O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA JINÝ PYTEL JINÁ ZÁPLATA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 listopad 2023

Nechci se nijak zastávat našich dvou pánů, nyní souzených pro nemravnosti, ale vzpomněla jsem si při té příležitosti na něco podobného, dá se říci o hodně horšího, co však díky politickým kamarádíčkům lehce vyšumělo do ztracena… Jednalo se tehdy o slovutného pana Hámida bin Abdal Sáního, člena vládnoucí rodiny Státu Katar, kterému bylo prokázáno pohlavní zneužívání, ohrožování výchovy mládeže a kuplířství, jehož se dopustil opakovaným souložením s nezletilými. Podle obžaloby prokazatelně zneužil celkem šestnáct dívek, přičemž čtyřem z nich v té době ani nebylo 15 let.

 

 

 

4. dubna 2005 rozhodl ministr spravedlnosti České republiky JUDr. Pavel Němec o předání trestního stíhání do Kataru. To zdůvodňoval hlavně tím, že byl shromážděn dostatek důkazů, na jejichž základě bude moci katarský soud řízení uzavřít.

 

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky opakovaně popřelo, že by za předáním stály diplomatické důvody.

Případ vyústil do medializovaných sporů mezi ministrem spravedlnosti JUDr. Pavlem Němcem a nejvyšší státní zástupkyní Mgr. Marií Benešovou, podporovanou laickou i právní veřejností, zda ministr může předat trestní stíhání do Kataru bez souhlasu soudu.

 

Hámid bin Abdal Sání byl 30. května 2005 nepravomocně odsouzen ke dvěma a půl letům odnětí svobody, ale Nejvyšší soud rozhodl 22. srpna že Ministerstvo spravedlnosti může jakékoliv trestní řízení vedené vůči cizinci předat do ciziny i bez souhlasu či stanoviska procesního soudu.

Sání byl následně propuštěn z vazby a dobrovolně odcestoval do Kataru.

 

 

3,800+ Qatar Man Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock | Qatar  man mask

 

 

V lednu 2007 katarský generální prokurátor rozhodl o ukončení stíhání. Odůvodnil to tím, že již samotné útrapy, kterými byl obžalovaný postižen svým vyšetřováním, vězněním, soudem a odsouzením v České republice a následným držením a vyšetřováním v Kataru, dostačují k tomu, aby obžalovaný činy, ze kterých byl obžalován, v budoucnosti neopakoval.

České straně byla tato informace sdělena až v březnu 2008.

 

Pavel Němec byl kvůli vydání vyšetřován policií, která ho podezírala z trestného činu zneužití pravomoci veřejného činitele, když potají vyjednával se zástupci Kataru o tomto vydání.

Státní zástupce ale věc na podzim 2005 odložil.

 

Kauza byla pravomocně ukončena 22. 12. 2015.

 

Inu, co vy si o tom myslíte, moji drazí?

Těším se na vaše názory,

d@niela

Komentáře (6)add feed
... : Franta
Protože se tu nesmí psát vulgárně, tak jsem musel nejprve hodně přemýšlet.
Člen katarské královské rodiny si vodil nezletilé slečny do bytu na pražském Vyšehradě a platil jim za sex dva tisíce korun. Jeho advokát u soudu argumentoval mimo jiné tím, že byly z rozvrácených rodin a že by slušné dívky se sexem za úplatu nesouhlasily. Soudkyně Fialová připustila, že si “děvčata vydělala slušné peníze,“ nejvíce 180 tisíc korun.
Takže on vlastně tento pedofil za nic nemohl, protože v zemi, odkud pochází, má děvče, potažmo žena, cenu kozy zdaleka ani né vysloužilého velblouda.


listopad 06, 2023 18:24
... : mamča
Franta : Podle měřítek jeho rodné země, u katarského prince nešlo o pedofila, ale o normální "prznění holčiček". U nich doma je to normálka.
Tady v ČR mu dodávali místní kuplíři "děvčátka" za peníze ke všemu ochotná. Však si dívenky vydělaly hezkých pár korun do začátků.
listopad 06, 2023 19:42
... : Markéta
No, tady si myslím, že holčičky chodily opakovaně, takže asi i rády. Ale to, že byl vydán je tedy síla, to se mi hodně nelíbilo. To asi nebylo zadarmo. smilies/cry.gif smilies/cry.gif
listopad 07, 2023 07:18
... : Josef Kouba
S Ukrajiny je největší pedofilní kšeft s dětmi.
listopad 07, 2023 08:13
... : Petr Sysala
Ono se pr(in)cátko drželo ještě docela zpět ve srovnání s jejich duchovním otcem.

Podle většiny hadíthů bylo Áiše v době sňatku s Mohamedem 6 let a manželství bylo konzumováno v jejích devíti letech (podle at-Tabarího v deseti letech)
listopad 08, 2023 05:59
... : Josef
Tak dost pochybuju, že by je ten Abdul sbalil někde na Václaváku. Spíš to bylo tak, že si objednal, zaplatil a někdo mu je dodal. Taky nevěřim, že se nedalo zjistit, kdy byl zprostředkovatelem a dodavatelem zboží. A ministr Němec si taky přišel na svý, nejen za vytažení Abdula ze spárů justice, ale i za celkový pokrytí všech účastníků akce.
Stejně byla nakonec zametená i Kuřimská causa, nesrovnatelně krutější, protože tam šlo o záměrný fyzický tejrání malýho kluka, jako divadlo pro platící diváky a divačky krz kukátka ve zdi. Mezi divákama i disidentka - zástupkyně ochránce lidských práv a známej "zelenej aktivista".

listopad 08, 2023 07:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]