O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MUŽI JSOU PROSTĚ DOKONALÍ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 červen 2007

 Tak, kudlanky a kudlánci, tohle jsem buď dostala poštou, nebo někde vyhrabala  z internetu - nepamatuji se už. Ale rozhodně je to fajn a absolutně to vystihuje naše předrahé muže. Nu, jen si to přečtěte, posuďte a řekněte: není to (nejsou) perfektní? Jsem přesvědčená, že tyhle zážitky by mohla mnohá z vás "podepsat"...

 

 

 

Měla k nám včera nečekaně přijít návštěva, v ledničce vymeteno i poslala jsem svého muže do Tesca nakoupit. Povídám: "Drahý,v kuchyni máš lísteček, co máš koupit" a šla jsem si po svém. Sedl do auta, odjel a za 15 minut telefon: prosím tě, jak mám koupit 250 gramů hladké mouky ? Místo lístku s nákupem - velkým jako kráva, mi sebral recept na buchtu, který jsem měla položený u počítače a jel podle toho nakupovat.

 

Můj syn byl na podzim se svým tátou na víkendu v horách. Přijeli a já se ptám, co to má syn na sobě? Tatínek, že prý jsem mu asi koupila nový tepláky, ne? Synek běhal celý víkend venku v pyžamových kalhotách. V čem spal, netuším.

 

Je to už dávno, dcera byla v jeslích. Tatinek ji sel konecne poprve vyzvednout. Rekla jsem mu "Jitka ma kyblicek". Pro nas zensky je samozrejme, ze se jedna o znacku na satnicce. Co myslite, ze hledal? Ano, samozrejme hledal kybl, ve kterym ma dcera obleceni. Neni to poklad?

 

On je peclivy, presny matematik, ale je treba naprosto presne nazvat polozku, kterou chcete koupit, protoze jinak neprinese nic. Tak treba "Šlehačku neměli". "Neměli? A koukal ses tam vedle jogurtu?""Jo, koukal, ale nemeli. Meli tam 12% a 18% smetanu ke slehani, ale slehacku NE!" A nedelej ze mne blbce!

Můj muz jen tak mimochodem povida: Ja jsem ani nevedel, ze mame pracku se susickou! Já na to: no to teda nemame. On: no to je divny, ja jsem vypral pradlo a kdyz jsem ho vyndal, tak bylo suchy! No, ale stejne jsem ho povesil na balkon, aby doschlo.!!! Ano, pradlo bylo suche, protoze nepovolil vodu! Pracka tudiz neprala, on vyndal ty svy smradlavy a spinavy fusekle a jeste je povesil na balkon!

Já jsem nedávno mého drahého nachytala, jak utírá prach na televizi svýma ponožkama. Na můj zděšený výkřik reagoval slovy: No co, stejně se budou prát...

Byla jsem v porodnici a chtěla jsem po manželovi koupit balení neperlivé vody, prsní vložky a toaletní papír. Dostala jsem balení minerálky, odličovací tampóny a papírové kuchyňské utěrky...

Uvařila jsem hrachovou polévku, dojedli jsme jí a já jsem napustila vodu do hrnce, aby se odmočil. Druhý den jsem přišla z práce později než manžel a ptala jsem se, jestli má hlad. Odpověděl, že dojedl tu polívku...

Muž jel výjimečně do práce autem, stál u semaforu, tak chtěl využít čas tak, že si koupí noviny; najednou vidí jak kolem jede tramvaj, kterou běžně jezdí, tak se za ní rozběhl a dojel s ní do práce... Když šel z práce vzpomněl si, že jel autem a auto nikde, tak volal na policii, že mu ukradli auto... a policajti říkali: "Tak to jste byl vy, kdo nechal auto na křižovatce???"

Manžel jel na služebku do Francie. Ptal se mě, co bych chtěla přivézt jako dárek. A protože si radši oblečení, parfémy a šminky kupuju sama, tak povídám: Třeba nějakou masku na obličej. Ráno před odjezdem mě budí: Prosím tě, jaký máš číslo obličeje???

Vcera jsem koupila chlebove placky Pita. Dala jsem je do zasobniku na chleba a kdyz muj muz opet prolezal, kde by co zbastil, prisel za mnou s temi plackami a on se pta "je tohle k jidlu?" no a ja, prave v dobre nalade mu rikam "ne to je novy toaletni papir" a on odpovedel: Tak proc to je mezi chlebem..."

 

Z internetu ulovila a pro vás vybrala sjetiny :-))))

 

 

Komentáře (6)add feed
no já myslím, že spousta : Inka
podobných blbostí zvláště technických by se stejně tak dala napsat o nás ženách. Upřímně já když si nevezmu sebou žárovku nebo šroubek co mám koupit, tak zaručeně donesu něco jiného. A ne každý mužský je takový trumpeta. Já byla vždy překvapená jak můj muž mi vždy dovede koupit cokoliv včetně věcí na sebe i osobních a vždy se mi to líbilo a vždy mi to sedlo velikostně. Tuhle jsme na to nahodili řeč a on se tajuplně usmál, donesl si peněženku a vyndal z ní malý lísteček, kde byly všechny mé velikosti, výška, váha, čísla spodního prádla - podprda a kalhotky, číslo bot, velikost kalhot i trik nebo košilí. Musím říci, že mě to teda dost překvapilo.
červen 05, 2007 15:28
to je naporosto přesný : miciangora
moje kamarádka prala, když tu náhle jí začala probíjet pračka. Dostala takovou ránu, že to s ní hodilo o zeď.Její muž zvedl hlavu od novin a zeptal se zda se něco děje."JO!!! dostala jsem ránu" zařvala na nej kamarádka -"A od koho?" zeptal se její udivený muž"Vždyťu tu nikdo neni."
červen 05, 2007 15:56
už jsem to tu možná někde psala... : Margot
U nás doma se podobná perla zadařila s šampónem. Manžel má sestřih absolutně nakraťounko, takže o zásoby šampónů v koupelně se nijak zvlášť nestará, vždycky si z poličky vezme něco, co mu zrovna přijde pod ruku. Kdysi, když mu došel jeho šampón od Ježíška, tak mi takhle klofl můj... a svoje ani ne jeden cm dlouhé vlasy si myl šampónem "mastné kořínky, suché konečky" o).
červen 05, 2007 15:58
to můj první muž : miciangora
použil můj "hair removing cream" v domění, že je to krém na lesk vlasů. /Měla jsem ho na odstraŇOVÁNÍ CHLOUPKŮ Z NOHU - ten krém, teď se prodává i tady!. dost se divil, že mu začaly odpadávat vlasy.
červen 05, 2007 16:18
Ha....Ha....Ha... : NČ
.
červen 06, 2007 06:28
Tak tahle jsem se už dlouho nezasmála. : Hanka
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červen 06, 2007 17:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]