O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - DÍKY ZA OPTÁNÍ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 květen 2024
Jo, je to o dost lepší. Když já jsem taková skuhra, kňučna a bolestín... fakt mi bylo hodně moc ouvej. Pan primář mi jen potvrdil to, co už říkal minule, tedy že když baba jednou chytne tyhlenc bakterie, které se rozlezou v čůracím aparátu, tak má smůlu, protože se vždycky nějaká ta malinká mrcha někde schová, tajně uhnízdí, aby využila případné indispozice a začala se znovu bujně rozmnožovat... A navíc jsou někdy i rezistentní vůči antibiotikům. Od toho nejhoršího mne vlastně uchránil ten můj "Alkajda".

 

 

 

 

Nutnost jít s ním tak třikrát za den ven (protože on se na lidskej záchod nevyškrábe, a taky by neuměl spláchnout), je záležitost přímo morální – já si můžu odskočit kdykoliv, kdežto on mne musí ukecat. Tak tedy jsem se snažila, aby netrpěl. Ale nakonec vždy, když jsem se už vyhrabala ven, tak hned před domem mi bylo o hodně líp!

 

Z nemocnice jsem dostala výsledky, které jsou docela OK, a můžu se tedy zase věnovat mým nikdy nekončícím předělávkám obydlí. Vzhledem k tomu, že zítra budu zvířeti přístup k oknu, se tu docela fest rozmnožil. Já vím, že rozhodně nejsem první, ale teď je tady kolem už vícero oken ozdobeno pejskem nebo kočkou. Je to nádhera.

 

 


 

 

Hned jak bude zrobeno, tak vám dílo ukážu. A třeba se i naučím, jak bych natočila a vložila sem video. Vidíte, třeba ze mne bude influencerka…

Tudíž jsem začala uvažovat, kolik je nejstarším tvůrcům „storýček“ (fuj, hnusný slovo a ještě hnusněji to vypadá, ale holt se používá), a jestli bych byla náležitě „lajkovaná“. Jenže jsem se vzápětí podivala na některé ty granfluencerky, tedy staré  až nechutné ježibaby, které se producírují na sociálních sítích.  Například taková Helen Elam Van Winkle, které je už pětadevadesát. Podívejte se na ni…  (Ale ne po jídle, mohlo by se vám udělat šoufl.)

 

 

P.S.  Zajímavé je, že do tohodle se dědkové moc nehrnou...


 

 

všechny zdravím

a všem přeju moc a moc zdraví

 

d@niela

 

 



Komentáře (3)add feed
... : Josef
Tak vítej zpátky z choroby.
Na krasavci jsem kouk, nevěda, co mě čeká. VTEŘINA STAČILA!
Na tvý definitivní řešení psího přístupu na okno jsem zvědavější docela určitě víc, než na krasavici. Mohla bys aspoň předhodit náčrtek od ruky, protože právě to řešení je to nejdůležitější. Udělat to pak, když už vim co a jak, to je brnkačka za odměnu.
A co na to pes?
květen 14, 2024 06:42
... : mamča
Mám radost, že je Ti líp ! Chroupej brusinky v jakékoli podobě (Urinal akut), nebo měj doma Rowatinex v kuličkách, (né v roztoku), pro případ nouze.
Nezapomínej hodně pít, ať se ty mrchy průběžně vyplavují z těla.
Snad už bude líp.
květen 14, 2024 09:40
... : andrea
Držím tobě i psisku palce!
květen 14, 2024 12:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]