O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

AUU, OCH, KRUCIFIX, AAAAU... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 září 2023
Poslední dny jsem si jen skučela, kňučela a hlavně: sama sobě strašlivě nadávala. Jenže co je tohle platné, sice se na sebe můžu fakt setsakra zlobit, ale jak se znám, a že se už znám za ta dlouhá léta fakt dobře, tak vím, že jestli existuje na světě někdo, koho poslechnu, tak já to rozhodně nejsem. Tak co, už jste nažhavený, drahouškové moji, co sem to zas vyvedla? Co jsem dělala, respektive čím jsem si zas ublížila?  OK, napovím vám, ale stejně - pokud se nepodíváte dál, tak tomu neuvěříte - chcípu si tu díky schůdkům. Malejm nízkejm schůdkům pro psa!

  

 

 


No, věc se má tak, že jsem už dávno tomu přistavila komodu pod jedno z oken v ložnici, dala navrch velkej polštář a ke komodě dala židli, pod židli ještě velkou škatuli. A můj chlupatej drahoušek třemi skoky byl na polštáři za oknem. Bydlím ve zvýšeném přízemí, takže měl super výhled přesně na ulici pod okny, po které chodí děti do školky i školy, ti, co musí do práce i ti, co si jen jdou nakoupit, případně taky venčej svého čtvernožce.

 

A Kayouk blaženě kouká, občas něžně kvákne, když jde někdo známý, případně hystericky štěká, když jde kolem pes, který má tu kliku, že on je venku, kdežto Kayo doma. Ale abych ho moc nepomlouvala, štěká jen málo a krátce.

 

Díky svému postavení či spíš poležení je už všem kolem chodícím známější než proslulá falešná pětka. Když se pak skutečně dostaneme ven, tak se pak s těmi ostatními blaženě prohání po zdejších loukách a pláních, co jich tu máme docela dost. Za zdejší zeleň, i když se naši místní pohlaváři extra moc nestarají, jsem nesmírně vděčná. Vždyť oproti vnitropražským ulícím je to fakt zelená nádhera.

Ale zpět k důvodu mého skuhrání: rozhodla jsem se, že mu udělám schůdky, jednak aby to neměl na tři ale na čtyři skoky, druhak aby to už konečně vypadalo líp a taky já mohla do šuplíků komody, aniž bych to musela vždy odstavovat.

 

Jsem kutilský maniak, takže jsem docela slušně zásobená všemi možnými prkýnky, kusy dřevotřísek, latí, a dalšího potřebného materiálu.

Prostě, co kdo vyhodí, já celá blažená odnesu domů.

 

Napřed jsem to namalovala, pak do předsíně přistavila můj pracovní stolek, připravila si vrtačku, pilku, brusku, šroubky, vrtáky… A jelo to.

Jo, vznikla taková police, která má vyčnívající fochy. Úplně dole jsou uloženy jeho zimní kombinézy, o patro výš postroje, obojky, a další psí potřebnosti.

Aby mu to neklouzalo, nalepila jsem navrch kus rohožky.

Ten první schůdek je vlastně taková stolička, původně to byl šuplík …

 

 

Jo, bylo to práce jak na kostele, ale nesmírně mne to těšilo.

Jak už jsem měla věc rozmyšlenou, tak to šlo suprově. Když jsem pak židli i škatuli dala pryč, tak to zprubnul nejprve jen tak opatrně, opatrňoučce (můj pes je doce slušnej poseroutka), ale docela rychle si zvykl, za chvíli už běhal nahoru dolů.

 

No, jenže.

Jenže mne už v průběhu prací začal docela fest brnět malíček.

A pak to šlo ráz na ráz.

To brnění se šířilo o vnější straně ruky vzhůru.

Zápěstí, předloktí, loket, a rameno… Auuu. A lopatka…

Nejprve to brnělo, pak i pálilo. Asi bych to přirovnala k bolesti, když se hodně opaříte.

 

Následující dva dny jsem byla bolestí skoro mimo. To ani nemluvím o tom, jak moc se mi motala hlava. Když jsem šla s Kayou na nutné vyvenčení, tak sem se dostala jen kousek před dům, kde jsem se tiše sesunula na lavičku a jen hlídala jeho vyměšování, abych se zas co nejdříve mohla vrátit do stavu ležmo, skučmo…


Protože bolest nepolevovala, zavolala jsem naši báječnou praktickou doktorku a druhý den tam dovrávorala.

No, co naplat, prostě mám "jen" namožené šlachy, asi někde i nějaký ten uskřípnutý nerv, či něco podobného. A co s tím? Nic, prý to přejde samo... 

 

A tak jsem se až dnes vlastně dostala ke klávesnici, abych si vám požalovala, jaká jsem to neposlušná a nepolepšitelná ženská.

Protože stejnou měrou, jak se to pomalu mírní, stejnou měrou už plánuju dvířka na zdi nad toaletou, protože, to, co tam je, se mi ale fakt nelíbí…

 

Pro ty, kteří by mi poradili, abych si našla nějakého kutila za peníze:

Určitě by to bylo hezčí, a kvalitněji udělaný, ale…

 

kolik myslíte, že bych za to asi dala?

 

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : mamča
Není podstatný, co bys za to dala. I takhle je to moc hezký. Ale přišla bys o radost "z dobře vykonané práce", A to by byla škoda.
Ruka se brzy zahojí (tedy doufám), do mailu Ti posílám kontakt na moji úúúžasnou RHB doktorku. Máš jí pár stanic autobusem, kde to moc dobře znáš.
září 14, 2023 07:03
... : d@niela
no, právě jsme se vrátili z ranního vandru. A já zas zabodovala, protože jsem si z venku přinesla krásný kousky novýho koberce; někdo pokládal celou podlahu. No, a Kayo bude mít ty schůdky celý pokrytý...
Jo, jsem nepoučitelná!
smilies/grin.gif
září 14, 2023 07:22
... : d@niela
Mamčo, drahoušku, holko z rodu lišek, díky hrozně moc, stopro tam zajdu smilies/grin.gif
září 14, 2023 07:22
... : *deeres*
Mám to podobně, nemocná jsem vždy jenom tak, že
si způsobím úraz. Jak? Stejně tak, jako ty si vymýšlím blbosti, místo, abych si to koupila, nebo nechala udělat. Ale,když mne to tak baví, tak toho prostě nenechám.
Mimochodem, to sis ke svátku, co neslavíš nadělila pěkný dárek.
září 14, 2023 10:36
... : Josef
To jako fakt, že si zase odněkad od popelnic přitáhla zbytky koberce, notabéne, když už máš hotovo??? NEUVĚŘITELNÝ!
září 14, 2023 13:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]