O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZASEDÁ-LI PARLAMENT ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 březen 2023
Oliver Cromwell: "Zasedá-li parlament, nikdo si nemůže být jistý majetkem ani životem." Po prezidentský volbě padla poslední obávaná překážka pětikartelu a nastaly skutečný orgie vítězů. Po tomhle týdnu už nikdo nezůstal na pochybách. Jednání parlamentu o výrazný zkrácení valorizace důchodů prochází přesně podle očekávání. Vítěz arogantně drtí opozici, protože se svou jistou stoosmičkou až stodevítkou má všechna hlasování zajištěná předem.



 

Tady nemá místo nějakej slib:

"... Slibuji, že budu zachovávat ústavu a zákony.

Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."

 

Jedinej zákon, co platí, je zákon o udržení se u koryta podle svého vědomí a svědomí. Nějaká ústava a zákony v tom nehrajou roli, protože MY jsme ústava a zákony!

Snaha opozice o neschválení loupežnýho zákona byla k nezdaru odsouzená už předem.

Mně osobně to bylo jasný od začátku, muselo to teda bejt jasný i aktérům a klidně si všechny obstrukce mohli odpustit. Nemělo to vůbec žádnej smysl. Jestliže výsledek je jasnej předem a současně opozice předem ví, že výsledek požene k ústavnímu soudu, byly desítky řečnickejch hodin ve dne v noci úplně zbytečný.

Neznám nikoho, kromě sebe, kdo by opoziční poslance sledoval v online přenosu na internetu, a i na mě toho bylo přespříliš. Efektivita řečnění byla tedy rovná absolutní nule.

Zákon musí bejt vydanej do 22. března.

Senát ho jednoznačně schválí.

I tam platí jedinej morální imperativ - udržení se u koryta.

 

Pak přijde na řadu prezident.

Ten to má krapítko horší, protože dobře ví, že za svý zvolení vděčí pětikartelu, kterej právě tenhle loupeživej zákon záměrně pozdržel až do jeho zvolení.

Sice to od kartelu nebylo z lásky k Pavlovi, bylo mu uplně jedno, kdo vyhraje, jen to v žádnym případě nesměl bejt Babiš.

Bude teda řada na prezidentovi, aby slezl z motorky a poprvé políbil prsten.

Může to udělat schválením, nebo okamžitým vetováním, který mu ovšem pětikartel vzápětí přehlasuje a termín vydání zákona stihne.

Takže je to prašť jako uhoď, obojí je souhlas a nějaký pozdější kecy o tom, že já jsem nesouhlasil a proto jsem vetoval, jsou skutečně jen kecy pro blbečky. Třetí možností by sice bylo neschválit ani nevetovat do 22. března, jenomže to se nestane.

Nikdo, ani prezident, nepřekročí svuj stín.

(Dneska jsem taky zaregistroval, že paní prezidentová už sama sebe prohlásila za českou princeznu Dajánu... Panebóže!)

Loupežnej zákon teda platit bude a namísto zákonnýho nároku cca 1.700,- Kč valorizace, dostanou důchodci, měsíčně o tisícovku míň.

 

 

SZ / Noční ve Sněmovně - poslanci chodí spát - Lucie Potůčková (STAN)

 

 

Pak ještě bude trocha hádačky u soudu ústavního.

Zaprvé je zákon retroaktivní, zadruhý byl projednanej ve stavu legislativní nouze, ke kterýmu ovšem nebyl ani jedinej důvod, a zatřetí byl v průběhu projednávání několikrát zcela pošlapanej zákon o jednacím řádu sněmovny.

Až neuvěřitelně arogantní Markéta si tentokrát dala mimořádně záležet. I tady je ovšem jasná jistota, jak to u ústavního soudu dopadne.

 

A pak už to ukrajinskej demoliční pětikartel, zbavenej posledních zábran, rozjede naplno.

 

Těm, kteří pětikartel volili a pak volili i Pavla, přeju,

aby si jich užili dosytosti (pro choulostivý čtenářky do sytosti).

 

Ale jak k tomu kurnik přijdu já,

 

zoufalej starobní důchodce

NČ???

 
Komentáře (22)add feed
... : Markéta
Pepo, ja už na zprávy skoro ani nekoukám. Co proběhla volba presidenta, tak mi bylo blbě z toho, co se tu bude ještě dít. A ono už se děje. V pondělí v noci na mě na netu někde vyskočil článek o pracovní neschopnosti, která se prý zase strašně zneužívá a jak po zrušení proplacení prvních tří dnů pana Kalouska bylo vidět, jak jsou všichni v pořádku. Takže brzy i tomuto zase dojde. Ten článek, už ale nemůžu najít, abych ho přečetla při plné vědomí a neospalá. Čekám ještě daně z trakaře a z okna aby co nejvíce mohlo odejít na východ. Ach jo... Tebe jsem vládo fakt nevolila!!!
Jo a na téhle fotce jsem Tě fakt nepoznala
březen 03, 2023 12:39
... : Míša šíša
S tou českou Dianou mi teda asi něco uteklo. NČ, kde to najdu? Nebo v jaké souvislosti to řekla?
březen 03, 2023 12:53
... : mamča
Markéta : Daň z trakaře (osobního auta) už existuje, a daň z okna (viz Daň z nemovitosti) taky. Teď ještě daň ze vzduchu, který dýcháme. V Ostravě budou mít malou slevu, protože tam vzduch obsahuje minimum kyslíku, ale zase tam bydlí "zodpovědní občané", co brzy umírají.
březen 03, 2023 12:58
... : mamča
NČ : Jako zoufalej starobní důchodce máš smůlu, ale kdyby ses trochu naučil Ukrajinsky...https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Milionova-rozkradacka-davek-u-Jurecky-Robot-neumel-poznat-falesne-zadosti-Reditel-to-vedel-a-nekonal-730940

březen 03, 2023 13:10
... : andrea
TOHLE JE FAKT ZLÝ SEN!!!

"Prý už vše už prověřuje policie. Zabývá se i případem Ukrajinky, která dostala podporu 1,3 milionu od jedenácti úřadů práce a poslala je na Ukrajinu. Ženě na účtu přistálo přes 1,3 milionu korun jako příspěvky na solidární domácnosti. Žádosti o peníze přitom podávali lidé z Ukrajiny. Peníze vyplatilo jedenáct úřadů práce po celé zemi, všechny na jeden účet, k němuž měla přístup daná Ukrajinka ze Zlína. Ta pak podle své výpovědi peníze posílala po řidičích autobusů na Ukrajinu.“

„ Dále - klienti jsou vynalézaví a velmi brzy přišli na to, že je možné žádat o stejnou dávku několikrát. Třeba po provedení menší úpravy, že jednou se vyplní jako ubytovatel a podruhé jako ubytovaný.“

„U žadatelů z Ukrajiny není možné ověření, zda se vůbec zdržují na našem území, nebo zda zde pracují, a přesto o dávku žádají. U výplaty příspěvku na dítě absolutně nefungují kontrolní mechanismy, některým lidem byla dávka vyplacena automaticky.“

březen 03, 2023 13:37
... : *deeres*
Můžeme poděkovat těm, co se považují za elitu národa a slabomyslně věřili slibům. My dezoláti se povezeme s nimi.
březen 03, 2023 13:52
... : Josef
Celej den jsem plnil dědkovký povinnosti, nebyl jsem doma u pc, a tak se musim omluvit za tu Dianu teprv teď. Ráno to řikalo rádio, teď se to pokusil vyhledat. Ranní zprávy jsem nenašel, to ani nevím, jestli by se vůbec najít daly. Jen jsem našel, že se inspiruje Dianou, ohledně módy, což by byl samozřejmě rozdíl. Třeba tady:
https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/734328/eva-pavlova-je-kralovnou-ceskych-znacek-co-ma-spolecneho-s-princeznou-dianou.html
Jelikož jsem napsal něco, co teď dokázat nedokážu, i když jsem přesvědčenej, že jsem to slyšel, omlouvám se.
březen 03, 2023 16:46
... : Josef Kouba
Jsa Inspirován Jirkou Ampérem Janovským který prohlásil, že má jiný názor než vláda, ale pro jistotu se svým vlastním názorem nesouhlasí, A tak jsem to musel hodit do veršů. „

Opatrný senior“

(berte s humorem i když je to někdy k pláči)
co stále s námi provádějí ti političtí ..ráči.
Politicky korektní si před písmeno R ve slově "ráči"
doplní H a normální většinou S:-O
Nejsem stařec obyčejný a důchodce pouze,
vždyť kvůli mně vyhlásila vláda i stav nouze.
Opozice ta se bije za můj důchod statečně,
já ale nic přidat nechci, tak bojuje zbytečně.
Půl důchodu věnuj států, řekli ve snu hlasy,
pár tisíc dej v boji za mír na tankové pásy.
Jelikož jsem loajální, nechal jsem si minimum,
udělal jsem radost vládě, přátelům i miminům.
Servírku snad ještě poznám, když nahoře je bez
i vyhodnotit informaci označenou „Dez“.
Jak pošpinit koalici je tu snaha rostoucí,
pan premiér vysvětlil mně, co je pravda pravdoucí.
Kdo nepomáhá Ukrajině tak musí být Rusem,
pohlížet je na něj třeba s odporem a hnusem.
Ta země totiž potřebuje zbraně jako sůl,
a kdo by to zpochybňoval, je agent Kremlu snad i vůl.
Ti co s vládou nesouhlasí s těmi bych se nebabral,
a těm starým dezolátům celý důchod odebral.
Staříci co pochybují potřebují dozor,
vždyť jsem musel za Husáka taky dávat pozor.
Jsem „liberální důchodce,“
hned poznám hoax i původce.
Když mám někdy pochybnosti,
tím pádem i důvod,
sám s názorem svým nesouhlasit,
ať nezruší mně důchod. smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif

Ahoj Nafťák
březen 04, 2023 05:13
... : Josef
Večer jsem ještě kouk na jednání sněmovny a stálo to za to. Místopředseda, zbožnej křesťan, z fleku vymyslel nekřesťanskej postup, nechal si ho nekřesťansky odsouhlasit většinou poslanců, kteří ani nevěděli o čem hlasujou. Pak přišel k pultu Andrej a když ho po pěti minutách nekřesťanskej křesťan vypnul, začala skutečná sranda, vypadalo to, že dojde na pěsti a tělo na tělo. Dost dobrý! Pak už jen dlouhý přestávky, to už jsem usnul. Teď ráno řiká rádio, že křesťanskej místopředseda svuj nekřesťanskej postup vzal zpátky a začne se "jednat" za pár minut. A co na to nejvyšší autorita - předsedkyně sněmovny, MPA? Nic.
březen 04, 2023 07:03
... : mamča
Josef Kouba : Výstižné :-).
březen 04, 2023 07:21
... : mamča
Josef : V rámci zachování psychického zdraví jednání PS nesleduji. Lepší je, se pořádně vyspat, než koukat na to divadýlko, kde si jako jdou všichni po krku, aby se nakonec dohodli na tom, co bylo předmětem jejich sporů.
Stoosmička to stejně prosadí, jak ostatně píšeš nahoře v článku.
březen 04, 2023 07:25
... : Josef
Tak je hotovo. První z řady zlodějských zákonů je pos. sněmovnou schválenej. Poslancum pětidemolice určitě dneska nebude chutnat oběd, myslím, že se za sebe styděj až do morku kostí. Ani si ubožáci nezatleskali, jak to obvykle dělávají. Ale co dělat - koryto je koryto. A co by dělali bez koryta, na který se celej život třásli? Vždyť by někteří museli i pracovat, což je něco, čeho se bojej víc, než Halík kříže. Nic jinýho, mimo keců a podrazů, neuměj.
Už nemusí skřet Mádl s Issovou nabádat: Přemluv dědka, přemluv bábu. Teď už máme, co jsme chtěli. Do rachoty zvesela .....
březen 04, 2023 11:00
... : Josef
Mamčo, odpovim ti jen krátce. Já pos. sněmovnu taky nesleduju nějak pravidelně. Jen si to pustim, když o něco jde. Chci vždycky slyšet obě strany a ne vidět jen pár tendenčně sestříhanejch záběrů v tv zprávách. O čas mě to neobírá, mám ho ohromnej nadbytek. O spaní taky ne.
Klidně a rád bych dělal něco užitečnýho, ale ono se vlastně nic dělat nedá, vzdal jsem to po asi dvaceti odmítnutejch nabídkách k inzerátum na práci. A skutečně to bylo cokoliv, vůbec jsem si nevyzobával hrozínky, jen tahání krámů po skladech bych s bolavejma zádama nezvládl dýl, jak jeden půlden měsíčně. S dětma pomáhám občas, ale bydlej mimo Prahu, tak to je spíš nahodilost podle akutní potřeby (zrovna včera). Číst mě už nebaví, všechno, co jsem si chtěl přečíst, mám přečtený. Televize je sice dobrej společník, jen mě strašně derou reklamy. Taky třeba Netflix, ale tam zase nevim, co bych si zrovna podle názvu a žánru vybral. Oblíbený filmy znám skoro nazpaměť (pro choulostivý čtenářky na zpaměť) a nějaký nový většinou stojej zaprt (pro choulostivý čtenářky za prt). Spíš se orientuju podle jmen herců a hereček s tim, že když už jde o skutečně známý jména, tak to s velkou pravděpodobností nebude nějaká nekoukatelná sr.čka, protože to muselo stát majlant a ten se zase musí investorum vrátit a zhodnotit.
Pokoušel jsem se taky proniknout do tajů kvantový fyziky, ale nepochopil jsem zhola nic a skončil na trapnym detailu, že jsem neměl dostatečně velkou krabici na uzavření kočky. A teď už nemám ani tu kočku.
Takže mě pos. sněmovna o čas neokrádá a pocuchaný nervy si zatim úspěšně spravuju cigárama, pivem, občas kapkou bourbonu a též četbou Kudlanky bezbožný.
březen 04, 2023 11:30
... : *deeres*
Dopadlo to podle očekávání, tak co tam máme dalšího? Svoje místo na slunci asi dostane ministr Válek, přezdívaný Leopard.
březen 04, 2023 19:36
... : mamča
*deeres* : Nevím, čím si Válek zasloužil přezdívku Leopard ? Já v něm vidím Golema - obra na hliněných nohách. Jen tem "šém" by už mu měl někdo vyndat.
březen 05, 2023 06:48
... : Lenka1
Já jsem jen zvědavá na Ústavní soud a na Pavla, jak se k tomuhle nejnovějšímu podrazu postaví.

A znovu tvrdím, papiňák už je přetlakovanej, Je to jen otázka času. Překvapuje mě, že ty kreatury nemají nejspíš pud sebezáchovy. I sebevětší blb ho má. A nevím, jak nazvat ty, kteří očividně spoléhají na Strejdu Sama, že když mu budou věrně sloužit, tak se pak o ně postará. Asi kromě jiného neznají ani historii.............
březen 05, 2023 11:34
... : *deeres*
Válek je fanatickým stoupencem tankových bitev
proto má takovou přezdívku.
Potká babka generála Pavla.v.v. a zdraví:
"Čest práci,soudruhu!"
Ten se okamžitě ohradí, že si babka nějak popletla dobu.
Babka na to:"Dobu možná, ale tebe ne, soudruhu."

březen 05, 2023 17:10
... : Josef
Já teda, Lenko, bych řek, že ústavní soud řekne akorát "ty ty ty, to nebylo hezký, protentokrát už to necháme a příště okrádej chytřejc." Samozřejmě na padesáti stránkách zdůvodnění "lze dovodit, lze předpokládat, z ducha ústavy, ...". Prezident už se nepřímo vyžvejk, že nebude dělat potíže.
Vzhledem k tomu, že nouzovej stav končí až za tři neděle, určitě tohle nebyla jediná sviňárna, kterou stihnou.
březen 06, 2023 05:40
... : Josef
Jo, teď někde jsem četl zajímavej postřeh k velkýmu zamyšlení:
"Všimli jste si, že Covid skončil přesně 24. února 2022?"
březen 06, 2023 05:51
... : Lenka1
No prostě Putin je naprostej génius. Vyléčil Covid za jeden den. smilies/grin.gif
březen 06, 2023 12:32
... : Josef
Jo, Lenko, taky to tak vidim. A co přijde dál? Co na nás chystají UFO nad USA a Kanadou?
březen 07, 2023 04:45
... : Lenka1
Co přijde dál? Řekla bych, že oficiální názorový obrat v tom, kdo je hodnej a kdo zlej. Zelený klíště to trochu přepálilo, mám ten dojem:

https://www.pokec24.cz/politika/dusledky-vyroku-zelenskeho-o-usa-a-valce/
březen 07, 2023 18:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]