O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MOUŘENÍNI SPLNILI SVÉ POVINNOSTI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 říjen 2023

Devětadvacetiletá specialistka na bezpečnostní politiku a bývalá novinářka Markéta Řeháková začala v květnu 2022 působit jako manažerka komunikace v iniciativě SPOLU SILNĚJŠÍ založené generálem ve výslužbě Petrem Pavlem. Když Petr Pavel koncem června ohlásil svůj záměr kandidovat na post prezidenta České republiky, zaujala stejnou pozici i v rámci jeho kampaně před prezidentskými volbami konanými v lednu 2023.

 

 

 

Ta rázná Markéta Řeháková, která zastávala funkce šéfky tiskového odboru i tiskové mluvčí, byla právě s konečnou platností z Hradu „odejita“. Markéta Řeháková provázela Pavla celou předvolební kampaní, po zvolení si ji prezident vybral jako svou mluvčí a šéfku hradní komunikace. Jenže byla v nevýhodné pozici už od první chvíle po Pavlově zvolení, kdy zcela nezvládla první tiskovou konferenci.

 

 

Markéta Řeháková (@RehakovaMarketa) / X

 

 

Na začátku září jí vedoucí prezidentovy kanceláře Jana Vohralíková oznámila, že  končí ve funkci ředitelky hradního tiskového odboru a zůstává "jen" prezidentovou mluvčí.

O pár dnů později skončila pro ni i tato pozice, i když ještě minulý víkend prezident Pavel v rozhovoru tvrdil, že s Řehákovou nadále počítá.

 

Přesto dnes už pro ni jakákoliv práce na Hradě není.

Ale on tam nevane čerstvý větřík, anóbrž pěkný vichr. Z původního osazenstva zůstaly víceméně jen židle.

 

 

 

Politika je údajně druhé nejstarší řemeslo na světě.

Občas si uvědomuji, že se v mnohém podobá tomu prvnímu.

 

Ronald Reagan americký politik,

40. prezident Spojených států 1911–2004

 

Hodně štěstí do další práce, Markéto!

d@niela

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Vohralíková je sekernice a jede podle Kolářových not. Objevují se spekulace s Witovskou.Ani by mne to nepřekvapilo.
Řeháková by mohla moderovat snad tak jedině hasičský ples v Kotěhůlkách. Dva blekotové na Hradě.

říjen 03, 2023 05:28
... : mamča
Jako mluvčí se moc neosvědčila, i když věřím, že je to jinak schopná holka. Jenže "tam na hradě" vládne kdosi jiný a vlastní názor se nenosí.
Nejlepší by bylo (v rámci úspor), kdyby se role mluvčí prezidenta ujala první dáma. V té škole politruků určitě měli nějaký předmět "rétorika a manipulace s davem". Stejně, jako se to učí na Teologické fakultě UK. Takže buď manželka, nebo nějaký vystudovaný kněz.
PePa by radši moc mluvit neměl, vždycky z jeho vlastních vyjádření kouká nějaký průšvih - viz třeba teď volby na Slovensku.
říjen 03, 2023 06:53
... : d@niela
Jo, joooo
Ale zas je fakt, že když jsem tehdy sledovala - s očima i pusou dokořán - její jásot i tanečky, tak to stálo za to. No, aspoň něco tam bylo veselýho.
Jenže mladá ženská, která nemá správnou "kindrštůbe", navíc je víc než je záhodno při těle, holt na téhle pozici nemá co dělat. Určitě by se to všechno časem naučila, zhubla i začala říkat ty správný fráze, ovšem, to by tam nesměla existovat ta barakuda...
říjen 03, 2023 08:30
... : Josef
Dvě vošklivý neforemný příšery se vedle sebe nesnesou.
říjen 04, 2023 13:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]