O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HUBNUTÍ - SNÍDANĚ - II. PDF Tisk E-mail
Středa, 15 září 2010
Přejít na obsah
HUBNUTÍ - SNÍDANĚ - II.
Strana 2
Strana 3

Když jsem si početla vaše jídelníčky, „paní učitelka ve mně nad svými žáčky zaplakala". Dám vám pár typů, které můžete zvládnout i při ranním superspěchu a relativním nechutenství. Nebudou sice (jak už jsem avizovala) na gramy vážené, ale věřím, že úspěšné: Když už si ráno děláte čaj nebo kafí, nalijte si také trochu té převařené vody hned do skleničky.

 

 

 

 

     Dřív, než se napijete čaje nebo kafíčka, vypijte nejprve tu  čistou horkou (tedy už trochu zchladlou) vodu, do které si (těsně před pitím) vymačkejte trochu citrónu. Dejme tomu tak kávovou lžičku. Vypitých tekutin není nikdy dost, tak pak klidně čaj, kafe, džus (ale jen ředěný, čím víc, tím líp, minimálně půl na půl). (Mj. ta citronová teplá voda má velice pozitivní účinek, věřte, bude s povděkem kvitovat!)

 

      A jídlo? Pokud nemáte před odchodem do práce čas na pohodovou snídani, klidně si ji nechte až do práce. Stačí před cestou zakousnout třeba jen kousek rohlíku či housky či chleba - ale určitě ne jen z bílé mouky. Ovšem, ani ne to na hnědo obarvené pečivo. Jak jistě už víte, hodně pekařů prodává pečivo barvené, aby vypadalo „celozrnně". (Ještě že se už má a někde i opravdu píše - co  pečivo opravdu obsahuje.)

 

      Pak, dejme tomu za  hodinku - dvě, už v pohodě, kdy už jste usazeni ve svém pracovním, si můžete dopřát něco víc. Můj osobní názor, podložený právě oním čtením ingrediencí, co které potraviny obsahují: lepší je občas sníst trochu „skutečného a třeba i tučnějšího sýra", než nějaké light náhražky, které mají se sýrem společné jen to jméno. Nedoporučuju např. sýry tavené. K tomu celozrnný rohlík nebo bagetu - pokud si to nakrájíte na malá sousta, uvidíte, jak velká porce je z jednoho rohlíku a že stačí i půlka menší bagety. K tomu tenký proužek dobrého sýra -  ementálu, goudy, atd. - tak cca 2 cm na šířku, 0,5 cm tlustý a max na délku rohlíku. Můžete také nakrájet na kousky...  A jestli vám chutná ovoce, super. Otrhejte na kuličky menší hrozínek vína, nebo nakrájejte na malé kousky jablko. Nebo si to namíchejte... Nyní jsou všude nektarinky, také můžete přidat pár rozinek (kupuju si ty velké, jsou lahodnější) a třebas tak ze dvou vlašských ořechů jádra.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]