O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NESTŘÍDMÝ SKOTAČIVÝ "STAŘÍK" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 duben 2007

 Tak jsme vám o víkendu seděly spolu s kamarádkou, je to jediná, která je starší než já. Jinak mám všechny kámošky mladší - z nízké vypočítavosti - aby mě na stará kolena (na MOJE stará kolena)  měl kdo vozit ve vozíčku na procházky... a semlely jsme všecko možné. Ale viděla jsem a ní, že má na jazyku něco závažnějšího, že se k něčemu odhodlává. A pak to z ní vypadlo. Já jen zírala. A s jejím dovolením zde uvádím. Čtěte a připravujte se...

 

 


     Jejím manželovi je právě 60 let a v poslední době se z něj stal, jak ona řílká, sexuální maniak. Neustále vyhledává na počítači péčkové stránky, pokud neobsahují přímo nějaké krkolomnosti, hned by to zkoušel,  může obden, což prý kolem 30 let, když by ona chtěla, neexistovalo.

 

     Paní pracuje ve velkoobchodě a chodí domů unavená. Chtěla a potřebovala by si nejdřív trochu orazit, dát kafíčko, no a pak si třeba ten pěkný večer udělat, proč ne. Rychlovka je pěkná věc, ale ne pokaždé. 

 

     A příklad: manžel chodí po bytě jen v dlouhém tričku a hrozně se diví, že po něm okamžitě nezatouží a nevleče jej, sotva se vyzuje, do postele. Pořáde o sexu mluví a raduje se, jak mu to ještě pěkně jde. Je to jeho priorita a když mu nevyhoví, pocítí citelně jeho nevoli. Má docela strach, že když mu tedy pokaždé nebude doma vyhověno, půjde jinam.  

 

     To byl ten pravý problém, který potřebovala prodisktutovat.

 

    Já jsem ji tedy poradila, aby manžela nechala trochu vyhládnout., že určitě nikam hned nepoletí. Krom toho v jeho věku by si to třeba už musel platit a to není levná záležitost. Taky to nemůže trvat věčně, ať se zkusí ještě obrnit trpělivostí nebo s ním rozumně promluvit. Ale to už prý zkoušela a odbyl jí tím, že má být ráda, co by za to jiná dala.


Tak - co vy na to?


(Až zase příště přijde,
ať jí mám co dát přečíst.)

 


Wendy

 

 

Komentáře (32)add feed
jeje : Jasmina
asi ma dedula radost ze se probudil,kdyz ve 30ti na to kaslal.Asi na to nekaslal schvalne ale nemel stavu.
Umim si predstavit ze ji to uz leze krkem...at se do niceho nenuti prece na stara kolena nezacne skakat jak von zapiska.
Pujde-li jinam? S tema rychlovkama? No,nevim,kdyz chlap chce jinam,pujde ikdyby se manzelka na usi stavela akorat aby si nenechala namluvit ze je to jeji vina.Ted uvidi co v tom chlapovi je,ma-li prebytek,vyridi si to sam se sebou rucne,pujde-li jinam,ma tedy jeste nezralyho chlapa.
Ale radeji at sem napisou muzi,co oni na to ze sveho pohledu.
Ja rikam ze z meho pohledu nutit se do cehokoliv jen aby se druhy netvaril jak bulik,to je zadelavka na peknou manipulaci.
duben 23, 2007 21:55
hehehhe : AlenaT
tak ať mu zkusí dělat trošku fóry. Když začně tak mu říct"Jo, proč ne - ale nejsem žádná štětka, kde jsou růže, kde je šampáňo a taky večeře při svíčkách - jaktože není na stole, když jsi teď tak úžasně mladej. A taky bych prosila vyznání lásky a trochu vášně a romantiky...to tam přece na tom internetu řikaj, že z toho musím mít něco i já" Má tzv. syndrom zavírajících se dveří, to víte Gott porodil, Svoboda porodil a kedjaká hvězda si pořizuje miminka sedě na rakvi.Tak ho to nějak sebralo, nebo co.
duben 24, 2007 04:28
Brrrr!!!! Vždyť jí musí bejt nejmíň 50! : NČ
.
duben 24, 2007 06:25
Teda NČ, to je komentář ? : wendy
Tady se blíží manželská krize a ty takhle. Zato AlenaT - to není špatný nápad. My propadaly tragickým náladám - a ono to chce trochu nadhled, to je fakt. Díky. smilies/grin.gif smilies/grin.gif
duben 24, 2007 06:53
nojo NČ : zmatenaalena
tak zkus říct Goťákovi, že je deset let za zenitem.Ale podle tvých příspěvků soudím,že ty ještě nejsi venku z puberty.....taky jednou dospěješ, neboj.
duben 24, 2007 08:53
Nebere on ten pán nějaké léky? : Ariana
Tuhle jsem četla, že jeden lék proti Parkinsonově nemoci prý nebývale zvyšuje sexuální apetit. Jinak v 60 letech mít takovou vitalitu, klobouk dolů, já bych si to na místě jeho ženy užívala, ale přesně tak, jak psala Alena T. - hezky s romantikou. Žádné rychlovky! A kdybych chodila unavená z práce, tak bych jemně naznačila, jak by to bylo úžasné, kdyby už třeba byla uvařená večeře a uklizeno. Joj, to by se to pak skotačilo :-). Ovšem chodit doma v dlouhém triku bych mu zakázala, když už tak v dlouhém burnusu, jako chodí Arabové. Pod tím se schová jak břicho, tak chlupaté nohy.
duben 24, 2007 10:14
... : Aglája
AlenaT má pravdu. Chudák zjistil, že už neudělá dvacet kliků v kuse a neodnese za odpoledne třicet pytlů cementu...ale zaplaťbůh mu eště stojí smilies/shocked.gif) To pro něho musel být nejšťastnější okamžik jeho života, když to zjistil. Takže já se mu nedivim, že se teď bojí, že když přestane, tak nafurt...protože to už by byl totálně vyřízenej.
Mně je třicet a když tak poslouchám svoje vrstevníky-muže, musím se občas smát. Někteří si třeba zcela vážně myslí, že než zestárnou, tak vyspělá věda vyvine řešení na jejich závažný problém a sice, že jednou umřou. Třeba nějakou alternativní virtuální realitu, ve které jim pořád bude třicet, i když ve skutečnosti jim bude třeba dvěstěpadesát. A z toho asi vyplývá stále dokola omílané mužské přání "aby po nich něco zůstalo". I když popravdě u většiny z nich by to byla pro svět spíš katastrofa...
Co bych té nešťastnici poradila, to nevím. Osobně si myslím, že ho to za čas přejde samo...
duben 24, 2007 10:18
No já bych to řešila stejně : Margot
jako ve dvaceti, třiceti, čtyřiceti... Pokud má muž moc energie a žena se naopak cítí po práci v zaměstnání unavená, přijde domů, tam rozvernej manžel, kopa prádla, kopa nádobí, prázdná lednice a nevyluxováno... tak je čas nějak praktičtěji rozdělit domácí práce, aby večer vznikla nějaká trochu rovnováha, kdy budou mírně unaveni oba, ale ne jeden umořenej a druhej sršící energií. Je čas to pojmout jaksi ve stylu:" Strašně ráda bych se s Tebou milovala, ale musím udělat v domácnosti ještě to, to, to a to (jinak tu uhnijem), takže mi s tím, drahoušku, prosím, pomož, já si zatím krapet odpočinu a pak si spolu užijeme vážně hezkou noc, jo?"
Protože příliš čipernýho a povinostma nezatíženýho manžela je třeba přiměřeně zaměstnat v každým věku smilies/wink.gif
duben 24, 2007 10:36
Přesně tak, Margot, : Ariana
úkolovat ... to je ono. Zaznělo to ostatně i v Bestiáři.
duben 24, 2007 11:02
Jeden takový "stařík" : Ariana
mě balí ve fitku. Je mu už přes šedesát a vypadá dost dobře. Já se tím bavím, ale přiznám se, že mi to dělá dobře. A to si představ, NČ, že už mi bylo padesát!
duben 24, 2007 11:07
No já bych : Zdena
asi po něm skočila, zatáhla ho do pelíšku, ale už bych z něj nevylezla. Ať jura přinese pěkně papu do pelíšku a postará se o mě. Na jakékoliv výzvy, abych něco uvařila, nebo udělala bych reagovala lenivým protažením s podotknutím, jak mě zdeptal, že teď už nic nemůžu a jen co se trochu prospím, můžeme pokračovat. smilies/grin.gif Jsem zvědavá, jak dlouho by to vydržel.
duben 24, 2007 11:27
Zdeni, : Margot
taky pěkný smilies/cheesy.gif
duben 24, 2007 11:54
Chlapi jsou svině ! : Kráťa
Ono se mu ve třiceti chtělo méně než jí - to byl ale hajzl! V šedesáti se mu chce více, než jí - to je ale hajzl! A ještě ke všemu by to dělal jinak, než ona je zvyklá - takového hajzla, aby svět pohledal ...
duben 24, 2007 12:39
No, jestli vona : NČ
ve třiceti nebyla náhodou tadle nymfomanka. To pak nestačí ani zdatnej třicátník :-(

duben 24, 2007 12:57
jéje co by za to jiná dala, : Inka
ještě si takhle na stará kolena užívá a s vlastní ženou. Vždyť to je pro ní pochvala, že ho vzrušuje. Bože chtěla bych být za dvacet let v její kůži :-))))
Mám pár kamarádů okolo 40 a už teď můžou jen občas a jen s někým, to je fakt smutný pro jejich ženy.
Hele nekoupili mu kolegové Viagru k narozkám a on to teď zkouší???
duben 24, 2007 13:27
Nono, Inuš :-( : NČ
Na starý kolena ?!
duben 24, 2007 13:44
Teda NČ : wendy
tak chlap nemá starý kolena ještě v 60 a ženská v padesáti se ti zdá Brrrrr!!! To bys mě pěkně nahvězdičkoval, pardále. A to si představ, že té paní je ještě o fous víc. Nojo, chlapi držej basu jako bych to nevěděla. Ale dámy, ty nám napsaly dost inspirujícícho. Takže - děkuji všem. smilies/smiley.gif a smilies/grin.gif
duben 24, 2007 13:52
Wendy, Wendy, to bys měla vidět mý kolena! : NČ
.
duben 24, 2007 13:59
tak ukaž!!!!! : Inka
na tom není nic špatnýho, že řemeslo ještě na starý kolena nepověsil na hřebík, to je záviděníhodné a co Ty NČ? Když je uklízíno, tak i dáš??? :-))))
duben 24, 2007 14:14
Měla ? : wendy
Pošli fotečku Daniele. Bože, to je vzrušující ! smilies/shocked.gif
duben 24, 2007 14:17
Náhodou, zní to super : KK
jen té paní je mi trochu líto. Ale rozhodně bych se nebála, že se o toho staříka někde porvou smilies/grin.gif
duben 24, 2007 16:29
Bože, to je vzrušující výzva : NČ
Blbý je, že zrovna fotku svejch starejch kolen nemám.
Jo, vlastně jednu asi jo, jak zrovna lezu ze sprchy, ale musim se nejdřív mrknout, jestli tam jsou vidět též kolena. Protože kdyby ne, posílal bysem ji zbytečně, žejo.
duben 25, 2007 11:20
NČ nezoufej, : wendy
mám řešení. Až příště budou mít Kudlankovití slet, přijdeš tam v kraťasech ! JINAK LIDI - ještě jednou dík za podněty a úvahy, kamarádce to přepošlu a pak vám dám vědět, co padlo na úrodnou půdu... smilies/cool.gif
duben 25, 2007 11:32
Wendy platí! : NČ
Doufám teda jen, že příští babskej slet nebude v prosinci.
duben 25, 2007 11:53
HUUU : d@niela
KUDLOSLET NAVRHUJU V ČERVENCI... CO VY NA TO?

jEŠTĚ O TOM NAPÍŠU EXTRA ČLÁNEK, ABYSTE MOHLY/I - DÁT DO PLACU SVÝ NÁPADY...
smilies/cheesy.gif
duben 25, 2007 12:14
No, já raději pošlu tu fotku : NČ
Za chvíli odjíždím s kamarádkou do chaloupky pod horama(i) až do neděle se vopalovat, grylovat stehýnka i prsíčka, pít pivo a whisky, voblbovat jí hlavičku kytarou a mužnym zpěvem, tak třeba se tam najde nějaká příležitost, mi ty starý kolena vyfotit.
To bysem pak na ten slet už nemusel, nemusel bysem se bát ukousnutí hlavy ani hlavičky.
duben 25, 2007 12:22
jsem si myslela NČ, : Inka
že jsi větší hrdina
duben 25, 2007 14:01
Vyděsil se, viď. : wendy
A ne aby nabidl, že na sraz přinese kytáru a něco zabrnká i nám. Vždyť bychom si taky rády zazpívaly a někde při posezení v zahrádce by to bylo super. HAlo, NČ, jsi tu ještě nebo ano ?
duben 25, 2007 15:58
a jakou máš kytaru, : AlenaT
basovku, ajustickou, gibsonku, ibaňez,klasickou, jumbo, westernovou,jakej máš hmatník a co struny - nylonový???
duben 25, 2007 20:40
Kráťo :-) : Eva.E
Po přečtení tvého komentáře,budu mít dobrou náladu celej den!Děkuju smilies/wink.gif
prosinec 20, 2007 10:24
žiot tropí hlouposti : 123petra
Taky jsem měla takového manžela, pořád myslel jen na sex a nic jiného ho nezajímalo.Bylo třeba ho trošku víc zasvětit do chodu domácnosti. Milování i ve vyšším věku je hezké.Teď už jsem tady bohužel sama a i když jsem si myslela, že bez sexu se dá žít. vidím, že mi teď chybí.Něžné pohlazení po těle i poduši je krásné, ale ve starším věku těžko hledat partnera, který toto vše umí dávat.Někteří hodně povídají a vzpomínají, jací že byli kabrňáci, ale to je málo.Ať je ráda a užívá si , dokud je s kým.Jen ať děda doma trošku pomůže a vše bude o.k.
červen 19, 2008 01:57
Mluvit a mluvit a mluvit : ...hanka
Musíte neustále mluvit spolu,nestydět se,aby jste se více poznali,znali svá přání,touhy.A především si vyhověli.
červenec 12, 2008 22:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]