O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STŘELBA NA SLOVENSKÉHO PREMIÉRA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 květen 2024
Včera měla slovenská vláda výjezdní zasedání v kulturním domě v obci Handlová. Po skončení na premiéra ROBERTA FICA čekalo před domem několik desítek lidí. Handlová, potažmo celé Slovensko, však zažila velmi děsivý zážitek: odpoledne poznamenal boj o život premiéra. Robert Fico, když vyšel mezi lidi, aby si s nimi promluvil, potřásal si rukou,  byl náhle postřelen... Podle všeho šlo o naprosto neprofesionální chování ochranky a profesionální jednání útočníka. Ochranka a policie neměly být za zátarasy - tím měl útočník čas na pět výstřelů.

 

 

 

 

 

Co se stalo v Handlové: zápisky reportéra z místa střelby na Roberta Fica

 

Střelba na premiéra Fica v Handlové je čtvrtým násilným činem, který otřásl slovenskou společností.

 

Představitelé vlády poté okamžitě médiím a opozici vyhlásili politickou válku.

Už tak hodně vypjatá atmosféra se patrně ještě více vyhrotí. I před útokem panovaly na Slovensku velmi napjaté vztahy mezi značnou částí novinářů a vládními politiky.

 

Ti se jim vyhýbali, odmítali jim odpovídat na otázky, ale ostře používali především sobě nakloněná média.

 

 

 

 

Je vysoce pravděpodobné, že se tamější situace po útoku na Roberta Fica ještě zhorší. Média budou tvrdě bojkotována, obcházena a především obviňována.


Slovenský Denník N pozdě večer uvedl, že premiér je již po operaci, a ministr životního prostředí Tomáš Taraba sdělil, že operace dopadla dobře.

Lékaři očekávají, že ráno by měl být schopen komunikace.

Uvidíme, co tenhle nepředvídatelný čin Juraje Cintuly, spisovatele a básníka, který s premiérem nesouhlasil, přinese celém u Slovenska.

Vedení spolku Slovenských spisovatelů ihned prohlásilo, že mu zruší členství.

 

Mj. je naprosto neuvěřitelné, že policista, který hlídal obviněného někde na chodbě, si ještě před začátkem oficiálního výslechu, klidně natočil jeho výpověď mobilem a hodil na net…

 

 

KUDLANKA

 


Komentáře (5)add feed
... : Josef Kouba
Vše co se v politice děje je jen bitva pár procent bohatých o moc a prosazování kšeftů. Lidé nemají možnost jakkoliv toto ovlivnit.
Myslíte že chlap co má pár miliard bude sedět v parlamentu.? Ten cestuje, chodí na hony, prostě si užívá života.  Pouze  investuje a má ve vládě své reprezentanty. (Babiš je vyjimka a vidíte jak se na něj vrhli)   V USA  jsou finanční žně. Proto jsou politici kteří nesouhlasí s válkou na Ukrajině likvidovaní. ----------

Informace.
Zajímavé, nebo možná ne, je, že podle webové stránky www.unusualwhales.com má k 25. dubnu 2024 nejvíce registrovaných obchodů Ro Khana, demokratický kongresman z Kalifornie, s 8 463 obchodními operacemi, a na druhém místě, s určitým odstupem, je Michael McCaul z Texasu, republikán, s přibližně 7 200 operacemi. První z nich počet registrovaných obchodů od konce roku 2023 do dubna 2024 zdvojnásobil a druhý zečtyřnásobil.
 Otcem tohoto „demokratického“ zázraku byl „velmi demokratický“ Obama, nositel Nobelovy ceny míru, který v roce 2012 prosadil zákon o kapitálových trzích, umožňující členům Kongresu (a nejen jim) a jejich rodinám nakupovat a prodávat akcie, pokud do 45 dnů nahlásí transakce nad 1 000 dolarů. To umožnilo všem politickým představitelům přístup do kasina na Wall Street, čímž se americká politická elita proměnila v aristokracii, která již není pouze v zajetí monopolů, ale je jejich součástí.
Nyní mě prosím odpovězte, jak obyčejný člověk s výplatou 40 tis měsíčně může toto vše ovlivnit ???
Děkuji.
květen 16, 2024 03:36
... : Josef
Záměrně podněcovaná nenávist si našla zneuznanýho primitiva. Prej spisovatele a básníka (chacha)? Ne! Totálně vypatlanýho magora.
Společnost je prej rozdělená na dvě půlky. S tim celkem souhlasim. Ale i u nás každej může jasně vidět, která z těch půlek nenávist podporuje, často přímo vyvolává.
Byly organizovaný nenávistný "demonstrace" lůzy třeba proti Paroubkovi? No jasně, že byly, i s rajčatama a vejcema! Nenávistná polovina, podporovaná "nezávislejma" redaktorama si dala záležet.
A co nenávistný demonstrace proti Babišovi? No jasně, že byly. To už byla přímo hysterie, opět podporovaná "nezávislejma a jedinejma spravedlivejma" a nevyučenej farář si užíval svejch pár hodin slávy.
Současná nenávist "nezávislejch" médií i politiků, kteří si samozvaně říkají "demokratičtí" (rozuměj jediní demokratičtí, čímž se vymezujou proti všem, kdo ohrožujou jejich koryta), tak nenávist těchhle samozvanejch "jedinejch demokratickejch" stříká denně z obrazovek a volá do nebes i dneska.
A naopak. Co nenávistný demonstrace proti samozvanejm jedinejm demokratickejm politikům? Vlastně nejsou žádný, nebo slaboučkej odvar. A to přesto, že je nás většina, jak podle výsledků voleb, tak i podle průběžnejch následnejch průzkumů. Ale my nejsme hysteričtí uřvaní primitivové, kteří by se potřebovali nějak sdružovat a v anonymnim davu si užívat svejch pár hodin nenávisti.
Navenek, podle uřvaný lůzy její podpory v "nezávislejch" médiích to teda pak i vypadá, že kdo nehuláká, je spokojenej. Jenomže fakt spokojenej není. Akorát hromadný sdružování, hulákání s dementama po ulicích a podněcování násilí, je nám cizí.
Panu JUDr Ficovi přeju dokonalý uzdravení a rychlej návrat!!! Potřebujeme ho.
květen 16, 2024 05:59
... : mamča
Fico neskákal, jak si EU, potažmo Brusel přeje. A tak se našel "zneuznanej" zbabělec, co měl zcela náhodou legálně drženou zbraň, tak si šel zastřílet na premiéra. Kdo ví, kdo ho k tomu navedl.
Kdyby si u nás každej nespokojenec se současnou vládou šel vyřizovat svůj nesouhlas se zbraní, tak tu budeme jako na střelnici o pouti.
květen 16, 2024 07:18
... : Josef
Jo, mamčo, dobrej postřeh. Podle novejch zpráv začíná bejt tvuj postřeh, že nešlo ani o osamělýho ani o pomatenýho atentátníka, čim dál, tim víc pravděpodobnější.
Že by kopie Dallasu 1963?
květen 20, 2024 06:13
... : *deeres*
7.
7.máj - objavili sa informácie o pokuse o atentát na korunného princa Saudskej Arábie.
13. – 14. máj – varovania pred vojenským prevratom v Turecku proti prezidentovi Erdoganovi.
15. máj – pokus o atentát na slovenského prezidenta Fica.
16. máj – zadržanie občana, ktorý sa vyhrážal srbskému prezidentovi Vučičovi.
19. máj - hospitalizácia kráľa Saudskej Arábie.
19. mája - havária vrtuľníka Raisi.

Jen shoda okolností. Pouze náhoda, že jde o politiky, kteří nehopsají, jak by měli.

květen 22, 2024 05:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]