O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽENSKÝ ÚDĚL... PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 červenec 2007

 Pročítala jsem si pozorně, a to i zpětně, všechny zdejší příspěvky na téma opuštěná či opouštěná žena. Přemýšlela jsem o tom a zahrnula do této množiny i případy ze svého okolí či z literatury.  Ano, taková jsem já, matinko... šťoura. A posléze jsem dospěla k názoru, že je to jakési "osudové zakódování ženského živlu".

 

 

 

      Něco až anachronického, protože tento fenomen postihuje i ženy emanipované, v práci výkonné, i ve vedoucích funkcích pracující - prostě - s inteligencí to nemá co dělat...Víte, dospěla jsem k názoru, že je to jakési osudové zakódování ženského živlu. Něco až anachronického, protože tento fenomen postihuje i  ženy emanipované, v práci výkonné, i ve vedoucích funkcích apod. Postihuje nás to napříč celým spektrem společenského postavení, vzdělání, vychování. Přes veškerý nátěr to máme hluboko v sobě. Kromě toho, milujeme-li, jsme schopny svou hrdost pošlapat...

 

      Tak jako kdyby Einsteinovi někdo vzal jeho myšlenky, celé jeho dílo, vydal je knižně pod svým jménem a jeho poslal někam k lopatě. Tak si připadá žena, které se zhroutila rodina - její dílo. Ať si kdo chce co chce říká, ať si máma slzy utírá, bývá to stále její priorita. A připadá si pak jako trosečník, jemuž se celý jeho život rozpadl pod rukama, absolutní ztráta nejen jistot, ale všeho. Ztráta statusu, strach ze samoty, tyto pocity vše ještě umocní.

 

      Kolikrát jsem tu zmiňovala, že odejít středem vždycky není možné, každý nemá možnost vyřešit uspokojivě bydlení a neplácat se v azylovém domě či u přátel, případně v předraženém podnájmu,. Ale - i kdo bydlení po technické stránce vyřeší,  stejně musí mít pocit ztráty domova. Není až tak jediná a jedinečná ztráta těch tří čtyř místností, ale domova jako takového. I podle výzkumů je tato ztráta pro člověka nejdepresivnější. 

 

      Asi nepíšu nic nového, asi ty naše článečky ženám, které tíživé období svého života právě prožívají, pomohou, pár jich nasměrujeme k odbornější pomoci, nakonec i zde máme již rubriku odborníka, kterého sem dosadila Velekudla.

 

      Tak ať žije kudlankovité společenství. Přeji všem jen to dobré, a trapičům, ať se napraví nebo ať ty mlýny už trochu,  sakryš!,  zrychlí...

 

 Wendy 

Komentáře (50)add feed
S tím Einsteinem jsi docela trefila : AlenaT
hřebík na hlavičku. Totiž, jeho žena Mileva byla vynikající fyzička a bez ní by Einstein nikdy nedospěl tam, kam dospěl.Ale tenkrát se jaksi předpokládalo, že žena rozumí tak akorát sporáku a hadru na podlahu, takže když on jaksi publikoval její práci pod svým jménem, nikdo se tím nezabýval.Její práce by totiž nikdo nečetl - ale on byl velký Einstein a tak bylo jaksi v pořádku, že je vydalm on. Pak ji stejně opustil - čest jeho památce!
červenec 10, 2007 22:56
... : jasmina
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif presne tak a porad se tyto informace vali jaksi v "supliku" jen nekdo se tak trochu zminil ale Mileva nema dodnes zadne uznani na verejnosti.
Jinak uvaha to sporna,-ne kazda zena si slape po cti kvuli chlapovi a hned to neznamena ze by nemilovala.
Rodinu nezaklada jenom zena a divila by jsi se,o kolik vice zen v pripade nevery rodinu bouraji. At nevery od muze nebo jeji.
A je hooodne muzskejch,co trpi tim pocitem ztratou domova,tech fajn i tech bridilu,co si i rozvod zaslouzili,-po nem maji zrovna tak poradnou depku jako zeny.
Takze tomu zakodovani zenskeho zivlu jaksi nerozumim.
A propos,sama jsem zvedava...no,jen tak trosinku,jak se Paroubkovi ted na chajde zije,kdyz uz ma po "tom" a pak usina.... smilies/grin.gif
červenec 10, 2007 23:38
hahahaha : jíťa
hele, ten se teď musí cejtit jako "velekanec"... Jenže, jak to dlouho vydrží?
Jo, lidi, všimli jste si, jak pí Paroubkovou, kterou ukazovali věčně jako ošklivku, teď všude ukazujou hezkýma fotkama? Myslím, že si to on "potento" u lidí... To spíš asi vezmou "na milost Topolánka", tam je to takový normální, ten z toho nedělal "vysokou politiku", aspoň...

červenec 11, 2007 01:03
Ježíši, přejte mu to! Každej snad má nárok i na něco pěknýho (po tom všem...). : NČ
.
červenec 11, 2007 07:20
jasmi, pro většinu žen je rodina prioritní : wendy
když jednu rozbijí založí jinou. Buďto samy odcházejí kvůli jinému muži, a jsou-li ony opuštěny, hledají dalšího partnera k zahnízdění. Nejsou všechny stejné, ale stále je to převažující. Muž má jako prioritní většinově práci, kariéru. Nekladla bych rovnítko mezi muže a ženy v tomto směru. Pravdu máš v tom, že muž si váží víc ženy hrdé a neplazící se. Kolik se jich ale stejně plazí... Buď ráda, že mezi ně nepatříš. Jinak dík za názor.

AlenoT, to jsem to teda trefila. A víš, že nenosil ponožky..? A měl rád pampelišky ? Zachoval se jak se zachoval. Vždyť ač fyzik nefyzik - byl to jenom chlap. Mějme je rádi i s jejich nedostatky. Jak to bylo v té Modlitbě ženy ? "Dej mi dost síly na to, abych jej milovala, a málo na to, abych ho mohla zabít." smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 07:42
kauza Paroubek : wendy
veřejnost = tisk, je na straně paní Paroubkové. Pokrytci. Kdyby se nerozváděli, kromě vtipů by si na ni nikdo nevzpoměl. Teď se na ní popasou. No, snad z toho něco vytříská. Kromě bytů a jezevčíka....Topolánka s jeho dvouženstvím na milost neberu. Proč?
červenec 11, 2007 07:45
... : Gita
Před nedávnem jsem četla v MF Dnes článek pana psychologa Höschla, ve kterém rozebíral příčiny "sériové polygamie" - no prostě česky: fenoménu, kdy si obstarožní páprda na stará kolena pořídí mladší, krásnější, hodnější a inteligentnější ... prsatou blondýnu smilies/grin.gif. Byl to zajímavý článek, krutý, ale bohužel pravdivý. Jedinou výhradu, kterou bych k němu měla, je, že ti, kterých se nejvíc týká, jej použijí jako vhodnou omluvu pro "výměnu".
Výše popsaný fenomén beru jako smutnou realitu (jinak to ani brát nejde). Ta představa, že jednou budu stará, okoukaná a nezajímavá a nahradí mě jiná, mě trochu děsí, ale říkám si, že tím spíš na sobě musím makat, ale hlavně je potřeba mít nějaký ten "alternativní plán", aby ten vztah nebyl to první a poslední v mém životě. Ale lehko se to mluví, když všechno funguje.
No a Paroubek x Topolánek. Teda sympatický mi není ani jeden. Ale kdybych opravdu mezi nimi měla/musela volit, tak se mi spíš líbí postup páně Paroubka. Na druhou stranu je pravda, že Topol do Paroubka neryje, Paroubek do Topola ano (teď po bitvě je P. generál!). Bohužel poměrně dost nesympaticky na mě působí slečna Talmanová s tím svým břichem, které vystrkuje v kdekterých novinách. V její situaci by trochu upozadění neškodilo.
červenec 11, 2007 08:52
Nojo, je to nespravedlivýýýýýýýýýýý : wendy
sama chci vypadat dobře, pro sebe, a taky aby ostatní baby případně měly vztek...ale pouze okoukaná, v pase přibravší a vrásky kolem očí nabravší žena že by se měla bát výměny ? To je pro mě neférovka jako noha, neboť pánové klidně přibírají, plešatí a co já vím co všechno a mají mít nárok na krasavici mladici ? Není to také pozůstatek z dob, kdy byla úmrtnost dětí kolem 50 % a tak bylo potřeba stále plodit ? Nebo aby bylo vyhověno potřebě estetična u rodiného krbu ?
červenec 11, 2007 09:08
Paroubková je na tom skvěle : carie
Myslím, že ona není typ, co by si postavení manžela nějak užívala. Tím, že to Paroubek řeší šupšup, bude slušně zajištěná. Až Jiří procitne, myslím že bude zírat o co přišel. A postavení "té co ho rozvedla" není nikdy příjemný. Pořád je to stejný, jak podle šablony. smilies/wink.gif
červenec 11, 2007 09:10
... : majka.r.
Wendy, napsala jsi to přesně. Konec manželství, obzvláště ten nechtěný a nevítaný, je smutný. Ale po čase se člověk otřepe a bere nabytou svobodu jako další šanci. Po odchodu manžela jsem také měla pocit, že se mi rozpadla rodina. Jenže nerozpadla, jenom manžel odešel. Moji kluci (20 a 22 let) mají tátu moc rádi, ale dali mi znát, že jsou na mojí straně a navzájem se o sebe staráme. Semkli jsme se, ale nefňukáme a nevěšíme se na sebe. Naše rodina se změnila, ale pořád je to náš domov.
červenec 11, 2007 09:19
Po pravdě řečeno : Gita
nejen po rozvodu, ale často i po rozchodu (vztah v délce několika let) má člověk pocit, jakoby ztratil "rodinu". A nejen rodinu, ale taky společné kamarády, protože je běžnější, že se kamarádi přikloní na stranu jednoho z páru než že zůstanou "neutrální" kamarádi obou. Samozřejmě jsem s tím počítala, ale výsledek mě stejně zaskočil. Když se ke mě dnes občas něco "donese" o mém bývalém a lidem kolem něho, nejvíc mě na tom překvapuje, že se prý chovají, jako by mě nikdy neznali. Prostě ani slovo o mě nepadne a když už se o mě někdo zmíní, honem honem řeč jinam... Ale když zase něco potřebují, to si dokáží vybavit i moje telefonní číslo.
červenec 11, 2007 09:52
Wendy : Míša šíša
je to nespravedlivý. Ale rozdíl je v tom, že stárnoucí žena je zmítána komplexy ze svých vrásek, svěšených lící a prsou, ze zakulaceného bříška se striemi, či z celulitidou zasažených nohou, zatímco všichni ti obézní ufunění plešatci si myslí, jak jsou úchvatní, neodolatelní a svůdní. Řekla bych, že to má něco do činění s tím osudovým zakódováním ženského živlu.

Mám to jako Gita - z politického hlediska nemusím ani Paroubka ani Topolánka. Ale když porovnávám, jak se pan Topolánek natřásá před ženskými (Stodolní ulice apod.) a myslí si o sobě, jaký je KING dámských ložnic, tak mi z toho vychází sympatičtěji Paroubek. Nicméně předpokládám, že ty mlýny, které jsi, Wendy, zmínila, ho semelou. Že spanilá mladá žena obdivuje jeho intelekt, to je sice hezké, ale jako základní kámen vztahu to nevidím. Jó, to předseda vlády je jiný koumák - ten si nechal zadní vrátka otevřená pro případné "byl to omyl... zjistil jsem, že stále miluju svoji ženu..." A zase bude king.

NČ, my to panu Paroubkovi přejeme. Nechť si vychutná pohár až do dna. Nakonec i paní Paroubková má nárok na něco pěknýho.
červenec 11, 2007 10:21
damy : jasmina
nebojte se starnout. Jasne,zalezi na tom,koho jsme si vzaly a na cem je manzelstvi staveno.
Vrasky pre podtrhuji nasi osobnost a plne boky?
Poznala jsem kolem cca 2 hezky chlapy co maji doma manzelku i po letech spolu,stale atraktivni,mlade vypdajici no ale jeden si nasel milenku -pekne oplacanou,krev a mliko.Ta se ho ptala,kdyz z dalky uvidela jeho zenu, proc s ni chodi,ze jo...manzelka takova klidne miss by mohla byt.Dostalo se ji odpovedi v tom smyslu ze krasa neni vsechno,chtel se rozvest ..atd. no a ten druhej,co ho znam,tak se sice na rozvod nechysta ale taky hleda po svete spriznenou dusi. Jo,hned vysvetlim proc se nechysta ji opustit;-ona je ta fabrika na prachy,bez ni by nemel luxus co ma,takze tak. No,je fakt ze schopnost "vyrabet penize" muze drzet chlapa jakz takz doma ci dokonce lakat mladiky;viz Ivana Trump ale takove to obycejne domaci stesti a pohoda,co jeste mame stesti kolem videt,tak v tom zadne vrasky,okoukanost,tloustka neni nebezpeci pro vztah.
ale co ja si myslim- dobre je se pred uzavrenim manzelstvi pekne vybourit,poznat.Ale chlapi obecne (politici,podnikatele mohou byt vyjimky)maji radi doma pohodu a zena,ikdyz ztloustne,(pokud neni fakt nechutna)muze byt stale pritazliva jak telem tak i duchem.
červenec 11, 2007 10:40
Gituš???!!! Co se jako rozumí tim obstarožnim páprdou? : NČ
.
červenec 11, 2007 10:56
Co se do něj furt vobouváte? : NČ
Sem čet rozhovor s paní Zuzankou. Tam vona přímo a jasně řekla, že se s ní rozešel proto, že každej četli jiný knihy, koukali na jiný filmy. Tak je snad KAŽDÝMU jasný, že von se nerozešel kvůli tomu, jak baba vypadá, ale kvůli tomu, co četla a na co koukala.
Teď si s tou novou doma listujou společně v jedný knížce, držej se za ruce a společně vzlykaj v kině...
červenec 11, 2007 11:07
to jsou NČ takoví Ti : Inka
obstarožní dobře situovaní páprdové co si je vyhlížejí mladé holky s sňatku, protože už mají úmrtní list v náprsní kapse, jak se tak mezi náma holkama říká, víš?
červenec 11, 2007 11:10
to je ale romantický viď´NČ, : Inka
až mi slzy vhrkly a na starý kolena, pak že to nejde
červenec 11, 2007 11:14
Takže obstarožní, NEdobře situovanej - to nejni páprda? Se mi ulevilo. : NČ
.
červenec 11, 2007 11:29
obstayrožní a nemajetnej : alenaTečkovaná
by byl vděnj i za Zuzanku smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 11:55
haha, podívejte si i do "kulturní sféry".. : jíťa
když měl pohřeb Svoboda, bylo tam docela dost podobných diblíků, pánů, co byli zajícama v pravěku a teď si rovnaj ego mladou kočičkou... Nedávno jsem někde viděla seznam, dokonce to bylo jako žebříček, pomalu jak v tenise, kterej urval mladší...
No, a na tom pohřbu byli všichni setsakra přepadli..
holt - Memento mori...
aspoň tam jim docházelo, že příště tam nemusej sedět v lavici, ale ležet na prkně...

červenec 11, 2007 12:01
alenko Sedmitečná. NEBYL!!!!!!! : NČ
.
červenec 11, 2007 12:01
Obstarožní páprda : Gita
= (aspoň podle mého názoru) každý chlap mezi 40 a smrtí. smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 12:22
ale Gito no tak .... : Inka
muži přece zrají jako víno, čím starší tím lepší smilies/cry.gif, ikdyž u vína je to i otázka uskladnění smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 12:35
Inko, neboj, : Míša šíša
ona Gita začne časem tu hranici posunovat. Přijde doba, kdy se jí bude čtyřicátník zdát jako jinoch v rozpuku smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 13:15
Možná nejen u vína je to otázka uskladnění, holky : wendy
když se mu někde líbí...
To zdůvodnění rozvodu Z.P mě dojalo. Je nám po tom prdlajs a stejně si všichni myslí, že vědí. SPolečné zájmy jsou fajn, musí být aspoň nějaké, ale ne nutně všechny. Že, NĆ. U nás i vás došlo k nenásilnému rozhodnutí, že jeden bude sledovat a druhý ne a nebudou si kvůli tomu vjíždět do vlásků. Ale že by nesjednocená četba po tolika letch zapříčinila rozvod, to jsem ještě nikde nečetla. No, jestli to nebude tím, že každý pohár jednou přeteče. A třeba ta mladá do něj trošku přilila...
červenec 11, 2007 13:19
no, třeba teď Paroub objevil kámasútru... : jíťa
a protože je nesmírně zaneprázdněn, tak si k tomu holt musel najít předčitatelku, demonstrátorku...
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 13:27
Tak promiňte, abych někoho neurazila : Gita
obstarožní páprda = každý chlap mezi x 15 až smrt, přičemž x je věk ženy. aspoň pro mě. ale na druhou stranu si myslim, ze se mi ta hranice moc posunovat nebude. nikdy se mi starsi chlapi nelibili (i když vyjimecne kousky by se nasly) a spis se rada koukam na ty mladsi.
červenec 11, 2007 13:31
oprava : Gita
x 15
červenec 11, 2007 13:31
nééé, pomóooc : Gita
nebere to znaménko plus
takze x plus 15
sakryš
červenec 11, 2007 13:32
Gito, já to myslela tak, : Míša šíša
že co budeš starší a starší, tak že se ta hranice věku obstarožních páprdů bude posunovat. Tudíž až ti bude čtyřicet, začnou ti chlapi připadat jako páprdové až třeba od šedesáti. No a až tobě bude těch 60, tak ti budou čtyřicátníci (o kterých dnes smýšlích jako o dědcích) připadat jako jurové. Ale to tak prostě bývá.

Už se těším, až řeknu doma manželovi, že už je obstarožní páprda smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 13:58
Společný zájmy, to je, že : NČ
von má zájem vo tu její ....; a vona má zájem vo jeho .... (šrajtofli)
A hned je ruka v ...... (rukávě?)
červenec 11, 2007 14:07
to je rozumný Gito, : Inka
taky mám raději trochu mladšího, oni chlapi celkově moc nevydržej, tak je potřeba s tím dopředu počítat, aby si ženská alespoň trochu užila, že jo.

S tím vjížděním do vlásků Wendy to zas tak horký nebude, on by měl do čeho vjíždět narozdíl ode mně. A s tím uskladněním jsem na to také myslila, nejen dobré víno je živý organismus co má i duši, takže podle té kvality uskladnění a zacházení s ním se také dál vyvíjí a rovněž tak i náš vztah k němu a jeho kvalitám.
červenec 11, 2007 14:10
Míšo Šíšo : Gita
už tě chápu. No, asi máš pravdu, čas ukáže...
červenec 11, 2007 15:12
to nč- byl : alenaTečkovaná
kdybys byl chudej, vošklivej,blbej a ještě měl vošklivýkolena -což není tvůj případ -tak byl smilies/grin.gif
červenec 11, 2007 15:43
Kdo z politiků je nejvíc sexy? : Míša šíša
Na iDnesu si můžeze zahlasovat, který z předních politiků vám připadá nejvíc sexy. Překvapilo mě, že Paroubek svým sexapealem předstihl i například takového Bursíka či Ratha. Detailně se na to můžete podívat zde: http://ona.idnes.cz/hlasujte-je-paroubek-sexy-092-/ona_vztahy.asp?c=A070711_101510_ona_vztahy_jup
červenec 11, 2007 16:06
a víte proč? prostě - těhule není nic k obdivování... : jíťa
to je už v podstatě "použitá", už nebude mít čas... nebude schopná "doprovázet delegace", nebude moct se věnovat jen a jen obdivování jeho "velikého ducha..."
Pane jo, teď mi došlo, co sem to napsala - ale já vopravdu myslela tu jeho inteligenci :-))))

červenec 11, 2007 17:11
... : Bara
Jezis, ten Bursik je mi tak desne nesympatickej, nemuzu se na nej ani podivat, ten jeho oblicej me provokuje k fackovani.
červenec 11, 2007 22:14
nejvíce sexy politik? : AlenaT
on takový je???? To koukám jak blázen - to, co můžeme vidět v TV -to je bída a utrpení. O nějakém sex-appealu se v jejich případě vůbec mluvit nedá. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 12, 2007 05:03
teda holky ani na jednoho : Inka
bych nesáhla z dálky klackem kdyby byl poslední chlap na světě.
I když ... docela nedávno jsem se v Karlových Varech potkala s Klausem, byl velice milej a příjemnej, okamžitě mě pozdravil i když se vůbec neznáme a musím, říci, že to je tedy milý elegán, který sexappel rozhodně nepostrádá, ať o něm kdo chce říká co chce.
červenec 12, 2007 10:35
S Klausem jsem se srazila u nás v prodejně Knihy, : wendy
kde byl podepisovat svoje poslední dílo. Šel, culil se, koukal přímo na mě, a já i když ho moc ráda nemám, jsem ho slušně pozdravila, to se má. Štramák to je, to je fakt. Jeho Klivie cupitala za ním, ta ovšem holka chudák moc krásy ani šarmu nepobrala, ta nemusela odmítat vizážistky. No nic, to jen tak na okraj. A politik, který by sed mi líbil ? Líbí se mi ministr vnitra u sousedů na Slovensku...to je fešák.
červenec 12, 2007 13:40
wendy : Kamila
na toho jsem si nevzpomněla, ale ten je teda kráááásnej, hmmm.....
A pan Klaus to u mě prohrál již v mých 14 letech, kdy jsem se s ním bavila u maminky v práci a ten jeho přezíravý postoj že jsem jen malé dítě a to ženského pohlaví byl přímo hmatatelný. Od té doby mu jaksi příliše nefandím. I když objektivně uznávám, že je chytrý, dobře vypadá a mohli jsme mít horšího prezidenta smilies/smiley.gif
červenec 12, 2007 14:19
... : bb
Klaus je dobrý jako prezident, myslím si. Ale jinak souhlasím s našim dobrým známým - no, asi můžu říct přítelem, byť je o generaci starší, který zná Klause od mládí a často se s ním nejen pracovně setkával. Říká, že je velmi inteligentní a ohromně pracovitý, bohužel taky arogantní namyšlený fracek. Může si to dovolit, je starší smilies/smiley.gif
červenec 13, 2007 00:47
Kdyby nebyl takový jaký je - s klady i nedostaky, nedotáhl by to tak daleko, ne ? : wendy
Do politiky jdou a derou se stále výš a výš právě nepříliš skromní lidé, že...křiklouny je prostě vidět, nejen slyšet. Drzé čelo lepší než poplužní dvůr.

Kamilo - jak jsi na ten přírodní úkaz ze Slovenska mohla zapomenout, holka zlatá. No napravila jsi to dodatečným zatetelením. smilies/smiley.gif
červenec 13, 2007 08:39
jezis : sasaaaa
dejte mi odkaz na ten prirodni ukaz (odkaz na nejaky obrazek)
taky se chci zatetelit
červenec 13, 2007 09:39
tak bud jsem nasla blbou fotku : sasa
http://www-8.vlada.gov.sk/index.php?ID=1508
nebo jste si delaly legraci
nebo jsem divna
nebo je uz ministrem nekdo jinej

me pripada takovej normalni smilies/undecided.gif

(a neni komentar prilis kratky a neni a neni a neni a neniiiiiiiiiiiii)
červenec 13, 2007 09:51
sašenko, klid, : wendy
většina lidí vypadá na oficiálních fotkách jako polodebil. Tenhle kousek je ale fakt pěknej, ale zase to záleží na tom, jakému typu dáváš přednost, jestli se ti líbějí kudrnatý blonďáci, má Kaliňák smůlu. Ale určitě není ošklivej a v záběrech ST vypadá velmi fotogenicky. Moc jsem si ho užila teď na dovče na Slovensku, po večeři byly zprávy moje...
PS.: komentář vskutku krátký mi to taky někdy bere prskání, jindy mi ho hodí zpátky na hlavu.
červenec 13, 2007 10:42
wendy, no nevím, pokud arogance a nabubřelost je podmínkou pro "dotažení to" : bb
to na funkci prezidenta ČR, pak je to divná vizitka národa, ne?
Jinak to platí o všech, kteří " to někam dotáhli", že to bylo proto, jací byli, i o Stalinovi, Hitlerovi, Mao c´Tungovi, Louis de Funésovi a dalších.
Livie je mi naopak velmi sympatická a Klausové junioři taky.
červenec 13, 2007 18:19
Sašo - : AlenaT
co se ti na něm nelíbí, vypydá jak filmová hvězda, podívej se na naše ministry a budeš tiše zvracet. A ten , co tam je teď, vypadá jako typický grázl z americkejch filmů. Připadá mi to, že se stal kozel zahradníkem.
červenec 14, 2007 15:35
aleno : sasassss
ja prece nerikam, ze nelibi, ale ani mi nepripada uzasnej. takovej normalni.
ale jak pise wendy, holt jsem nasla blbou fotku smilies/smiley.gif
červenec 16, 2007 15:52
No právě normální, to taky, sašino : wendy
je to politik, a připadá ti na první pohled takový normální ! Už to se musí ocenit, ne ?
červenec 17, 2007 07:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]