O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VRAŽEDKYNĚ V NASHVILLE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 březen 2023
Sociálními sítěmi a informačními medii proletěla další otřesná zpráva: osmadvacetiletá žena, ozbrojená dvěma poloautomatickými puškami a pistolí, dnes zastřelila tři devítileté děti a tři dospělé; stalo se v presbyteriánské škole v americkém městě Nashville (stát Tennessee), načež ji zastřelili přivolaní strážníci, oznámila místní policie. Možný motiv útoku zatím není známý, podle vyšetřovatelů však podezřelá bývala žákyní dané školy. Útočnice podle policie vešla do soukromé školy Covenant School bočním vchodem.

 

 

 

 

 

Obrázek
 
 
 

Policie informaci o "aktivním střelci" dostala krátce po desáté hodině ráno místního času. Dva policisté krátce na to na místě zahájili palbu a žena byla po 14 minutách od nahlášení útoku zastřelena.

Tento incident je druhou letošní střelbou na americké škole, při níž někdo přišel o život. Jinak případů, při kterých střelci ohrožovali děti na školách, se eviduje od začátku roku už více než deset.

Za uplynulý rok jich údajně bylo 46, což je podle deníku nejvyšší počet od roku 1999.


 

    

 

 

V USA připadá na každého obyvatele více než jedna pistole či puška, přičemž počet střelných zbraní v americké společnosti dál roste. Narůstá také počet případů "masových střeleb", za které jsou považovány incidenty, při nichž počet mrtvých nebo zraněných přesahuje tři. Za uplynulý rok jich bylo 647!

V USA je to bohužel běžné a nikoho už střílení dětí nepřekvapuje.

 

Zvláštní je, že občané se spíše zabývají vyhozením učitelky za to, že ukazuje dětem nejkvalitnější sochy renesančních umělců, protože jsou nahé.

Prostě ne zbraně, ale sochy jsou pro americké děti zřejmě největším nebezpečím..

 

 

 

Kam ten svět spěje…

 

d@niela

 

 

Komentáře (4)add feed
... : Josef
Dohnat a předehnat!
březen 28, 2023 05:18
... : *deeres*
Vyšinutá doba, vyšinutí lidé.
březen 28, 2023 05:58
... : Petr Sysala
jako zbraň může byt použito cokoliv. Hepnarová kvér nepotřebovala. Zakázat zbraně je jednodušší, než "zakázat" frustraci a nenávist. Kdo a proč ji rozdmichavá? Politika, náboženství, ekologie, všechny tyhle svaté krávy jsou jen zdrojem zla.
březen 28, 2023 05:59
... : Josef
Jasnej souhlas, Péťo!!!
březen 28, 2023 06:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]