O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROKLETÉ JMÉNO KENNEDY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 květen 2023
Další adept, čekající na atentát: Synovec zavražděného prezidenta J. F. Kennedyho, Robert F. Kennedy mladší, který je druhým kandidátem demokratů na amerického prezidenta ve volbách 2024. Na sociálních sítích píše, že válka Rusa s Ukrajinou vůbec nemusela být, kdyby Zelenský naplnil několikeré předchozí závazky. Zejména, že Ukrajina se nebude ucházet o členství v NATO a že nepřipustí americké základny na svém území.

 

 

 


Pokud vim, tak těch slibů, závazků a smluv ohledně NATO a jeho nerozšiřování bylo hafo. Už Gorbačov dostal slib o zrušení. Vždyť i Havel byl rozhodnutej sliby ctít. Rozhodnutí mu ovšem vydrželo jen pár tejdnů, do první návštěvy USA. 

 

Co se týče Ukrajiny, tam se to mlelo zcela nepřehledně, jak už to v totálně prokorumpovanejch systémech bejvá. Tak si jen pracně vzpomínám na jména, který se občas vyskytly v nezajímavých zprávách někde vlevo dole. Teda Kučma, Kravčuk, Juščenko, Janukovič, Porošenko.

Někteří proruští, někteří proti; kdo si na ty nezajímavý jména z nezajímavý země vzpomene? O premiérech sotva někdo někdy slyšel, já si vzpomínám akorát na copatou Julču, den ze dne zázračně uzdravenou ze smrtelný choroby. Fakt je, že dění tam bylo pro nás zcela nezajímavý. 

 

Pak Majdan, podpořenej pěti miliardama dolarů, pak anexe Krymu (u obojího si názor nechám pro sebe, nechci bejt popotahovanej). Pak mě německá Angela potěšila Minskejma dohodama, to jsem jí tenkrát ještě věřil, že to myslí upřímně. Teprv nedávno se ta její upřímnost ukázala stejná, jako kdysi ta Standova Grossova. Ještě před odstavením stihla podráždit přátele nejvěrnější (kteří pro jistotu odposlouchávali každý její slovo), nedodržením jejich příkazu ukončení Nord Streemu. Že v tom odposlouchávání a denní kontrole nebyla sama, a že to neskončilo ani neskončí, to je jasný každýmu.

Ale to je přece známý heslo, platný po tisíceletí, beze zbytku převzatý i komunistama: DŮVĚŘUJ, ALE PROVĚŘUJ! 

 

Tohle je tak všechno, co si dovolím napsat.

Udavače upozorňuju, že jde jen o pár notoricky známejch a zcela veřejnejch faktů z NEDEZINFORMAČNÍCH zdrojů.

 

 

AR6420-C. President John F. Kennedy with Robert F. Kennedy, Jr. - John ...

 

Strejda prezident se synovcem Robertem

 

Teď teda zase ten Kennedy. Jak se mohl opovážit? A co mu popřát? Za sebe bych mu popřál, aby radši nekandidoval, rozumnejch lidí už na světě moc nezbejvá.

 

A co by nám asi dneska, po podpisu přátelský smlouvy o pobytu vojsk, zazpíval můj oblíbenej Wabi Daněk? 

 

Wabi Daněk fotka

 

 

 

 "Palmy se kývají, z krčmy zní opilé hlasy,

vítr si pohrává s vlajkou pruhů a hvězd.

Blyští se bodáky, hlavně, a tankové pásy

víří bílý písek vyprahlých slaných cest..."

 

 

Pěknej den všem,

váš známý remcal,

 

 
Komentáře (17)add feed
... : Lenka1
Lid povolal nás do zbraně, my opustili frézy a uniformy navlékli si místo kombinézy. Stojíme pevně, v oku žár, vstříc slunci píseň letí, střežíme práci dělníků a šťastný spánek dětí. Kdyby snad vrazi z Wall Streetu ......eh, co to kecám ....vrazi z Kremlu, přepadli nás jak saně, poznají záhy lidu hněv, promluví naše zbraně.

S USA na věčné časy a nikdy jinak!
květen 18, 2023 17:40
... : *deeres*
Už jste si koupili jodové tablety? Vlastně zbytečná panika. PMA říkala, že munice s ochuzeným uranem není pro lidské zdraví nebezpečná, utvrdila ji prý v tom její kámoška uranová bába. To jenom teď zmatkaří na Ukrajině a v Polsku, když jim Rusové sklad s municí rozpicli. Pokud bude spravedlnost, tak vítr ten mrak dál požene na Británii, jako poděkování za to, že Zelenskému nebezpečné střely pro tanky Angláni dodali.
květen 18, 2023 19:53
... : mamča
*deeres* : Touhle dobou, a právě k nám, fouká východní vítr. Jako tenkrát, když bouchnul Černobyl...
květen 18, 2023 20:09
... : *deeres*
Já jsem klidná, na Seznamu píšou, že to je hoax. Naměřená zvýšená hladina bizmutu v Polsku je běžná, píšou, tak proč si dělat vrásky. A ta videa, ta jsou z ruského holyvůdu.
Pro jistotu raději všechno nechám ještě ve skleníku a pořídím si alobalovou čepičku.
květen 18, 2023 20:36
... : mamča
Dnešní hoax se většinou stává zítřejší pravdou. No, počkáme si, až se u dezinformace vyklube informace.
Alobal to nejspíš nespraví. Budeme svítit jako světlušky. Rostlinkám zvýšené hodnoty radiace prospějí. Však si vzpomeň, jak po Černobylu rostly všude krásné houby. Svítily ještě i nakládané ve sklepě...
květen 19, 2023 06:41
... : Josef
Vzpomínám, že v létě r. 86 jsme sklízeli nádherný houby přímo na zahrádce vedle chalupy v Jizerkách.
Houby jím rád, ale sbírání po lese nenávidim, takže ta úroda na zahradě byla darem skutečně přímo z nebes.
Letos mě mrzí, že chalupu už nemám.
květen 19, 2023 06:45
... : Josef
To´s mě teda mamčo pěkně předběhla. Příště budu rychlejší zase já!
květen 19, 2023 06:49
... : Lenka1
mamča:

Chceš říct, že až mi začnou prospívat všechny moje domácí kytičky, tak to není mým zahradnickým uměním, jo? smilies/grin.gif

deeres:

technická - to říkala ta naše kriegsministryně a té to prý říkala uranová bába. Máme my to ale odborníky, jen co je pravda. Jinak jsem si říkala to samé co ty - ať ten mrak doputuje pěkně nad ostrovy a tam už zůstane.
květen 19, 2023 08:59
... : mamča
Lenka1 : Domácích kytiček se to moc nedotkne, když tedy nebudeš moc větrat :-)
Za to rajčata, co jsou už venku, budou mít plody jak dýně a listy jak lopuchy. To si užijeme úrody ! Pak už nám nebudou vadit ani pesticidy v ukrajinském obilí, protože to bude proti super radioaktivní zdravé zelenině jen čajíček.
A zatímco na Ukrajině vydávají varování a rady pro občany, na nás "naše vláda" kašle. No, aspoň nás trochu ubyde, (hlavně nás - důchodců darmožroutů) že ? Abychom zbytečně nezatěžovali planetu.
květen 19, 2023 11:20
... : *deeres*
Přesně 4 roky po Černobylu se mi odprdla štítná žláza a objevily se i nějaké novotvary, které mi včas odoperovali.
Rajčata venku ještě nemám, ale stejně se v jídle ničemu nevyhneme, tam, kde se použili už dříve
náboje s ochuzeným uranem, je půda léta kontaminovaná. Ty potraviny se k nám nakonec dostanou, nejenom z Ukrajiny, ale hlavně z Polska. Bizmut má dlouhý poločas rozpadu, jeho izotop ne. Teorie byla taková, že když to napálí do ruského tanku, tak ten fujtabl zůstane uvnitř, ale ani to není úplně pravda. To, co zbyde, musí likvidovat roboti, nebo někdo v automobleku.
Kde asi máme zelenou Gretku a eko debily, co si lepí zadky k silnicím? Krávy vadí, spalovací motory vadí, radioaktivita je v pohodě, lidstvu prospěšná. Najděte si měření výše bizmutu v Lublinu, po výbuchu skladu,7mi násobný zvýšení. Vlastně, co kecám, to je přece normálka, to se tak někdy úplně přirozeně stane, samo od sebe. Jdu si pro ten alobal na čepičku, jodovou tinktura si namažu za uši a trochu si líznu, protože jsem dezolát a co kdyby to náhodou nebyl hoax.



květen 19, 2023 12:42
... : *deeres*
Opr.:atomobleku, s autem to nemá nic společného.
květen 19, 2023 12:43
... : *deeres*
Vojenský analytik J. Štefec:
"Radioaktivita, kterou střely z ochuzeného uranu obsahují, se dostává do prostředí několika způsoby – jako munice, která minula cíl, jako prach, odštěpky a mikrokapénky, vznikající při dopadech střel na tvrdé povrchy, a konečně jako produkty zahoření uranu při pronikání pancířem. Projektily z ochuzeného uranu jsou totiž samozápalné, což zvyšuje jejich ničivý účinek. V důsledku odpařování hořícího uranu a následné kondenzace vzniká při každém zásahu pancíře oblak jedovatých, mírně radioaktivních mikročástic, na stovky let zamořujících okolní terén. Jedovatých proto, že samotný uran 238 je vysoce toxický."÷

květen 19, 2023 14:14
... : Lenka1
No, nevím, taky psali, že jódový tablety jsou proti bizmutu k ničemu.

Já přesto všechno zůstávám mírným optimistou. Co jiného taky zbývá. Klepat se strachy nebo utápět se v depresi není můj styl.

V poslední práci jsem dostala Flexi-pasy za pár tisíc, tak jsem naběhla do lékárny a bouchla to za chlorelu. Mimo jiné dokáže v těle na sebe navázat těžké kovy. Tak tomu budu věřit.
květen 19, 2023 17:47
... : Lenka1
A jinak prostě žiju, užívám si každý den. Dneska jsem udělala rekord. Byla jsem s klukama venku nonstop od 11 do 4. Nachodili jsme přes 15 km, natrhala jsem si konvalinky, po návratu domů jsem na chvíli zalehla. Hafani taky, ale asi po půl hodině už byli zase odporně čilí a jestli bysme jako mohli jít zase ven. smilies/grin.gif
květen 19, 2023 17:50
... : *deeres*
Jasně, že mi čepička ze staniolu od čokolády jaksi neuchrání a jodová tinktura na dezinfekci už vůbec a nejspíš ani ty tablety.To byl jenom můj zvrácený smysl pro humor.
Co nemohu ovlivnit neřeším, tak alespoň remcám.
Vlastně si teď nejvíc ze všeho užívám zahradu, ale i tak jsem se psy alespoň dvě hodiny denně v lese.
květen 19, 2023 18:47
... : Josef
Nějak mi utkvělo, že v týdnu Karibský krize se doporučovalo, potřít střechu baráku a taky oblečení hořčicí. Snad kremžskou, už nevim přesně. Mohlo by to fungovat, pokud ovšem tu hořčici dneska nešiděj nějakejma lacinejma srágorama.
Tak kdyby to někdo zkusil, mohl by o tom sem napsat a doporučit.
květen 19, 2023 19:25
... : *deeres*
Tak to jsem neslyšela, ale vím, že se v té době ve velkém skupovala jodidovaná sůl a ta se sypala mezi okenní skla. Jak já bych to jenom nasypala dovnitř mých eurooken?
Teta jí tehdy doma měla víc, než deset kilo.
květen 19, 2023 20:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]