O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HRŮZA!!! PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 listopad 2023
Minulý týden jsem si prožívala jednu sra*ku za druhou. Bylo toho požehnaně, ale už nějaký ten pátek se řídím heslem „Co tě nezabije, to tě posílí“. I když mi v první chvíli málem vystřelí mozek z hlavy, snažím se nejprve uklidnit a poté věci řešit. Ovšem to, co jsem si prožila s dcerou Markétkou, to všechno doposud nepříjemné a špatné, přebilo. Na první čtvrt hodiny jsem byla přesvědčená, že už není, že ji někdo přepadl, unesl a něco hrozného jí udělal. Nebyla totiž v určité době na určitém místě a nebrala mi mobil.


 

Volala mi v době, kdy odcházela do hudebky a byly jsme domluvené, že ji tam potom vyzvednu. 

 

Jenže - nebyla tam a učitelka mi řekla, že na hodinu ani nedorazila! A pak to začalo... 

U své nejlepší kamarádky nebyla a jiné místo mě nenapadalo. Vím, že je natolik spolehlivá, že by nešla záměrně za školu nebo se vykašlala na nějaký kroužek, když se před tím se mnou domluvila, že tam jde. Byl to hrozný pocit, celou cestu autem domů mě napadaly ty nejhorší varianty a já jsem si říkala, jak se s tím naučím žít, co s tím budu dělat, jestli se jí něco stalo? 

 

Celou cestu jsem brečela jako želva, že chci zpátky svoji holčičku. Vzadu v autě seděli kluci. Mates – ten starší - taky brečel a Kryštof, asi aby se mě snažil uklidnit, tvrdil, že šla na autobus a cestou ji ukradl zloděj. Nedokázala jsem to brát jako tříleté žvatlání a okřikla jsem ho, ať je zticha. Jela jsem jako blázen, cestou troubila na všechny, kdo mi jeli v cestě, nadávala jsem a hlavou se mi honily hrozné věci.

 

 Dokola jsem si říkala, co budu dělat, kde může být a co všechno se jí mohlo stát? Nenapadalo mě nic menšího, než už jsem napsala. Cesta domů trvala asi deset minut, ale mně se to zdálo jako celá věčnost. Zaparkovala jsem před barákem, zazvonila zespodu, ale nikdo se neozval.  

 

Vběhla jsem do vchodu, a když jsem byla asi ve druhém patře, ozvalo se od nás, ze čtvrtého, uplakané „mami“.  Maky mi vběhla do náruče, ubrečená se mi omlouvala, že si zabouchla peníze, klíče a mobil a nevěděla, co má dělat, tak si sedla před dveře a čekala asi dvě hodiny, než jsme přišli.  

 

 


 

 

Brečely jsme si v náručí, jako bychom se shledaly po letech – matka s dcerou. Jedna druhé jsme se omlouvaly, ona za to, že si zabouchla, já za to, že tam musela tak dlouho čekat. Bylo to docela srandovní. Ovšem ten kámen, co mi spadl ze srdce, byl minimálně tunový a určitě byl i slyšet. A uvědomila jsem si jednu věc, totiž to, na čem mi opravdu záleží a co je v životě opravdu důležité a když se začnu zase zabývat těmi svými malichernostmi, vždycky si vzpomenu na svých nejhorších patnáct minut. (No, snad mi to vydrží.)

Další, co jsem si uvědomila, je, jak se mi podaří ty moje potomky uchránit před vším, co je v tom hrozném světě čeká? Že bych jim nechala voperovat do zápěstí čip? Minimálně mě by to uchránilo před možným infarktem...

 

PAVLÍNA

 


Komentáře (1)add feed
... : mamča
Pavlíno, zklidni se ! Především kvůli dětem, které vezeš v autě, i ostatním účastníkům silničního provozu. Věta "Jela jsem jako blázen, cestou troubila na všechny, kdo mi jeli v cestě" nesvědčí o Tvé způsobilosti řídit auto, když nedokážeš uřídit svoje emoce.
Je dobře, že všechno dobře dopadlo, ale kvůli Tvému psychickému rozpoložení taky nemuselo.
listopad 21, 2023 07:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]