O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOMINIKU - TY HŘÍŠNOU DUŠI MÁŠ! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 únor 2023
Dominik Feri konečně stanul u soudu, a hrozí mu až deset let "natvrdo". Obviněn je ze dvou znásilnění a jednoho pokusu, přičemž jeden z případů se týká tehdy nezletilé dívky. Svou vinu však odmítá. Před soudem uvedl, že to, co je v obžalobě, je „nechutné“ a že by toho „nikdy nebyl schopen“.  Proč by prý měl někoho nutil k sexu násilím? Zvláště, když zájem žen označil jako „velký a občas nepříjemný“ a zdůraznil, že on rozhodně neměl důvod vynucovat si sexuální styk násilím.

 

 

 

Když v úterý 14. února vstupoval Feri do budovy Obvodního soudu pro Prahu 3, tvářil se nesmírně sebejistě, a pobaveně se usmíval. Chvílemi to vypadalo, že si pozornost kamer vysloveně užívá. Krátce na to všem předvedl, jakou strategii obhajoby zvolil.

 

Feri svou vinu tvrdě popírá, označuje veškerá obvinění vůči jeho osobě za lživá a věří, že bude zproštěn obžaloby. Pouze připustil, že možná prý někdy nevhodně něco řekl, ale za to se už omluvil.

 

 

 
 
 

Naopak zdůraznil, že vše je způsobeno tím, že nejspíš nenaplnil očekávání některých dívek. A to, co je mu dáváno obžalobou za vinu, pokládá za něco, co je odporné, co je nechutné, a hlavně, čeho by on nikdy nebyl schopen.

 

Poté několikrát jmenoval jednu z žen, které šly o jeho chování vypovídat na policii, označil ji za lhářku a snažil se vytvořit dojem, že se vlastně jedná o svého druhu mediální spiknutí proti jeho osobě.

V šoku nebyli jen ti, kteří byli tomuto chování přítomni přímo u soudu, ale i velká část veřejnosti.

 

Opakovaně se také vracel k pětici odložených případů, a znovu říkal jména dalších žen, které proti němu vypovídaly.

 

 

Co předpokládáte, že bude následovat?

Jaký asi vyřkne soud rozsudek?

  

 

 d@niela


Komentáře (20)add feed
... : Josef Kouba
D.Feri vystudoval práva, tak ví do čeho jde. Záleží jaké trumfy má obžaloba.
Zatím můžeme jen spekulovat. Jsem ale přesvědčen že pokud násilník ženu doslova neomráčí, či použije nějakou drogu, tak se žena dokáže bránit.
Osobně jsem byl přítomen rvačce dvou žen a nebyli jsme schopni je od sebe odtrhnout.
Takže D.Feri by při tomto aktu skončil s poškrábaným obličejem či pokousán.
únor 24, 2023 00:48
... : Míša šíša
pokud násilník ženu doslova neomráčí, či použije nějakou drogu, tak se žena dokáže bránit.
Tak to je teda pěkná blbost! smilies/sad.gif Ještě bys mohl dodat: Ona si o to v podstatě každá řekla.

Pokud budou u mužů přetrvávat stále takovéto názory, tak mají ti různí Feriové naprosto volné pole působnosti.
K otázce v článku: Vzhledem k sebevědomému chování hlavního protagonisty se domnívám, že od soudu odejde bez trestu a že už to dopředu ví.
únor 24, 2023 04:41
... : Josef
Tenhle arogantní Dominik, významnej člen arogantního asociálního spolku TOP, nikdy nemůže mít ani nepatrnou špetku mejch sympatií.
Ovšem tohle, za co je popotahovanej po soudech, s reálnou hrozbou kriminálu, to považuju za justiční zvůli, poplatnou módnímu #MeToo. Z toho, co vim (ale nevim, jestli vim všechno) muselo bejt nebohejm obětem naprosto jasný, do čeho zcela dobrovolně jdou, tedy souhlasily! Jejich pobouření jednoznačně přičítám následnýmu zklamání, když jim druhej den došlo, že ony nebudou těma, který s nim budou sdílet další chvíle, popř. zbytek života.
A co už mi přijde uplně srandovní. K jednomu, snad dokonce znásilnění, prej taky došlo v jeho kanceláři v poslanecký sněmovně (čipera chlapec). Tady ovšem platí, že "Za projevy verbální i neverbální na půdě Poslanecké sněmovny či Senátu nebo jejich orgánech nelze poslance či senátora trestně stíhat." Tak to teda budu s pobavenim sledovat, jak se k tomuhle soud postaví.
únor 24, 2023 04:50
... : Markéta
Když dostal na Morave po čuni, tak jsem si říkala zda to nebylo kvuli holce :-)
Několikrát jsem s ním jela z Florence busem a tak arogantního muže jsem dlouho neviděla. Jak svým kamarádům vyprávěl jak přebírají funkce a jak jim to teď ukažou...
Ač jsem žena a nejsem svatá, nechápu co děvčata čekají pokud s takto se chovajícím člověkem jdou domu a do sprchy. Asi proto nepodaly TO hned. Fakt, to nebyl dobrý nápad
únor 24, 2023 07:35
... : mamča
Děvčat, co ztratily iluze, je mi moc líto, ale vidím zásadní chybu ve výchově. Máma jim měla říct, že když jde s mužem k němu do bytu, že bude dotyčný pravděpodobně chtít sex.
Že je Feri arogantní a jistý si svou nepostižitelností, je druhá věc. Zveřejňování jmen svědkyň je prasárna.
Ale ty dívky s ním v prvopočátku šly dobrovolně. Nepřitáhl je k sobě domů za vlasy. Že to skončilo tak jak nechtěly, je riziko vždycky, když šly na privát s někým, koho znaly jen z televize a z plakátů.
únor 24, 2023 08:16
... : Josef Kouba
Míša šíša
pokud násilník ženu doslova neomráčí, či použije nějakou drogu, tak se žena dokáže bránit.

Tak to je teda pěkná blbost! smilies/sad.gif Ještě bys mohl dodat: Ona si o to v podstatě každá řekla.

Zeptal jsem se na to manželky, řekla, "než by si to udělal rozškrábala bych mu ksicht že by jej máma nepoznala".
únor 24, 2023 08:35
... : B. A.
Je mi jedno jestli dostane 10 let nebo ho osvobodí... ale mělo by se to dít na základě důkazů, a ne že ho z fleku odsoudil tisk a s ním spousta lidí, kteří o tom věděli kulový. Bohužel by se takových případů určitě našlo víc kdy soudy podléhají tlaku tisku a veřejného mínění. To je můj názor.
únor 24, 2023 09:38
... : d@niela
Doba mého dospívání a prvních pocitů, že kluci nejsou jen spolužáci, je už dávno za mnou. Je fakt, že tehdy byl dost velký časový odstup od pusy, jemného šáhnutí na poprsí a už velký odstup od sáhnutí "až tam dolu!". Jo, ale stejně. I ta zcela nezkušená věděla, že není vhodné chodit sama po půlnoci ven, natož někde postávat, že s někým, o kom toho moc nevím (tedy mimo jeho politické orientace, abych to trošku zesoučasnila), natož jít někam, kde si nebudu jistá sama sebou.
Vždycky bude plno děvčat, která přijmou pozvání někam do bytu, nebo jdou někam do hloubi lesa smilies/smiley.gif - ale krucifix, stále ještě mají pusu, a mohly by zakřičet! Například v tom úřadě...

Jenže, tady z toho přímo křičí to prvoplánové přání "JÁ HO BUDU MÍT! - TO MI BUDOU HOLKY ZÁVIDĚT!!"

Ne, rozhodně se ani prťavě nezastávám toho kudrnáče, ale fakt je, že co mu dívka povolí, to on si dovolí. Šla tam, kam neměla, a nebránila se dostatečně. Mám to stejně, jako manželka Pepy Kouby. Proti násilí - násilí. Proč se bránit přestaly??? A ano, vidím tu rozhodně i nedostatečnou průpravu z domova. Je to děsně smutné, ale už od holčičích let by si měly ženské budovat své sebevědomí a ne maximálně pak brečet do polštáře. (No, ještě že také nepočkaly deset let, než to oznámily.)

Že on je dost možná využívající prasák, je o něčem jiném. Ale každopádně ony nebyly od prvního okamžiku v bezvědomí. Když už se svléknu donaha a vlezu s chlápkem do sprchy, vím, že tam nebudeme probírat současnou politickou situaci...

Vidím to stejně, jako mamča, že nakonec on z toho vyjde se škraloupem, kterým se nakonec ještě bude chlubit. Podle všeho jeho nová politická kariéra na něj už někde čeká.
únor 24, 2023 09:44
... : mamča
Doba pokročila. Časy, kdy mládenec lákal dívčinu na sbírku motýlů, jsou nenávratně pryč. Časy, kdy pánové číhali na okamžik, kdy dáma nastupuje do kočáru a odhalí přitom kotníček, už jsou taky v čudu. "Krásné romány", kde na první políbení milenci čekali půl roku, už taky neexistují.
Včera jsem náhodou zahlédla kousek toho pořadu Survivor. Tam jsou všichni skoro nahatí, není co skrývat, není na co se těšit.
Dívky z případu Feri si můžou gratulovat, že krom pocuchané dušičky nevozí v kočárku opálené děťátko. V antikoncepci doba pokročila výrazně.
únor 24, 2023 10:23
... : *deeres*
Viděla jsem s ním rozhovor ještě na univerzitě s jeho fanynkami. Reportér se ho ptal, jak to má s holkama a zněj sebevědomí jen tryskalo a ty děvenky, se správně vymytým mozkem, na něj přitom zbožně zíraly. Kdyby po nich chtěl, aby poklekly a plazily se mu u nohou, tak to udělaly, byl to jejich pánbůh. Jak asi mohlo dopadnout setkání sexuálního predátora a nějaké blbínky, která při nárazu na realitu skončila u psychiatra?
Praha není Morava, tady na budku nedostal a ani nedostane. U soudu mu nejspíš pohrozí jenom : "Ty,ty,ty!"
únor 24, 2023 10:31
... : Giotta
V 80. letech, kdy jsem byla mladá a snad i pohledná, se mi 5x přihodilo, že jsem se nechala pozvat do prostoru, kde opravdu mohlo k nějakému násilí dojít. A nedošlo, vše proběhlo v pohodě, ač mi bylo jen kolem 20 a byla jsem možná naivní a riskující, protože šlo o mládence, které jsem dostatečně neznala. Jen jsme si povídali, nic si hoši nedovolili. Ale přiznávám, že jsem obavy měla a fakt jsem se maximálně snažila nevysílat nějaké signály, které by mohly být pochopeny jako povzbuzení "zkusit to na mě".

Co tím chci říci? Že se mi klidně mohlo stát něco, co bych si nepřála. Měla jsem jen štěstí? Nebo díky tomu, že většina mužů není násilnická, je možné zajít za někým do bytu aniž by došlo k sexuálnímu útoku? Nebo, pánové, je váš většinový názor, že za kým zavřete dveře svého bytu, tak dotyčná předem souhlasí se sexem?

A přesvědčení mužů, že k znásilnění nemůže dojít, protože se žena dokáže vždy ubránit, opravdu nesdílím. Jednak k útoku dojde buď nenadále, nebo se "muchlování", které ještě žena má za přijatelné, změní v sex, který už přijatelný není.

Na druhé straně, vina či nevina obviněného ze znásilnění, kdy od útoku do udání uplyne delší doba, se těžko prokazuje.
únor 24, 2023 10:57
... : Josef
Nemyslím, mamčo, že by dívčiny ztratily iluze životní. Nanejvejš snad iluze o Dominátorovi. Fakt si nedokážu představit děvče, který by si šlo povídat o počasí, nebo se romanticky hladit po vláskách a pusinkovat do soukromí zrovna s TÍMHLE, o kterým to ještě ke všemu bylo všeobecně známý.
únor 24, 2023 11:46
... : mamča
Josef : To víš, "alfa samci" mají zvláštní kouzlo. A tenhle dokonce i exotický vzhled. Tak dívky zřejmě doufaly, že ony jsou ty jediné, co by toho predátora dokázaly zkrotit a udělat z něj zamilovaného beránka.
Holt to nevyšlo...
únor 24, 2023 12:26
... : *deeres*
Těžko se mu bude něco dokazovat,nakonec to bude slovo proti slovu. Pochybuji, že holky mají nějaké konkrétní důkazy. To by tehdy musely hned volat policii, mít o tom policejní záznam a v ruce papir z lékařského vyšetření, s důkazem o násilném chování Feriho.
Není šprochu a ani kouře bez ohýnku. Jeho někdejší asistentka Anna Franke, se kterou žil, od něj dala okamžitě ruce pryč. Možná věděla svý, možná už jenom nebyl perspektivní. Vlastně pořád nechápu, jak mimo svou kariéru, mohl být pro opačné pohlaví atraktivní. Na hlavě květák, oplácanej a zadek jak ženská.

únor 24, 2023 14:12
... : Míša šíša
No, nemyslím si, že by se rozškrábáním obličeje dalo ubránit chlapovi, který bude tak o 40 kg těžší váha oproti mladé holčině. Zdejší Lenka by to zvládla, ale normální netrénovaná holka ne. Spíš toho chlapa ještě víc rozběsní nebo rozzuří. Určitě znáte film Smrt stopařek, je natočený podle skutečné události. Myslíte si, že se ty holky nechaly znásilnit a zabít, aniž by se bránily? Ale byly bez šance.
Ty mladé holky jsou především strašně naivní a opravdu si nemyslí, že pokud je chlap pozve k sobě, že mu jde jen o to jedno. Velice snadno podlehnou kouzlu výjimečnosti toho dotyčného a fakt si nepředstavují, že onen idol se chce prvoplánově ukojit. Četla jsem výpovědi žen, co měly být znásilněny doktorem Cimickým a které měl sexuálně obtěžovat herec Trávníček. Jsou tam hodně společné rysy - obrovské překvapení, paralýza a následně neschopnost se bránit společensky významné osobnosti. No zkuste si schválně představit, jak vrážíte prsty do oka princovi, kterého všichni znají a obdivujou a který až doteď byl na vás tááák milý. Ty ženy shodně ten jev popisují jako "zkamenění". Jako těžko se asi do toho dokážeme vžít, pokud nás něco takového nepotkalo, ale zkusit bychom to mohli, než řekneme, že si za to mohly samy.
únor 24, 2023 14:17
... : mamča
Míša šíša : Možná to není naivita, co dívky žene do nebezpečných vztahů, ale snaha trumfnout kamarádky na sociálních sítích : "Hele, koho jsem ulovila !" (v překladu : S kým jsem se vyspala).
Že to nebude hezký zážitek, dopředu nejspíš netušila. Ale je fakt, že pokud dívky nemají v ruce žádné důkazy - hlášení na Policii a lékařskou prohlídku hned PO, tak moc šancí aby jim soud uvěřil, nemají. Bude to tvrzení proti tvrzení.
Nejsme v Americe.
únor 24, 2023 14:54
... : AnickaM
Stejne si myslim, ze i kdyby mu nezletila holka sama vlezla do postele, on se mel zachovat jako zletily. A k tomu pravnik!
únor 24, 2023 19:19
... : Lenka1
Můj názor je asi tento:
Skutečně jen zcela naivní debil nebo nějaký slabomyslný feministický stojánek na vagínu by si mohla myslet, že mu ty jeho partnerky daly proto, že by se jim tenhle skřet líbil a chtěly s ním strávit zbytek života v rodinném svazku. Patrně se domnívaly, ze spolu s jeho penisem do nich vstoupí část jeho poslaneckého mandátu, který s ním budou spoluvykonávat prostřednictvím vagíny, eventuálně dalších tělesných otvorů. Nebo do nich stejnou cestou vstoupí alespoň část výhod z poslaneckého mandátu plynoucích. Jenže ono je těžko být poslancem strany vyznávající pokrokové hodnoty a genderovou rovnost, a současně prcat kurvičky z Tinderu metodami hromadné produkce podle zásad pana Forda, kdy klientky mohly vybrat libovolnou barvu, pokud to byla černá. A tak politická kariéra skončila v květnu 2021 nárazem do zdi. Doslova svou politickou kariéru promrdal.


Zdroj: D-FENS

P.S. Citát jsem nechala v autentickém znění, tak doufám, že to nevadí. Nechtělo se mi piplat se s tečkováním.....
únor 24, 2023 19:37
... : Lenka1
A co se týče obecně toho, že ženský lezou do bytu s chlapama a pak jsou překvapeny, že oni ti chlapi většinou chtějí sex - právo je jedna věc, schopnost si to právo vymoci, je věc druhá. Pokud vím, že nemám na to, abych dotyčného dokázala zpacifikovat, pokud nepochopí, že "ne" je prostě "ne", tak tam prostě nepolezu. Spoléhat se na jeho slušnost, když se mu veškerá krev přestěhuje do druhého mozku, je poněkud naivní.

únor 24, 2023 19:41
... : Josef Kouba
Pro pobavení krátký příběh jež bych nazval Provokatérka.
Pracoval jsem na montážích v Kralupech, byla sobota, nádherný letní den a bylo mně dvacet čtyři let. Na koupališti jsme se s kamarádem seznámili s dvěma děvčata jež přijali pozvání na sobotní tancovačku. Mé partnerce bylo asi sedumnáct, ale chováním suverénka. Děvčata po skončení zábavy souhlasily s pokračováním.
Zdárně jsme děvčata po půlnoci propašovali na hotelovou ubytovnu. Dámské návštěvy byly zakázány. Můj spolubydlící odjel na víkend, kamarád zmizel v pokoji přes chodbu, takže pokojík byl jen pro nás dva.
Oba jsme věděli že se nebudeme modlit a netvalo dlouho byli jsme v posteli. Každý to má nastavené jinak, mě baví pomalu a dlouho. Když započal "útok na bránu" ozvalo se NE, NE. Nemohl jsem uvěřit zda dobře slyším. Vyprovodil jsem ji na ulici a zamával na definitivní rozloučenou.
PS: Ukázal jsem ji kamarádovi na koupališti a vylíčil jako divošku. Pár dní nato mě vynadal a stěžoval si na silnou bolest v šourku.
únor 24, 2023 20:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]