O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TO VÁM BYL PRIMA TÁBOR! - III. PDF Tisk E-mail
Sobota, 31 březen 2007

 Vzpomínám si na jednu táborovou příhodu z mého pohnutého života pionýrské vedoucí: Jednou jsme se na táboře rozhodli udělat starším dětem noční bojovku. Několik večerů jsme vymýšleli, čím ty lumpy postrašit, aby to brali vážně. Nakonec jsme vymysleli, že za soumraku půjdou děti v malých skupinkách po dvou až třech „Strašidelným lesem“.

 

 

     Celý den pracovala parta vedoucích na tajném plánu, vyráběla se strašidla a různé svítilničky z baterek, abychom svíčkami nezapálili les. Večer jsme rozmísťovali v lese orientační body a připravené figuríny.

 

     Jednu umělecky vycpanou postavu v teplákách jsme pověsili na strom, jako oběšence. Najednou se tam objevila nějaká místní babička, a při pohledu na našeho oběšence se o ní pokoušely mrákoty. Hledala totiž svého muže, se kterým se chvíli předtím nepohodla. Uklidnili jsme starou paní, že to děda šel nejspíš zapít do hospody, a bojovka mohla začít.

 

     Vedoucí snaživě vyluzovali hrůzostrašné zvuky, děti se přiměřeně bály, protože věděly, že ve tmě hlídáme každý jejich krok, a celá taškařice se náramně vyvedla.

 

     Ráno jsme šli uklízet z lesa výzdobu, a jaké bylo naše zděšení, když jsme asi sto metrů od našeho „teplákového oběšence“ našli oběšeného toho místního dědečka....  Pak už končila všechna sranda, volali jsme tehdejší VB, a bylo nám pěkně ouzko.

 

 

Zdraví Helena

 

Komentáře (2)add feed
Jo, strašit se nevyplácí........ : Lydie P.
To muselo být ouzko všem, to ráda věřím.... ale já nejsem zastáncem žádného strašení dětí, a při bojovách či jakýchkoli nočních hrách už vůbec ne. Les sám o sobě je v noci strašidelný a ty zvuky co vydává :-). Nechat děti jít tmou po svíčkách v naprostém tichu a na pařezu chtít, aby se zvěčnily svým podpisem, tak to i Ti největší hrdinové mají nahnámo a ráno nenajdou svůj podpis, který je hrůzou a strachem celý roztřesený. Ale strašení jako takové jsem nikdy neuznávala a moc se přimlouvám za to, aby se dítkám takhle příroda a život v ní neukazoval. Může to napáchat spousty neplechy ......
březen 31, 2007 20:24
Jo, taky mám pár zkušeností, : Milan
kdy se kamarád schoval do průrvy ve skále a když se tam zjevil jeden zlobivější chlapec, aby se podepsal, tak na něj vybafnul. Chudák kluk zlomil v jedný ruce tlustý fix, jak se leknul a ráno jsme přemýšleli, kde se v něm vzala ta síla, protože nikomu z nás dospělých se ani náhodou nepovedlo podobný fix zlomit.
duben 01, 2007 13:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]