O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK NAKUPUJE PREMIÉR PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 listopad 2023
Včera jsem to viděl v televizi a jen jsem zíral. Je to panečku chlapík, ten náš premiér. Co on všechno stihne v jednom tejdnu. To máme: vládnout, lítat po Africe a Azii, a dokonce i jezdit po nákupech do Německa. No, tak zase, abych nepřechválil. Soudě podle průzkumů mu vládnutí moc nejde, v dalekejch naftovejch, plynových či diamantovejch krajích mu domluvený návštěvy šmahem rušej jedna země za druhou. Tak zbejvaj jen ty nákupy, který mu manželka jistě pochválí.



 

Profesor není blbej, aby draho utrácel v Česku, když v Německu pořídí lacinějc. To dá rozum. Asi to premiérování zase až tak moc nevynáší a kdo šetří, má za tři. A ještě ta kvalita, která je v Německu u potravin nesrovnatelná s českou. Je to neuvěřitelný, ale Nutelu tam maj ze skutečný čokolády, kečup maj ze skutečnejch rajčat. atd..

Jen blbec by to nebral.

 

 


 

 

No tak fajn, premiérovi doma šetří, mají za tři. Ale co jako to mělo co dělat v celoplošný nedezinformační televizi? Chápu to klidně od Tomia nebo od Andreje, ti tak plněj svou opoziční náplň práce, se základní povinností kritizovat vládu.

Tak je to zařízený a tak to má bejt. Ale co tím chtěl říct předseda vlády? Nepochopil jsem. Klidně za mou nechápavostí může bejt moje stařecká sklerosa, to klidně, ale určitě nejsem nechápavej sám, a tak myslim, že to měl premiér pro nás, blbce neschopný se vcítit do jeho hlubokejch myšlenek, taky okomentovat, abysme jako věděli.

Protože nejhorší je, když se neví (jak už kdysi podotknul muj přítel Jirka Kučaba): "Nejhorší je, když nevíš, jestli budeš dneska vyvolanej. Když už vyvolanej seš, a jdeš k tabuli, tak sice víš, že to bude další koule. ale to už je dobrý." 

 

A já teď nevim, co tim premiér chtěl říct, protože k tomu neřekl nic, jen to, že nakoupil lacinějc.

Je mi uplně jedno, kde nakupuje, ale nerozumim tomu, proč se s tim vytahuje v televizi?

Navíc zrovna s tim, co už dávno ví uplně každej, a zrovna s tim, za co by se každej normální premiér normální země styděl.

 

To jako, že příště třeba objeví Ameriku a sdělí to celýmu národu?

 

Prostě nerozumim.

Pokud by mi to někdo tady vysvětlil, ale tak, abych to pochopil i já, byl bych za to skutečně neskutečně vděčen. 

 

Tak děkuju předem a zdravím.

 

 

Komentáře (6)add feed
... : Franta
Pan premiér chtěl zřejmě ukázat, že nežije mimo realitu, a vyzkoušel si nákup v Německu. Došel k tomu, co už všichni víme, že je tam levněji, ačkoliv mají Němci třikrát vyšší platy než my. A to nemluvil o kvalitě, která obvykle bývá v Německu také vyšší.

Já již dlouhodobě říkám, že premiér Fiala je naprosto odtržen od reality. Jeho parketa je si vzít vládní letadlo a navštívit s manželkou papeže nebo Versailles a navštívit Macrona, navštívit a souhlasit s Von děr Layenovou, jeho parketa je udělat si 14ti denní výlet s tvorem jako je doživotní poslanec Marek Benda po Asii, nebo nyní totéž po Africe, nechat se hostit od nejchudší země na světě - Etiopie.
Premiér Fiala neřeší takové základní věci, jako že my, exportéři elektrické energie, ji máme jednu z nejdražších v Evropě.
listopad 07, 2023 22:13
... : Petr Sysala
Pan premiér dělá to, na co intelektuálně stačí, tedy vysílá signály a občas mu dojde něco, co ostatní už ví 20 let. Možná, kdyby nedělal nic, tak to pro tuto zemi bude lepší, představte si, kdybychom měli na tomto postu Makrelu nebo něco jako Von Lejnová ...
listopad 08, 2023 06:06
... : *deeres*
Blbec, co se jenom zesměšnil, pokud je to ještě vůbec možné. Nic víc bych za tím nehledala.
listopad 08, 2023 06:24
... : mamča
Ještě hloupější, než jsme čekali...
listopad 08, 2023 06:32
... : d@niela
"Premiér Fiala právě zjistil, že v Německu je levnější balení a často kvalitnější zboží, často ve větším balení.
Ve svých 59 letech právě pochopil, že trh vše nevyřeší.
Jsem zvědavá, kdy zjistí, že je už dva roky premiérem téhle země a že si ho platíme za to, aby s tím něco udělal," napsala na sociální síti X exministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (SOCDEM).
dobrý...
listopad 08, 2023 11:48
... : Zdena
To nemám ze sebe : Fialovi to poradci nevysvětlili, jaké jsou 3 hlavní důvody vysokých cen potravin v ČR

Jenže tenhle bizarní výlet Petra Fialy by vlastně nestál za řeč, protože ve světě je mnoho důležitějších událostí, které je třeba zpravodajsky pokrývat, ale jedna věc mně vyděsila. Petr Fiala totiž zcela očividně ani po nákupu netuší a nikdo mu nevysvětlil a neřekl, nikdo z poradců, co je skutečnou příčinou toho, že potraviny a nejen potraviny jsou v ČR tak drahé. V Česku stojí za vysokými cenami potravin tzv. Trojkombinace. První příčinou je vysoká plošná a ještě vyšší sektorová inflace v české ekonomice. Ta je vůbec jedna z nejvyšších v Evropě a tlak na zvyšování cen na trhu vede ke zdražování právě potravin, do jejichž cen se nejvíce promítají vysoké vstupy energií a paliv.
listopad 09, 2023 18:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]