

červenec 25, 2007 14:39
Veroniko, z tvých otázek mně běhá mráz po zádech . . . : toulavej
Jako bys byla má povedená sestřička. Máme stejný "problém", jenom já jsem na té druhé straně, sestry mám dvě, jedná se o vlhkou plesnivou chalupu vyžadující neustálé opravy a nejsem podnikatel s nepřiznanými příjmy. Ze Tvých vět "doposud ho nenapadlo pro mě cokoli našetřit" nebo "Slyšela jsem, že je možné po něm požadovat nájem" je mně MOC SMUTNO. Ukazují jak moc chceš svoje peníze, na které máš podle zákona nárok, tedy majetek. A chceš je HNED. A jsi z toho nešťastná, že se k nim nemůžeš dostat dřív než za pět šest let, tak čekáš radu.
Nevím o jaký dům se jedná, v jakém je stavu, ale Tebe vůbec nezajímá, jestli bratr případně opravoval ten dům, když jsi v něm nežila a asi nepřispívala na případné opravy i když jsi už byla spolumajitelkou, že se možná staral o Tvého tátu ( třeba jen jako dělání společnosti ). Tebe nezajímá, že bratr už má jednu půjčku a musí ji splácet. Ty chceš, aby si vzal kvůli Tobě DALŠÍ PŮJČKU, aby ses dostala rychle ke svým penězům, které by se Ti náramně hodily. Moje rada zní – žít za SVÉ a nespoléhat na zděděné prachy. Když jste si vzali hypotéku tak jsi asi nepočítala s tím, že se splatí z dědictví po tátovi . . .
Jestli se Ti zdá normální, že kvůli Tobě začne bratr přiznávat skutečný příjem, aby mu sice dali hypotéku na vypořádání se s Tebou, ale zároveň tak začal platit větší daně, musíš být blázen.
I když na svůj majetek, dědický podíl, máš podle zákona svaté právo, moc dobře si rozvaž, jestli vyměníš peníze za to nejcennější co existuje mezi příbuznými – přátelství a důvěra, že nejbližší bývají lidé - příbuzní, na které je spoleh, až budeš potřebovat pomoc a to nejen finanční . . .
PS. Jen pro představu – já své sestry už rok a půl neviděl, ačkoliv nežijí nijak daleko a nepohádali jsme se . . .
( ovšem ani se nevyrovnali, tedy já je nevyplatil i když ty peníze by se jim taky moc hodily . . . A já to zatím utratím cestováním, místo abych šetřil pro ně . . .)

červenec 25, 2007 15:21
pane magistře Sládku, jedna část Vaší odpovědi mi není úplně jasná: : bb
"Máte možnost samozřejmě nabídnout k prodeji (poté, co nabídnete odkup za tržní cenu přednostně bratrovi) pouze onu svou ideální polovinu domu." Může tedy prodat svoj polovinu domu komukoli bez ohledu na souhlas druhého spoluvlastníka (pokud splnila druhou podmínku, nabídla to nejdřív spoluvlastníkovi)? Rodiče vlastní ideální polovinu jednoho domku, druhou polovinu vlastní cizí lidé, kteří jej neobývají, neužívají, neudržují, ale nechtějí s domkem ani hýbat - návrhy rodičů na odkup či prodej za odhadní cenu odmítají, současně nechtějí povolit to, aby rodiče svoji polovinu domku prodali někomu jinému. Domek zatím jen chátrá, protože soudní cestou to rodiče řešit nechtějí. Teď nechali provést nový odhad ceny domku, odhad zaslali spoluvlastníkovi a ústně opět nabídla prodej s tím, že se druhá strana do měsíce k tomu vyjádří. Pokud to rodiče učiní ještě i písemně, a druhá strana nebude v uvedené lhůtě reagovat (což je pravděpodobné), nebo návrh odmítne, mohou rodiče svůj podíl komukoli prodat?


červenec 25, 2007 15:33
Důrazně s tebou, Toulavej, nesouhlasím. : Myška
Proč by se měla de facto vzdát dědictví po otci, protože pokud po bratrovi nebude chtít peníze hned, nedostane je už nikdy. Proč by měl z dědictví těžit jen její bratr? Pokud má příjmy, tak ať ji vyplatí a nechá si dům. Tohle kličkování zavání tím, že to hraje tak, aby ji nemusel vyplácet vůbec. A k těm příbuzným - fakt si myslíš, že to jsou vždycky ti nejbližší lidé, na které se dá, když je ti zle, spolehnout??
červenec 25, 2007 15:35
toulavej, radíš Veronice špatně, : bb
protože ani tvůj postup (já si budu nakládat s domem po svém, a sestrám nic) rozhodně nevnesl do vašich vztahů více důvěry, rodinné sounáležitosti a přátelství...

já jsem na tom podobně jako ty, čtvrtina chalupy, kterou užívají a opravují dva spoluvlastníci, platí také spotřebované energie, třetí jen užívá, zato největší částsmilies/smiley.gif, a podílí se na energiích, a čtvrtý ani neužívá, ani se nepodílí na nákladech.
Teď došlo na vypořádání, převody atd., a jen toho největší uživatele s nejmenšími náklady napadlo, že by ten třetí neměl dostat nic. Nás dva uživatele i udržovatele nic takového ani nenapadlo, považujeme za samozřejmé, že když chceme legálně užívat něčí majetek, v tomto případě chalupu se zahradou, musíme za to něco nabídnout - a pak už je jen otázka kolik a jak. A bereme v úvahu i to, že ten třetí sice nepřispíval na opravy a údržbu, ale taky neměl nic z toho, že užíváme i jeho podíl - a že kdyby chtěl, měl by nárok na nějaké nájemné.

Uvědom si třeba, že dnes je pronájem chat a chalup slušný zdroj příjmu, o který své sestry šidíš...
Tyhle majetkové záležitosti nejsou nikdy příjemné k vyřizování, ale vždy by se mělo myslet na potřeby všech zúčastněných a neposuzovat je jen ze svého hlediska - že co nepotřebuju já, nepotřebují ani oni, a nečinit si právo posuzovat že oni jsou horší jen proto, že něco chtějí, apod. K důvěře a dobrým vztahům to jen přispěje.

červenec 25, 2007 15:43
Hm, něco na těch slovech Toulavýho ale bude : Míša šíša
Jo, fakt nevíme, kolik peněz ten Veroniky brácha třeba už do domu nastrkal. Tohle mi připomíná situaci mého otce. V domě jeho rodičů pro změnu bydlela jeho mladší sestra. Když jejich maminka zemřela (otec zemřel již před mnoha lety předtím), můj táta řekl, že od sestry nechce nic vyplatit, protože za A) dům a jeho okolí s manželem udržovali a investovali do jeho rekonstrukce (na čemž se táta pochopitelně nijak nepodílel), a za B) sestra se roky starala o nemocnou matku a stálo ji to nemálo fyzických i psychických sil (můj táta žil v jiném městě a těžko jí mohl být stejně nápomocen). Je to asi v lidech - třetí sourozenec si od sestry nechal podíl na domku vyplatit do poslední koruny se slovy "Tomu přivandrovalcovi, co přitáh s holou prdelí, to nenechám!" (myšlen byl jeho švagr = manžel sestry).

Tím nechci říci, že by se mohlo jednat o to samé v případě Veroniky, jen jsem si na to vzpomněla díky Toulavýmu a říkám, že něco na těch jeho slovech je.
červenec 25, 2007 16:06
rodinné vztahy jsou podle toho : Inka kuk
jak se Ti lidé k sobě navzájem chovají. Řešili jsme teď něco podobného s bratrem, postižený jsem byla já a to už před 20 ti lety, ale i přes to se můj vztah k bratrovi nijak nezměnil. On teď sám přišel s tím, že vypořádání bylo nekorektní a že to v rámci dobrých rodinných vztahů dáme do pořádku, odhadli jsme částku, kterou investoval do domu po rodičích a o ten dílek já budu mít menší polovinu. Oba jsme s tím souhlasili a jen to dát papírově teď do pořádku. Vážím si moc svého bráchy. Myslím, že tohle by měli lidé řešit a ne to nechat vykysat, potřebu peněz má každý a každý má nějaké své plány.
červenec 25, 2007 17:38
Co bratr Veroniky investoval za dobu svého bydlení v otcově domě : wendy
ať už finančně nebo citově nevíme, o tom nepíše. Jen mě zaujalo v toulavýho příspěvku, že by se snad bratr musel začít chovat poctivě vzhledem k přiznání svých skutečných příjmů jen kvůli sestře ? To by se po něm fakt chtělo ? ZAtím je normální, že podvádí ? Tak nevím... smilies/sad.gif
červenec 26, 2007 08:44
Tak já to vezmu odspodu, ale jen krátce, protože se tu řeší problém Veroniky, : toulavej
nikoliv můj, tak se jí omlouvám, že tu převádím řeč na své problémy.

Wendy – všude je NORMÁLNÍ, že lidé kličkují a nechtějí platit VYSOKÉ daně jaké jsou u nás. A 99 % lidí využije každou skulinu v zákonech, když to jde, není to přímo protizákonné, ale i tak je to de facto podvod, protože se odepisují položky, které se ve skutečnosti nestaly. To je normální chování lidí. Ale je to na dlouhou diskusi.

bb – Tvé úvahy o pronájmu a využívání naší vlhké plesnivé chátrající chalupy máš jen proto, že nevíš v jakém stavu je, NIKDO by si ji nepronajal. Já chalupu jednou za 14 dní vyvětrám, zaliji kytky, vymetu pavučiny, posekám trávu, prořežu stromy, shrabu listí, opravím střechu, okapy apod. a odjedu do podnájmu. Projedu 150 km. Já si chalupu NEUŽÍVÁM. V zimě ji prázdnou vytápím elektřinou, aby nezvlhla ještě víc, platím popelnici, domovní daň, pojištění, elektřinu i vodu – i když nemáš spotřebu, platíš vodárnám za „servis“ apod. Nechci investovat do cizího majetku víc, než je nezbytně nutné, ale musím, protože zde mám kořeny svých předků, které městským panelákovým lidem asi nic neříkají, ale já je cítím jako povinnost vůči předkům. V 50-ti přijdeš o práci raz dva i o podnájem a tohle je jediné místo, odkud mě snad nevyženou – i když, kdo ví. A nedostávám za udržování cizích 2/3 nic . . .
Jak jsem se dříve staral o mámu, to je jiná diskuse.

červenec 26, 2007 10:52
Jo já vím toulavče : wendy
ale přesto se mi to prostě nelíbí. Co když má příjmy takové, že by se klidně mohl se ségrou vyrovnat, a ona to ví a mrzí ji to.
Co se tvé chalupy týče, to tedy neřeším, jen že o tom píšeš - podotknu, že vím, co taková chaloupka obnáší.
červenec 26, 2007 11:30
no já zastávám to, : Inka
že ceny nemovitostí bohužel stále stoupají a tak je lepší v rodině pokud je třeba nějaké vypořádání, tak udělat odhad a dle podílů a svých možností udělat maximum, aby byly podílníci vyplaceni a nemovitost převedena. Čím déle to trvá, tím je to pak dražší (všechno: odhady, daně i ceny nemovitosti) a nikdo neví v jaké situaci se můžeme ocitnout později. A hlavně pak ostatní druhé vyplatit a tak....
červenec 26, 2007 15:05
To seš na tom : alice
ještě dobře.Můj otec umíral na rakovinu, moje matka ho vzala domů.Chudák už ani nevěděl, kde je.Pak byl asi týden ve zvláštním stavu, kdy jen pořád drmolil pár slov.Bylo to strašné.(Já musela v 18 letech odejít bez ničeho z domu.Doma zůstal jen bratr, kterého rodiče živili až do jeho 30let vč. jeho nastávající.Své vydělané penízky si pěkně šetřil).Nakonec otec zemřel doma a to prosím( odpusťte mi ten výraz)ještě nevychladl a bratr mi povídá, že pro klid v rodině mi oznamuje, že půl baráku je jeho.Já nic nechápala a ani jsem na to neměla myšlenky.Jenže postupně vyšlo najevo, že když doma otec umíral,4 dny před smrtí k němu povolali právníky a já nevím koho ještě a polovinu baráku si bratr nechal připsat.Samozřejmě že za souhlasu matky.Ještě teď je mi z toho na blití.Dědické řízení byla už jen fraška, protože za pomoci právníků a finančních poradců zbylo z dědictví směšných 300000, které ovšem byly napsány na matku.Hodnota majetku však je opravdu v mil.Kč(otec podnikal).Neměla jsem žaludek se s takovými hyenami hádat,nechápu jak se tak může někdo chovat.Samozřejmě že dnes je už všechno bratra(dům, otcova firma a veškerý ostatní majetek) a matka se mě ptá:Závidíš mu? Co na to mám říct, je mi z nich zle.
červenec 26, 2007 15:11
... : Kubula
Toulavej, sorry, ale tvé představy o právech sourozenců mi přijdou dost zvláštní. Tvůj přístup se mi moc nelíbí (myslím si, že bys sestry nějakým způsobem vyplatit měl, ale jestli vám to neničí vztahy a sestry jsou s tím takhle srozuměné, je to jen vaše věc).

Kde vidím logické chyby:
1. "Ukazují jak moc chceš svoje peníze, na které máš podle zákona nárok, tedy majetek." Zní to jako výčitka, ale už se nezmiňuješ o tom, že její bratr majetek nejenže chce, on už ho má, a dokonce i ten autorčin. Evidentně si z toho nedělá těžkou hlavu, ale to ti připadá v pořádku..? Proč nepranýřuješ i jeho za to, že majetek nejen chce, ale dokonce uzurpuje i cizí?
2. "...jestli bratr případně opravoval ten dům, když jsi v něm nežila a asi nepřispívala na případné opravy." Veronika píše, že bratr nikdy neplatil nájem, takže se dá předpokládat, že si tyhle náklady (POKUD vůbec nějaké takové věci platil) odbydlel. Veronika zatím platila (pravděpodobně) tržní nájemné, takže rozhodně nijak zvýhodněná nebyla.

červenec 26, 2007 18:36
...dokončení : Kubula
3. "Moje rada zní – žít za SVÉ a nespoléhat na zděděné prachy." Jo, to zní rozumně, pokud by to platilo i pro bratra. Takhle bratr vesele používá své I VERONIČINY zděděné prachy (nebo barák, to je fuk, rozhodně se dá na prachy převést), zatímco Veronika zaplatí na úrocích za dvacet let něco kolem 50% hypotéky (pokud měla štěstí na dobrou hypo, jinak ještě víc).
4. "Ty chceš, aby si vzal kvůli Tobě DALŠÍ PŮJČKU." A proč ne? Je fér, aby bratr užíval Veroničinu půlku domu a neplatil ani findu, protože "nemá", zatímco Veronika nacpe bankám statisíce, protože prostě nebyla dost chytrá, aby v domě před šesti lety zůstala? Jestli je nemorální chtít po bratrovi, aby si vzal další půjčku, asi bychom měli zaplakat hlavně nad Veronikou, která, ubohá, v tuhle chvíli dluží víc než třikrát tolik?


červenec 26, 2007 18:37
... ne, tak dokončení teprve teď :-P : Kubula
Musím říct, že kdybych měla bráchu, který by předváděl to, co její brácha nebo ty, a byla bych ve Veroničině situaci, asi bych se taky snažila popohnat s nějakým vyrovnáním. To, že máš vztah k nějakému místu, nebo to, že by si chudák bratr musel vzít další půjčku, by mi nějak nestačilo jako důvod, proč dát bance o půl milionu víc, než musím smilies/undecided.gif
červenec 26, 2007 18:38
... : Kubula
Prosím vás, proč mi to furt hlásí, že je komentář "příliš krátký", ale když ho zkrátím, tak projde??? :-O
červenec 26, 2007 18:39
toulavej, : bb
nenapsala jsem "užívá(š) SI", ale jen "užívá" ve smyslu používat, obývat atd.
úvahy o pronájmu byly jen na okraj a měly pouze zdůraznit, že se jedná o nemovitost, se kterou lze nějak nakládat a žádný z jejích majitelů by neměl být omezen v možnosti ji užívat
ostatně, pro spoustu lidí je právě takový způsob užívání nemovitosti, jak jsi jej popsal, zároveň i "užíváním si", kvůli tomu jezdí na chatky v zahrádkářských koloniích, třeba

tvůj postoj k chalupě chápu - pokud se týká vztahu ke kořenům apod., ale tím spíš mi není jasné, proč své sestry, které k tomu domku tento vztah nemají, nevyplatíš, a současně proto, že je to nadále "cizí" majetek, do něj neinvestuješ víc, než je nezbytně nutné...
to si přece protiřečí?

připomíná mi to právě příběh mých rodičů a jejich chalupy
chalupa po předcích, dvě rodiny, vzdáleně příbuzné, po nich dva dědici...můj otec a jeho bratranec ze třetího nebo kterého kolena; druhou rodinou bylo otci přislíbeno, že až zemřou obyvatelé druhé poloviny chalupy, dostane ji on, za symbolickou cenu. Rodiče počkali z piety a ohledů rok, pak nastolili otázku odkupu, druhá strana na symbolickou cenu zapomněla, rodiče navrhli cenu odhadní, zajistili a zaplatili odhad, opět nebylo vyhověno, a tak se to vleklo a vleklo, ačkoli druhá strana bydlela jinde, ve vlastním novém domě, a věděla, že rodiče chtějí chalupu zrekonstruovat pro trvalé bydlení, přestěhovat se tam z bytu z jiného kraje, změnit i zaměstnání, my děti školu. Nestalo se, nakonec chalupu, už částečně opravenou, opustili,koupili jinou, ruinu, kde se první půl rok nedalo ani přespat a vložili do toho dalších 10 let dřiny a moře peně. První chalupa má dodnes dva majitele, rodiče dělají to co ty - občas zatopí, vyvětrají, posečou trávu, vyspraví nejnutnější. Chalupa chátrá, její hodnota klesá. Opakované nabídky rodičů na to, že druhou polovinu odkoupí, nebo svoji odprodají, nebo oba majitelé odprodají komplet novému majiteli (zájemců bylo několik a se slušnými nabídkami), šly do ztracena. Teď už je to 28 let, co se o tom začalo jednat. Ještě 5-10 let a bude z toho hromada suti, tehdy se na ni jezdili dívat lidé z okolí, protože otec se strýcem prováděli rekonstrukce velmi citlivě tak, aby nezničili historickou hodnotu chalupy z vepřovic a kamení, s trámy, s doškami atd.
mimochodem, i moji rodiče se o maminku toho pána, který nechtěl a nechce prodat, starali
červenec 26, 2007 20:54
... : Kubula
bb, a nejde tohle řešit nějak soudně? Já mám pocit, že jsem někde kdysi něco takového četla... že když fakt není dohoda, může to vyřešit soud...? Jinak je to fakt smutný, taky máme v rodině něco podobného smilies/angry.gif
červenec 26, 2007 23:41
... : sasas
2 kubula:
bb napsala:
Domek zatím jen chátrá, protože soudní cestou to rodiče řešit nechtějí.


2 bb:
uz ti mgr. sladek odpovedel? taky me to zajima, protoze kdyz jsme kdysi kupovali dum, bez souhlasu ostatnich spoluvlastniku to neslo.
červenec 27, 2007 07:45
... : Kubula
Jj, sorry, to jsem přehlídla.
červenec 27, 2007 09:26
já na to holky taky čekám, : Inka
dělala jsem v realitce 7 let a vím, že bez souhlasu VŠECH majitelů to prodat nešlo a nemyslím, že se v tom udály nějaké změny.
červenec 27, 2007 09:54
Tedy Kubulo, s LOGICKÝMI chybami jsi mě fakt dostala . . . : toulavej
- její bratr majetek nejenže chce, on už ho má, a dokonce i ten autorčin – nevím, jak jsi na to přišla, když MÁ Veronika na sebe úředně PŘEVEDENÝ podíl z nemovitosti – proto chce vyplatit, tak ho NEMŮŽE mít její bratr.
-bratr vesele používá své I VERONIČINY zděděné prachy (nebo barák, to je fuk, rozhodně se dá na prachy převést) – NEMŮŽE NIC PŘEVÉST NA PRACHY CO NENÍ JEHO, tedy podíl Veroniky. Protože NEVÍME nic konkrétního, můžeme jen spekulovat. Třeba tak, že „užívání si části domu, který je nad rámec podílu, který mu patří“ může kompenzovat třeba jeho údržbou, opravami apod., protože vsadím boty, že Veronika nedává na údržbu domu, kde nebydlí, ani korunu . . . ( tedy srozumitelně – nepřispívá na pojištění domu, sekání trávy, barvení oken, okapů apod. např.)
-starost o neplacení nájmu bratra otci ( či Veronice ) v době, kdy již vlastnila podíl z domu po smrti matky je VELMI DOJEMNÁ. Vsadím klobouk ( kožený, kovbojský ), že ji vůbec nenapadlo nájem požadovat i po svém otci – doufám . A placení nájmu mezi bratrem a jeho otcem byla jenom JEJICH věc.
-Jestli je nemorální chtít po bratrovi, aby si vzal další půjčku – o MORÁLCE jsem tu neřekl ani slovo. Jenom tvrdím, že je BLÁHOVÉ si myslet, že DOBROVOLNĚ se někdo přihlásí k placení vyšších daní, když je podnikatel a TŘEBA – spekuluji, potřebuje peníze na nákup materiálu, na zásoby, na rozvoj podniku . . .
-Jestli je fér, aby Veronika nacpala bankám statisíce – vždyť se pro to dobrovolně rozhodla, když si vzala hypotéku a přistoupila na jejich pravidla . . .
-Že si „užívá“ bratr její podíl může být jenom ráda, že se o něj nemusí sama starat. Ona přece NECHCE si ho užívat, sama říká, že je tam málo místností. CHCE JEN PENÍZE A TO HNED. A že nebyla dost chytrá před šesti lety a nezůstala, no to už snad NE. Co to je za úvahy, odstěhuješ se protože zakládáš svoji rodinu a doma není místo a ani bys tam NECHTĚLA s rodiči žít. SNAD při tom NIKDO nemyslí na dědictví, až zemřou rodiče, jaký majetek na mě zbude . . .

Pokud je tu řeč O MORÁLCE – trochu odpověď pro bb – v MÉM případě jsem na ni sázel, na slušnost, která byla nepsaným zákonem mezi mými předky. VŠICHNI pozůstalí se dobrovolně vždy vzdali svého zákonného podílu ve prospěch toho, kdo v chalupě zůstal bydlet a zároveň na sebe převzal veškerou starost o staré rodiče a prarodiče. I tehdy by se VŠEM peníze NAVÍC hodily . . . Mohl jsem přijmout nabídku mámy, abych nechal chalupu přepsat na sebe za jejího života, když se o ní starám. Myslel jsem, že to není nutné . . .
To „užívání si“ mě přijde ročně min na 30 tisíc . . .
Ale už KONČÍM s řešením mých problémů . . .

červenec 27, 2007 10:12
kubula, sasas : bb
soudní cestou to řešit nechtějí, protože to kdysi takto už řešili, asi tak po 5 letech snahy o dohodu to řešili přes právníka, protože ta chalupa vč.pozemků je navíc řešena tak, že nelze alespoň prakticky, když už ne formálně a legálně, rozdělit na dvě části, přes pozemek druhého se musí na pozemek prvního, do dílny prvního kolem vchodu druhého, atd. atdprávník se pokoušel s druhým spoluvlastníkem o totéž co rodiče, opět neuspěl, podal příslušné podání k soudu (snad žalobu o zrušení spoluvlastnictví, nevím přesně, byla jsem malá), všichni kolem byli přesvědčeni, že vzhledem k okolnostem a nešikovnosti stávajícího řešení soud spoluvlastnictví určitě zruší, s tím, že nabývající vlastník vyplatí toho druhého - pro obě strany by bylo lepší, kdyby nabývajícím vlastníkem byli moji rodiče, z důvodů co jsem psala nahoře (chtěli tam bydlet, svoji polovinu domu měli z velké části opravenou, měli zájem toho druhého vyplatit atd.). Bylo by nakonec dobré i kdyby to získal ten druhý, protože by buď rodiče vyplatil a dům prodal někomu, kdo by ho užíval a opravil, nebo, a to spíš, by nabídl prodej své části rodičům, což by uvítali.
Soud se táhl dva roky a nebylo to k ničemu, rozhodl tak, že vlastně nijak, ponechal původní formu vlastnictví, což neprospělo nikomu, a ani domu, ani obci, protože domek byl dominantou návsi v dobrém slova smyslu. Nepomohlo ani to, že se obecní úřad tehdy zasazoval o to, aby spoluvlastnictví bylo zrušeno ve prospěch otce, protože naše rodina trávila v obci téměř polovinu roku, zúčastňovala se veškerého obecního dění, měli jsme tam příbuzné, přátele, otec pomáhal odbornými radami při výstavbě aj. aj. Kdežto druhý dědic se ve vsi téměř neukázal, nyní už nežije, zdědily to jeho děti, jedno by to rodičům prodalo okamžitě, ale dcera se zasekla a že nepotřebuje peníze, které rodiče nabízejí, ale ani je nemá na vyplacení...
Soudní rozhodnutí bylo velmi nepraktické pro všechny. Pro AlenuT - takto neprakticky rozhodovala žena soudkyněsmilies/smiley.gif
Podle našeho právníka by teď soud téměř jistě rozhodl jinak, lépe, ale rodičům už se do toho prostě nechce. Užívají si penze v opraveném domku v jiné vesnici, otec pracuje v rodinné firmě, nechtějí jít do soudních sporů, utrácet další peníze, a hlavně jitřit nervy. Měli k té vsi, chalupě silný citový vztah a dodnes je pro ně to, jak se to nakonec vyvinulo, citlivá otázka, zůstala hořká pachuť na jazyku a nedůvěra v soudnictví.
červenec 27, 2007 10:50
... : bb
nejasné dodnes nám všem zůstává postoj manželky dědice, která prodej té poloviny domu blokla, ačkoli za 25 let jsme ji tam viděli jednou, ani na tchýni se nejezdila podívat, a stejný postoj k věci zdědila její dcera...nejasné je nám to proto, že do smrti jejich maminky/tchýně/babičky byly vztahy obou rodin dobré, klidné až přátelské, s paní jsme se nestýkali, protože tam nejezdila, ale s pánem si otec přátelsky povídal, tykali si, znali se od dětství, a o jeho maminku jsme se v době naší přítomnosti starali, nosili nákupy, dali oběd, upečený koláč, odsypali nasbírané borůvky, vytřeli kuchyň, nasekali dříví...mezi rodinami není ani žádný starý, dávno zapomenutý spor, nebo cokoli podobného
užitek z tohoto postoje druhá strana nemá, mohla mít slušné peníze, má ideální polovinu ruiny, kterou nikdy neužívala a neužívá
nikdo tomu nerozumí, ale už se o to ani nepokoušíme
červenec 27, 2007 10:55
... : bb
a pro to, co jsem tu všechno psala, by mě velmi zajímalo, zda je možný odprodej poloviny spoluvlastnictví komukoli, jakmile splním podmínku - nabídnout to za odhadní cenu druhému vlastníkovi
červenec 27, 2007 10:57
... : bb
rychle to prodat by totiž bylo to nejlepší, jezdit tam kvůli minimální údržbě a sledovat, jak byly zbytečné ty roky práce, jak to chátrá, vybavovat si vzpomínky na báječné prázdniny a dovolené, s přáteli, s příbuznými, u ohně, a myslet na to, kolik bude stát odklizení suti, až to jednou spadne, je docela smutné
červenec 27, 2007 11:04
Toulavej, my snad mluvíme jeden čínsky a druhý tatarsky : Kubula
smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif
- její bratr majetek nejenže chce, on už ho má, a dokonce i ten autorčin – nevím, jak jsi na to přišla, když MÁ Veronika na sebe úředně PŘEVEDENÝ podíl z nemovitosti – proto chce vyplatit, tak ho NEMŮŽE mít její bratr. OK, NEVYJÁDŘILA JSEM SE PŘESNĚ, ON TEN MAJETEK UŽÍVÁ, COŽ ZNAMENÁ, ŽE Z VERONIČINY PŮLKY MÁ PROSPĚCH ON A NE ONA, JAK BY MI PŘILO LOGICKÉ
-bratr vesele používá své I VERONIČINY zděděné prachy (nebo barák, to je fuk, rozhodně se dá na prachy převést) – NEMŮŽE NIC PŘEVÉST NA PRACHY CO NENÍ JEHO, tedy podíl Veroniky JÁ NEMYSLELA, ŽE BY HO SKUTEČNĚ PŘEVÁDĚL NA PRACHY, ALE TYS MLUVIL O ZDĚDĚNÝCH PRACHÁCH, TAK JSEM CHTĚLA NAZNAČIT, ŽE PŘESTOŽE SE JEDNÁ O NEMOVITOST, LZE JEJÍ HODNOTU VYJÁDŘIT V PENĚZÍCH
- užívání si části domu, který je nad rámec podílu, který mu patří“ může kompenzovat třeba jeho údržbou, opravami apod., TOHLE JE OK V PŘÍPADĚ, ŽE SE NA TOM OBA DOHODNOU, ALE NE V SITUACI, KDY VERONIKA POTŘEBUJE HOTOVOST A BRATR JÍ MÍSTO TOHO DÁ "ÚDRŽBU JEJÍ PŮLKY NEMOVITOSTI". PŘIJDE MI TO ASI JAKO KDYBYCH ŠLA JAKO DIABETIK DO LÉKÁRNY PRO INZULIN A ONI BY MI ŘEKLI SORRY, TEN NEMÁME, ALE ZATO MÁME SPOUSTU MOC, MOC DOBRÝCH ANTIBIOTIK :-))) (JASNĚ ŽE TROCHU DRAMATIZUJU, ALE ON JÍ NABÍZÍ TO, CO SE HODÍ JEMU, NE JÍ... A VLASTNĚ ANI NEVÍME, JESTLI JÍ NABÍZÍ VŮBEC NĚCO)
- -Jestli je nemorální chtít po bratrovi, aby si vzal další půjčku – o MORÁLCE jsem tu neřekl ani slovo TO JE PRAVDA, SLOVO MORÁLKA JSI NEPOUŽIL, ALE MNĚ TOHLE "Tebe nezajímá, že bratr už má jednu půjčku a musí ji splácet. Ty chceš, aby si vzal kvůli Tobě DALŠÍ PŮJČKU, aby ses dostala rychle ke svým penězům, které by se Ti náramně hodily. " VYZNÍVÁ, JAKO ŽE JE TO OD NÍ TAK NĚJAK OŠKLIVÉ, ŽE PO NĚM TEORETICKY CHCE NĚJAKOU PŮJČKU... POŘÁD NEVÍM PROČ BY TO MĚLO BÝT V NEPOŘÁDKU. Z DĚDICTVÍ BY NĚCO MĚLI MÍT OBA, PODLE MĚ.
- -Že si „užívá“ bratr její podíl může být jenom ráda, že se o něj nemusí sama starat. TO UŽ SI SNAD DĚLÁŠ SRANDU??? EVIDENTNĚ RÁDA NENÍ A NEVÍM, KDE BEREŠ POCIT, ŽE LIDI "MAJÍ BÝT RÁDI" ZA VĚCI, KTERÉ K TOMU PŘIPADAJÍ VHODNÉ TOBĚ. :-O ASI BY SI KAŽDÝ MĚL ROZHODNOUT SÁM, ZA CO BUDE RÁD A ZA CO NE???
- A že nebyla dost chytrá před šesti lety a nezůstala, no to už snad NE. TOULAVEJ, TO BYLA IRONIE, SORRY JESTLI TO NEBYLO JASNÉ. SNAŽILA JSEM SE DOVÉST AD ABSURDUM TO, CO JSEM MĚLA POCIT, ŽE ŘÍKÁŠ TY.

POKUD NĚKDO DOSTANE BARÁK VÝMĚNOU ZA TO, ŽE SE O NĚJ A O RODIČE BUDE DO JEJICH SMRTI STARAT, TAK TO BERU, POKUD SE NA TOM ZÚČASTNĚNÍ DOHODNOU. ALE TADY NENÍ O KOHO SE STARAT, TAKŽE BRÁCHA UŽÍVÁ BARÁK VČETNĚ VERONIČINY PŮLKY A BLAHOSKLONNĚ ŘÍKÁ, ŽE jestli mu půjdou kšefty, možná ji někdy vyplatí... :-OOO. NO A CO KDYŽ MU NEPŮJDOU? TO MÁ VERONIKA SMOLÍKA? PROSTĚ MU NEŠLY, NO... ???




červenec 28, 2007 23:32
Jen na vysvětlenou... : Kubula
ty kapitálky jsem používala proto, aby bylo zřejmé, kdo psal co, ne že bych tě chtěla "uřvat" smilies/grin.gif
červenec 28, 2007 23:33
Jo a ještě detail ... : Kubula
... nikde nevidím zmínku, že by Veronika chtěla po bráchovi "prachy hned a to teď", jak naznačuješ. Myslím, že jí akorát vadí, že nevidí z jeho strany žádnou vstřícnost v tom smyslu, že by bral v úvahu taky JEJÍ potřeby. Z toho, co píše, mi to přijde takové jako "já určuju, kdy a jestli ti něco dám, a ty buď ráda, ať už rozhodnu jakkoliv" smilies/angry.gif Takový diktátorský přístup, řekla bych smilies/undecided.gif

červenec 29, 2007 10:58
to je fakt hustý : Liana
To je skvělé,jak se hezky dohadujete,ale kdo nezažije nepochopí.Naprosto souhlasím s kubulou.Můj chlap dostal od rodičů dům,ve kterém s náma žil jeho brar s tím,že si,co nejdřív postaví a pak se odstěhuje!Po dvou letech nic nedělání jsem si dovolila podotknout,že už by měl začít něco dělat,aby jsme měli taky své soukromí.Máme dvouleté dítě a chcem žít,jako rodina.Místo toho,aby se nad sebou zamyslel a začal něco dělat,tak mi začal sprostě nadávat,urážet atd.Řekl,že ho odtamtud nikdo nebude vyhazovat a ať táhnu já.Šla jsem i s tím mojim chlapem a dítětem k mojí mamče,kde nyní žijem v obýváku.Pan podnikatel žije zadarmo v domě na který platíme půjčky a elektriku mu platí maminka,která řekla,že nám on žadný nájem platit nebude .Celá rodinka na nás nadává a my se rozhodli,že než bydlet v tomhle baráku a mít je kolem sebe,páč všichni bydlí ve stejné vesnici,radši ho prodáme.Veronice se vůbec nedivim,že chce své peníze za něco,co jí patří,ale neužívá to a držim ji palce,aby je dostala.
leden 03, 2011 13:33
Ideální polovina : Vladimír
Dobrý den,
žiji se svou matkou v rodinném domě s velkým dvorem a velkou zahradou.. Dům je rozdělen na dvě patra. Já s matkou obývám horním patro. Můj strýc, bratr mé matky bydlí v dolní polovině sám. Má matka vlastní horní byt polovinu dvora a zahrady. Spodní byt vlastní z poloviny její bratr, můj strýc a druhou polovinu bytu vlastní jeho dvě děti. Dům má společný vchod. Můj dotaz na Vás zní, zda je možno prodat horní část domu tedy horní byt, který vlastní má matka a za jakých okolností. Děkuju moc
září 29, 2011 15:09
Prosím o radu : Angelika
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak postupovat při této situaci:Vlastním s polu s bratrem řadoví dum který jsme dostali jako dar od svích rodiču,každý má polovinu domu ale není ve smlouvě určeno kterou.Ještě tu máme otce který tu má doživotní právo.S bratrem se neustále hádáme.Bratr na nic nepřispívá ani na elektřinu,na plyn na udržbu domu atd.Prosím o radu jak v této situaci postupovat .Předem děkuji za odpověd Stránská
listopad 22, 2011 12:52
Pokud máte naléhavou půjčku? : Pan Musa

Dobrý den,

Já jsem pan Abdulhamíd Musa M / D Abdulhamíd FINANCE, nabízíme osobní i obchodní úvěry s kapitálovou základnou mezi částkou 1.000,00 se 100.000,00 amerických dolarů, evropské euro, nebo librou pro jednotlivce, firmy a spolupracují subjekty, bez ohledu na jejich rodinný stav , pohlaví, náboženství, umístění, ale měla by být právní prostředky pro splacení úvěru ve stanovené lhůtě, a musí být hoden důvěry se úrokové sazby tak nízké, jak 3%.
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

očekáváme vaše neodkladnou reakci.

S pozdravem,
Pan Musa
srpen 24, 2014 10:27
cash firm : Sir James Williams
POTŘEBUJETE naléhavou úvěr?
* Velmi rychlé a naléhavé převodem na váš bankovní účet
* Splácení začíná osm měsíců poté, co jste získali peníze na váš bankovní účet
* Nízká úroková sazba 2%
* Dlouhodobé splácení (1-30 roky) dobu trvání
* Flexibilní podmínky půjčky a měsíční splátka

kontaktujte legitimní a licencované úvěr společnosti authourised
aby se finanční pomoc do jiných zemí.
pro více informací a žádosti o úvěr formulář Spojit se podnikem prostřednictvím mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

SIR JAMES WILLIAMS
generální ředitel
CASHFIRMARENA FIRM
LONDÝN
listopad 21, 2014 21:07
préstamo : carolina
Mé jméno Patricia Flores, jsem z České ženatý, jsem hledal skutečný úvěr společnosti za poslední 3 měsíce, a vše, co jsem dostal, byla banda podvody, které se mi jim věřit a na konci dne, vzal všechny moje peníze a nechal mě bez peněz, všechny mé naděje se ztratil, dostal jsem zmatený a frustrovaný, jsem přišel o práci, a je pro ně velmi obtížné nakrmit svou rodinu, nikdy jsem nechtěl dělat nic se úvěrové společnosti na net už, tak šel do půjčit peníze z přátel, řekl jsem mu všechno, co se stalo, a on řekl, že mi může pomoct, že ví o půjčce společnost, která mi může pomoci, že se právě dostal půjčku od nich mě režíroval o tom, jak žádat o úvěr, udělal jsem, jak mi řekl, jsem se, nikdy jsem věřil, ale snažil jsem se a ke svému překvapení jsem dostal půjčku do 24 hodin, nemohl jsem uvěřit svým očím, jsem šťastný a bohatý dnes a já jsem děkoval Bohu, že tyto úvěrové společnosti takhle stále existují na těchto podvodů hvězd celého místa, prosím, radím všem, tam venku, kteří jsou v nouzi úvěru jít za paní Mary Lisa. Email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny . se nikdy nepodaří, váš život se změní moje udělal.
prosinec 17, 2014 13:20
nabídka půjčka : miss Rose
-
Dobrý den,

Chcete-li správně, abych se představil, já jsem slečna Rose soukromé věřitele i poskytnout úvěr ve výši 2% ročně. Tato finanční příležitosti na vaše dveře krok, se ještě dnes a získejte úvěr rychle. Existuje mnoho příležitostí tam hledají finanční pomoc a všude, a dokonce i teď, že stále ještě nejsou schopni se dostat. Ale to finanční příležitost u vašich dveří krok, a jako takový si nemůže dovolit nechat ujít tuto příležitost. Tato služba bude poskytovat jak pro jednotlivce, firmy, obchodní mužů a žen.Výše úvěru se pohybuje k dispozici z libovolného počtu dle vašeho výběru pro více informací, prosím, kontaktujte nás na e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Formulář k vyplnění žádosti o úvěr a vrátit.

Celé jméno ....................................

Osobní telefonní číslo ............................

Země ...........................................

Adresa ......................................

Státní ..............................

Věk .............................................

Už jste použili předtím? ................... - ....

Stav .................................

Výše úvěru potřebné jako půjčka .....................................

Půjčka termín .................................

Povolání ....................................

Měsíční příjem .............................


Potvrzení tyto podrobnosti, budeme Vám zašleme naše podmínky spolu se splátkovým kalendářem, a pokud souhlasíte, jste získat půjčku do 48 hodin. Záleží na závažnosti a naléhavosti při získávání úvěru.
Jsem rád, aby předal vaše rychlé odpovědi,

S pozdravem,

slečna Rose
leden 04, 2015 10:41
naléhavé nabídka úvěr : Maurice Finance
Jste v nouzi úvěru? Chcete být finančně stabilní? potřebujete peníze na rozšíření svého podnikání? Nabízíme všechny druhy úvěrů pro fyzické a spolupracuje těla, nabízíme firemní půjčky, auto úvěr, podnikatelský úvěr, dluh onsolidation úvěry a osobní půjčky ve výši 2% úrokové sazby a s pohodlným dobu, která je k jednání. Tato nabídka je určena pro všechny, která bude schopna splatit zpět v přiměřené time.Email nás nyní pro váš úvěr řešení ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )
leden 17, 2015 23:07
potřebujete půjčku ?? : pan Mersha
Dobrý den, hledáte pro naléhavou půjčku platit své dluhy a začít podnikat a vytvořit domov a pro léky ???? Zde je skutečný podnik, kterému můžete důvěřovat a spolehnout se na, protože dnes jsem právě inkasoval můj úvěr 180.000.00zl protože od minulých let kdy jsem hledal pro půjčky, kde jsem podváděl několikrát a dnes finále jsem se dostal do společnosti s názvem Paní Stella Rene Loan Firm, kde jsem inkasoval moje půjčka dnes, takže chci, aby všichni v mé zemi, vědět, že tam je ještě firma stále máte věřit a úvěr @ 3% úroková sazba, která je velmi pěkný a dnes jsem dostal půjčku mám zaplatit svůj dluh a zahájení podnikání je zde Warsaw, protože tato společnost je zajištěno a bez podvodu% 100 bezpečný dnes a dnes jsem přišel na fóru poděkovat paní Stella René za skvělých věcí, kterou odvedla pro mě a mou rodinu a tady e-mail níže ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) kontaktuje tento e-mail ještě dnes a objednejte si půjčku ještě dnes, a také sdílet svědectví, stejně jako jsem začal můj nový život dnes.

pan Mersha
únor 03, 2015 18:11
úvěr nabídka agentura : William Morgan
POTŘEBUJETE naléhavou úvěr?
* Velmi rychlé a naléhavé převodem na váš bankovní účet
* Splácení začíná osm měsíců poté, co jste získali peníze na váš bankovní účet
* Nízká úroková sazba 2%
* Dlouhodobé splácení (1-30 roky) dobu trvání
* Flexibilní podmínky půjčky a měsíční splátka

kontaktujte legitimní a licencované úvěr společnosti authourised
aby se finanční pomoc do jiných zemí.
pro více informací a žádosti o úvěr formulář Spojit se podnikem prostřednictvím mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

SIR WILLIAM MORGAN
generální ředitel
TRUST FUND SECURED
LONDÝN
únor 06, 2015 00:45
Pozornost pro všechny úverové o azyl !! : Clara Banny Plc
Potrebujete úver? Zajímá vás, jak se jakýkoli typ úveru? Nebo jste financne strach ?. Máte dluh splatit? My rozdávat pujcky do kterékoliv cásti sveta. Naše úrokových sazbách je 3% za prohlásit za neplatné s dohodou trvání bez ohledu na místo nebo stav kreditu. Chcete-li získat úver dnes Kontaktujte nás prostrednictvím spolecnosti e-mailovou adresu na: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

POZNÁMKA: rozdá minimálne 2,000.00 USA DOLARECH / EURO do maximálne 20,000,000.00 AMERICKÝCH DOLARECH / EURO, ETC Žádost o pujcku musí být uvedeny v amerických dolarech nebo v eurech, a jakékoliv jiné použité mene.
únor 07, 2015 18:04
nabídka půjčka : prudent finance services
Zažádat o půjčku nyní musí získat finanční prostředky do 5 pracovních dnů. Dáme osobní půjčky, hypotéky nebo podnikatelský úvěr, úvěr na bydlení auto úvěr, vzdělávací půjčky, cestování a dovolenou úvěr. nabízíme i nezajištěné a zajištěné úvěry, špatné úvěrové půjčky a půjčky konsolidaci dluhu s úrokovou sazbou 3%. Jsme registrováni a schváleny společnost. kontaktujte nás pro žádosti o úvěr prostřednictvím e-mailu .. Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
únor 27, 2015 13:49
nabídka půjčka : miss rose
-
Dobrý den,

Chcete-li správně, abych se představil, já jsem slečna Rose soukromé věřitele i poskytnout úvěr ve výši 2% ročně. Tato finanční příležitosti na vaše dveře krok, se ještě dnes a získejte úvěr rychle. Existuje mnoho příležitostí tam hledají finanční pomoc a všude, a dokonce i teď, že stále ještě nejsou schopni se dostat. Ale to finanční příležitost u vašich dveří krok, a jako takový si nemůže dovolit nechat ujít tuto příležitost. Tato služba bude poskytovat jak pro jednotlivce, firmy, obchodní mužů a žen. Výše úvěru se pohybuje k dispozici z libovolného počtu dle vašeho výběru pro více informací, prosím, kontaktujte nás na e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Formulář k vyplnění žádosti o úvěr a vrátit.

Celé jméno ....................................

Osobní telefonní číslo ............................

Země ...........................................

Adresa ......................................

Státní ..............................

Věk .............................................

Už jste použili předtím? ................... - ....

Stav .................................

Výše úvěru potřebné jako půjčka .....................................

Půjčka termín .................................

Povolání ....................................

Měsíční příjem .............................


Potvrzení tyto podrobnosti, budeme Vám zašleme naše podmínky spolu se splátkovým kalendářem, a pokud souhlasíte, jste získat půjčku do 48 hodin. Záleží na závažnosti a naléhavosti při získávání úvěru.
Jsem rád, aby předal vaše rychlé odpovědi,

S pozdravem,

Slečna Rose
březen 01, 2015 11:11
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Ahoj všichni Já jsem Victoria Dean z Texasu, USA. Budu rád podělil o dobrotu Boží v mém životě po tolika měsících se snaží získat úvěr na internetu a byl byl podveden, takže jsem se stal neklidná a zoufalá při získání úvěru od legit věřitele on-line. Ale jak by si to Bůh, viděl jsem komentář od přítele s názvem William Ruben, a mluvil o této důvěryhodně úvěr společnosti, kde se dostal jeho půjčka snadno a rychle bez jakéhokoliv stresu a tak se mi představil žena jménem paní Kate Louis, který řídí firma s názvem Kate Credit Office Ltd, takže jsem požádal o úvěr součet ($ 170,000.00USD) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, aby byla půjčka schválena a uloženy na můj bankovní účet za méně než 48 hodin, to bylo, jak jsem byl schopen dostat zpátky na nohy, jak se udržet mé zlomené chod firmy a také splatit své účty, takže já jsem radí každého z vás, kdo má zájem o získání úvěru bez zajištění, žádná kontrola kreditu, no co signatář jen s 2% úrokovou sazbou a lépe splácení plány / plán, aby se zavděčil kontaktovat paní Kate Louise. Můžete ho kontaktovat přes jeho e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
duben 14, 2015 06:33
nabídka půjčka : Pan Kelly Jerry
Potřebujete úvěr splatit své dluhy?
Potřebujete úvěr začít podnikat?
Jaký typ úvěru hledáte?
Kontakt jerry kelly Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny více informovat.
název:
Země:
Částka:
doba trvání:
Telefonní Číslo:
Měsíční Příjem:
duben 18, 2015 06:34
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Aariz
Dobrý den, Jsem Aariz, jste v nouzi úveru? Chcete
Být finančné
stabilní? Potrebujete penize na rozšíření svého
podnikání? Nabízíme
VŠECHNY Druhy
pujcky pro jednotlivce i spolupracuje orgánů,
Nabízíme Firemní pujcky,
auto úvěr, podnikatelský úvěr, konsolidaci dluhu
úvěry osobní pujcky
ve Výši 3%
úrokové sazby pohodlnou dobu, ktera JE k
jednání Adresa. Na
nabídka JE určena pro VŠECHNY, ktera Bude
schopna splatit zpět VČAS. Napište nám
na: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
duben 19, 2015 18:34
nabídka půjčka : miss rose
-
Dobrý den,

Chcete-li správně, abych se představil, já jsem slečna Rose soukromé věřitele i poskytnout úvěr ve výši 2% ročně. Tato finanční příležitosti na vašich dveří krok, platí dnes a dostat své půjčky rychle. Existuje mnoho příležitostí tam hledají finanční pomoc a všude, a dokonce i teď, že stále ještě nejsou schopni získat. Ale tento finanční příležitost u vašich dveří krok, a jako takový, si nemůže dovolit nechat ujít tuto příležitost. Tato služba bude poskytovat jak pro jednotlivce, firmy, obchodní muže a ženy. Výše úvěru se pohybuje dostupný z libovolného počtu vašeho výběru pro více informací, prosím, kontaktujte nás emailem: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Formulář vyplnit žádosti o úvěr, a vrátí jej.

Celé jméno ....................................

Osobní telefonní číslo ............................

Země ...........................................

Adresa ......................................

Státní ..............................

Věk .............................................

Už jste použili předtím? ................... - ....

Status .................................

Výše úvěru potřebná jako půjčku .....................................

Úvěr termín .................................

Zaměstnání ....................................

Měsíční příjem .............................


Potvrzení tyto podrobnosti, budeme vám zašleme naše podmínky, spolu s splátkového kalendáře, a pokud souhlasíte, jste získat úvěr do 48 hodin. Záleží na jeho závažnosti a naléhavosti při získávání úvěru.
Jsem rád, aby předal svou rychlou odpověď,

S pozdravem,

Slečna Rose
květen 06, 2015 15:13
Levné nabídka úvěru ve výši 3% sazbou : michael brown
Mít problém půjčit peníze od banky?
Můžeme vám pomoci vyřešit problém Rychlejší a jednodušší ve výši 3% procenta méně na podporu svého podnikání, neplacené odd nebo pronájem.
Použít pro jednotlivé úvěry pro rychlé, snadné a nejrychlejší úvěry jen za 3% během pouhých 48 hodin.
Neexistuje žádná kontrola kreditu nebo kreditní historii.

Pro další informace o tom, jak aplikovat a získat svůj úvěr, neváhejte nás kontaktovat 24 hodin e-mailem -
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
( 1) 424-333-0094.

květen 17, 2015 07:52
Potřebujete rychlou půjčku? : mr Allen Smith

SVĚDECTVÍ O tom, jak jsem dostal VÁNOČNÍ půjčka od skutečného úvěr společnosti minulý týden.
Jsem MRS Karen Sims podle jména, žiji v Kalifornii, Spojené stát Ameriky, kteří byli podvod oběť tolika

falešných věřitelé on-line od února loňského roku do dubna letošního roku, ale já děkuji svému Stvořiteli

natolik, že se konečně usmál na mě tím, že nařídí mě na tomto novém věřitel, který vykouzlí úsměv na tváři

tím, že mě scamming a také tím, že ani klame ani ležící na mě, ale to však věřitel, jehož jméno je pan Allen

Smith dal mi vánoční půjčku, která částka je 200.000 dolar Spojené uvádí dolarů po mém souhlasu k jejich

firemních podmínek a jedna významná věc, kterou miluji o této půjčky společnosti je její rychlý servis a také

jeho Boha bát postojem k nebyl jako ostatní falešné věřitelů on-line, který mě scammed před podnikem tím, že

žádá mě, abych poplatků upon poplatků, aniž by se výsledky všech těchto poplatků platby, že jsem se na ně, ale

všechny stejné, i přesto vzdali slávu Bohu, že moje bouře je pryč a já jsem teď, že zaměstnaná žena, že jsem

býval, a také moje firma je Nyní zde roste v mé zemi, protože jsem teď moc kapitál dělat své podnikání správně

před rokem vyčerpá, aniž by museli jít a setkat se svým banku pro jakýkoli asistent. Děkuji Básník Jones

finanční společnosti pro tento sen až do konce a já slibuji, aby se pokusili všechny moje nejlepší odkázat váš

úvěr společnosti s ostatními, kteří jsou v nouzi v současné době, stejně jako způsob, jakým jsem kdysi byl ..

Díky moc znovu a znovu a může Bůh vás
všech. Zde je tam email kontakt s nimi, pokud potřebujete úvěr příliš ..Email:

Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Děkuji vám všem za jsme tužkou v ruce Boží
Regard.
Pan Allen Smith.

červen 02, 2015 06:29
nabídka úvěru : JOHN LARRY
Dáváme z úvěrů na kterékoli části světa, nabízíme všechny druhy a typy úvěrů, s pohodlnou splácením, naše úrokové sazby je 3% v Zrušit trvající práce, bez ohledu na umístění nebo úvěru k získání úvěru Email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červen 14, 2015 00:00
loan offer : john williams
Hledáte podnikatelský úvěr? osobní půjčky, dům úvěr, auto úvěr, studentské půjčky, konsolidaci dluhu úvěr, nezajištěné úvěry, rizikový kapitál, atd .. Nebo jste byl odmítnut úvěr u banky nebo finanční instituce za jakýchkoliv důvodů. Jsem John Williams, soukromé věřitele, půjčovat podnikům a jednotlivcům v nízké a cenově úrokovou sazbou ve výši 2% úrokovou sazbou. Máte-li zájem? Kontaktujte nás ještě dnes na ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) a dostat své úvěr dnes
červen 20, 2015 13:00
Vítejte 24hodinová výpůjční služby : Larry Fox
Vítejte 24hodinová výpůjční služby

Už jste se snažil získat úvěry od bank bez úspěchu? Naléhavě potřebují peníze dostat z dluhů? Potřebuji peníze na rozšíření nebo zavedení své vlastní podnikání? Získat úvěr od jednoho z předních úvěrové společnosti ve Velké Británii. 24hodinová výpůjční služba je jednou z největších zajištěné úvěry společností ve Velké Británii a náš přátelský a zkušený personál jsou schopny zpracovat vaši žádost rychle a efektivně. Můžete si půjčit přes jakýkoliv termín 1 - 25 rok a půjčit jakoukoli částku od 2000 liber liber 50,000,000.00 pro jakýkoliv účel. S nízkou úrokovou sazbou 3% na všech částech světa.Aplikace je k dispozici pro žadatele, kteří jsou 18 let a výše.

Pro více informací, prosím, kontaktujte prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
pozdravy
Larry Fox
červen 30, 2015 15:50
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Ahoj,
Všichni jsem tak šťastný, dává se na můj velký svědectví o tom, jak jsem dostal moje touha výše úvěru od pana Franklina Osayande Scott úvěr společnosti, chci rychle využít této příležitosti, aby celý svět ví, o to, Am paní Ann Maxwell z Brazílie, jsem byl při hledání úvěru založit svůj vlastní podnikání na podporu svého manžela, pokud jde děti výdaje, takže jsem šel on-line vyhledávání pro půjčku, když jsem narazil na některých úvěrů, které podvádět a scammed mou málo peněz v tomto procesu době jsem dostal zmatený i Ani nevím, co dělat, už proto, že málo peněz jsem měl s sebou odvezli těmi podvodnými bastardi, které se nazývají skutečné půjčky věřitelé, tedy na jeden věrný den, jak jsem byl procházení internetu hledal práci jsem narazil Některá svědectví komentoval na fóru o jeden pan Andrew Fred, a paní Monica Luis o tom, jak získat jejich půjčku od pana Franklin Osayande Scott úvěr společnosti E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny Tak jsem si řekl, že musím dát tuto soud, protože jsem byl tak vyděšený o tom, co jsou ostatní věřitelé udělali na mě, tak jsem šel napřed vzal svou osobní e-mailovou adresu, která byla v těchto připomínek na fóru, tak jsem ho kontaktoval ho informoval, že jsem byl soudcoval k němu některé zákazníky, které obdržely jejich půjčku z jeho společnosti, pan Andrew Fred, a paní Monica Luis, takže když uslyšel, že byl velmi šťastný, o tom, tak on mi, že jsem v pravém společnosti ujistil, kde bych mohl přijímat moje touha výše úvěru, Dali mi, že dlužník úvěr formulář žádosti vyplnit a vrátit se, já jsem všechno, dal jim všechny mé potřebné informace je o mně, takže jsem byl uveden podmínky a stav jejich společnosti Vše proběhlo hladce bez zbytečného odkladu, v ne méně než 24 hodin jsem byl informován, že můj úvěr platí suma 6000000 eur byla registrována a schválena jejich úvěrovou představenstva správce, takže v tomto procesu době jsem byl tak šťastný, když mi řekli, že bych měl jim poslat bankovní detaily, ale byl jsem trochu skeptický o tom, že tak jsem řekl: Mám důvěru a věříme, že pro tento věřitele volání pana Franklina Scotta, dal jsem jim prostřednictvím bankovního účtu, takže překvapivě i přijímat a upozornění z mé banky, že můj účet byl připočítán s částkou 6.000.000 eur pan Franklin Osayande Scott, WOW..i málem omdlel, a tak jsem ho naléhavě email, že jsem přijímat svůj úvěr úspěšně, tak moji milí bratři a sestry se tam stále ještě hledají skutečné úvěr společnosti i se poradit, abyste laskavě kontaktujte pana Franklina Osayande Scotta s tímto stejným E-mail:
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny a já vím, že bude také vám pomohou s vaší touhy výše úvěru v pořádku, e-mail je dnes, a budete rádi, že jste udělal.
červenec 01, 2015 10:25
pujcky : Jorge
Jsem pan Jorge Dominguez, legitimní, dobrá pověst peníze věřitele. Jsme firma s finanční pomoc. Platíme finanční prostředky pro lidi, kteří potřebují finanční pomoc, které mají špatnou kreditní nebo potřebují peníze na zaplacení účtů, aby investovali do našeho úvěrového negocio.otorgar pouze úroková sazba ve výši 2% a minimální doba trvání 6 měsíců a maximální doba trvání 30 let. Chci, aby tento prostředek používat, aby informovala, že jsme poskytovat spolehlivé příjemce pomoci jak budu rád, aby Vám úvěr. Poskytnuté služby zahrnují;
* Refinance
* Domácí Kutily
* Investiční úvěr
* Auto Úvěry
* Konsolidace dluhu
* Obchodní úvěry
* Osobní půjčky
* Mezinárodní úvěry.
* Hypoteční
coreo eletronico kontakt: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červenec 08, 2015 01:00
nabídka půjčky : Mr. Jeff Michael
Dobrý den,

Jste obchodní muž nebo žena, ?, Potřebujete úvěr? Máte zájem o jakýkoliv typ úvěru? nebo jste v jakékoli finanční šlamastyky, nebo potřebujete prostředky na zahájení vlastního podnikání? Potřebujete úvěr uhradit svůj dluh nebo splatit své účty, nebo začít pěkný podnikání? Máte nízké kreditní skóre a ty jsou zjišťují, že je těžké získat kapitál úvěr od místních bank / dalších finančních ústavů? Potřebujete úvěr nebo finančních prostředků pro
Důvod, jako jsou:

Osobní úvěr
Obchodní úvěr
Home Equity Loan
Dluh Konsolidace půjček

kontaktujte nás prostřednictvím firmy e-mailem na: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Díky jak očekáváme vaše rychlá reaguje.
S Pozdravem,
Jeff Michael

červenec 17, 2015 01:10
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Mr Diego Carlos
Dobrý Den,


Použít cenově dostupné půjčky úvěrových spolupracujících COMPANY PLC. Emailová adresa: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Vítejte na spolupracujících úvěr společnosti PLC, seriózní, legitimní akreditovaného peněz věřiteli, jste obchodní muž nebo žena? Jste v nouzi naléhavé půjčky splatit své účty, nebo dluhy? Potřebujete peníze do vlastního kapitálu, nebo se podařilo rozšířit své podnikání? Už jste byli zase dolů bankami a dalšími finančními agenturami, protože jejich špatnou kreditní skóre? Ty jsou ve velmi hluboké finanční nepořádek a potřebují naléhavou půjčku stavět zpět na nohy finančně? Už jste hledal na dlouhou dobu, nebo krátkodobé úvěry? Potřeba bezpečné a nechráněnou úvěr? Pokud ano, pak se snažit panice jakékoliv více DRUŽSTEVNÍ WORLD úvěr společnosti PLC je potvrzena a schválené kreditní společnosti, kde jsou všechny vaše finanční problémy mohou být minulostí, dáme všechny typy úvěrů, například: vzdělávací půjčky, podnikatelské úvěry, hypoteční úvěry, konsolidace půjček, půjčky na auta, auto úvěry, atd Také jsme si půjčit úvěr za rozumnou úrokovou sazbou ve výši 2%, a my rozdávat půjčku všeho druhu: například měny, liber, euro, dolary, Rands a mnoho dalších, budeme půjčovat minimální úvěr Dlužníků od € 5,000.00, zatímco maximum je € 200,000.000. Stojíme jako médium pomoci těm, kteří jsou v každém finančních potřeb.

Worry ne více, takže laskavě dnes a požádat o Snadná půjčka pro realizaci své plány a být úspěšný v životě. Kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) Pro více informací o naší úvěrový program. Také můžete použít on-line, vše, co potřebujete udělat, je kontaktovat nás prostřednictvím e-mailu na ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ).

Požádat o půjčku dnes S výše úvěru a dobu trvání, snadno a rychle se dostat. 2% úrokové sazby a měsíční platby splátky.

Kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu pro více informací o Jak získat úvěr od této společnosti:

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červenec 19, 2015 11:22
DOBRÝ DEN, POTŘEBUJETE podnikatelský úvěr : dottor bruno giuseppe
DOBRÝ DEN,
POTŘEBUJETE podnikatelský úvěr? OR osobní půjčku? Máte v úmyslu vypůjčení půjčku? Takže KONTAKT U.S. NYNÍ S VÍCE INFO. NEVÁHEJTE těšit na Vaši Aplikace nyní emailem Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Žádosti o úvěr FORMA:
CELÉ JMÉNO:
VÝŠE ÚVĚRU:
KONTAKTNÍ ADRESA:
ZEMĚ:
TELEFONNÍ ČÍSLO:
LOAN DOBA:
Účel úvěru:
I čekají na Vaši odpověď naléhavé
červenec 22, 2015 13:44
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Mr. Aiden William
Potřebujete úvěr splatit své účty?
Půjčka Settle své dluhy? Úvěr na
finance vaše podnikání? Jste v těžké
finanční situaci? jste byl bankou
odmítnuta z důvodu nízké kreditní
skóre? Kontaktujte nás a získejte
půjčku bez zbytečného odkladu.
Napište nám na:
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červenec 23, 2015 22:51
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Okpole Spell Caster
Kontakt DR OKPOLE SPELL CASTER umí kouzlit
na různé účely, jako je (1) Pokud chcete své ex
zpět. (2), pokud budete mít vždy špatné sny.
(3) Chcete-li být podporovány ve vaší kanceláři.
(4), které chcete ženy / muži běžet po vás. (5)
Pokud chcete dítě. (6), kterou chcete být
bohatí. (7), který chcete svázat svého
manžela / manželku být tvoje navždy. (smilies/cool.gif
Pokud budete potřebovat finanční pomoc. (9)
Bylinná péče (10) Kouzlo Hot Sex (11) Chcete-
li být sexy mimo jiné (12) Spell for Job (13)
Kouzlo na HIV a mnohem víc ho Kontakt dnes
na: ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) Budu vám
pomohl ven z vašich problémů v pořádku
červenec 23, 2015 22:52
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : illuminati
Zdravím vás z velmistrů JOIN Iluminátů z Jižní
Afriky, USA, nebo kdekoliv v dnešním světě,
zbohatl, FAMEOUS A vlastnit POWER.
Registrace nových členů je nyní otevřena nyní
online !!!!! Výhody, které novým členům, kteří se
připojí Iluminátů. Cash Odměna USD $ 300,000
USD Elegantní nový auto snů v hodnotě USD $
120,000 USD Dream House koupil v zemi svého
vlastního výběru jednoho měsíce dovolené (plně
splacený) ke svému snu turistické destinace.
Jeden rok Golf členství balíček VIP zacházení
na všech letišť na světě celkovou změnu
životního stylu přístupu k Bohemian Grove
měsíční platby ve výši $ 1,000,000 dolarů na
váš bankovní účet každý měsíc jako člen Jeden
měsíc rezervaci schůzku s Top 5 světovými
vůdci a Top 5 Celebrity v svět. Pokud e-mail mi
to teď nebo zašlete e-mail na
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červenec 23, 2015 22:53
získat svůj úvěr zde : frank smith
Dobrý den všem, na této stránce, jsem ze Španělska, a já doporučuji Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ffort, byl jsem v nouzi úvěru koupit auto a zaplatit nájem mého domu a já potřebuji půjčku ve výši € 35,000 I komunikovat s nimi, a dnes mám půjčku na mém bankovním účtu, takže chci, abyste všichni kontaktovat a nechat kontaktujte věřitele žádný jiný úvěr, James balení úvěr firma je legitimní půjčky, takže kontaktujte je teď Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


Vyplňte prosím níže uvedený formulář žádosti, a vrátit se v případě zájmu a
budete rád věděl o půjčce věřitele takhle společnosti

Dlužníka DATA

1) Úplné názvy:
2) Země:
3) adresa:
4) Stát:
5) Sex:
6) Rodinný stav:
7) Zaměstnání:
smilies/cool.gif Telefonní číslo:
10) Měsíční příjem:
11) Nejbližší příbuzní:
12) Úvěr Částka potřebná:
13) Půjčka Doba trvání:
14) Účel úvěru:

Jakmile vyplníte formulář výše, já vám posílat své úvěrové podmínky A
Podmínky ASAP, aby pro nás pokračovat.

Bude těším se na slyším od vás, aby se pokračovat.
S Pozdravy,
červenec 31, 2015 02:10
nabídka půjčka : pastoro osas Johnson
-
Ahoj,

Chcete-li správně, abych se představil, já jsem pastor osas Johnson soukromé věřitele i poskytnout úvěr ve výši 2% ročně. Tato finanční příležitosti na vašich dveří krok, platí dnes a dostat své půjčky rychle. Existuje mnoho příležitostí tam hledají finanční pomoc a všude, a dokonce i teď, že stále ještě nejsou schopni získat. Ale tento finanční příležitost u vašich dveří krok, a jako takový, si nemůže dovolit nechat ujít tuto příležitost. Tato služba bude poskytovat jak pro jednotlivce, firmy, obchodní muže a ženy. Výše úvěru se pohybuje dostupný z libovolného počtu vašeho výběru pro více informací, prosím, kontaktujte nás emailem: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Formulář vyplnit žádosti o úvěr, a vrátí jej.

Celé jméno ....................................

Osobní telefonní číslo ............................

Země ...........................................

Adresa ......................................

Státní ..............................

Věk .............................................

Už jste použili předtím? ................... - ....

Status .................................

Výše úvěru potřebná jako půjčku .....................................

Úvěr termín .................................

Zaměstnání ....................................

Měsíční příjem .............................


Potvrzení tyto podrobnosti, budeme vám zašleme naše podmínky, spolu s splátkového kalendáře, a pokud souhlasíte, jste získat úvěr do 48 hodin. Záleží na jeho závažnosti a naléhavosti při získávání úvěru.
Jsem rád, aby předal svou rychlou odpověď,

S pozdravem,

pastoro osas Johnson
srpen 06, 2015 08:53
potvrzení úvěr : potvrzení úvěr
Dobrý den Jste v nouzi úvěru naléhavé kontaktní e-mail níže Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny protože to je společnost, kterou jsem potvrdit svou půjčku včera a dnes jsem zjistil, že na internetu se říct všem o této skvělé svědectví o mně a já jsem tady inČeská republika je společnost, ve které jsem dostal svou půjčku ve výši 10 millionkc včera s úrokovou sazbou 3% se velkou radost pro mě dnes.

potvrzení úvěr
srpen 09, 2015 13:35
Nabídka půjčky : Mr Titcomb Brown
Dobrý den, jsem registrovaná soukromé peníze věřitele. Dáváme z úvěrů na pomoc lidem, firmám, kteří potřebují aktualizovat své finanční situaci na celém světě, s velmi minimální roční úrokové míry tak nízké, jak 2% do 1 roku do 30 let splácení dobu trvání do kterékoliv části světa. My rozdávat půjčky v rozmezí od 5000 eur 100.000.000 EUR. Naše půjčky jsou dobře pojištěni pro maximální bezpečnost je naší prioritou. Zájemce by měl kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )
srpen 18, 2015 21:13
Project Funding, Business Loans & Personal Loans : Ron Collins
Do not use all of these Private Money Lender here, there are not legitimate and if they have a free email account tag i.e. yahoo, gmail, hotmail, live etc then they are not legitimate. If they have telephone number with international dialing codes from Nigeria, India, UK, Singapore and France then you have to beware. A legitimate company would have a genuine website, personalized email address/account and based in the country they claim they are. I would recommend anyone looking a a serious/honest loan lender to visit: DAVID HERLEY FINANCE HOME BASED IN THE USA and their reputation speaks louder than others in the industry when it come to obtaining all kinds of loan, mortgage, debt consolidation and Real Estate Loans. Their full website information and contact details are tel no: 1 (321)-323-1809, Website: www.dherleyfinancehome.net or Email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny located in Orlando, Florida. USA. Skype: dherleyfinance
srpen 26, 2015 01:31
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Mr Dakany
Nabízíme různé úvěrů fyzickým osobám (osobní půjčku) a spolupracovat subjekty s úrokovou sazbou 3% za annul.This je pomoci vám splnit své finanční závazky, zejména s dál světovou finanční krizi. Můžete si půjčit mezi 1000 - 50000000 (liber eur nebo dolarů) za další dotazy, kontaktujte nás prosím prostřednictvím e-mailu ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) Pozdravy.

nabídka půjčky

srpen 26, 2015 18:19
nabídka půjčky : Karim
Dobrý den, já jsem pan Karim Sonogo půjčky služba věřitele, jsme důvěryhodně, registrovaný a zaručeného úvěru společnosti a my jsme rozdávat úvěry fyzickým osobám, firmám, vládních institucí a podnikatelských organizací a lidé všeho druhu. Jste v nouzi úvěru pro jakýkoli účel? Jste ve finanční problém? Myslíte si, potřebují finanční řešení? Pan Karim Sonogo finance Service je řešení na všechny vaše finanční problémy, naše úvěry jsou jednoduché, levné a rychlé. Kontaktujte nás ještě dnes pro tento úvěr, který si přejete, můžeme zařídit jakýkoliv úvěr, aby vyhovovalo váš rozpočet na pouhá 2% úrokovou sazbou. V případě zájmu, okamžitě nás kontaktujte prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
srpen 27, 2015 08:42
nabídka půjčka : miss rose
-
Ahoj ,

Chcete-li správně, abych se představil, já jsem slečna Rose soukromé věřitele dávám úvěr ve výši 2% ročně. Tato finanční příležitosti k vašim dveřím, platí dnes a dostat své půjčky rychle. Existuje mnoho možností, tam venku, kteří hledají finanční podporu a všude, a dokonce i teď, stále nejsou schopni získat. Ale tento finanční příležitost na dveře, a jako takový, si nemůže dovolit nechat ujít tuto příležitost. Tato služba bude nabízet dva jednotlivce, společnosti, obchodní mužů a žen. Výše úvěru se pohybuje dostupný z libovolného počtu vašeho výběru pro více informací, prosím, kontaktujte nás emailem: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Formulář vyplnit žádosti o úvěr a vrátí jej.

Celé jméno ....................................

............................ Osobní telefonní číslo

Země ...........................................

Adresa ......................................

Státní ..............................

Věk .............................................

Už jste použili předtím? ................... - ....

Status .................................

Výše úvěru potřebná jako půjčku .....................................

Termínovaná půjčka .................................

Zaměstnání ....................................

Měsíční mzda .............................


Potvrzení tyto podrobnosti, zašleme Vám naše podmínky, se splátkovým kalendářem, a pokud souhlasíte, jste získat úvěr do 48 hodin. Závisí na jeho závažnosti a naléhavosti získání úvěru.
Jsem rád, aby předal Vás brzké odpověď,

S pozdravem,

Slečna Rose
srpen 29, 2015 00:46
Nabídka půjčky : WORLD LOAN
Potřebujete naléhavou půjčku vyřešit své finanční problémy, a také k zahájení svého podnikání, nebo zvýšit své obchodní zařízení? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu:

Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


Nabídka půjčky

září 08, 2015 14:21
úvěr : Martha Lackazova
Hello moji kolegové bratři a sestry

Jsem Martha Lackazova, jsem z Prahy, nemám normálně tentokrát, ale já jen chci, abyste věděli, všechno dnes, že všechny tyto falešné věřitelé na internetu, je tam jen jeden věřitel, ve které jsem přesvědčen, že je nejlepší, protože on pomohl mi s mým úvěr ve 750,000.00 Kč pro mě začít své podnikání bez dostatečného stresu.

Pokud jste natolik moudrá, budu rád vás v kontaktu s ním a získat svůj úvěr bez větších zdržení, a on je také pojištěn na 100%.

Contac ho dnes Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Zůstávám vaše sestra.
Martha Lackazova
září 09, 2015 01:50
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Mr. Victor
General Public Upozornění !!!

To je informovat veřejnost, že jsme Victor úvěr společnosti jsou rozdávání půjčky za nízké sazby ve výši 3%, transakce jsou 100% bez podvodu. Nabízíme všechny druhy úvěr, v jakékoli měně.

Pro více informací nás kontaktujte na e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Pospěš si a použít teď! !! !!!
září 24, 2015 05:56
nabídka : Jad Kimi
Já jsem pan Jad Kimi soukromé půjčky věřitel. jsme se nabízí úvěry s úrokovou sazbou ve výši 2% za rok ve výši EUR 100,000,000,00. Které 500,000,000,00.in na libovolné měně, které potřebujete úvěr v. 100% financování projektů zajištěné a nezajištěné úvěry k dispozici. máme zaručeno, že poskytují finanční služby mnohé naše klienty po celém světě. V balení, zvýhodněné půjčky, půjčka může být zpracovány a finanční prostředky převedené je pro dlužníka co nejdříve. pracujeme s podmínkami jasné a snadno pochopitelné a nabízejí půjčky na některou z našich zákazníků, kteří se přihlásili, společnosti, korporace, a všechny druhy obchodních organizací, jednotlivců a soukromých realitních investorů. Jen nás kontaktujte na náš e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ~~HEAD=pobj pro více informací o tom, jak dostat své úvěr pořádku.
září 27, 2015 10:28
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : vicky beny
ÚVĚR NABÍDKA PLATÍ TEĎ
Dobrý den, jsem VICKY BENY jménem a žiji v USA, budu rád mluvit o dobrotě Boha v mém životě po tolika měsících se snaží získat úvěr na internetu a byl scammed, tak jsem se stal zoufalý v získání úvěru od legit věřitele on-line pak jsem viděl, komentář od přítele volal James a mluvil o této důvěryhodně úvěrové společnosti, kde získal své půjčky rychlé a snadné bez stresu, aby představil mě muž jménem pana Franklin která kontroluje firma s názvem FRANKLIN úvěrových fondů, a tak jsem požádal o úvěr součet ($ 89,000.00USD) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, takže úvěr byl schválen a uloženy na svém bankovním účtu, který byl, jak jsem byl schopen dostat svůj úvěr, aby moje zlomený podnikání běh a také splatit své účty, takže jsem radí každého z vás, kteří se zajímají o získání úvěru rychlé a snadné laskavě kontakt s nimi prostřednictvím e-mailu: {} Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny dostat jakýkoliv druh úvěru, budete potřebovat ještě dnes , díky, jak budete číst největší svědectví svého života.

říjen 04, 2015 07:59
Nabídka půjčky : Mr Anderson
Potřebujete rychle a naléhavou půjčku? Od důvěryhodného a spolehlivého úvěrové společnosti? Zde je vaše šance získat úvěr, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu pro váš úvěr teď na prostřednictvím e-mailusmilies/sad.gif Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )

Nabídka půjčky

říjen 04, 2015 09:35
ÚVĚR NABÍDKA PLATÍ TEĎ : SUNLIGHT ÚVĚRY
Ahoj všichni,

Jsme licencovaný půjčovatelů peněz, my nabízí rychlé půjčky a rychlé schválení na nízkou úrokovou sazbou 2%. Poskytujeme právní úvěrové řešení pro jednotlivce a podniky vlastníkům, kteří jsou v nouzi v hotovosti. Chápeme, že je emocionální a psychické napětí, že bude muset vypořádat s finančními problémy při zvládání každodenního života. Díky flexibilní nabídkou úvěrových služeb, jsme se zavázali při pomoci vám s splácení úvěru na váš pohodlný nejlepší. Neváhejte nás kontaktovat, je naši zákazníci "uspokojivý naší hlavní prioritou. Protože si vážíme všem našim klientům, posloucháme vyhovoval vašim potřebám tím, že vám naše finanční pomoc. Pro více informací nás kontaktujte prostřednictvím e-mailu: ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )

Zajišťujeme všechny druhy úvěrů, jako jsou:

*Domácí kutily
* Inventor Úvěry
* Auto úvěry
* Dluh Konsolidace půjček
* Line of Credit
* Druhý úvěr
* Obchodní úvěry
Osobní půjčky
* Mezinárodní úvěry.

Prosím, napište zpět v případě zájmu o více informací prostřednictvím našeho kontaktu níže

EMAIL: ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )

Očekáváme Vaši odpověď do 24 hodin.




říjen 08, 2015 04:15
loan offer : Rashide Abdulahi
Já jsem pan Rashide Abdulahi soukromé půjčky věřitel, jsme v současné době vzhledem k tomu, všechny druhy půjčky na nízké příznivou úrokovou sazbou ve výši 3%, požádat o půjčku laskavě kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ~~HEAD=pobj společnost a naše zákazníky péče jsme se dostat zpátky k vám okamžitě. Kontaktujte nás nyní pro naléhavé úvěr prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
říjen 08, 2015 13:08
loan offer : Rashide Abdulahi
Já jsem pan Rashide Abdulahi soukromé půjčky věřitel, jsme v současné době vzhledem k tomu, všechny druhy půjčky na nízké příznivou úrokovou sazbou ve výši 3%, požádat o půjčku laskavě kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ~~HEAD=pobj společnost a naše zákazníky péče jsme se dostat zpátky k vám okamžitě. Kontaktujte nás nyní pro naléhavé úvěr prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
říjen 08, 2015 13:08
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Luiz finanční společnost
Pozor !!

To je informovat širokou veřejnost (dlužníka), který Luiz finanční společnosti jsou v současné době nabízí všechny druhy úvěru s komfortním splátkový kalendář, Naše úrokových sazbách je 3% za prohlásit za neplatné s dohodou trvání splatnosti, naše půjčka rozsah je od $ 5,000.00 do $ 100,000,000.00 MAX. a bez ohledu na místo nebo stav kreditu. Pro dotazy E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Vážné Žadatel by nám měla poskytnout s níže, který zahrnuje:

* Jméno:
* Adresa:
* Země:
* Povolání:
* Sazba Příjem:
* Mobil:
* Požadovaná částka:
* Půjčka Doba trvání:
* Úvěru Účel:

Díky za váš čas si prohlédnout inzerát a prozkoumat z tohoto skvělou příležitost. Všichni žadatelé musí být nad 18 let.


Název společnosti: Luiz finanční společnost
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
říjen 10, 2015 03:21
Nabídka půjčky : James wyatt
Nabídka půjčky



Ahoj

Pro lepší úvod .. Jsem panu James Wyatta soukromé věřitele dávám
půjčky ve výši 3% úrok. Jedná se o finanční příležitost u vašich dveří
kroku se ještě dnes a dostat své půjčky rychle.

Existuje mnoho tam venku hledají finanční příležitosti nebo pomoci v rámci celé míst
a přesto nejsou schopni dostat jeden. Ale to je ekonomická příležitost
vašich dveří krok, a jako takový si nemůžete dovolit nechat ujít
příležitost. Tato služba je věnována dvěma jednotlivci, firmy,
obchodní mužů a žen. Výše úvěru k dispozici rozsah jakékoliv částky
dle Vašeho výběru pro více informací nás kontaktujte prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

S pozdravem
Bude očekává pošty brzy
říjen 13, 2015 11:29
půjčky : Miller Porter
Ahoj všichni,

Jsem Miller Porter Soukromý úvěr věřitel s dobrou pracovní pověst,
Dnes platí, pokud budete potřebovat nouzové úvěr od renomované společnosti,
s dobrými podmínkami a pracovní vztahy, pak
by měl kontaktujte nás, když jsme nabízejí půjčky na
cenově úrokovou sazbou ve výši 3% a vaše práce u nás
Bude to dobrá zkušenost. Pokud máte zájem, kontakt
nás na e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo
2348136145452
říjen 19, 2015 02:13
Nejlepší duchovní pomoc !! : Roso Alvin
Ahoj, chci sdílet přímé důkazy o tom, jak Dr. Otama byl schopen přinést svého manžela zpátky ke mně, můj manžel a já jsme byli ve vážné poruchy, ještě předtím, než pak jsme byli vždy argumentovat a bojů děláme jiný zlý čin. Můj manžel se sbalil věci z domu a musel žít v jiné oblasti, přesto všechno jsem hledal způsob, jak se smířit s mým manželem, ne, dokud jsem se setkal s Dr.Otama velkého kouzelníka, kterým se podařilo přivést moje manžel doma, Dr.Otama učarovaly z lásky ke mně, a po nějaké době jsem začal vidět výsledky na kouzla. Dnes je moje rodina je zpět a my jsme rádi, že žít dobře a v dobrém zdravotním stavu, Dr. Otama aby všechny mé sny se sejít přes mé manželství, přátelé, pokud budete potřebovat pomoc Dr. Otama laskavě prosím ho kontaktovat prostřednictvím tohoto e-mailu ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny '>o Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) Dr.Otama, mě vždycky chválit !!
říjen 20, 2015 00:02
Jak jsem dostal půjčku bez stresu : Anni
Translate
Bůh má požehnej mě se třemi dětmi a milující manžel, slibuji, že sdílet toto svědectví, protože Boží prospěch v mém životě, 4 měsíci jsem byl v zoufalé potřebě peněz, takže jsem si myslel mít úvěr pak jsem běžel do nepovolaných rukou, kteří prohlašoval, že je půjčka věřitel nevěděl, byl podvod. Sbíral $ 1860 ode mne a odmítají a napište mi, od té doby jsem byl plést, ale Bůh mi přišel na pomoc, jeden věřící neděli jsem šel do kostela po službě sdílím nápad s členem Církve a ona zavést mě k úvěru agenturu s názvem Mrs.Rita půjčka pomoc řekla, že dostala $ 300000 úvěrem agenturou. Sbíral jsem si úvěr agentura e-mailovou adresu a já e-mailem je v pondělí ráno, když mi řekl, že pravidla a regulace a já za ním. Po zpracování dokumentů dala mi půjčku ve výši $ 700000. Každý, kdo ji můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu: její Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ~~HEAD=pobj a já vím, že se musí půjčovat, protože jsou nejlepší.



říjen 24, 2015 15:18
Nejlepší on-line nabídku půjčky, platit : Elena Novak
Nemůžu přestat šíření dobré skutky věrohodným finanční firmy, která mě a mé rodině pomohl s půjčkou, i když můj manžel kreditní skóre bylo špatné. Takže budu osobně doporučil pana Jamese Carla tam někdo v nouzi financování, neboť vyvolávají velkou pomoc. Můžete volat nebo textu ho 267-884-0582 nebo jen e-mail ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )
říjen 25, 2015 13:03
Įperkamos Xmas PASKOLOS : RATHAN CHAROD Įperkamos Xmas PASKOLOS
Įperkamos Xmas PASKOLOS

Sveiki visi, čia ateina Įperkamos Xmas paskolos pasiūlymą, kuris pakeis jūsų gyvenimą visam laikui, parodymus apie tai, kaip aš turiu paskolą keisti sumušė LIFE mano šeima mano vardas yra ponia Clency Dexter. Gyvenu JAV Floridos ir aš esu laimingas moteris šiandien? Sakiau mano savarankiškai, kad bet kokia paskola skolintojas, kuris galėtų pakeisti mano Broke gyvenime, ir kad mano šeima, aš vadinsiu bet kuris asmuo, ieško paskolos su jais. Jie davė laimę man ir mano šeimai, aš buvo reikia iš $ 250,000.00 paskola pradėti savo gyvenimą visame kaip našlė su 3 vaikais Aš norėjau šį sąžiningas ir Dievas bijodamas paskolų skolinimo kompanija internete, kad padėjo man su $ 250,000.00 JAV paskolos doleris, jie iš tiesų yra Dievas bijodamas žmonių, dirbančių su geros reputacijos paskola bendrovei. Jei esate reikia paskolos, ir jūs esate 100% tikri, kad grąžinti paskolą prašome susisiekti su jais ir pasakykite jiems, kad ponia, Clency nurodyta pas juos. Susisiekite per e_mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Įperkamos Xmas PASKOLOS smilies/grin.gif smilies/kiss.gif smilies/tongue.gif
říjen 26, 2015 06:51
loan offer apply now : FRANKLIN SCOTT
Ahoj všichni Jsem paní Juliana Lopez, z Texasu, USA. Budu se chtěl podělit dobrotu Boží v mém životě po tolika měsících se snaží získat úvěr na internetu a byl scammed tak jsem se stal neklidná a zoufalá při získání úvěru od legit věřitele on-line. Ale jak by si to Bůh, viděl jsem komentář od přítele s názvem Anabel a mluvila o této důvěryhodně úvěr společnosti, kde získala její půjčky rychlé a snadné bez stresu a tak se mě seznámil s mužem volal pan Franklin Scott, který ovládá firmu volal FRANKLIN SCOTT úvěr společnosti, a tak jsem požádal o úvěr součet ($ 900,000.00USD) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, takže úvěr byl schválen a uložen do svého bankovního účtu za méně než 48 hodin, to bylo, jak jsem byl schopen dostat zpět na nohy, jak se udržet mé zlomené chod firmy a také splatit své účty, takže jsem radí každého z vás, kteří se zajímají o získání úvěru bez ručitele, žádná kontrola kreditu, ne co signatář se jen 2% úrokovou sazbou a lepší splácení Plány / plán, aby se zavděčil kontaktujte pana Scotta Franklin, můžete ho kontaktovat přes jeho e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Paní Juliana Lopez.
říjen 27, 2015 22:46
ŽADAT O URGENT ÚVĚRU : Vadde Reddy
Vážený pane / paní,

Jsem Pan Vadde Reddy seriózní, legitimní a akreditované peníze věřitele. I úvěr peníze z individuálních a spolupracovat subjekty, které potřebují finanční pomoc. Máte špatnou kreditní nebo jste v nouzi o peníze na placení účtů? Potřebujete úvěr nebo financování z jakéhokoli důvodu chci, aby tento prostředek používat Vás informovat, že jsem se poskytují spolehlivé příjemce pomoci jak budu rád Vám nabídnout úvěr za nízké úrokové sazby. Poskytnuté služby zahrnují:
Refinancovat
Inventor úvěry
Auto úvěr
Konsolidaci dluhu
Podnikatelské úvěry
Osobní půjčky
Laskavě psát zpět, pokud máte zájem, na kterém odezvy vám bude zaslán formulář žádosti o úvěr k vyplnění. (Bez sociálního zabezpečení a žádná kontrola kreditu, 100% garance) Těším se dovolí, abych se na služby pro vás. nás můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Díky as Těším se mi umožňuje být služby pro vás ...
Pan Vadde Reddy
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
říjen 28, 2015 06:23
Potřebujete urgentní úvěr? : Sir Anthony Dave
Potřebujete urgentní úvěr?
* Velmi rychlý a okamžitým převodem na váš bankovní účet
* Splácení začíná osm měsíců poté, co dostanete peníze na váš bankovní účet
* Nízká úroková sazba 2%
* Dlouhodobé splácení (1-30 let) trvání
* Flexibilní podmínky poskytování úvěru a měsíční splátka
*. Jak dlouho trvá, než se financovat? Po podání žádosti o úvěr,
můžete očekávat, že předběžné odpovědi méně než 24 hodin a
financování během 72-96 hodin po obdržení informace, které potřebujeme od vás.
Kontaktujte legitimní a licencován úvěr společnost povolená
že finanční pomoc do jiných zemí.
Pro více informací a žádosti o úvěr formulář Kontaktní ted via
email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

S POZDRAVEM,
Mr.Anthony Dave.
výkonný ředitel
Svěřenecký úvěr společnosti
říjen 30, 2015 17:36
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Khalifa Steve
Hledáte velmi originální půjčku? Dobrou zprávou je tady! ! ! Nabízíme úvěry v rozmezí od $ 5, 000,00 na $ 30 000, 000,00 na 2% úrokovou sazbou na roční. Úvěry na rozvoj podnikání Jsme certifikováni, důvěryhodné, spolehlivé, efektivní, rychlý a dynamický Kontaktujte nás přes e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
listopad 05, 2015 08:19
hledáte podnikatelský úvěr : Diana Lambert
hledáte podnikatelský úvěr? osobní půjčky, dům úvěr, auto úvěr, studentské půjčky, konsolidaci dluhu úvěr, nezajištěné úvěry, rizikový kapitál, atd .. Nebo jste byl odmítnut úvěr u banky nebo finanční instituce o jakýchkoli důvodů. Já jsem John Williams, soukromé věřitele, úvěrů pro firmy a jednotlivce v nízké a cenově úrokovou sazbou ve výši 2% úrokové sazby. Máte-li zájem? Kontaktujte nás ještě dnes na ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) a dostat své úvěr dnes
listopad 09, 2015 18:21
loan offer apply now : FRANKLIN SCOTT
Hurá! Hurá!! Hurá!!!
Je to, že čas roku znovu, když je všude oslavy. Je to období, Vánoce a Nový rok. Franklin Scott Půjčka Firma je tu opět, aby vám pomohl ven s finanční potřeby. spěchat teď a požádat o své vysněné půjčku, jak jsme mít v cestě promo a zlatý důl na konci roku a vánočních oslav. Potřebujete naléhavou půjčku? Potřebujete úvěr splatit své dluhy? Potřebujete úvěr na pravděpodobně rozšířit své podnikání, nebo založit svůj vlastní podnik pak jsme tu pro Vás s půjčkou nízké úrokové sazby tak nízké, jak 2%, a můžete získat úvěr částku ve výši $ 3.000 $ 100,000,000.00 a maximální dobu trvání úvěru a do 50 let. Takže, kontaktujte nás. E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny můžete nám e-mail s informacemi dnes a budete rádi, že jste udělal. Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny budeme nikdy nezklame.
listopad 14, 2015 02:52
půjčka : Luiz finanční společnost
Pozor !!
To je informovat širokou veřejnost (dlužníka), který Luiz finanční společnosti jsou v současné době nabízí všechny druhy úvěru s komfortním splátkový kalendář, Naše úrokových sazbách je 3% za prohlásit za neplatné s dohodou trvání splatnosti, naše půjčka rozsah je od $ 5,000.00 do $ 100,000,000.00 MAX. a bez ohledu na místo nebo stav kreditu. Pro dotazy E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Vážné Žadatel by nám měla poskytnout s níže, který zahrnuje:
* Jméno:
* Adresa:
* Země:
* Povolání:
* Sazba Příjem:
* Mobil:
* Požadovaná částka:
* Půjčka Doba trvání:
* Úvěru Účel:
Díky za váš čas si prohlédnout inzerát a prozkoumat z tohoto skvělou příležitost. Všichni žadatelé musí být nad 18 let.
Název společnosti: Luiz finanční společnost
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
listopad 29, 2015 01:33
Nabídka půjčky : pan Alexander
Já jsem pana Alexandera soukromou úvěru věřitele, budete potřebovat naléhavou úvěr k zahájení vlastního podnikání, nebo splatit své dluhy, nabízíme rychlé a odpovědná úvěr na jakoukoliv část slova v jakékoliv měně za nejnižší sazbu ve výši 3% s doba trvání 1 až 20 let, chcete-li dlužník půjčku v mé společnosti, pro kterou je vyplnit formulář dlužník níže, abychom mohli říci vám další postup.
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


Celé jméno................................
Pohlaví ..............................
Stav...........................
Stáří...................................
Adresa.............................
Telefon..............................
Země.........................
Částka půjčky............................
Doba trvání úvěru ..............................
Povolání..............................
Měsíční příjem...............................

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
pan Alexander
výkonný ředitel
prosinec 03, 2015 08:57
... : FRANKLIN SCOTT
Ahoj,

Zde přichází Cenově dostupný úvěr, který změní váš život na věky,
Já jsem pan Franklin Osayande Scott, certifikovaný úvěr věřitel, nabízím úvěr
individuální a veřejného sektoru, které potřebují finanční pomoc
v nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%. Špatné úvěry přijatelný, podmínkami a
Podmínky jsou velmi jednoduché a considerate.You nebudete litovat
Ničím v této úvěrové transakce, protože jsem se budete usmívat. Email Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

I pan Franklin Osayande Scott, bude činit to nejlepší z mé služby pro všechny
legitimní borrowers.You nebude nikdy zklamán mnou v tomto
Transakce proto, že jste se nenarodili jako poražený. Každá zúčastněná
Klienti mě by se nyní měla kontaktovat prostřednictvím e-mailu: ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) Facebook: Franklin Osayande Scott pro více informací.

Vyplňte prosím níže uvedený formulář žádosti, a poslat zpět v případě zájmu a
budete rádi, že vědění o úvěru věřitele, jako je pan Franklin Osayande Scott

Dlužníka potřebné informace.
1) Úplné názvy:
2) Země:
3) adresa:
4) Stát:
5) Sex:
6) Stav:
7) Zaměstnání:
smilies/cool.gif Telefonní číslo:
10) Měsíční příjem:
11) Nejbližší příbuzní:
12) Úvěr Částka potřebná:
13) Půjčka Doba trvání:
14) Účel úvěru:

Jakmile vyplníte formulář výše, budu vám moje podmínek půjčky ihned poslat, aby pro nás pokračovat. Bude těším se na slyším od vás, aby se pokračovat.
S pozdravem,
prosinec 08, 2015 10:55
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Jean Colbert
Mé jméno je Jean Colbert Jsem zde, abych sdílet nádherné slávu i jen obdrželi od Boha skrze tento Bůh se bát ženou Dr. Maria Rosa ženy s jejími slovy Nemůžu prostě věřit, dokud jsem viděl to stalo v mých očích poté, co četl zprávu někdo na místě, o tom, jak se jí pomohl získat půjčku od její společnosti s názvem, milovat dům úvěrového Ltd, takže jsem se rozhodl dát jí soud ak mému překvapení to bylo jen Bůh poslal, aby mě kontaktoval jsem ji, stejně jako režie osoba na její e-mail a po několika dnech a papíry práce byla provedena jsem dostal půjčku od společnosti vše díky Dr. Maria Rosa jsem opravdu bude navždy vděčný, že jste tak jsem pomocí tohoto čas a příležitost k přímému všechny z vás, které potřebujete úvěr a opravdu chtějí úvěr její společnosti, protože je to nejlepší, co lze někdy obrátit její společnost e-mailu je Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny i radu jste si vybrali tu správnou úvěru věřitele podnikem, který je e-mail Dr. Maria úvěr společnosti Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny Děkuji vám všem
prosinec 09, 2015 16:11
Myslíte si, Potřebujete naléhavou finanční úvěrové půjčky? : sir joel williams
Myslíte si, Potřebujete naléhavou finanční úvěrové půjčky?
* Velmi rychlý a okamžitý převod na váš bankovní účet
* Splácení začíná osm měsíců poté, co dostanete peníze
bankovní účet
* Nízká úroková sazba 2%
* Dlouhodobé splácení (1-30 let) Délka
* Flexibilní podmínky poskytování úvěru a měsíční splátka
*. Jak dlouho trvá, než se financovat? Po podání žádosti o úvěr
Můžete očekávat, že předběžná odpověď méně než 24 hodin
Financování v 72-96 hodin po obdržení informace, které potřebují
od tebe.

Kontaktujte legitimní a licencován důvěra společnost oprávněna
že finanční pomoc do jiných zemí.
Pro více informací a žádosti o úvěr vytvoří společný podnik, a to prostřednictvím

email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

SIR EVA DEMETER
Generální ředitel
CASHFIRM
prosinec 23, 2015 03:29
potřebujete úvěr ?? : Thomson
ahoj jste ve finanční tísni ??? a budete potřebovat půjčku začít podnikat, platit své dluhy, nebo pro vaše léky ?? Pokud ano, prosím spojte se s paní Stella Rene generální ředitel paní Stella Rene úvěru firmy její firma je bezpečné, zabezpečené a důvěryhodné ve stejnou dobu, protože to je firma, kde jsem právě inkasoval půjčku 120,000,00kc, a to byl úspěšný a ve skutečnosti my sny do dneška, takže chci použít média informovat každého, kdo je v nouzi úvěru spojit s e-mailem níže Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

testováno a důvěra.

Thomson
prosinec 28, 2015 12:33
Půjčka Nabídka Použít teď : Samuel Green
Dobrý den, všichni, jsem Samuel Green jménem a žiji v USA, budu rád mluvit o dobrotě Boha v mém životě, po tolika měsících se snaží získat úvěr na internetu a byl scammed tolika časy, stal jsem se zoufale v získání úvěru od legit věřitele on-line pak jsem viděl, komentář od přítele s názvem Fred Williams, a mluvil o této důvěryhodně úvěr společnosti, kde se dostal jeho půjčky rychlé a snadné bez stresu, takže mě zavedlo do muž jménem pana Davida Petersona, který řídí firmu s názvem David Peterson Loan firma, a tak jsem požádal o půjčku sumu ($ 50,000.00) s úrokovou sazbou ve výši 2%, takže úvěr byl schválen a uloženy na svém bankovním účtu, který byl, jak jsem byl schopný, aby mi půjčku, aby moje chod firmy a také splatit své účty, takže jsem radí každého z vás, kteří mají zájem o získání úvěru, aby laskavě kontakt s nimi prostřednictvím e-mailu jako Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny dostat jakýkoliv druh úvěru budete potřebují dnes. Bůh vám všem žehnej...
leden 04, 2016 13:56
nabídka půjčky : Daniel Walls
Dobrý den,

Jsme legitimní, seriózní vláda registrovaná peníze věřitele. Jsme společnost, která nabízí finanční pomoc. Půjčujeme prostředků z jednotlivcům, které potřebují finanční pomoc, které mají špatnou úvěrovou záznam nebo potřebují peníze na zaplacení účtů, aby investovali na podnikání. Chci, aby tento prostředek používat Vás informovat, že jsme poskytují spolehlivé příjemce pomoci jak budu rád, že Vám úvěr ve výši 2%, takže neváhejte požádat o úvěr, protože jsme se poskytnout vám to nejlepší z našich služeb.

Poskytované služby zahrnují *
refinancovat *
Domácí kutily*
Investiční úvěr *
Auto Loans *
Konsolidace dluhu *
Line of Credit *
Druhá Hypoteční *
Obchodní úvěry *
Osobní půjčky *
Mezinárodní půjčky.

Dlužníků INFORMACE:

Celé jméno:
Pohlaví:
Stav:
Adresa:
PSČ / Město:
Země:
Datum narození :
financování:
Potřebné množství:
Loan Délka:
Plat / roční příjem:
Povolání:
Účel úvěru:
Telefon:
Fax:


Motto: Našim zákazníkům poskytujeme s bezpečným úvěrové a záruční programu obdrží.

S pozdravem.

Pan Daniel Walls / MD /

Kontaktní e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ridat
únor 12, 2016 13:02
Myslíte si, Potřebujete naléhavou finanční úvěrové půjčky? : sir joel williams
Ještě budete potřebovat naléhavou finanční úvěrové půjčky?
* Velmi rychlý a okamžitý převod na váš bankovní účet
* Splácení začíná osm měsíců poté, co dostanete peníze
bankovní účet
* Nízká úroková sazba ve výši 2%
* Dlouhodobé splácení (1-30 let) Délka
* Flexibilní podmínky půjčky a měsíční splátka
*. Jak dlouho trvá, než se financovat? Po odeslání žádosti o úvěr
Můžete očekávat, že předběžná odpověď méně než 24 hodin
financování v 72-96 hodin po obdržení informace, které potřebují
od tebe.

Zkontaktovat tuto legitimní a licencované společnosti, autorizovaný
poskytnout finanční pomoc pro každého
Pro více informací a žádosti o úvěr podobě

email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


S pozdravem
Sir Williams Joel
CASH FIRMA úvěr společnosti
výkonný ředitel
TEL: 60183723787
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Webisite: cashfirmarena.wordpress.com
únor 14, 2016 17:47
půjčka Nabídka : Mr Rashide Abdulahi
Pozor !!! půjčka Nabídka



Jsem pan Rashide Abdulahi soukromá půjčka věřitelem. dostáváme všechny druhy úvěru, dáváme z úvěrů za nízké úrokové sazby ve výši 3% a dobrých pracovních podmínek, pokud potřebujete úvěr pro podnikání nebo splatit své účty pak se doporučuje, aby nás kontaktovat pro kterou poskytujeme kvalitu služby, které vám bude spokojen. email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny



Výpůjční služby k dispozici, zahrnují:

================================

* Obchodní úvěry.

* osobní půjčky.

* Obchodní úvěry.

* Investice úvěry.

* Vývoj úvěrů.

* Získání půjčky.

* Úvěry ze stavebního spoření.

* Obchodní úvěry a mnoho dalších:



jsme vykreslit všechny druhy úvěru dobrými službami, kontaktujte nás emailem: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

díky

pan Rashide
únor 22, 2016 10:18
Myslíte si, Potřebujete naléhavou finanční úvěrové půjčky? : sir joel williams
Ešte budete potrebovať naliehavú finančnú úverové pôžičky?
* Veľmi rýchly a okamžitý prevod na váš bankový účet
* Splácanie začína osem mesiacov po tom, čo dostanete peniaze
bankový účet
* Nízka úroková sadzba vo výške 2%
* Dlhodobé splácania (1-30 rokov) Dĺžka
* Flexibilné podmienky pôžičky a mesačné splátka
*. Ako dlho trvá, než sa financovať? Po odoslaní žiadosti o úver
Môžete očakávať, že predbežná odpoveď menej ako 24 hodín
financovania v 72-96 hodín po obdržaní informácie, ktoré potrebujú
od teba.

Skontaktovať túto legitímne a licencované spoločnosti, autorizovaný
poskytnúť finančnú pomoc pre každého
Pre viac informácií a žiadosti o úver podobe

E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


S Pozdravom
Sir Williams Joel
CASH FIRMA úver spoločnosti
CEO
TEL: 60183723787
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Webisite: cashfirmarena.wordpress.com
březen 06, 2016 21:37
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : Aso Loans
Gratulace!!! Jste obchodní muž nebo žena? Jste v jakékoli finanční stres, Potřebujete finanční prostředky na založit svůj vlastní podnik? Potřebujete úvěr splatit dluh, nebo platit účty? Máte nízké kreditní účet, a ty jsou zjišťují, že je těžké získat úvěr od místních bank a jiných finančních institucí? Potřebujete úvěr nebo financování některého z těchto druhů, jako jsou:
a) Osobní úvěr
b) Vzdělávání
c) dluhu
d) rozšíření byznysu
e) Vánoční půjčka
Jste nás kontaktovat prostřednictvím tohoto e-mailu pro rychlou reakci: ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )
duben 13, 2016 14:12
mé svědectví : Mr Mega
Dobrý den, moje drahá rodina a přátelé, kteří nemohou udržet toto svědectví sám jen musím dáme vám vědět o tom, jak jsem právě dostal půjčku pro ženy ve stavu připojil několik týdnů nikdy jsem přesvědčen, že dokud se nestala jako překvapení, ale já věděl, že to Boží dílo, a ne člověk, chci také uvést podrobnosti a e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny Vaše jméno je takové kontakty a velkorysé ženy a vidět sám sebe to není co mohu skrýt své auto sám. Děkuji vám a Bůh ti žehnej. můj email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
pozorně
D. Thomas. "
duben 15, 2016 15:27
Myslíte si, Potřebujete naléhavou finanční úvěrové půjčky? : sir joel williams
Ještě budete potřebovat naléhavou finanční úvěrové půjčky?
* Velmi rychlý a okamžitý převod na váš bankovní účet
* Splácení začíná osm měsíců poté, co dostanete peníze
bankovní účet
* Nízká úroková sazba ve výši 2%
* Dlouhodobé splácení (1-30 let) Délka
* Flexibilní podmínky půjčky a měsíční splátka
*. Jak dlouho trvá, než se financovat? Po odeslání žádosti o úvěr
Můžete očekávat, že předběžná odpověď méně než 24 hodin
financování v 72-96 hodin po obdržení informace, které potřebují
od tebe.

Zkontaktovat tuto legitimní a licencované společnosti, autorizovaný
poskytnout finanční pomoc pro každého
Pro více informací a žádosti o úvěr podobě

email: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


S pozdravem
Sir Williams Joel
CASH FIRMA úvěr společnosti
výkonný ředitel
TEL: 60183723787
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

květen 02, 2016 17:16
Kent : Sean
Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .

Žadatel Osobní údaje.

Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:

Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
květen 03, 2016 06:50
... : Helena8687
Upozornění všem.. Potřebujete finance? Potřebujete úvěr na vaše obchodní nebo osobní potřeby? Nabízíme vám všechny druhy úvěrů pro jednotlivce nebo pro podnikání bez ohledu na vaše stávající skóre. Úvěr na 2% úrok. Pro další informace se laskavě obraťte na nás s dalšími informacemi: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
listopad 05, 2019 01:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]