O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NO TEDA!!!! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červenec 2023
Už jsou zase tady. Ruští gauneři. Ruští mafiáni. Proč se vrací do Česka? Co chtějí, co tu dělají? Bude to tu vypadat zase jako v devadesátkách? Válka na Ukrajině zásadním způsobem ovlivnila bezpečnost v České republice. To uvedla Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) ve své zveřejněné zprávě. Podle ní se s válečnými uprchlíky přesouvají na západ i zločinci. Jo a oficiálně je tu Rusů tak kolem 45 tisíc, ovšem opravdu jich tu je nejspíš mnohokrát více.


 

 

Když se říká ruská mafie, obecně tím jde o všechny gangy z bývalého Sovětského svazu, ať už to jsou Rusové, Ukrajinci, nebo u nás velmi aktivní Gruzínci či Arméni. Zkrátka jsou to lidé, kteří jsou z bývalého Sovětského svazu, a vžilo se pro ně označení ruská mafie.

 

Změny prý nastaly hlavně v oblasti postsovětských kriminálních struktur a rodinných příslušníků kriminálních autorit. To znamená, že se podle policistů vrátily do Česka ruskojazyčné gangy, které v zemi působily především v divokých 90. letech.

 

 

 Russian Mafia T-shirt Gangster Tattoos With Rifle Mobster - Etsy

 

 

Jejich přesun do republiky může vyústit v posílení trvalé přítomnosti těchto kriminálních struktur na našem území, a to i v období po případném ukončení válečného konfliktu.

 

Bohužel, toto riziko zvyšuje, že gangy jsou dobře organizované a jsou schopny se na poli kriminální činnosti v nové zemi prosadit. Letos prý lze očekávat, že bude usazování nových řadových či výše postavených členů kriminálních struktur z postsovětských zemí v Česku pokračovat.

 

 

In Czech Republic, Russians Are Back and Thriving - The Moscow Times    

 

 

Dokud to ale tady nebude jako v Mexiku, bude to téma, které budou politici dál podceňovat.

Neplatí to jen pro Českou republiku, ale i zavedenější demokracie.

Mnohem častěji i ve světě politici operují hrozbou terorismu, někteří možná i proto, že s teroristy se málokdo zaplete.

Jenže s organizovaným zločinem je riziko, že si zadáte, aniž to zpočátku tušíte, mnohem větší.

 

Ministr vnitra Rakušan říká, že ten problém rozhodně nepodceňuje.

Ale, jak se říká, co oči nevidí, to srdce nebolí a problém tady zatím nevyhřezl ve viditelné míře. Takže politici mají k řešení spoustu jiných průšvihů i neprůšvihů, a tohle budou řešit až ve chvíli, kdy je to skutečně začne pálit. 

 

 

NCOZ loni otevřela 84 nových kauz a zahájila 67 stíhání, ve kterých obvinila 246 lidí a 34 firem. Zajistila také majetek za 2,8 miliardy. Mezi ty nejznámější případy patří kauza veřejných zakázek pražského dopravního podniku známá pod názvem Dozimetr či případ údajného korupčního jednání při přidělování městských bytů a privatizaci bytových domů v Brně.

 

zdroj: internet

 

 

 

 

Co vy na to, kámoši?

 

d@niela

 

Komentáře (2)add feed
... : Josef Kouba
Mafie byli a budou. Je jedno zdali Ruská, Italská, Mexická, Americká... Na světě je 200 států a v každém je ve větším či menší míře tato parta. Dokud budou existovat peníze nic se nezmění. Honba za penězi dělala, dělá a bude vždy tvořit podobné organizace. Je jedno, zdali je to parta s pistolí v kapse nebo v perfektním obleku bankéře.
Až jednou lidstvo doroste k zákonu že občan zeměkoule a to bez vyjímky smí vlastnit jeden dům o velikosti maximálně na příklad: 1500 m2 a majetku 2 milionů a ostatní bude zdaněno, bude klid.
V současné době opět příklad: USA letecké společnosti mají roční profit 22 miliard. Obchod s nezletilými dětmi 40 miliard.
červenec 03, 2023 10:04
... : Marie
Rusky mluvící, ale ani jeden ukrajinec, hmmmmmmmmmmmmmm
červenec 03, 2023 10:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]