O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZLATO ŠERIFA MAC KEENA - I. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 duben 2007
Přejít na obsah
ZLATO ŠERIFA MAC KEENA - I.
Strana 2

 Docela zajímavý. Tak, voni tu mají stejnej zvyk, co? Mrknu hned na palubní desku, na tachometr, ale všechno je v pořádku. Dodržuju předepsaných 55 mil, i když v týhle pustině, na hranici Utahu a Arizony, je to na tak liduprázdných silnicích pro Čecha, zvyklýho jezdit aspoň 120, ale na podobných silnicích doma klidně i 140 km/h, dost na bednu, ploužit se tímhle tempem.  Ale tady bych si výrazně překračovat rychlost rozhodně nedovolil.

     

    

 

     Ta velká policejní auta s barevnými podlouhlými majáky i strážci zákona v nich mají můj veliký respekt. Samo sebou, že každá míle rychlosti navíc ti tady udělá i vo něco větší vítr při otevřeným okně k tomu, co tu fouká pořád a to se rozhodně v tomhle letním hicu tady počítá.

 

     Když tedy nemáš puštěnou klimatizaci. Né, že bys šetřil na spotřebě káry, ale z prozaickýho důvodu, že ji do tohohle 2,2 litrovýho wagonu s pětiúhelníkem na předku kapoty zkrátka nikdo nenamontoval. Asi ti majitelé, co tu káru měli přede mnou, byli něco jako já.

 

     Tady totiž klimatizaci v káře nemá – kromě mě - snad jen nějakej potrhlej milionář, kterej už neví, co by, aby byl cool. A nebo už dávno používá ten ohromnej vynález, co jsem ho nedávno koupil tady taky, ale ještě nevyzkoušel.

 

     To si uvážete kolem krku nebo hlavy asi 2 palce širokou stuhu, ve který je schovaná speciální hmota, která dokáže zadržovat a postupně, pomalu uvolňovat i po několik horkých hodin chlad, kterej naakumulovala, když jste ji před tím strčili – namočenou ve studený vodě – na pár hodin do mrazáku.      

 

     Uviděl jsem ten zázrak jenom jednou v Samovo krámu, někde na „I“ desítce v západním Texasu, asi ve Fort Stocktonu a měli už jen posledních pár kousků. Tak to šlo na dračku. Hned, jak jsem si přelouskal, o co se jedná, co mi tu ve Wal-Martu nabízejí, vzal jsem je pro všechny známý domů.

 

     Teď, když se prý všude bude už jenom pořád oteplovat a léto v Čechách už bude stejně horký jako mají tady v Americe, jistě mně za takovej dárek bude každej vděčnej a možná se to nakonec začne třeba i dědit z generace na generaci. Látka má totiž vzor převzatej z americký vlajky a tohle je už vyzkoušený, že zaručeně nevyjde z módy nikdy.     

 

     Akorát ten mrazák nebo aspoň lednice se kvůli tomu musí vobčas zapnout, když ji máte. Ale dneska už je mají lidi taky hodně v práci, takže se to dá namrazit i tam. Pokud teda někdo kvůli tomu si nechce něco takovýho, jako ledničku, domů pořídit, protože doma potraviny neskladuje, nevaří a nemá třeba rád ani to studený pivo nebo případně vychlazenou kofolu…


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]