O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEUMÍM SI VYBRAT, CO S TÍM? PDF Tisk E-mail
Středa, 11 duben 2007

 Kudlanko, kudlánci, prosím vás, poraďte mi. Nejsem žádná nymfomanka, spíš si myslím, že jsem v sexu zdrženlivější než některé kamarádky. Ale přesto už delší dobu mám dva milence, vlastně dva muže, každého dost jiného, se kterými žiju. Je to už skoro rok, co to takhle existuje a já už jsem se kolikrát přistihla, že bych docela vítala, kdyby "se to nějak samo vyřešilo".

 

     Prosím vás, nepište mi, že jsem blázen, že tohle nejde atd. Oni totiž jsou jako jing a jang, každý sám o sobě má nějaké ty mouchy, ale když mám je dva, jsem opravdu spokojená. Oni jsou tak odlišní, že právě takhle, dohromady, jsem velmi spokojená.

 

     Kdyby to šlo, kdybych mohla být oficiálně s oběma, kdyby to jim nevadilo, byla bych nejšťastnější ženská pod sluncem. Jenže mi už bude dvaatřicet, jim se také ta třicítka přehoupla a asi na nás každého přichází rozum, nebo tak bych to asi nenazvala, ale prostě chuť se nějak usadit. Myslím, že ani jeden z nich by nebyl proti, kdybych oznámila, že jsem těhotná. A ani jeden z nich by asi nebyl proti soužití, proti manželství. Jenže, koho z nich?

    Třetího? Tamara

 

Komentáře (101)add feed
no když říkáš, že jsi zdrženlivější : :-)))
a přesto žiješ s dvěma muži najednou, tak to já asi budu jeptiška, neb žiju jen s jedním, asi netušíš co znamená pojem "zdrženlivost v sexu".
duben 11, 2007 10:42
:-) : Gita
Ono asi fakt bude nejlepší si vybrat smilies/grin.gif. A to musíš udělat sama, jestli teda opravdu chceš, čímž si na základě tvého příspěvku jistá nejsem. My tady za tebe tu volbu udělat nemůžeme, i kdybychom stokrát chtěli, vždyt o těch dvou nevíme skoro nic, kromě těch taoistických informací. smilies/smiley.gif Jenže - ono je vždycky pohodlnější nechat věci vyhnít, že? Někým třetím bych to opravdu už raději nekomplikovala.
S tou "zdrženlivostí" to taky moc nechápu. Tedy, chápala bych ještě jakž takž, kdybys napsala, že máš vyšší než průměrnou "spotřebu" a jeden partner tě není schopen v tomto ohledu učinit šťastnou. Ale když "na to někdo není", pak opravdu nechápu, proč "brát víc, než je nutné". Není za tím spíš touha si dokázat, že můžeš mít dva, že si můžeš vybírat, že je o tebe zájem? Teď to neber jako odsuzování, jen se snažím pochopit motivy. Jestli mám pravdu, pak bych jen dodala, že je to z mého pohledu strašně pomíjivý a zbytečný cíl.
duben 11, 2007 11:03
můžete přeci s někým být rádi : Tamara
a nemusí to být jen v posteli! Prostě jak říkám, každý je trochu jiný, jeden je spíš na normální život (to vůbec nevystihuje, jen nevím, jak to nazvat, prostě na realitu), ten druhý je zas prima fantasta, zábavný atd. Mají i pár "zlozvyků", jenže žádný není takový, aby to nebylo neúnosné. Já vím, že si budu muset poradit sama...
duben 11, 2007 11:44
... : bb
no, asi nejsi zamilovaná, že...je ti prostě dobře s oběma
"asi by nebyli proti těhotenství a soužití" neznamená to doufám, že prostě čekáš, s kterým z nich do toho přijdeš (pokud to budeš vědět) a s tím že pak zůstaneš?
asi asi...asi netuší, že jsou dva smilies/smiley.gif a asi by se divili, a asi by ses divila, kdybys byla i ty druhá ze dvou u každého, ale možná ne, možná bys chápala, že jim je taky dobře se dvěma
no, já nevím nač se vlastně ptáš...až budeš milovat, bude to jiné, ale takhle? sranda bude, až budeš milovat někoho,komu bude jen dobře a ne jen s tebou...
duben 11, 2007 11:56
... : bb
no, před 15 lety bych řekla děvka, teď už nejsem asi tak nekompromisní a chápu, že v době, kdy chceme zkusit, užít vše, může to platit i pro vztahy, ostatně tehdy bys sem asi nepsala, takové věci se skrývaly a ty/ti, kterých se to týkalo, chápali, že to není v pořádku..teď je to trošku jiné, vztahy i morálka se kapku uvolnily
rozhodně není fér uvažovat o manželství a dítěti s někým, s kým je ti jen dobře, pokud si nejsi jistá, že i on to bere stejně
jestli jo, pak je to asi v pořádku, byť pro mě nepředstavitelné (ve 32)

duben 11, 2007 12:00
Tamaro, : Ariana
zábavného fantastu bych osobně jako partnera pro normální život nebrala, ale určitě je dobré mít takového kamaráda. Ale mimochodem, když si myslíš, že by ani jednomu z nich nevadilo, kdybys s ním byla těhotná, co kdyby ses jich na to (čistě teoreticky) zeptala? Možná by Ti to pomohla v rozhodování a možná by to nebylo takové, jak jsi to představuješ Ty.
duben 11, 2007 12:05
... : Minnie
Máš dva sympatické, "použitelné" třicátníky, kteří se s tebou chtějí z fleku oženit a založit rodinu...?! Podle toho, co sem píšou jiné třicátnice bych řekla, že to je malý zázrak...
Buď jsi extrémně okouzlující anebo jen velká optimistka...
duben 11, 2007 12:25
ja vidim reseni : Jasmina
nemusis se totiz vubec rozhodovat.
Staci rici jen a pouze pravdu o tom jak to je.
Verim ale ze clovek muze stejne intenzivne milovat dva partnery,neodsuuzuju vubec.
Slysela jem ci cetla o jedne zene na vsi,ze zije v domku s 2 muzi-ex manzel a manzel,vsichni tri spokojeni.Proc tedy hned odsuzovat ze jde o devku?
Ale-proc taky lhat?A to prave asi delas,kdyz jeden nevi o druhem.
At vyberes jednoho ci druheho,vstoupis do vazku se lzi a to neni dobre.
Jasne ze kdyz reknes pravdu-prijdes asi o oba-nu,pak po case prijde nekdo treti,no.
Nebo se stane ze jeden odpusti,druhy Te necha-pak si to vlastne rozhodnou oni a Tobe zbyde ten,co to odpusti a bude s Tebou chtit a nevstoupis s nim do svazku ve lzi.A nebo se oba sprateli a budete zit spolecne ve trech.Proste se to vyresi samo,Ty udelas pouze to-ze reknes na rovinu jim,ne nam,jich se to tyka.
duben 11, 2007 12:30
Jasmíno, zase čteš napůl :) : bb
v tom to právě je, že ti tři žijí spolu, o všem vědí, nikdo nikoho nevodí za nos - pak tedy nikdo nikomu neubližuje a nikdo není děvka
v opačném případě ano
duben 11, 2007 12:39
... : bb
ani nepíše, že by je oba stejně intenzivně milovala a nemohla si vybrat, píše, že je jí dobře s nimi oběma, protože každý má svá a -. Není to ve fázi rozhodování, kdy je to normální. Je to už roční soužití, udržování dvou paralelních partnerských vztahů. To není fér, pokud to ti dva nevědí, není to slušné k nim a není to dobré ani pro ni. Spát se dvěma chlapy a u koho to vyjde (s kým přijde do jiného stavu), s tím zůstane..?
duben 11, 2007 12:48
... : bb
Trošku chladnokrevné. Buď se citově vyčerpala v jiném předchozím vztahu a teď si to vynahrazuje, nebo ji to čeká, ten skutečný milovaný se objeví a pak bude onapálit mosty, pokud už bude zadaná.
duben 11, 2007 12:50
ok bb : Jasmina
to mas pravdu,v tomto je to tahani za nos.
Nu dobra,nerikam devka ale fakt davani plane nadeje neni fer.Myslim ze ted je akorat ta chvile to proste vybalit na rovinu.Mozna ze Tamara to driv vzala nezavazne jako zpestreni zivota ale ted se chce vazat a to uz je neco uplne jinyho,nehlede ze i kazdy chlap,kdyz uz chodi s divkou rok bude zrejmne citove zahackovany a s citama si proste nehrajeme.
duben 11, 2007 12:54
s kym do jinyho stavu : Jasmina
smilies/grin.gif a jak ona bude vedet s kym to je?
duben 11, 2007 12:55
taky nevím jak si to představuje, to jsem psala už nahoře: : bb
""asi by nebyli proti těhotenství a soužití" neznamená to doufám, že prostě čekáš, s kterým z nich do toho přijdeš (pokud to budeš vědět) a s tím že pak zůstaneš?""
duben 11, 2007 12:57
... : bb
nebo jsou si oba velmi podobní vzhledem a v historii jejich rodů žádný černoch smilies/smiley.gif
duben 11, 2007 12:58
Asi to je tak, jak to vidí Jasmína : Tamara
já si totiž nějak nedovedu najednou představit, že bych měla jen jednoho z nich, protože to by mi ten druhý nesmírně chyběl. Víte, my jsme všichni hodně zaměstnaní, takže... Vzpomínám si, že jsem snad jednou viděla nějaký starý francouzský film, kdy takhle žili asi 3 muži a jedna dívka. A dokonce měli mít dítě. smilies/tongue.gif A pointa snad byla, že ona o dítě (myslím, že byla těhotná) přišla a oni jí říkali: neboj, my ti uděláme jiný...
Panebože, to ale nezlehčuju situaci, ale nemusím přeci brečet, žejo? Já se jen anonymně radím, právě proto, že si říkám, že bych to měla snad už nějak vyřešit.
duben 11, 2007 13:02
... : bb
no, ale pořád jsi neřekla to podstatné, tj. jestli to ti dva vědí- to je to hlavní, podle toho bude buď francouzská selanka, nebo Itálie
duben 11, 2007 13:08
... : mája
Nevím, co bys, Tamaro, získala, kdybys na oba muže vybalila pravdu. Proč? Rozhodovat se přece musíš ty sama a ty sama musíš či spíš chceš vědět, co dělat. Jejich postoj s tím přece nesouvisí (akorát se naštvou či je zraníš).
Myslím, že bys si měla přiznat, že to prostě není v pořádku. Normální je mít chlapa jednoho a snažit se s ním být spokojená. Nyní máš dvě půlky, a to je jasné, že je každá z nich příjemná: mám naopak pocit, že o tu druhou půlku ani u jednoho nestojíš a holt máš tu smůlu, že si toho svého chlapa uplácáváš ze dvou půlek. Hovory o s?atku a dítěti jsou nezodpovědné a jakékoli řešení s mužem A i B skončí špatně, protože budeš litovat svého rozhodnutí v obou případech. Já měla k příteli milence, stejný případ, bylo mi moc dobře a dohromady mi poskytovali modré z nebe (ty dvě půlky), ale milence jsem si samozřejmě našla, protože mi u přítele něco velmi důležitého chybělo, a to už je špatně. Naštěstí jsem dokázala opustit oba, a to ti doporučuju taky, a našla si chlapa číslo tři, který má vše sám, a jsem hrozně ráda, že jsem tu bolest opouštění obou snesla, protože to stálo za to. Přestala jsem si nalhávat milion věcí, což jsem byla nucená kvůli tomu, abych se z toho nezbláznila. Držím ti palce, je to jediná tvá záchrana Třeba ti chvíli bude trvat, než na to přijdeš, ale určitě se to vyplatí zkusit.
duben 11, 2007 13:16
... : bb
hm, jenže ona se nechce rozhodovat sama, protože je jí zatím takhle fajn, a dokud jí bude dobře, bude chtít, aby ty půlky rozhodovaly za ni
proto si zatím myslí, že jí (vůči nim i vůči sobě) projde taktika " padni komu padni, s tím budu"
duben 11, 2007 13:30
Pochopitelně, že o sobě nevědí! : Tamara
a nechci to zas nechávat jen na nějakém tom průšvihu, kdo holt zůstane. jak jsem řekla, a jak to tu vlastně napsala Maja: kdyby to fakt šlo a mohli jsme žít všichni tři, určitě by to bylo nádherný. Jsou to báječní kluci, inteligentní, prima... Jen každému něco chybí. Ale to zas má ten druhý smilies/kiss.gif smilies/angry.gif
duben 11, 2007 13:35
Vidím to asi takhle, : David
máš dvě možnosti: buď se rozhodni pro jednoho z nich a tomu druhému dej sbohem nebo jim řekni jak se věcí mají a že by se ses nebránila společnému soužití ve třech a pozoruj jak se to vyvrbí.
Když může v muslimských zemích fungovat polygamie, proč by u nás nemohla fungovat polyandrie ?
Za zásadní považuju stejně jako bb a Jasmina netahat nikoho za fusekli.
duben 11, 2007 13:39
davide, : bb
myslíš takové nezávazné dobrodružství tří svobodných, návrat 60.let smilies/smiley.gif jinak ne, jsme jiná kultura, jiné tradice, způsob života, ani česká žena by se nechtěla oficiálně, veřejně a viditelně účastnit mnohoženství, muži taky ne, časem by se ti dva necítili určitě dobře a ona taky ne, o případných dětech nemluvě
duben 11, 2007 13:52
tamaro, : bb
když to nevědí, tak je podvádíš, z jejich pohledu máš milence, paralelní vztahy, tím hůř, kdyby někdo z nich uvažoval mít s tebou rodinu, představ se, jak by ses cítila na jejich místě a skonči to
jak píše Mája, radí dobře, nezůstávej ani s jedním z nich, srovnávala bys ho s tím druhým-prvním
duben 11, 2007 13:54
ono je to totiž tak Tamaro, : Inka
že žádný člověk není ideální (a je jedno jestli je to muž nebo žena), takže je jen potřeba vědět, jestli jsi schopná s těmi jejich negativy žít, zdali Tě nebudou hvězdičkovat denně natolik, abys to vcelku normálně unesla.
Osobně si myslím, že vůbec nejsi zamilovaná, jinak by ses takhle nechovala. A tak mi bohužel nepřipadá správné vstupovat do manželství a plánovat děti s někým, s kým Ti je jen dobře. To pak chudák ten, který Tě dostane. A nedej bože, že se v budoucnosti opravdu zamiluješ do někoho jiného ....
duben 11, 2007 14:12
Asi to bude tím, že : Tamara
na rozdíl od nich se já ještě na manželství ani mateřství nějak moc necítím. Prostě ještě neslintám u kočárků, nervu příbuzným děti z náručí. Asi na mě jen učinkuje "okolí", aby si neříkali, že jsem tak dlouho svobodná. Třeba nejsem ani typ na tohle. Mám velmi zajímavou práci, baví mě studovat a vzdělávat se v oboru, a tak, když se občas někdy s někým s nich vidím a strávím příjemné hodiny (upozor?uju, nemyslím tím výhradně postel, abyste ze mě nedělali nadrženou), tak jsem zatím zcela spokojená. Asi to je těmi otázkami: Tak co, už jsi vdaná? Kolik máš dětí? Co manžel?
duben 11, 2007 14:23
Tamaro, : Ariana
pokud se na manželství, ani na mateřství necítíš, tak se podobnými otázkami vůbec nenechávej vyvádět z míry. V naší generaci jsme si podobné otázky užily v mladším věku, než jsi Ty, protože bylo normální se co nejdřív vdát a holka v 25 letech už vypadala, že zůstane "na ocet". Dneska se to naštěstí tak nebere. Důležité je, kdy se na to cítíš, a to je zcela individuální věc. Někdo si zakládá rodinu až kolem čtyřicítky a svět se neboří. V Tvém případě tedy jde spíš o to, zda je to vůči Tvým kamarádům-milencům fér nebo nefér, že máš dva zároven, ale tohle si budeš muset vyřešit sama.
duben 11, 2007 14:42
Neco mi to pripomina...mozna samu sebe kdysi :) : Gita
asi uz chapu ty motivy, kterych jsem se na zacatku chtela dobrat. Shrnula bych to asi tak, ze kazdy ma pravo na obdobi, kdy je zmaten, vaha a tape a rozhoduje se, ale nesmi to trvat moc dlouho. A nerozhodnost je hrozna vlastnost, pokud se teda opravdu o nerozhodnost jedna, protoze i o tom trochu pochybuju. Je mi lito, ze to tak rikam, ale v podstate to cele je strasne srabske. Lepsi dva vrabci v hrsti nez holub (= ten novy treti se vsim vsudy) na strese. Aniz by sis to byla, aspon podle me, ochotna priznat, asi se bojis ty vztahy ukoncit, protoze pochybujes, zda bys nejakeho tretiho dokonaleho (nebo aspon z 90 % dokonaleho) nasla. Ty dotazy na deti a manzela jsou opruz, ale souhlasim s tim, ze zit plnohodnotne s obema nepujde (pochybuju, ze by "odhaleni" vydychali - a pokud jo, jestli by sis toho, co to vydycha, jeste dokazala vazit), takze jednou na tu volbu stejne dojde. Pak zvolis jednoho z nich, tipovala bych, ze rozumove spis das prednost tomu "vaznejsimu", jestli ti fakt jde o hledani budouciho otce svych deti, no ale stale ti TO bude chybet, takze sance, ze ho zase budes podvadet, je docela vysoka. To se mi s rodinou moc neslucuje. Ale jestli te deti neberou, tak se zase do niceho nenut. Problem je, ze za par let ti treba budou neco rikat, ale bude uz pozde.
duben 11, 2007 15:00
Dokud... : gio
mas hodne prace, ktera te bavi a zbytek volneho casu muzes vzdy travit jinak (dle povahy tech dvou) chapu, ze to v tuto chvili vnimas jako idelani. Bohuzel casem to na jedne strane, at na tve ci jejich, zacne mirne "utikat" - otazky spolecneho bydleni, deti nebo negativni veci jako jina milenka/milenec a az teprve v tu chvili to zacne byt bolave a neprijemne. Proto asi jako ostatni doporucuji, pokud mohu poradit - i kdyz je to ted vse prijemne, veci rozseknout, protoze dlouhodobe to proste nema budoucnost. Okradas svym zpusobem cas svuj i jejich, nehlede na to, jak to ted vypada. Kazdopadne drzim palce.
duben 11, 2007 17:14
Navrhuju rozpočítadlo... : @Teo
Na koho to slovo padne, ten musí jít z kola ven.
Ideální varianta: "slovo" padne... na Tamaru. smilies/tongue.gif
duben 11, 2007 19:27
nemáš tibetský předky? : AlenaT
je to možný, Hitler sem totiž za války pozval záhané tibetské mnichy a ti se pohybovali i po Čechách - prý nosili zelené rukavice...no a třeba jeden z nich obšťastnil tvou babičku. V tibetu je totiž polyandrie běžná. Ženskejch je málo, život je tam tvrdej a je potřeba dvou a více můžů, aby udrželi rodinu naživu. Navíc spotřeba mužů je velká, tu nějakého sežere tygr, tu medvěd, tu nějakej spadne se skály, či umrzne a kdo by pak dělal? Takže sudím, že v tvým případě je to pouze hra genů. Mrkni se do zrcadla, nemáš-li trošku šikmý voči
duben 11, 2007 19:43
Aleno,pockej pockej : Jasmina
opravte mne nekdo prosim ale mnich nesmi ani pomyslet na zenskou !!!
Nepomysli ani na to ze nasi katolicti knezi maji drzet celibat a skutek utek,asiati maji daleko vice disciplinovanou povahu a natolik tvrdou vychovu v Tibetskem klastere,ze jsem skoro 100% presvedcena ze se tito valecni pozvani mnisi zdejsich nasich babicek ani nedotkli.....
Tento ukaz neni kvuli tibetskym predkum ale nasich jak keltskych tak slovanskych z dob pred krestanstvim,kdy sexualita a partnerstvi bylo tehdy brano ale uplne jinak nez jsme za cca 2000 let zvykli.Mnoho zen miluji dva muze a nejen dnes ale co lidstvo snad existuje,jen to ma dle momentalni kultury jine podoby.To ze zena patrila dvoum muzum byval pred par tisicilety normalni prirozeny ukaz s vyhodou ze se ani nemusilo lhat ci skryvat to.
duben 11, 2007 21:17
Nevidím na tom nic špatného. : Kráťa
Asi by pro Tamaru bylo jednodušší, kdyby i partneři znali skutečný stav věci a ona si nemusela dávat pozor, aby se v něčem neprořekla. Podle mne je jediný probém - vymyslet, jak jim to sdělit, aby to dokázali strávit.
Jo, lhát se musí umět. Mnohem jednodušší je ale nelhat. Často stačí jen neříkat celou pravdu.
Já tedy nevím, ale nešlo by to navléknout třeba skrze sex? Jako že by to jednou chtěla zkusit se dvěma? Jako najednou? A potom jako Seznamka ...
duben 11, 2007 23:16
Krato : Jasmina
jako seznamka-myslis ze kdyz dva chlapi se sejdou v jedne posteli,ze si bud pred nebo potom nepopovidaji aby pak nezjistili ze se jiz "neprimo" znaji rok?
dalsi vymysly jak to navleci by privedly akorat dalsi ubozejsi stav.
V tomto nevidim jak nerict celou pravdu,ruzne podrobnosti se mohou jasne vynechat-jako kdo je lepsi v tom a onom ale uplne bude stacit rici jen tri mala slovicka; "sorry jste dva",no to je takova necela malinka pravdicka ale uplne postacujici.
Hele Tamaro,na ceskou mentalitu (halt nejsme v Tibetu ani ve Francii) se priprav na to ze je ztratis.
Bud to rekni na rovinu nebo od nich utec a najdi tretiho.Na hemzy okoli,kdy se vdas a porodis vubec nedej,protoze Tvuj zivot za Tebe nikdo neodzije.Jsou lide co ale vubec nemaji potrebu zakladat rodinu s detma,jo taky jsou lide,kteri by udelali dobre kdyby si rodinu vubec nezakladali.Nejake reci ze zena co se nevda a neporodi a zije jen pro svou praci,ze je jako sobec,tak jsou jeste taci co tyhle nazory zastavaji,ja se ptam-sobec vuci komu? Neexistujicich deti?Tak vubec nez tedy se rozhodnes resit tento trojuhelnik,zacni resit nejprve sebe,jestli o to manzelstvi stojis uz brzo nebo ev. za 5 let nebo vubec.No a rekni kazdemu nezavisle,ze na manzelstvi nepomyslis,nad kocarky neslintas.Aby si aspon ti dva kluci nedelali nejake nadeje a plany s Tebou.Mozna ze Te potom opusti sami,nebo jeden z nich.Cimz se to vyresi samo smilies/cool.gif
duben 12, 2007 00:05
omyl : bb
pochopila jsem to jinak, v článku se psalo "už delší dobu mám dva milence, vlastně dva muže, každého dost jiného, se kterými žiju"" a to jsem pochopila přesně tak, jak je psáno
teď čtu ale "a tak, když se občas někdy s někým s nich vidím a strávím příjemné hodiny " - no to je něco jiného
když nejsi zamilovaná, jsi svobodná a nezadaná, občas strávíš příjemné chvíle s jedním ze dvou milenců, tak asi není co řešit, ne? a jestli už tě to nebaví, pusť je k vodě
buď to berou jako ty a proběhne to v pohodě a klidu, nebo neberou, pak platí lepší pozdě než-li později smilies/smiley.gif
duben 12, 2007 00:24
Technická poznámka: : @Teo
Please, zkuste se vyjadřovat stručně. Komentář, ktery má více než 3 řádky je UKECANÝ. Děkuji za pochopení... smilies/smiley.gif
duben 12, 2007 00:47
to Jasmina : AlenaT
no s tím celibátem u těch mnichů bych to nebrala tak vážně - podívej nejsou to katoličtí mniši a pak, byla válka, byli v cizí zemi - české ženy jsou krásné...muslimové také ve své zemi nesmějí pít alkohol a důsledně se mu vyhýbají a tady chlastají jak o život. Kdo ví, jak to tenkrát bylo...
duben 12, 2007 01:31
nejlepší je rozhodnout se oidle toho, : AlenaT
čí špatné vlastnosti ti vadí méně. Totiž dobré vlastnosti jsou dobré vždycky, ale špatné tě mohou dorazit..takže jsou takové špatné vlastnosti, které prostě nesneseš a jsou takové, se kterými je možno - s trochou tolerance - celkem v pohodě žít. Nebpť nikdo není dokonalý - a chlapi už vůbec ne.
duben 12, 2007 01:47
Trochu návod, velmi použitelnej, jinak prastarej a moudrej 4 : NČ
Jak jeden miliardář dal každý ze třech 100tis dolarů, aby s nima nějak naložila, že von si pak podle toho vybere. Abysem nebyl "ukecanej", jak PŘESNĚ poznačil sám Teo, zkrátím to.
Vybral si tu, s největšíma kozama.
duben 12, 2007 06:57
... : Gita
Naprosto mě fascinuje, jak si někdo myslí, že tibetští mniši jsou vždy disciplinovaní. Anebo když nechape nadsazku smilies/smiley.gif A nemyslím si, že chlapi kdykoli v historii brali sportovně, kdyz ta "jejich" měla příliš široké srdce, zejména naši (jsou-li vubec) prapredci Slovani. Pozorovali jste někdy, jak se chova holubi samec k samici? (Holub, NE hrdlička). Tak pak pochopite, ze pojem "holubici povaha", kterou nam priradili Germani, opravdu neni lichotka. Naopak mela naznacovat, ze Slovan bere Slovanku jako svůj majetek a pro facku nejde nikdy daleko.
duben 12, 2007 08:00
kdo má problém s čtením dlouhých komentářů : bb
nechť je prostě nečte. Pro mě by to bylo lepší řešení než se pak zdržovat psaním pokynů co a jak mají druzí psát smilies/smiley.gif)
duben 12, 2007 10:32
AlenaT : bb
tak, a kdyby muslimové chlastali jen tady smilies/smiley.gif obchody s tvrdým alkoholem byly vždycky natřískané
duben 12, 2007 10:34
Problém s čtením : NČ
dlouhejch komentářů mají docela určitě VŠICHNI. Nejedná se vesměs už o komentáře, nýbrš o grafomanský výlevy a sebepropagandu, svou dýlkou už předem odrazující od "študování".
Božský TEO dí pravdu pravdoucí! :-)))))))))))))
duben 12, 2007 11:11
Souhlas s bb : Gita
(PS: teď jsem se nasmála: chtěla jsem komentář odeslat bez vyplněného těla zprávy, aby to tedy pro některé nebylo MOC DLOUHÉ, a objevila se chybová hlaska - "komentar je prilis kratky". Clovek se fakt nezavdeci.) smilies/grin.gif
A když už se teda rozepisuju, pro mě neni dulezity ani tak, jak je to dlouhy, spis, jestli ten clovek ma co rict. A vubec nechapu tu drzost nekomu narizovat, jak ma psat. Koho to nezajima, at to proste necte.
duben 12, 2007 11:12
VÁŽENÍ A VÁŽENÉ... : d@niela
PROSÍM - neberte ŽÁDNÉ omezování vážně - (mimo psaní vulgárních a zlých slov) -

KUDLANKA NIKOMU NIC NEBUDE ZAKAZOVAT, NAŘIZOVAT ...

smilies/kiss.gif smilies/kiss.gif smilies/kiss.gif
duben 12, 2007 11:33
ne ze bych nechapala nadsazku : Jasmina
jen jsem vyslovila svuj nazor,proste ti "valecni" mnisi nebyli pozvani sem do Evropy na dovolenou a at zde delali co zde delali-urcite si nemohli dovolit podkopat duveru Hitlera tim ze by zde po praci vyrazili do terenu za babama kdyz v prvni rade u nich ma byt ta odloucenost od sveta diky niz ziskavaji "nadlidske" schopnosti,co si delaji v klastere v Tibetu-vsechno je mozny,budiz,ne vsak pod Hitlerovym dohledem,takze nadsazka -ano ale musi mit aspon logiku,takze bych vice brala ze ev.Tamarina maminka kdysi davno vycestovala,nez ze babicka se spustila za valky prave s jednim onech mnichu.
A ze Slovan bere Slovanku jako majetek-fakt to nebyvalo tak vzdycky a u vsech,tento jev-ovladnuti zeny zacal uz davno na vychode a postupoval jako kangrena pomalu do vsech kultur,cimz je toho snad i dukaz one divci valky,to zeny mely jeste v jasne pameti sve rovnopravne postaveni,coz jim dalo odvahu se ozbrojit.Padly,byly zastraseny,poddaly se a dalsi generace uz vychovou prijaly to ze zena ma poslouchat muze a to pak podtvrdilo krestanstvi a bylo to.Akorat dnes,protoze mame demokracii,tudiz povolil ten spolecensky tlak,ozyva se znovu priroda.To mas jako kdyz leta asfaltujes cestu-tak nic neroste,pak tu cestu nechas ladem (tlak povoli)a ta trava tou cestou proroste,to je priroda,at jsi Slovan nebo Cinan....
duben 12, 2007 11:38
... : bb
Danielo, my víme smilies/smiley.gif přečtu si co chci, delší psaní Jasmíny i krátké poznámky Minnie, když nechci, nečtu, a totéž počítám platí u druhých. Zapšklíci nechť si prskaj smilies/wink.gif
duben 12, 2007 12:10
kdepak NC : Jasmina
dlouhe prispevky napr. od bb nemam vubec zadny problem cisti,jsem vubec rada ze tech problemu mam na rozdil od Tebe pravdepodobne o dost mene.....
duben 12, 2007 13:41
bb, : @Teo
já ty užvaněný komentáře nečetl nikdy, ale vadí mi i to "rolování" smilies/grin.gif (taky mi je už dlouho divné, že pozdě odpoledne a večer se prakticky nikdo nevyjádří... čímpak to asi bude?)
duben 12, 2007 16:46
@Teo : Minnie
Někdo holt má internet jenom v práci a pauzičku si musí udělat každej, jinej má odpoledne a večer na práci lepší nebo důležitější věci, ale dost lidí píše ve dne i v noci. Např. já, bb, Jasmína, Alena T....
Kup si myš s kolečkem, ta ti skrolování usnadní, a jestli už jí máš a jseš línej i pohnout prstem, tak to už ti není pomoci...



duben 12, 2007 17:08
no já mám počítač : AlenaT
doma - tak proto...jinsk, vysvětlí mi někdo, co je to skrolování???
duben 12, 2007 18:49
Skrolovat je když... : Minnie
klikneš na posuvník a táhneš, čímž posunuješ obsah stránky, abys mohla přečíst i to, co je dole... Když máš myš s kolečkem, tak nemusíš klikat na posuvník, na kolečku máš ukazováček, jemným, nenáročnám pohybem kolečkem otáčíš a stránka se posouvá, skroluje, roluje dolů ještě o něco snadněji...

duben 12, 2007 18:57
@Teovy odpolední komentáře : Kráťa
Je to úplně jinak, než se domníváte. Většina diskutujících jsou ženy v domácnosti, které poté, co vysmýčily, vypraly a navařily mají chvilku sednout k počítači. Tato příležitost končí manželovým příchodem z práce, kdy ženy opouštějí Kudlanku a zcela se věnují svým mužům!
duben 12, 2007 19:18
co je to posuvník? : AlenaT
jak to vypadá a jakou to má barvu? svítí to?
duben 12, 2007 19:39
posuvník... : Minnie
Taková ta obvykle šedá lišta se šipčičkama a obdélníkem, úplně vpravo... Posuvník, scroll bar... Potřebuješ to k posouvání obsahu stránky...
duben 12, 2007 19:53
:o) : @Teo
Si skrolujte, jak chcete. Já prostě roluju... klikou. smilies/wink.gif A taky provokuju... neboť už jsem takovou. Nějaké námitky? smilies/grin.gif
duben 12, 2007 20:00
... : Minnie
...si klidně roluj, já zásadně posouvám...skrolovacím kolečkem...
duben 12, 2007 20:13
jo ty myslíč takovej ten šedivej čtvereček po straně? : AlenaT
já myslela,nže je to někde na myši a ono je to ja stránce, panebože!!! člověk se pořád učí,no aspoň nezakrníme,můj úradědeček se dožil, šestadevadesáti a kdyby ho neporazilo auto, byl tu dodnes..jestli budu po něm, tak ze mě do šestadevadesáti bude počítačovej expert.Von se v devadesáti naučil azbuku
duben 12, 2007 20:13
ještě k těm tibeťanům : AlenaT
Slovani přišli do evropy z Indie - což je fakt, slovanské řeči jsou příbuzné s drávidštinou.Namouduši. Tak bůhví, kudy to tenkrát ty slovani šli....jo a jestliže podle vědců v nás po mnoha stoletích začínají opět pracovat keltské geny, a to i tak že máme choroiby vyskytující se pouze v Irsku - tak proč by nemohly začít pracovat geny, které jsme nasbírali v hloubi Asie
duben 12, 2007 20:17
... : Minnie
To skrolovací kolečko JE na myši, ale jenom na některý.... Je uprostřed těch dvou tlačítek, a tak nemusíš klikat na posuvník a pohybovat myší, pohneš jen tím jedním prstíkem na tom kolečku. Je to pohodlnější..
duben 12, 2007 20:21
no jooooo!!!! : AlenaT
já nevěděla na co to kolečko je, tak jsem se na něj bála sáhnout, abych něco nepoškodila...dík za informaci
duben 12, 2007 20:38
těmi tlačítky : AlenaT
myslíš uši???
duben 12, 2007 20:38
... : AlenaT
prej se pokouším o spam, namouduši, žijeme v otroctví strojů
duben 12, 2007 20:39
uši...?! : Minnie
No..., já tomu řikám tlačítka...ale jestli se ti víc líbí slovo uši...
duben 12, 2007 20:51
no už jsi viděla myš s tlačítkama???? : AlenaT
myši přece mají uší a vocásky, je fakt že tý počítačový mišy jde ocásek z hlavičky a ne z prdelky, ale to holt ještě není technicky dořešeno....ale všeho dočasu, pokrok kráčí mílovými kroky, myš třetího tisíciletí bude mít určitě i očíčka a fousky
duben 12, 2007 21:15
ateo : bb
řešením by možná bylo prodloužit monitor stolních počítačů na výšku až 120 cm smilies/wink.gif ovšem co by tomu řekla krční páteř, od neustálého kmitání hlavou nahoru dolů by se ti mohly zablokovat obratle a ještě bys nás víceřádkově píšící zažaloval o náhradu škody způsobenou zdravotní újmou. A co teprve kdyby se místo blokace krčních obratlů dostavil tik, následovalo by snížené společenské uplatnění, kdo by taky chtěl permanentního přikyvovače... na druhou stranu, možná v kabinetu Jiřího Paroubka by našel uplatnění.
A jak by se asi prodloužení displejů řešilo u noťasů? Musely by se přenášet v kytarových pouzdrech, ty nejdelší ve futrálech na basu. Na jednání by se tedy dostavila manažerka v byznys kostýmku v nebeské modři či holubičí šedi, elegantních lodičkách a šátečku, vše laděné tón v tónu...a za sebou by vláčela futrál na basu.

No, zůstanu raději u toho rolovánísmilies/smiley.gif Čtu si po netu tak dlouho, že už ten nacvičený pohyb ani nevnímám - sednu k počítači, ukázováček na levé ucho (tlačítko) myši, prsteníček na pravé ucho, prostředníček na prostřední kolečko - a jedem.

Časy reakcí na Kudlance ti už vysvětlovali jiní, prostě jak kdo může, jak prosté, drahý Watsonesmilies/smiley.gif Někdo může před ranní poradou, někdo po poradě, když vyřizuje pracovní maily, někdo než se mu vrátí děti ze škol a manžel z práce a začne chystat večeři.
Já obvykle po ranním frmolu, nebo po návratu odněkud, nebo po snídani, a večer-v noci po práci, pokud večer něco dělám na pc. Mezitím tak nějak žijeme smilies/wink.gif

P.S. asi jsem ti měla na začátku poradit, aby si ten můj komentář rozskroloval á 3 řádky. Ale ty už to znáš smilies/smiley.gif
duben 13, 2007 11:39
Jasmíno, : bb
vidím to podobně
a dneska je tak nádherně, to bude víkendík
duben 13, 2007 11:45
... : Minnie
Tak já teda prsteníčkem a malíčkem držim myš zprava, palcem zleva, prostředníčkem obsluhuju pravý tlačítko a ukazováčkem levý tlačítko nebo skrolovací kolečko. A myš mám na takový tý podložce, co má vpředu polstrovanej okraj, jinak se mi na zápěstí u dlaně vpravo dělá mozol a bolí to. Věřím, že tahle informace má pro vás pro všechny cenu zlata... smilies/grin.gif
duben 13, 2007 16:51
... : bb
má, žádný z tvých příspěvků o myši nepřišel vniveč
akorát se mi tvůj úchop zdá kapku nevyváženej, můj způsob - pro jistotu to zopáknu, opakování matka moudrosti - palev drží levý bok myši, malíček pravý, dlaň na zadku, prsty tlačítka a kolečko - je rozhodně vyváženější, dbá na správné rozložení sil a nediskriminuje malíček


duben 13, 2007 20:19
... : Minnie
Já jsem ten tvůj způsob zkoušela, ale když dám ruku na myš symetricky a položím prostředníček na kolečko, zmocní se mojí ruky lehký, neovladatelný, takřka Parkinsonovský třas.
Mám možná ruce připojený k zápěstí nějak netradičně, nějak víc našikmo, či co...
duben 13, 2007 20:28
holky ty Vaše manuály jsou fakt srandovní, : Inka
já je snad vytisknu kamarádce, kterou už poslouchám 10 let, že se chce učit na počítači. Jednou mi maminka vprávěla jak učila svou švagrovou péci buchty, byla u ní a ona četla její recept nahlas a konala podle toho: do pravé ruky vem mísu, do levé vařečku a utři vejce....a ona vzala celá vejce a poutírala je po povrchu utěrákem a ptala se a co mám udělat dál? :-)))
duben 13, 2007 21:08
... : bb
pokud je to jen PCparkinson, tak je to zatím dobrý
ale stejně, nezvažuješ chirurgické řešení? budeš-li takto pokračovat, malíček zakrní a tobě bude pak žinantní chodit na manikúru, což je při parkinsonu nezbytnost, jinak hrozí vyjmutí vlastního oka nůžkami z manikúry
duben 13, 2007 21:22
teda dětš do háje!!!! : AlenaT
už půl hodiny se snažím postupovat dle vašich návodů a už se mi ty prsteníčky a uši pletou a mám křeč v ruce. Takže já držím myš palcem a prsteníčkem na bocích, po stranách a ukazováčkem klikám levým uchem a prostředníkčm pravým uchem...na to kolečku pro jistotu radši moc nesahám.
duben 13, 2007 22:33
no a : AlenaT
podložku pod myš mám zelenou a skáče na ní mourovatý koťátko po rozkvetlý louce.
duben 13, 2007 22:36
... : Minnie
No vidíš, Aleno T., takže my dvě držíme myš stejně, (jen s tím rozdílem, že já nemám strach z kolečka) a výstřední je bb s tou svojí symetrií. To se mi ulevilo...
duben 14, 2007 03:04
Aleno T s tím kolečkem ani nic provést nemůžeš, : Inka
jen to roluješ rychleji nahoru nebo dolů a ještě to v tom prima cvaká.
duben 14, 2007 08:21
Mně : AlenaT
tam nic NECVAKÁAAAA!!!!! comám dělat!!! smilies/cry.gif
duben 14, 2007 09:50
... : Minnie
To neva, moje kolečko cvaká tak tichoučce, že to přes šum počitače není slyšet...
duben 14, 2007 10:24
... : bb
asi mám jednu ruku dlouhououou...nebo aspoň malíček, jelikož zvládá hladit myšku po pravém boku
a prostřední tři prsty obsluhují myš svrchu
ještě mám na levém boku 4 tlačítka na otvírání některých programů, ale ta nepoužívám
kolečko vám cvaká? mně vrká, jako když si papoušek kakariki tichounce drkotal cosi zobáčkem
koťátko mi po podložce bohužel neběhá, bulteriér, co se válí pod stolem, by mu pocuchal ofinku..navíc si podložkou podkládám předloktí, aby mě nestudil stůl, optická myš běhá po stole jen tak naholo, nestyda
duben 14, 2007 11:12
... : bb
Tamara doufám ocení množství podnětných příspěvků k jejímu problému.
duben 14, 2007 11:24
no nikdy nevíš! : AlenaT
třeba nyní Tamara - poučená o tom, jak zacházeti s myší - použije nově nabyté znalosti na to, aby si přes internet našla třetího, který bude mít kladné vlastnosti obou - a problém bude vyřešen!
duben 14, 2007 16:14
já tlačítka po straně nemám, : Inka
ale mojí myši svítí boky a bříško červeně, ale myslím, že to technicky není nijak podstatné. Jak s tím hýbnu svítí víc.
duben 14, 2007 20:03
tak to máme stejnou myš!!!!! : AlenaT
taky nemá tlačítka a svítíjí bříško a na zádíčkách má napsáno logitech
duben 14, 2007 20:44
no Aleno, ještě že tu nepopisujeme : Inka
co má ta počítačová bednička pod stolem ve střívkách, to bych dost neuspěla.
Ale díky Daniele jsem viděla jak vypadá webcamera a mikrofon a už také telefonujeme takhle zvlášť s cizinou a je to moc prima, když toho dotyčného i vidíš. Když jsem nainstalovala Skype a MSN Messeger, najednou jsem koukala co známých takhle komunikuje a byla jsem docela překvapená.
duben 15, 2007 08:03
msn jsem měla, ale : AlenaT
vždycky to fungovalo oár dní a pak to se mnou odmítalo spolupracovat, zlatý ICQ, ještě mám yahoo. Skype mám a to je teda senzace, veb kameru nemám a ani ji nechci, nejsemnzas tak úžasná krasavice, abych to musela prezentovat po celým světě, jinak, využívám jazykové znalosti a pokecávám si s kdekým, dále mě moje kamarádka z Argentýny přidala na nějaký tagged, což je něco podobného, miluju to.Jinak, střívka mě nezajímají, kdych chceš jet tramvají, taky ji nemusíš umět opravovat...
duben 15, 2007 08:28
jo a ještě mám : AlenaT
yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
duben 15, 2007 08:29
oups : Jasmina
Vikend byl opravdu nadhernej a jeste jsem byla s detma na venkove,koupali jsme se v rece-prosim,v polovine dubna.Dnes jsem namerila na slunci 52°C a to nevim zda to bylo presne pac teplomer byl na doraz.Inu jak ve stredomori v lete.
Vese informace o mysi jsou skutecne nad zlato-vim ze nejsem jedina kdo ma informatickej mozol na dlani smilies/cheesy.gif,teda tesne pod dlani,akorat ze ukazovacek presunuju na kolecko,takze jsem zjistila ze delam manualni pohyb navic,na ja, nemam to tak vychytany jako bb smilies/grin.gif
duben 15, 2007 20:53
AlenoT : Jasmina
jaky irsky choroby?Muzes mi to popsat nebo hodit link?Nebo je to jen nadsazka a ja to nepochopila? smilies/wink.gif
duben 15, 2007 20:55
ne to s těma chorobama je fakt : AlenaT
ale nevím přesně, jak se ty choroby jmenujou, ale jsou to de facto genetický vady...řuhle jsem o tom četla nějaký článek. A tyto vady se objevují pouze v Čechách a v Irsku, nikde jinde - ale jméno si nepamatuju. Genetické je to, že když se ti ohýbá ukazováček směrem k prostředníčku - tak to není od psaní, jak se domníváš, ale genetická vada zděděná po Keltech. Já ji mám. Je toho víc, já už si to nepamatuju. Další genetická vada zuděděná po Keltech je řevnivost a nesvornost- to snad nemusím komentovat. Lidi se dají dohromady jen když už jim jde opravdu o kejhák a jen na nejnutnější chvíli - a pak se zase štěkají mezi sebou. Další Keltská vlastnost je vyprávění rozvětvených příběhů, všichni milují vtipy a veselé historky a navzájem si je vypravují a každý si něco přidá, a to i k příběhům smutným. Určitě sis všimla, že někteří lidé, když ti něco vyprávějí, nejdou přímo k meritu věci, ale odbíhají a nakonec se dostanou někam úplně jinam. Nebo si k příběhu přidávají další a další věci - klasika je třeba tohle: U nás ve Slapské přehradě vylovili potápěči utopené auto. Moje kamarádka to viděla a než dojela ke mně - což je nějakých dvěstě metrů tak se dověděla , že:1)byl tam jeden chlap, byl vožralej a utopil se, 2)byli tam dva, jeden vožralej, druhej zastřelenej, 3) byli tam tři jedenuškrcenej, fdva zastřelený, 4) byli tam 4 aq všichni zastřelený a je to ruská mafie....tak tohle je další genetická vada zděděná po Keltech
duben 15, 2007 21:09
hahaha : Jasmina
no to je v pytli,na to si dam ted pozor,jestli tuto vadu objevim i zde v oblasti multi-kulti smilies/grin.gif,jinak ukazovacek se mi taky ohyba,dokonce jeste i prostednicek,prstenicek mam rovny a malicek se uz ohyba k prstenicku,jinak ma tchyne vypravi presne tak jak popisujes,ze pointa;"sla jsem vecer k sousedce" je na dve hodiny.Ale mati je sicilanka,herdek,ackoliv se vi ze na Sicilii byvali i vikingove ale to nejsou keltove,nu-mrknu se ji poradne na ruce. smilies/cheesy.gif
duben 15, 2007 21:29
no v téhle zemi je : AlenaT
to ještě zkomplikovaný tím, že prakticky nikdo tu není čitokrevnej sLOVan a už vůbec něco jako čistokrevnej čech prakticky neexistuje, tu Keltové, tu Avaři, tu Markomani a Kvádové, proudily tu davy dobyvatelů a nebo obchodníků ze severu na jina a z jihu na sever a z východu za západ a zase zpátky, holky tu byly vodjakživa hezký, to je tou míchanou krví, v podstatě každej, kdo se podívá aspoň tak tři generace zpátky zjistí, že tam nějakého cizáka má.Jedna z mých babiček - například - pocházela z malé vesnice poblíž Terstu - tenkrát to bylo Rakousko.Fakt je, že po Keltech nese tahle země jméno, že po nich nese jméno i hlavní město i řeky , které tou zemí protékají - Tuto zemi totiž Římané nazávali Boiohaemum - čili domov bojů z čehož vznikl název Bohemia. No a když dorazili ty Slovani, který byli spíš přes šukání a dlabanec, snadno splynuli s původním obyvatelstvem. Dodnes užíváme keltských výrazů, aniž víme, že jimi jsou. Jeden můj známej byl v Bretani kvůlivá menhirům a víte-li jak se řekne bretonsky Menhir??? BALVAN! von tenkrát málem vomdlel, když to slyšel.
duben 15, 2007 21:58
jojo : Jasmina
uz jsem taky cetla,tech slov je vic,akorat si nevzpomenu.A mas pravdu,cistokrevnej neni uz dnes nikdo,leda jeste africti krovaci nebo australsti domorodci.
Rika se ze slovanske zeny jsou sirokolici,kastanove vlasy,plet krev a mliko,rozsirene boky,takova chodi do klubu,ptala jsem se ji odkud pochazi;-Libanon))))
Myslim si ze nejvice te keltske krve bude u nas v jiznich Cechach.
duben 15, 2007 22:15
no Turci tu byli několikrát : AlenaT
a z Turecka je do libanonu jen skok
duben 15, 2007 22:38
já se duší rozhodně cítim Keltem, : Inka
ukazováčky mám správně ohnutý o malíčkách ani nemluvě, užvaněná no snažím se i naslouchat, ale občas je to usilovný. No to jsi mi Aleno udělala radost s tím bretonským slovem, to už je třetí slovo co znám JARMAT - je na zdraví, KENAVO - je nashledanou. Nevím jak se to píše, píšu to foneticky. Chtěla bych se učit bretonštinu, ale nevím kde. Bydlela jsem v Bretani před časem, jmenovalo se to Kersalo, bydleli tam samí staří lidé Bretonci a ti ještě nějaká slova uměli, ona ta řeč pomalu vymírá, byla léta zakázaná, ale teď jsou tam školy kde se tam i bretonština. Dnes jsem tu zrovna měla dva obchodníky z Franci z nich jednoho bretonce (cizího ne toho mýho) na jednání a jak pískal nadšením když jsem mu svá dvě slova řekla a při odchodu křičel KENAVO, nusela jsem se fakt řehtat.
duben 16, 2007 14:12
... : janarijana
Vyber si dřív, než na to přijdou a zůstaneš sama smilies/wink.gif
duben 24, 2007 11:18
Manželství Tamary ... : Iveta
Milá Tamaro, jestli jsi si ještě nevybrala mezi dvěma tvými milenci, což je nepravděpodobné. Článek je z dubna 2007, tak bych ti poradila následujicí. Předpokládám, že oba pánové jsou svobodní, nezadaní.
Vezmi si papír a tušku. Papír přehni svisle napůl a pak rozevři. Budeš mít 2 sloupce. Nahoru do každého napiš jméno milence. Třeba první Jan a druhý sloupec Dan. Pod každé jméno /do sloupce/ piš dobré vlastnosti každého. Kdo jich bude mít víc vyhrává. Pokud se stane, že to bude nerozhodně, "koukni" se z jaké rodiny pochází. Čí rodina je ti přijatelnější. S ním si budeš brát i jeho rodinu. Za čas přijdeš na to, že tvůj muž se chová úplně stejně jako jeho otec, i když ho třeba za něco odsuzoval.
Přeji ti, aby jsi se rozhodla správně, protože se nerozhoduješ na 2 roky, ale na celý život a zvlášť, pokud budete mít děti!!! Zní to nepředstavitelně, ale dá se to vydržet. Naši rodiče to vydrželi také a dokázali nás vychovat a v jakých podmínkách!
Hlavně se nerozváděj!!! ... a už vůbec ne, pokud ve vztahu budou děti!!!
prosinec 29, 2007 18:10
... : osinalice28
Tady není co a koho vybírat!
červenec 12, 2008 21:01
Tady nebylo co řešit,bylo to tak jednoduchý,copak někdo spí s PŘIBUZNOU!! Sakra?A jak by jsi ji před svými přáteli představil? Jako to je ona má sestřenice a je to moje holka,dcera od bratra mé mamky! : ...hanka
osinalice
červenec 12, 2008 22:02
tele : Libor
Pokud potřebuješ na toto radu, tak to už ti nepomůže nic a nikdo. Jdi tele a nechápeš vlastně ani sebe. děvko! copak si neuvědomuješ co to děláš? je to pro tebe normální? Jak bys to asi vzala ty, kdyby ti jeden, nebo třeba oba řekli: Víš, my ale máme ještě jednu babu s kterou jenom šukáme a na tebe vlastně sereme. Jsi kráva.

Lidem, jako tobě není pomoci. chybí ti cit, rozum a lidskost.
Nejsi náhodhou zvíře? Věříš v něco? Jsi normální?

červenec 21, 2008 11:42
huhú : patriarcha
Když napíšu, že je to děvka jako předešlí volové, tak se to tam objeví?
červenec 05, 2009 01:06
Nový věk : Regina
A když napíšu, že jí skutečně fandím, a mám už moc zkušeností s poradenstvím a s manželstvími a jsem už zralá žena na to, abych mohla napsat, že na všechno v životě nepotřebuje razítko a jestli s tím souhlasí oba partneři, ať jedná, jak to cítí a že jí přeji mnoho úspěchů a odolnosti vůči naší prudérní a omezené společnosti a také to, že život v komunitě je daleko přínosnější než trápení v manželství pro všechny zúčastněné včetně dětí, tak se to tam zase neobjeví co? A pak že máme svobodu projevu!
červenec 05, 2009 01:14
Tamarke - rozuzlenie. : Ifča
Od Tvojho prvého príspevku ubehli už takmer 3 roky.
Tak ako Ti to dopadlo ? Vybrala si si správne z oboch možností či... ? smilies/grin.gif
březen 17, 2010 11:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]