O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZA CO ASI TAK OPRAVDU STOJÍM? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 září 2008

Ahoj lidi, tohle jsem našla na internetu a moc se mi to líbí. Tak vám to posílám při pondělku pro potěšení. Doufám, že i vám následující čtení vykouzlí úsměv na tváři. Nezapomeňte totiž, že smích léčí! Mj. dnes je venku tak krásně, že už mi zase cukají nohy a někam bych vyrazila. Tady na Vysočině je to ale oproti Praze už dost podzimní... Tak se mějte - Míša z Humplu

 

 

 


     Otevřela jsem knížku, kterou jsem někdy před Vánoci vrátila do knihovny rozečtenou. Vypadl z ní lístek. Prohlédla jsem si jeho obsah a zjistila, že to je dlouho hledaný seznam těch alb Depeche Mode, která chybí mému Milému k doplnění sbírky. Usmála jsem se a řekla:

 

„Jeje, tady je!"
„Co?" zeptal se můj Milý. Ideální chvilka k vyzkoušení intenzity partnerovy žárlivosti.
„Milostný dopis" odpověděla jsem laškovně.
„To sis napsala sama?" zeptal se znuděně.
„Ne. Sedím takhle v metru, čtu si a najednou ke mně přistoupí mladý, atraktivní, perspektivní, drahým parfémem vonící muž a jakobynic mi položí na knihu..."
„Dvacku a chce po tobě Nový Prostor?" ozve se z křesla.


     Není asi třeba dodávat, že zkouška žárlivosti dopadla bídně a že nemám v úmyslu ji v nejbližší době opakovat.  A užitečná rada pro muže na závěr:


Humorem za každou cenu,

snadno rozběsníš si ženu.

 

 

 


 

 



Páteční večer.

 

Na obrazovce zrovna z videa ke mně přichází Angelika... Zrovna se ji nějaký hrubián snažil prodat do otroctví.

 

Prý že za peníze za ní utržené pořídí celou novou válečnou loď... Ona se vzteká...  Nervák...

 


     Kolem se mihl můj Milý. Inspirována sledovaným pořadem a nepoučena z předchozích nezdarů, jala jsem se s ním pohovořit o své hodnotě:


 


„Za kolik bys mě prodal do otroctví?"
„No, tak co by kdo dal, asi."
„No prosim tě, za Angeliku bude válečná loď! No, co by sis za mě pořídil?"
Chvíli si mě prohlíží a pak s povzdechem praví:
„Asi necky."

 

 

 


Jo, kdo chce kam...
Vaše markýza de Neckiére

 

 

 

 

 

Komentáře (24)add feed
ano... : Káča
...mám podobně vtipného manžela...a jsem za to ráda smilies/cheesy.gif
září 22, 2008 12:49
No jednou : Zdena
kdysi dávno se mě manžel zeptal, co bych dělala, kdybych vešla do vinárny (myšleno u nás ve městě)a on tam seděl v příjemném rozpoložení s nějakou ženskou. No co, přisedla bych a zeptala se kdo platí a pak bych si poroučela, nakonec bys mě stejně musel domů odnést ty, nebo by ti musela ta dáma pomoct. A tím by byla naše postel obsazena a na zadním sedadle v autě ti to ani moc nezávidím. To je ti podobné řekl, pokýval hlavou a víckrát se na nic takového neptal.
září 22, 2008 14:07
To je dobrý, v téhle rovině to znám taky : wendy
a ten můj Milý je z rodu mužů ze scénky Bohdalová-Menšík: "Oslovil mě tuhle na ulici mladý muž a řekl mi slečno..."rozplývá se žena. A manžel kontruje :"A pak tě požádal, abys ho převedla přes silnici, ne ?"
září 23, 2008 07:59
Zrovna teď čtu super knížku : Míša šíša
Jmenuje se "Jak zabít manžela (a další šikovné tipy pro domácnost)" a jsou v ní naprosto skvělé hlášky. Fakt se u toho musím nahlas smát a tuhle knihu všem Kudlankám doporučuju. Je to román s notnou dávku humoru a satiry a napsala jej Kathy Letteová.

Teď si tady vzpomenu jen na tohle:
"Všichni manželé si myslí, že jsou bohové. Jen kdyby jejich ženy nebyly ateistky..."
září 23, 2008 09:16
Hned jsem si to hledala v katalogu naší knihovny : wendy
ale nic...zato tam mají jiný titul od tého svěží aurtorky, jmenuje se PAnenko skákavá. Beru i to a díky za tip !
září 23, 2008 09:46
jé, děvčata, napište o tom recenzi - : d@niela
to bude určitě nějaký super čtení!!!
září 23, 2008 10:34
To by možná stálo za to... : wendy
aspoň se zase trochu pobavíme v těch všech problémech...
září 23, 2008 10:43
Když já neumím psát recenze.... ;-) : Míša šíša
Wendy, knížku jsem koupila tuhle neděli v českobudějovickém Makru. Byli jsme tam společně s manželem, a když jsem mu ukazovala titul, tvářil se tak nějak..... zvláštně.
smilies/kiss.gif
září 23, 2008 11:47
... : bb
možná bych se taky tvářila tak nějak zvláštně, kdybych si v Makru naložil pěnu na holení, karton červeného a místo oříšků přihodil "Jak zabít manželku a další šikovné tipy pro domácnost"

září 23, 2008 12:13
... : bb
mám pocit, že tyhle vtipnosti obzvlášť rády ženy, které život se svým partnerem vnímají jako velmi dobrý a vcelku příjemný kompromis, a dokonce se najdou takové, co perly z této literatury předčítají partnerovi, a některé doufají, že ho to, cituji, "snad konečně trkne". Trkla bych ji:-)
Právě ony by se ale smrtelně urazily, kdyby jejich muž přitáhl domů machistický humorně ironický pamflet o ženách, nad kterým by se kácel smíchy a předčítal jim.
září 23, 2008 12:19
bb, záleží na nátuře : Míša šíša
Manžel dostal od mého bráchy k Vánocům knížku "Jak vychovat ženu po čtyřicítce" (nebo nějak podobně se to jmenovalo). Rozhodně jsem se tedy smrtelně neurazila, jak mi tu nepřímo přisuzuješ, ale naopak - nemám s něčím podobným problémy. Mrkla jsem do toho, a protože některé ironické postřehy (zaměřené na ženy po 40.) byly docela trefné, zasmála jsem se tomu. Kdyby si tu samou knihu koupil sám manžel, moje reakce by byla úplně rovnaká. Pokud je kniha napsána humornou formou, taky ji tak čtu a beru a nedělám z toho smrtelně vážné závěry. Stejně jako mužským slabostem a nedostatkům se totiž dokážu zasmát i těm svým, nemám z toho mindráky. No a kdo to nedokáže, holt se v tom svém životě o něco míň baví. Já se bavím ráda.
září 23, 2008 13:22
K čemu haldy knih? : Jarda
Když k štěstí stačí: Zaúkolovat holými větami. Kontrolovat. Dát nažrat.
září 23, 2008 13:44
míšo, : bb
sice to nebylo přímo ani nepřímo k tobě, ale když už o tom mluvíš - když máte podobný oblíbený humor, pak se manžel nemohl tvářit zvláštně, spíš natěšeně, jak si počte :-)
září 23, 2008 14:04
jardo : bb
ono to ale bohužel platí, jen Alena P. zapomíná dodat, že pro obě pohlaví - kdo si hraje, nezlobí, a kdo se nudí, toho pálí dobré bydlo, kterého si začne vážit zase až poté, co se spálí...
září 23, 2008 14:05
pořád na této diskusi hledám : alena puntíkovaná
kdy jsem něco takového řekla...
září 23, 2008 17:12
Mně se jednou kdysi stalo, : carie
že jsem stála na zastávce MHD, v rukách plné igelitky, urvaná, znáte to...O kus dál z džípu vylezla známá- lodičky, kabelka, v pohodě. Doma jsem to vyprávěla manželovi, jak jsem se tam s těma igelitkama připadala jako idiot. On pronesl: "tak si kup jinou tašku!"
září 23, 2008 18:09
alenka bodka : Sipik
Jarda by si isto dobre rozumel s Milenkou, iba zeby bol Jarda Milenka inkognito?? On nam tu ceri vody, aby sme sa neunudili smilies/wink.gif
září 23, 2008 22:43
Carie, : Míša šíša
taky dobrý smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 24, 2008 08:54
Ještě že se tu vyskytují dobré rady nad zlato !!!! : wendy
Hned až přijdu domů, vyhážu všechny igelitky. A to i když nákupy netahám...jeden nikdy neví. smilies/cheesy.gif
září 24, 2008 11:11
nevyhazuj je - schovej mi je : alena puntíkovaná
já do nich dávám použitý kočičí záchůdky
září 24, 2008 18:30
Nojo tak vidím, že ty moje igelitky už jsou opravdu : wendy
už jen na ho*no... smilies/grin.gif
září 25, 2008 07:44
Já byla v tý době : carie
ještě uvědomělá manželka. Tenkrát jsem ještě nevěděla, že choť na nákupy autom vozí milenku. smilies/shocked.gif Mám to za sebou, jezdím svým autíčkem bez igelitek. Už nejsem "užitečný idiot" smilies/wink.gif
září 25, 2008 13:56
... : bb
správně, teď si můžeš vozit autem milence a mávat z okna bývalému, nosícímu igelitkové nákupy své milence :-)
září 25, 2008 14:05
nedávno jsem čřetla v nějakém časopise roztomilý příběh zvaný "Manželčina pomsta" : alena puntíkovaná
Manžel byl poslední dobou pořád zaneprázdněnej, práce, schůze....no a manželka ho sháněla, protože od něj potřebovala něco odvézt ..a u něj v práci jí dobrá duše svěřila, že její manžel je u milenky a řakli jí i adresu. Naštvaná manželka šla na tu adresu, aby udělala patřičnou scénu - a co nevidí, před milenčiným domem jejich auto. A protože měšla taky klíče, tak si otevřela a odjela, vyzvedla děti, nakoupili v supermárketu a odjeli na chatu - byl pátek odpol. Manžela mohlo trefit, když šel od milenky a uto bylo fuč. Celej pátek lítal jak zběsilej po policajtech, a hledal to auto. V neděli večer, když už byl blízek infarktu se mu vrátila rozveselená žena s dětmi. Řekla mu, že ho hledala jak blázen, telefony nebral a najednou uviděla jejich auto - tak si ho vzala, protože se domnívala, že to auto někdo ukradl...co by taky její muž v té ulici dělal. A jelikož nebral ty telefony, odjela s dětmi na chatu sama...no a tam je blbej signál....pán už nic podobného nikdy neudělal.
září 25, 2008 18:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]