O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZPĚTNÁ VAZBA PDF Tisk E-mail
Středa, 14 červen 2023

Začnu citátem z wikipedie, jde mi totiž o ZPĚTNOU VAZBU. A navíc o pozitivní. Což je prý zpětná vazba, která podporuje či posiluje pokračování projevů nebo chování ve stejném směru, v jakém probíhaly dosud. Příkladem může být například potlesk při projevu. Její opak, negativní zpětná vazba, slouží ke korektivnímu účelu. Informuje tazatele, že jeho sdělení nebyla přijata tak, jak bylo zamýšleno, a pomáhá namířit jeho chování novým směrem. Příklady negativní zpětné vazby jsou projevy nudy, výkřiky nesouhlasu, či komentáře, kritizující zaměření novin. A o tu vás nyní žádám.

 

 

 

Jak jste si určitě všimli, a že to nejspíš nešlo si nevšimnout, drahá Kudlanka občas strádala, občas to tu bylo víc než rozhádané, někdy až fuj. Já byla poslední roky, ano, už to je přes dva roky, dost mimo, osobní trápení přetlouklo trápení na Kudlance. Což je jistě pochopitelné.

 

Snažím se proto existovat jako dvojí osobnost – ne, nemám „mnohočetnou poruchu osobnosti“, ale je to tak, že jsem coby Kudlanka-autorka trochu jiná, než ta obyčejná, živá Daniela, která se občas sesype. Ale na rozdíl od té psychické poruchy, kdy člověk neví, co v té druhé osobě vyvádí, si to zatím docela dobře uvědomuju.

No super, tak teď jsem ze sebe navíc udělala cvoka :-)))

 

Ale zpátky na začátek – chci vás všechny požádat, abyste mi napsali,

 jak a co by se tu mohlo probírat,

co byste rádi četli,

co vás zajímá…

Snažím se vyhledávat nějaké zajímavosti, ale nejsem si tak docela jistá, jestli se trefuju.

 

 

Taky doufám, a stále to opakuju, že slušní lidé se mohou stýkat a mluvit s sebou navzájem, i když mají odlišný politický názor.

Že se tedy nemusí na Kudle psát jen o vaření, zvířátkách a dalších „neškodných“ záležitostech.

 

 

Tak – holky a kluci - napíšete mi?

 

Vaše KUDLANKA

 

 

Komentáře (12)add feed
... : mamča
Na Kudlanku chodím právě kvůli těm neškodným tématům. Je to jakýsi odpočinek od těch lítých politických bojů na různých serverech. Boj mladých proti starým, Fialovcům proti Babišovcům, a všem proti všem.
Chci si občas přečíst i něco klidnějšího, no, a na to mám Kudlanku.
červen 14, 2023 11:32
... : d@niela
dobře, tak ty mizerný a hádanice vzbuzující články eliminuju smilies/grin.gif
červen 14, 2023 14:41
... : Josef
Jasan. Takže tim eliminuješ i mý napísaný písmenka o modlení poslanců v práci.
Se teda pokusim o napísání písmenek, jak snadno a rychle uštrykovat zimní šálu pro dědečka pod stromeček.
červen 14, 2023 17:44
... : d@niela
ale soudruhu,
to zas nesmís brát tak tragicky. A zrovna to písmo, které sem nesmírně ráda vložím, neobsahuje zhola nic, co by mohlo vyprovokovat sebemenší půtku.
smilies/cheesy.gif
červen 14, 2023 18:03
... : Marie
Dani, tak já jdu reagovat na nabídku co mne zajímá. Jestli jsi ještě pořád v daleké cizině, mne by osobně opravdu zajímalo, jestli v jejich televizi se pořád lže jak u nás nejen o vakcinaci a covidu a jestli se tam vůbec zmiňují o nějaké válce v Evropě??? Nečekám názory z rodiny, ale z té jejich televize nebo tisku nebo vůbec z ovzduší. Protože jestli jsi tam, tak musíš mít nějaké pocity. Slibuji, že se nebudu k nim dál vyjadřovat a nebudeme se tady hádat, ale opisovat něco pořád dokola, co se dá přečíst kdekoli jinde, mi přijde málem zbytečné, teda pokud z toho nemáš nějaké "šusníky", že to čteme. Díky moc předem, ale ptala jsi se a já reaguji. Marie

červen 14, 2023 18:07
... : Josef
Proč bysem to bral tragicky? Tragický to nejni pro mě, ale pro lidstvo, který bude navždycky ochuzený o mý bombový články.

červen 14, 2023 19:06
... : d@niela
Mila Maruško,
nemůžu zas tohle moc posuzovat, ale z těch pár lidí, co znám, tak se většina o žádnou politiku nezajímá. A běžnou televizi ani moc nesledují. Dokonce, co jsem si všimla, nejsou - mimo zpravodajské kanály, zdejší tv nějak politikou plněny.
Rozhodně to není jako doma, že by se většina debat zvrhávala do politiky. Ale fakt, tohle je usuzováno jen podle několika zdejších...
Prostě jsou tu trochu jiné zájmy. smilies/grin.gif
červen 14, 2023 19:37
... : mamča
Josef : Tvoje úvahy o nesmrtelnosti chrousta naopak čtu velice ráda. Většinou s Tvými názory na současné dění souhlasím. Navíc to většinou podáváš vtipnou formou.
Boje kdo z koho pod Tvými články nejsou, ale to neznamená, že si je čtou jen "přikyvovači" :-).
Vím o některých čtenářích, kteří si jenom čtou, a nijak se do diskuze nezapojují.
Jsou mezi nimi samozřejmě i odpůrci, ale to už je jejich věc, jestli pak kopnou nepřítomnému šéfovi do dveří, nebo se hádají jinde na internetu.
červen 14, 2023 19:40
... : *deeres*
Chodím se sem vykecat a stejně, jako mamča odreagovat od toho, co se děje. Proto mi vyhovuje všehochuť, která se zde v článcích objevuje. Něco mne baví víc, něco méně, něco vůbec, ale tak je to v pořádku.
červen 14, 2023 21:02
... : Josef
Nojo, Mamčo. To je právě to, co mi vadí. Že někdo čte, nesouhlasí, ale neozve se. Hodně mi to vadilo třeba u článků pana Podrackýho, skutečně bylo vočom diskutovat, souhlasně i nesouhlasně, ale autor nikdy nereagoval. To je pak uplně naprt.
červen 15, 2023 06:48
... : mamča
Josef : No, zrovna pan Podracký moc prostoru k diskuzi nenabízí. Beru jeho sdělení jako holý fakt, konstatování skutečnosti. Navíc používá ve svých článcích dosti svébytný jazyk.
Ale jeho články čtu ráda.
červen 15, 2023 07:56
... : Josef
Vidišto, Mamčo. Já jsem rozhodně nemohl brát sdělení pana Podrackýho, jako holej fakt, konstatování skutečnosti. Vesměs šlo o jeho názory a vývody. Teda aspoň podle mě.
A právě proto bych přivítal diskusi s nim. Mně prostě nestačí na mou otázku, "proč tohle říkáš?" odpověď "protože já to vim".
červen 15, 2023 08:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]