O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KRÁSNÁ KONVIČKA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 březen 2023
Už včera jsem se, při cestě kolem jednoho krámku, kde vystavovali všechno možné ze skla, keramiky i porcelánu, musela smát sama sobě. Viděla jsem za výlohou překrásnou konvici. Tak asi litr, možná jen o něco malinko víc. Nebyla nijak extra, střídmý tvar i zdobení. Jo! Tak taková by se mi přesně hodila na tu dávku čaje, kterou si ráno připravuju na celé dopoledne, a pokud bych do sebe během dne nalila dvě, mám denní penzum nutných tekutin splněno. Fakt - krásná...

 

 

 

Jak se tak na ni se zálibou dívám, myslím, že jí bych se líbila stejně, jako ona mně.  Pak, abych se o ní dozvěděla něco víc, konkrétně, na kolik si ji pan prodejce cení, jsem se sklonila o něco níž ze svých výšin.

Vauuuu – cena byla taky „krásná“.

Ani vám ji tu psát nebudu – jednak si ji přesně nepamatuju, druhak vím, že TOHLE    bych za konvičku na každodenní thé rozhodně nedala.

 

Ale uvědomila jsem si jedno – že téměř cokoliv si vyberu, aniž bych předem věděla, za kolik to je, je vždy za pořádnou paletu. Nevím. To opravdu to, co je jednoduché, pěkné a pro svůj účel perfektně vyrobené, musí být vždy i za cenu vesmírnou? Tedy nesmírnou?

 

A tak se chci zeptat i vás, kámošky a kámoši , dámy a pánové: taky si pohledem vyberete to nejdražší?

 

Respektive – proč, podle vás, to kvalitní je vždy drahé?

Napište!

 

A tím slovem  „kvalitní“ nemyslím, že to musí být zrovna echt značkové, třeba totální nounejm, ale hezky udělané.

d@niela

 

Komentáře (11)add feed
... : mamča
Taky mám "drahý" vkus. Já, coby venkovanka, dostávám do schránky spoustu katalogů různého, především podřadného, zboží.
A tak jsem najela na systém, že si katalog prohlédnu, a nekoukám se na ceny. Když se mi něco náhodou líbí tak, že bych si to třeba i objednala, kouknu na cenu, a katalog přidám k tříděnému odpadu, až půjdu kolem modré popelnice. :-)
březen 02, 2023 12:39
... : *deeres*
Před chvílí jsem přijela z nákupu v Kauflandu. Přivezla jsem domů poloprázdný batoh, lehčí o tisícovku. Nejenom luxusní zboží, ale i to nejnutnější má nemravné ceny. Pokud nebudeme chtít jíst brouky a umělé maso, zůstanou nám jenom brambory, jablka a nějaká tráva. Když si to vypěstujeme.

březen 02, 2023 12:58
... : *deeres*
Většinou neviditelný ministr Nekula tvrdí, že za tyto ceny jsou odpovědní spotřebitelé. Nemáme to kupovat a pak prodávající budou muset jít s cenou dolů. Skvělá ráda, ale jíst budeme v mezičase,
než zlevní, co?
březen 02, 2023 13:13
... : d@niela
Už jsem si skoro zvykla, že budu vegetariánkou. Nemám nic proti masu, ale proti jeho cenám. Protože nevím, jak by si na lodžii zvykly slepice, odvyknu nejspíš i vejcím. Změna je život.
březen 02, 2023 13:48
... : d@niela
A než se změní ceny, tak se naučím péct doma chleba (náhodou, zrovna včera se mi povedl!) a nejrůznější pomazánky mi vždy šly.
Deeres, to se zvládne!
březen 02, 2023 13:53
... : Lenka1
Už asi rok mám doma tuto konvici. Prostě mi učarovala:

hm, tak malá úprava - musím to Lence trošku "předělat". (daniela)

ta konvička je utajená zde: https://www.megaknihy.cz/
pak klikněte nahoře na domácnost - a postupně se proklikejte přes -Kuchyně a stolování - Nádobí- Nápoje - Džbány a karafy - a tam už pak je fakt plno plničko krásných džbánků, konvic...

Jo, tam bych to v životě nehledala :-)
a je to kupodivu velmi levný!!!

březen 02, 2023 20:10
... : Lenka1
A jinak - jako zeleninu teď jedu kysaný zelí. A mám rozjednaný vejce z domácího chovu za 5,- Kč /ks.
březen 02, 2023 20:11
... : Lenka1
Omlouvám se za rozhození formátu. Nečekala jsem, že ten odkaz bude tak dlouhej. smilies/sad.gif
březen 02, 2023 20:12
... : d@niela
Já sem uvažovala o nějaký tý kvokavý kámošce na lodžii, ale jednak by mne asi sousedi přizabili, druhak bych s ní nakonec byla taková kamarádka, že by chodila po bytě a na procházku s náma se psem...
A pochybuju, že by bez pana kohouta ty vejce snášela. Já se ve slepičí erotice moc nevyznám ...
březen 02, 2023 21:25
... : Markéta
Ja tedy ujíždím na hrnečkách. Hrnčířské trhy jsou pro mě lákadlem obrovským a nechápu proč si myslím, že z tohohle nádherného, krásného, buclatého hrnečku bude moje kafčo chutnat lépe, než z toho krásného předešlého. Moje dítko mi už zoufale zakazuje kupovat nové, přotože jako člen domácnosti, který nádobí pravidelně uklízí, má strach, že už to faakt nebude mít kam dát.
A protože jsem zvědavá, tak jsem hned koukla na Lenčin1 odkaz a zas projíždím hrnečky. AAAch jo. Jdu to vypnout a pracovat.
Takže Danielko...naprosto chápu, naprosto :-)
březen 03, 2023 07:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]