O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLIKRÁT JSEM SI ŘÍKALA... PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 duben 2007

 Sedím v pokoji a koukám na knížku, kterou jsem si před časem koupila. Španělsky za 24 dní, stojí na obalu. Dala jsem za ni 400 korun a teď je mi na nic. Kolikrát už jsem si říkala: "Každý den si dám půl hodinku španělštiny." A nic. Prostě jsem se k tomu nikdy nedokopala…


     Kolikrát už jsem si říkala: "Podívej se na sebe holka, měla bys začít cvičit nebo skončíš jako tlustá osamocená ženská s dvaceti kočkama v bytě 2+1."

Pustila jsem si televizi, otevřela brambůrky a přemýšlela nad tím, jestli jsou štíhlé ženy šťastnější. 


     Kolikrát už jsem si říkala: "Nebudu se přejídat."

Pak jsem si uvařila skvělé těstoviny se sýrovou omáčkou a přejedla se tak, že mi ještě za dva hodiny bylo špatně. 

     A teď si říkám: "Proč se stresovat se sliby, které stejně nehodlám dodržet?"

Zítra zajdu do knihkupectví a pokusím se tu knížku vrátit. Nebudu modelkám závidět jejich dokonalé tvary a klidně si uvařím další porci těch báječných těstovin.

 

maddean

Komentáře (8)add feed
jakýkoli jazyk za 42 dní! : AlenaT
no tomu přece nemoh věřit ani ten, co tu knihu psal. enom česky ses učila přinejmenším šest let - a to jiný jazyk neumíš a jiný jsi kolem sebe ani neslyšela.
Zas čtyři stovky!!! No to je jasnej pokus o podvod - který v tvém případě vyšel. Tu knížku reklamuj a žádej náhradu. Rekni, že ses 40 nebo kolik dnů pečlivě učila a neumíš ani klafnout - ta kniha že je zmetek a nesplnila svůj účel. A neboj se, že jako tlustá budeš osamocená, ba právě naopak!!! A s dvaceti kočkama už se o samotě vůbec nedá mluvit.
Máš nějaký speciál recept na ty špagety? Co do výuky španělštiny: to chce sbalit nějakého Španěla a půjde to samo - zdarma! Hubnout nemusíš, neb mužové z jihu jsou ujetý na "lepé tvary -čím lepější, tím lepšejší - vařit viditelně umíš, takže budeš v životě šťastná.
A nějaká ta kočka u tebe též nalezne dobrý domov.
duben 11, 2007 00:37
:) : bb
já se do tý Aleny asi zamiluju
dobrou noc
duben 11, 2007 00:51
viď... :-))) : Petra
je super smilies/kiss.gif
duben 11, 2007 01:35
Alenko, Alčo : Radka2
já tě chci domů smilies/cheesy.gif a kdyby to nešlo, alesponˇ 3x za den toto v mejlu
duben 11, 2007 10:56
Budeme ji klonovat : wendy
a rozdávat podle potřeby. NA recept.
duben 11, 2007 13:19
Pani Alena T. : Jarka
Potkala jsem ji na srazu loni o prazdninach. Ona je opravdu uzasna, chytra a desne sympaticka a taky desne "ukecana". Jeji vypraveni je dolozeno oblicejovou a rucni gestikulaci, je to parada ji poslouchat, protoze jeji zivotni zkusenosti i ty nemile, poda krasnym humorem. Jsem presvedcena, ze by byla schopna napsat roman jako Betty MacDonaldova - Co zivot dal a vzal. Alenko, mela by ses o to urcite pokusit !!!!! Zdravim.

Danielo, ja jsem Bara, ale ono mi to pod timto nickem nechce odejit.

Danielo, ja jsem Bara, ale ono mi to
duben 11, 2007 16:56
milá Báro : AlenaT
vot takaja u nas těchnika!Mě to taky semtam odmítlo. Tak jsem tu coby miciangora, či zmatenáalena. Přísahám, že jjsem pokaždý udělala to samý. U poslední zmatenýaleny jsem kopla do počítače a on se sám restartoval - a ejhůle! Alena T v pohpodě naskočila. Trochu mi to připadá jako R.U.R. Kdoví, co nás ještě čeká.
duben 11, 2007 19:32
dámy , děkuji za uznání - moc jste mě potěšily! : AlenaT
No ona Kludská říkala, že budu psát, al,e já teď do kriminálu nemůžu, nemám poplacené dluhy.aza to, co byh psala já, by mě zaručeně zavřeli v každém režimu. Podívejte se na Karla Havlíčka Borovskýho, jak chudák skočil.Na souchotě to sice nevypadá, ale průdušky už v háji mám. Nakonec Brixen bych docela brala, je tam hezky, ale počítám, že by mě poslali někam úplně jinam.Což nemíním riskovat.
duben 11, 2007 19:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]