O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČTRNÁCTIDENNÍ GRILOVÁNÍ DVOU BÝKŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 leden 2023
Ne, pochopitelně, že se nejedná o žádný recept, kdyby ano, stejně by to asi nikoho nyní nezajímalo. Ne, teď máme v naší "aréně" dva býky - ne toreadory - a kolem řve rozvášněný dav. Jenže - vstupné na tuhle  fiestu bylo velmi, velice velmi drahé. A mám pocit, že bude následovat něco podobného, jako když vypustí rozzuřené býky do ulic. Ale nejspíš (v našem případě) by to na ulicích spíš odnesli ti býci, než běžící lidé...

 

 


Zatím byli naši spoluobyvatelé rozděleni na tři tábory. Ano, každý „býk“ má své publikum a zbývající třetí část je raději doma, aby nepřišla k úhoně. Ale čtrnáct dnů se nějak přežije, pak snad budou ještě nějakou dobu přeháňky, ale všechno se uklidní a zase bude zalité sluncem.

 

 

Tradiční běh Pamplonou: Býci vážně zranili dva muže - Deník.cz

 

takhle blázniví dovedou být

jen ti naši samečkové .... ach jo

 

 

Ale ono všechno, co se na světě kdy událo, nakonec skončilo a zase bylo dobře. Pevně věřím, že to bude co nejdříve.

 


Je sice plno věcí, které opravdu nejsem schopna pochopit, protože nejsem politolog ani vojevůdce, abych měla alespoň trochu vhled pod přikrývku světových tajností. Neboť všichni víme (už od školních let), že o tom, co a jak skutečně bylo, jak se to opravdu událo, se dozvíme jen občas, mnohdy velmi zkresleně, a jen něco. 

Navíc ještě kolikrát po mnoha a mnoha létech… 

 

Vždyť ze všeho nejdůležitější je – zachovat si zdraví, rozum, a okruh přátel.

 

Držím vám všem palce, vydržte, zvládněte to s chladnou hlavou – a hlavně: opravdu nemá smysl se takhle hádat.

My na Kudlance nic nevyřešíme, jen si zbytečně navzájem ubližujete, moji milí.

 

Mj. myslíte, že byste už zvládli číst i o něčem jiném, než jen o "kandidátech"?

 


napište do komentářů, co by vás zajímalo, OK?

 

d@niela

 

 

Komentáře (72)add feed
... : Petr Sysala
Jelikož téhle trapné reality show nejde moc uniknout, alespoň tady by to mohlo být o něčem jiném.
leden 18, 2023 06:17
... : Iris
Trapné reality show nešlo uniknout posledních deset let ostudného vedení naší země.
leden 18, 2023 07:16
... : Josef
"Mileniální „generace Z“ organizuje koordinovanou telefonickou kampaň, namířenou na seniory. V pondělí v 17 hodin se mládežníci chystají telefonovat „dědovi a babi“ a přesvědčovat je, ať nevolí Babiše. A nejde o okrajovou skupinu: Petr Pavel se s jejími členy nejen setkal, ale poděkoval jí.
Petr Pavel pak na svém facebooku generaci Z děkoval: „Bylo mi velkým potěšením se s vámi na dnešní akci Gen Z pro Gen P potkat!“. Na svých profilech ukazoval fotografie, kterak se zástupci mileniální generace dává „páku“ a zápolí ve stolním fotbale."
Asertivní či agresivní telefonát mohou čeští senioři očekávat příští pondělí 23. ledna v 17 hodin.
V diskusi ve skupině pak zazněl i názor, že voličské právo by mělo být věkově omezeno, třeba do 65 let.
-----------------------------------
Tak už se fakt těším na pondělí, až mi někdo zavolá!
Ač jsem všeobecně známej svou slušností, nebude to hovor pro útlocitný ucho.
leden 18, 2023 10:07
... : Josef Kouba
Bohužel, za vším jsou peníze. Za 32 let kapitalismu má Česká republika holou prdel. Sami její občané se o to zasloužili. Pod heslem: Jak jde o peníze, neznám bratra. Nyní si to vše i s úroky vychutnáme.

leden 18, 2023 10:14
... : *deeres*
Dopadneme stejně, jako Polabští Slované. I tam se ,díky christianizaci, mladá generace zgermanizovala. Už tehdy byly známé způsoby, jak nedospělým vymýt mozek.
leden 18, 2023 11:06
... : Míša šíša
Josefe, tak to je dobrý. A to věkové omezení voličského práva je zajímavý. Takže člověk bude způsobilý makat do sedmdesáti, ovšem volit - to ouha, to už způsobilý nebude. No v tom případě bych byla pro věkové omezení i z druhého konce, až tak od třiceti. smilies/smiley.gif
leden 18, 2023 11:06
... : mila1
Iris, jak vidíš, trapná show pokračuje i tady na Kudlance.. Má vůbec smysl kazit si tím náladu? Já jsem včera byla nadšená reakcí Ústí nad Labem, když tam přijel Pavel. O tom se Babišovi ani nezdá. Ten bez ochranky nedá ani ránu. Tak si udržme pozitivní náladu i nadále a na výkřiky pár "chytrých", co vidí dále než my, co jsme podle nich zmanipulovaní veřejnoprávní televizí, nereagujme. Protože - je to marný, je to marný.. smilies/smiley.gif
leden 18, 2023 11:17
... : Petr Sysala
měl bych pro generalissime radu zdarma.
Slíbit, že na Petra a Pavla bude státní svátek. Na prachy a volno slyší fšichni, to by mu mohlo vyhrát volbu.
leden 18, 2023 11:27
... : *deeres*
M1,trapná diskuze pokračuje tady, protože předchozí jsi zbourala svým trapným odkazem.
Prezident je nejvyšším velitelem armády, mám tak ošklivé tušení, jak to dopadne. Stejná fy, z holdingu , který je zapletený do kauzy Paradise Peppers, vyhodnocovala % zbylých kandidátů.
Vyznamenala se už i při vyřazování "neplatných" hlasů.



leden 18, 2023 11:38
... : Jiri Bilina
Fakt na tom byla Josefe Koubo republika na konci vlady komunistu lepe nez dnes? smilies/grin.gif Pamatuj, pametnici jeste nevymreli.
‐-------------
Josefe NČ - ty by jsi byl fakt schopny mlademu cloveku, ktery se ti na telefonu slusne predstavi a chce se bavit o politice zacit sproste spilat a treba i detinsky komolit jeho jmeno? To se mi stary brachu ani verit nechce. smilies/wink.gif
‐-----------
Míšo, upokoj se. To omezeni volebniho veku byl nazor jedineho cloveka. Netreba se toho chytat jako lejno kosile. Je to nedustojne.
Mikin
leden 18, 2023 11:40
... : Jiri Bilina
Iris a Milo, nekterym jedincum zrejme unikly tanečky dosluhujiciho prezidenta.
Od tanecnich kreaci nad korunovacnimi klenotami az po kozáček tanceny nejen po ruskem, ale i po cinskem zpusobu.
leden 18, 2023 11:47
... : mila1
deeres: tak nějak nechápu, proč bych nemohla dát do diskuze odkaz? Byla to reakce na paní, na kterou už nějak nemám chuť reagovat, a která se v té samé diskuzi chechtala, že až pojede Pavel do Ústí, měl by si vzít ochranku. Tady smí diskutovat a dávat odkazy jen ti vyvolení?
leden 18, 2023 11:49
... : *deeres*
Firmu najdete v OR pod IČO 17048881 Hewlet-Packard, s.r.o. Firma má sice český statutární orgán v ČR, ale jediným vlastníkem je firma v Holandsku, z holdingu, jehož stopa končí na Kajmanech.
leden 18, 2023 11:52
... : *deeres*
Odkaz dát můžeš, ale musíš to umět. Když dáš takhle dlouhý a nerozdelíš ho, celou diskuzi rozbouráš.
Nakonec to od tebe bylo zbytečný, kdokoliv si ho mohl přečíst na 1.místě na Seznamu.
leden 18, 2023 11:57
... : Jiri Bilina
Jake rozbouravani? Me se ten odkaz normalme zobrazil a funguje.
A trapny nebyl vubec. Naopak, sedl jako pr*el na hrnec.
Mikin
leden 18, 2023 12:09
... : Josef
1. Je mi uplně jedno, Mikši, čemu se ti chce nebo nechce věřit.
2. Generál v Ústí a důvod k hrdosti? Pokud to není s čím porovnat? Kdyby tam přijel Babiš, nebo Danuše, to si jako někdo myslí, že by účast byla nižší? Nebo tomu chce věřit, protože mu to říkají pravdivý média? Já nevim. Ale v opačnym případě bych hojnou účast na Babišovi bez porovnání s Pavlem za důvod k hrdosti nepovažoval. Prostě přijela pouť a lidí proud, zaplnil na návsi kdejakej kout..... Taky ovšem už mohl bejt generál aspoň uznalej, když už tam jel, a vzít s sebou Andreje mladšího na polívku, která mu právě v Ústí moc chutná.

leden 18, 2023 12:33
... : Míša šíša
Mikine, nech lejna lejnama, to tak slušného člověka jako jsi ty není přece hodno. Za to, že nepochopíš nadsázku, byť je i označena smajlíkem, za to já opravdu nemohu.

leden 18, 2023 12:56
... : doktor
Mio1,ano včera bylo Ústí nad Labem úžasným městem,městem s velým "M" a souhlasím,že tanečků kolem našeho hradu je již dost a dost.A jen tak na okraj - na kolbišti je pouze jeden býk.
leden 18, 2023 12:57
... : Míša šíša
Deeres, ten link na článek ze Seznamu by nebyl ani tak trapný, kdyby nebyl trapný ten samotný článek, který uváděl, že náměstí bylo plné a byly na něm tisíce lidí. No, na sociálních sítích už kolují fotografie skutečně celého náměstí, které dokládají, jak to s tou naplněností vlastně bylo. Každý soudný člověk si pak o objektivitě článku z portálu Seznam udělá zcela jasný názor. Mně je to jedno, ať za Pavlem chodí třeba statisíce příznivců, proč nám ale musí média lhát a zkreslovat skutečnost?

Jen tak pro zajímavost kopíruju vyjádření přímo někoho, kdo v Ústí žije:
Hlavně já jsem jako pravá ústečanda nejdřív nepoznala, že je to v Ústí, protože ty fotky jsou tak zkreslené, že podle toho, co ukazovali na Seznamu, nebo ten vyžírka z Chvilkařů a nebo generál na Twitteru tam byly davy tisíců lidí a přitom Kostelní náměstí je pidináměstíčko, kam se vtěsná několi set lidí a to ještě by museli být namačkány jako sardinky. A myslím si, že ještě polovina šla nakupovat a ocitla se tam náhodou, je to totiž před nákupním centrem Fórum. smilies/cry.gif
leden 18, 2023 13:29
... : Petr Sysala
Pokud nekdo chce videt tomplne náměstí

Pravda o Ústí n.L. a lži o včerejší návštěvě P. Pavla

Zdroj: https://zamboch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796878

To ma Pavel fakt zapotřebí smrtici polibek České televize?


leden 18, 2023 13:55
... : Jiri Bilina
Jaka nadsazka, Mišo? Babrat se ve vykriku jednoho cloveka je od tebe a Josefa opravdu ubohost.
A Pavlovi se ten meeting fakt povedl. Na youtube jsou z toho aspon 2 videa, takze se z toho nevylzete. smilies/wink.gif
leden 18, 2023 14:11
... : Míša šíša
Mikine, jestli se někdo v něčem uboze babrá, tak jsi to akorát ty. Takže se uklidni a věnuj se něčemu jinému. Rázem budeš mít po babrání.
leden 18, 2023 14:17
... : Míša šíša
Krom toho neumíš buď číst nebo chápat psaný text. Já jsem nic nepsala o tom, že by se Pavlovi meeting nepovedl, takže se nemám z čeho vylhávat. Psala jsem o zkreslování počtu příznivců našimi neobjektivními médii. Nevím, co je na YouTube, ale na Fb jsem viděla několik fotografií zpola zaplněného náměstíčka,zatímco na Seznamu jsou jen výseče, nikdy tam není vidět náměstí celé. Takže opět - uklidni se a nepleť si pojmy s dojmy.
leden 18, 2023 14:26
... : mila1
Sice už nechci na paní chytrou reagovat, ale ten odkaz jsem tam dala jako reakci na toto:
Tak do Ostravy se Pavel chystá a dokonce i na Ùstecko. Snad bude mít dobrou ochranku. smilies/smiley.gif

Takže asi tak.
leden 18, 2023 14:36
... : Jiri Bilina
Necbapes sarkasmus, Máňo z Počernic. Ja tvemu tvrzeni ze zacnes v zachvatu zloby nekomu ma telefonu nadavat uplne verim. Ani zde ostatne nepredvadis nic jineho.
A general do Usti proste prijel a choval se jako chlap. Srovnej to laskave s Babisovym skrehotanim na povolebni tiskovce.
smilies/smiley.gif
leden 18, 2023 14:42
... : mila1
deeres: asi máš s tím odkazem problém jenom Ty, zobrazuje se normálně a diskuze pod ním dál pokračovala. Ale proč si nerejpnout a nastínit, že přes počítače jsi taky expert jenom Ty smilies/smiley.gifale beru to a příště se polepším, dávala jsem tam ten odkaz z mobilu, tak jsem se hlavně chtěla strefit mezi dvě hranaté závorky a i tak to byl kumšt smilies/smiley.gif
leden 18, 2023 15:00
... : mila1
Teď koukám na Seznam, že lidem začaly chodit fake SMS, že si mají jít pro výzbroj k boji na Ukrajině. Bylo by zajímavé zjistit, kdo za tím stojí. A doufám, že takhle hluboko neklesl ani Babiš a jeho tým.
leden 18, 2023 15:07
... : Petr Sysala
Měl bych takový drzý dotaz:
Když se Pavel chlubil, že byl u těch umělců, co šlohli presidenstkou fangli z Hradu, neměl by to nahlásit policii, bo je teď nositelem informace o pachateli trestného činu!?
Nebo chce být spolupachatelem?
Tu je tolik chytrých hlaviček, z domova i z ciziny, určitě mi to někdo vysvětlí.
leden 18, 2023 15:33
... : Iris
Když se Pavel chlubil, že byl u těch umělců, co šlohli presidentskou fangli z Hradu, neměl by to nahlásit policii, bo je teď nositelem informace o pachateli trestného činu!?
Nebo chce být spolupachatelem?


To se ptáš vážně?
Odpověď už zazněla tolikrát, že si nejsem jista tím, na co se vlastně ptáš?
Pachatelé jsou známi, byli odsouzeni a potrestáni. Co jako chceš hlásit navíc?
leden 18, 2023 16:02
... : *deeres*
Milo, proč asi nešlo Pepovi vložit komentář? Odkazem jsi to tam rozsekala a tak jdou vložit jenom krátké komentáře.
leden 18, 2023 16:02
... : mila1
deeres: už to vidím, nejde přečíst text na konci rámečku. Nedávám odkazy často, tak si na to dám příště pozor. Dík za upozornění.
leden 18, 2023 16:43
... : Krakonoš
Mílo, za těma sms stojí Koubič. To je vcelku tutový, von s tím přišel první, já to nikde nikde vod nikoho jinýho nečet ani neslyšel smilies/cheesy.gif.
leden 18, 2023 17:32
... : Josef
Zalamování řádků tam nefunkuje, přišlo mi to líto, protože jsem toho tolik měl na srdci, s čím jsem se chtěl svěřit. Už nemám, a nechce se mi tam vracet.
Teď mám zase celej den puštěnej přenos z parlamentu. Přehlídka arogance "my máme 108, tím máme důvěru a vy si tady brečte třeba do rána. My na vás kašlem, stejně jako na lidi. My máme 108".
Nojo, matematickou důvěru skutečně měli u voleb, jejichž regulérnost byla přinejmenším sporná. Ale budiž, to už si Rychetský musí vyřídit se svym svědomím "disidenta". Sice nedostali 108, tu si teprve upatlali s vidinou bezpracných plných koryt, o který se samozřejmě budou rvát do posledního dechu (nemyslim o voliče ale o koryta).
Důvěra lidí ve vládu je v současnosti podle průzkumů necelejch 30 procent, tedy stejně, jako důvěra v prezidenta Zemana. Vláda je s 30ti procentama důvěry skvělá, Zeman je s třiceti procentama fuj.
leden 18, 2023 17:53
... : mila1
Josefe, kdybys byl soudnej, tak bys o aroganci vlády pomlčel. Zas tak krátkou paměť nemáme a bohužel si vzpomínáme na aroganci vlády předešlé.. a jejího premiéra a jeho poskoků- Alenky a Havlíčka. Celé to vyvolání nedůvěry tento týden je jedním z trapných předvolebních tahů AB.
leden 18, 2023 18:54
... : Josef
Myslim, Mílo, že soudnej celkem jsem. Aroganci Havlíčka ani Šílerky si neuvědomuju, a vlastně ani aroganci Babiše. U něj jde spíš o podrážděnost a vypěňování. To jo, to mu jde. Ale já za aroganci považuju přezíravost a pohrdání, s pocitem momentální převahy.
A i kdyby teda podle tebe. Tihle nynější kujóni přeci slibovali změnu, jakože nejsme jako oni. No, to jediný splnili. Nejsou. Jsou daleko horší. Anebo, a to už jsou skuteční prolhaní zoufalci bez špetičky sebeúcty "pusťte nás na ně". Zatímco celou dobu jim šlo o jediný "pusťte nás mezi ně", a to za každou cenu, i za cenu podvodu a ponížení od Rakušana ještě v průběhu voleb.
leden 18, 2023 19:19
... : mila1
Josefe, každý na to koukáme ze svého úhlu. Mně prostě vadí to morální dno, co předvádí Babiš - teď i v době, kdy nám premiéroval. Pochopitelně, že tato vláda pro mne znamená změnu k lepšímu. Některé věcí nezvládla, ale pořád má čas to napravit.
leden 18, 2023 20:03
... : Josef
"Některé věcí nezvládla, ale pořád má čas to napravit." To je jak čekání na Godota. Jak když matinka omlouvá milovanýho synáčka - 30ti letýho neschopnýho línýho smrada, že ještě nezačal vydělávat, ale má přeci ještě život před sebou, určitě to napraví. Ty tomu věříš jak ta matinka, a já ti to vymluvit nedokážu a ani nechci, v pocitech pro racionalitu není místo.
leden 19, 2023 05:27
... : Jiri Bilina
V pripade Zemana ci Babise ovsem omlouva ta tvoje maminka neschopne synacky, kteri uz jsou v duchodu.
A navic Josefe - za celosvetovou inflaci a ceny energii Fialova vlada opravdu, ale opravdu memuze.
leden 19, 2023 12:07
... : mila1
Víš, Josefe, ono není těžké rozdávat lidem peníze v době blahobytu a Babišova vláda prostě vládla v době, kdy se ekonomice vedlo. Utnul to až covid, který Babiš naprosto nezvládl. Zbytečně umřelo spousta lidí a na triku je má jeho vláda. A arogantní Babiš se za to ani neomluvil. A současná vláda dostala nadělenou válku s Ukrajinou a s tím související raketově stoupající ceny ropy a zemního plynu a následně i elektrické energie. Já vím, šlo jít Orbánovou cestou, nejsem si jistá, zda jsi tuto cestu tady propagoval, ale podívej se, jakou inflaci mají v Maďarsku teď a s cenou pohonných hmot tam to teď taky moc slavné nebude. Já prostě jenom nechápu, za co bych měla pochválit Babišovu vládu. Za populistické kroky typu slev jízdného pro důchodce a studenty? Za lány řepky kolem nás? Za to, že za něj platíme dotace do jeho Agrofertu? Za nekvalitní potraviny, které nám jeho koncern cpe? Za to, že nám dělal jako premiér ve světě ostudu?
Slyšel jsi, co o něm řekl Manfred Weber, předseda nejsilnější politické skupiny v Evropském Parlamentu - Předseda nejsilnější politické skupiny v Evropském parlamentu? Babiš je podle něj vnímán jako osoba, která má problémy s rozlišováním mezi vlastními obchodními zájmy a zájmy státními, a navíc je spojencem Putinova přítele maďarského premiéra Viktora Orbána, jak řekl.
A to je taky to, co mne na něm hodně vadí - svoje obchodní zájmy vydává za zájmy české republiky. Já ale nejsem jeho zaměstnanec. Jsem Češka. A mimo jiné chci i to, aby jako prezident naší republiky byl Čech a ne Slovák, který neumí ani naši řeč, ani nezná naše dějiny.
leden 19, 2023 14:41
... : AnickaM
Milo, k tomu neni co dodat. Babise lidi obdivuji proto, ze v "tom" umi chodit. Vyuziva toho, co neni vyslovene zakazano. Klickovat, mit spravne kamarady, ruka ruku myje a hlavne ve svuj vlastni prospech. On sam obdivuje sam sebe, to ma byt hlava naseho statu?
leden 19, 2023 15:07
... : zuza
Bezva, kritizují Babiše, že je Slovák. Ano narodil se na Slovensku ale my všichni byli Čechoslováci. Má české občanství, a kritizují jej ti co mají americké, kanadské a české občanství. Já nevím dodnes koho z těch dvou volit, ale takovým úvahám se musím pousmát.
leden 19, 2023 15:21
... : Jiri Bilina
Dneska jsem na svych cestach po Sri Lance zaslechl ve vlaku cestinu a pokecal s partou mladych Cechu. Kdyz me rekli, ze jim do konce dovolene zbyvaji jeste dva tydny, litostive jsem rekl "jé, tak to nebudete moci volit pana Babiše".
Lepsi for jsem udelat nemohl... smilies/grin.gif
Mikin
leden 19, 2023 16:04
... : Josef
Mílo, tvý názory se s mejma nesetkávají. Každej patříme do opačnejch 35 procent voličů, čili ani nemá smysl, se dál přesvědčovat.
leden 19, 2023 16:34
... : Milene
Je to stejné. Před 5 lety, při minulé volbě se tady také plnily stránky rozdílnými názory na prezidentské kandidáty. Zajímalo by mě, jak byli voliči Zemana s jeho prezidentováním spokojeni?
leden 19, 2023 18:59
... : *deeres*
V tom je právě ta tragédie. Tehdy jsem volila menší zlo, ale bylo to k ničemu, onemocněl a ztratil koule.
Tentokrát je to stejný, u Babiše vím, co mohu čekat, u Pavla se to mohu jenom domnívat. Z principu ale nevěřím nikomu, kdo má místo páteře gumu. Tak kdo bude lepší prezident? Bývalý (možná) estebák , nebo zcela určitě bývalý kágebák?
leden 19, 2023 20:41
... : Jiri Bilina
Zeman zadny koule nemel, akorat prestal na konci sve kariery slouzit Rusakum. Lepsi pozde, nez nikdy.
Pavel dokoncil skolu na rozvedcika az po revoluci, tedy ve svobodne zemi. Takze kagebakem narozdil od Babise nebyl.
Ale kdyz chce nekdo namisto cloveka ktery zemi 30 let branil volit nekoho kdo ji okradal, je to jeho pravo.
Mikin
leden 20, 2023 00:03
... : Josef
Jo, Deer. Taky jsem volič Zemana, dvojnásobnej. Poprvé to bylo samozřejmý, a taky, dyť nic jinýho na výběr ani nebylo. Vzápětí mě ovšem Zeman naštval hned první den po zvolení, odpuzenim Šloufa, kterej mu celou cestu vydláždil a odpracoval. Skvělej a nezapomenutelnej zážitek mi poskytl při otvírání klenotů, to jsem se skutečně chechtal. Celou dobu mi uplně příšerně vadili ti jeho tři hlavní "moji milí rádcové"- Jenže podruhý taky alternativa nebyla, tak co se dalo dělat.
Teď se uvidí, jestli voják nebo podnikatel. Pokud voják, budem svědky jeho další přísahy, v životě asi třetí.
leden 20, 2023 05:22
... : Míša šíša
Milene, volila jsem Zemana v obou případech. Ne že bych z něj byla nekriticky nadšená, ale byl pro mě přijatelnější než jeho dva protikandidáti. V každém případě jsem ho považovala za zkušeného politika, velmi vzdělaného člověka a vynikajícího rétora. Nad jeho negativy jsem holt musela zamhouřit oči. V jeho prvním volebním období jsem byla s určitými výhrady spokojená (proto jsem mu dala hlas i podruhé), v tom druhém téměř vůbec.
leden 20, 2023 07:22
... : Jiri Bilina
Podle me ztratil Zeman vetsinu priznivcu teprve pred necelym rokem, kdy spolu s civilizovanym svetem odsoudil rusackou agresi a vyzval k vojenske pomoci napadene Ukrajine.
Pokud se mylim, dam se rad poucit. smilies/wink.gif
leden 20, 2023 10:46
... : mila1
Já jsem Zemanovi fandila na začátku jeho politické kariéry, vlastně po přečtení jeho článku v Technickém magazínu v roce 1989. To ještě byl v Prognostickém ústavu. Obdivovala jsem jeho bonmoty, schopnost mluvit, přehled. No, začal mi vadit, když se se stal předsedou ČSSD a hlavně pak, když se vrátil po několika letech z Vysočiny. To už mi přišel jako úplně jiný Miloš Zeman, pití se na něm podepsalo. A o jeho obou volebních obdobích je škoda mluvit, udělal naší republice takovou ostudu, že snad jen Babiš se mu v tomto vyrovná. Ale zřejmě zastávám jiné hodnoty, než zdejší osazenstvo. A vlastně jsem za to ráda.
leden 20, 2023 15:24
... : AnickaM
Ja jsem Zemana poznala jako samolibeho dedka a tak uz jsem pri jeho druhe volbe volila Hilsera a ted zase. Hilser neutracel penize na kampan, neucastnil se saskaren. Druhych voleb se nezucastnim, nebudu volit mensi zlo, to se mi nelibi. Jak uz jsem jednou psala, at vyhraje kdokolv, tak si ho zaslouzime. Nekdy z legrace rikam, ze bychom potrebovali diktatora, aby nas srovnal, protoze demokraticky se chovat neumime. A vubec mi nevadi, ze moje nazory jsou stupidni, ale ja si za nimi stojim a muj zivot je fajn, plny dobrych i spatnych zkusenosti a za nic bych ho nemenila. Kdyby bylo vsechno ruzove, tak bych si nepovazovala toho opravdu dobreho. Proc se porad hrabat ve sra.kach, kdyz muzu videt to hezky. Verim tem nasim mladym, i my jsme jednou mladi byli a meli jsme sve idealy a nasi predchudci je kritizovali.
leden 20, 2023 16:40
... : Jiri Bilina
Me se hrozne libila ta dnesni demonstrace v mem rodnem Brne. Jakoby zese zacaly davat alespon nektere projevy politiku smysl. A ta kraticka basen od Jana Skacela recitovana Bolkem Polivkou fakt chytla za srdce. A dav se tam sesel poradny! smilies/cool.gif
Mikin
leden 20, 2023 16:50
... : Josef
Jo, Aničko. Hilšer byl jedinej, kterej odmítl, účastnit se televizní šaškárny, svévolně a manipulativně rozdělený na I. a II. ligu. Za to mu dík.
Bylo ale jasný, že volbou Hilšera ani svou neúčastí neprospěješ ani neuškodíš ničemu ani nikomu.
Nesouhlasim s tebou, že odmítáš volit menší zlo. Politika nikdy o ničem jinym nebyla a nebude.
A ještě. Ač šmahem odmítáš obě zla, tak jedno z nich ti stoprocentně bude vnuceno.
leden 21, 2023 05:43
... : Míša šíša
Tak Hilšer ani tak nekandidoval na prezidenta jako si spíš dělal kampaň pro senátní volby. Bylo mu jasný, že na prezidenta nemá šanci, ale zviditelnil se a oni mu to tam o senátních volbách lidí hodí, protože si vzpomenou, že tohohle chlapíka už někde viděli.
leden 21, 2023 06:11
... : Josef
On celej tenhle dvoukolovej způsob volby je akorát vyvrcholením mediálního cirkusu, tedy brainwashingu!
Kdyby měla volba bejt aspoň o něco regulérnější, musela by bejt pouze jednokolová, a zjišťování, hlavně zveřejňování, výsledků "veřejnýho mínění" zakázaný ne tři dny před volbama, ale aspoň tři měsíce před volbama. Taky trapný tv show prováděný uplně jinak.
Jenže tim by televize přišly o svý show, reklamní agentury o svý zisky a agentury pro údajný zjišťování veřejnýho mínění, prvoplánově ovšem pro ovlivňování a utváření veřejnýho mínění, o obhájení svý existence před lidma, kteří si mnohdy ani neuvědomujou manipulativnost a jedinej smysl jejich existence - totiž vymejvání palic dle zájmů Brusele.
leden 21, 2023 06:56
... : Jiri Bilina
Zakazat pruzkum verejneho mineni by slo leda tak v nejake diktature.
V demokracii a navic v dobe internetu je to naprosty nesmysl.
Mikin
leden 21, 2023 11:25
... : Josef
Lidovej komik Halík před Pražským Jezulátkem:
„Svaté Jezulátko a všichni naši patroni, ochraňujte nás před Andrejem Babišem a před vším zlým.“
leden 21, 2023 11:42
... : Jiri Bilina
Lidovy komik, blabola, kagebak a dluholety komunista Babiš. "Nosim u sebe Svate Jezulatko, protoze kazdy musime necemu verit". smilies/grin.gif
leden 21, 2023 14:16
... : AnickaM
Vis, Pepo, ja s tebou totalne souhlasim. Ale myslis, ze je tak blby mit svedomi? Pro me uz je to stejne prohrany, at vyhraje kterykoliv. Co nemuzu ovlivnit, to musim prijmout. A placat se v tom po svym. S mym humanitarnim a optimistickym pohledem se k tomu postavit. Svoje nejlepsi roky jsem si uz nejspis odzila, ale presto nehazim flintu do zita. Proc je decenost a poctivost povazovana za spatnost, nebo slabost? Proc nejvetsi kriklounove vitezi?
leden 21, 2023 15:28
... : AnickaM
Treba jsem se s tim Hilserem mylila.Nevim. Nepovazuji se za mudrce, ale blba taky nejsem. Zazila jsem v zivote mnohem vic, nez mnozi a presto si spoustou veci nejsem jista a pochybuji o svych nekterych rozhodnutich. Jsem jen normalni clovek a prijimam veci, jak prijdou. Proc se mam ted desit valkou, o ktere nevim, jestli prijde? A kdyz prijde, tak co nadelam?
leden 21, 2023 15:44
... : Josef
AničkoM. Svědomí klidně mít můžeš, akorát ti bude úplně k ničemu. Např. jsem ještě v projekťáku seděl u stolů naproti skutečně výbornýmu a slušnýmu kolegovi - komunistovi. Tak jsme měli i příležitost rozebírat kdeco. On byl skutečně přesvědčenej komunista, žádnej "u komunistů" a taky z toho nic neměl.
Byl ale přesvědčenej, že každej musí začít sám u sebe. Jo, to je teď sice z opačný strany, ale totéž. Já jsem mu tehdá oponoval, že je moc hezký, v lánu plevelu si pěstovat svuj nezaplevelenej užitečnej čtvereční metr úrody, ale během pár tejdnů mu to ten lán plevele stejně zamoří. Tak to prostě je, co je člověk člověkem a nikdy to nemůže bejt jinak!
leden 21, 2023 18:57
... : Josef
A zrovna teď jsem se na Novinkách dočetl skutečnou bombu, která zamává s celým národem:
"Charlotte Štiková zhubla 60 kilogramů, Hana Gregorová 20."
leden 21, 2023 19:03
... : AnickaM
Pepo, ale ja se sebou musim zit. I kdyz, jak rikas, prakticky je mi to k prdu.
leden 21, 2023 19:15
... : Jiri Bilina
Ja na volbe mensiho zla nic spatndho nevidim. Kdyz nic jineho nezbyva...
A v tomto pripade se u generala Pavla o nejakem zlu da mluvit jen tezko. Pokud se totiz daji odcinit "hrichy mladi", tak se to povedlo prave jemu.
No a Babis - tomu se tim podrazackym knouranim na tiskovce po volbach jak se zda opravdu podarilo lidi probudit. Jenze uplne jinak, nez mel v umyslu. smilies/smiley.gif Podle poslednich pruzkumu prohrava Andrejko o parnik...
leden 22, 2023 02:07
... : Josef
Tak mně uplně stačí jeden dnešní novinovej titulek:
"Průzkum objednaný ČT: Petr Pavel prezidentem"

Jak asi jinak může dopadnout průzkum, kterej je objednanej ČT?
leden 22, 2023 06:03
... : Josef
A ještě z Wiki:
Dvojitý agent je špión, který předstírá, že pracuje pro jednu stranu, zatímco ve skutečnosti pracuje pro stranu druhou.
Trojitý agent (špión) předstírá, že je dvojitým agentem pro jednu stranu, i když ve skutečnosti je dvojitým agentem jiné strany.
...........................
Z extrapolace nutně vyplývá, že musí existovat i čtyřtý agent, pětitý agent, nekonečný agent...
Kolikerý asi je Šavel, proměněný v Pavla?
leden 22, 2023 06:55
... : Jiri Bilina
Pruzkumy provadeji Josefe nezavisle organizace kterym je sumafuk, kdo si to objednal. Spolu s vysledky zaroven uvadeji procento, o jake se mohou mylit.
Pokud se tyce generala Pavla, ten dokoncil kurz ma rozvedcika v roce 1991, tedy uz ve svobodne, demokraticke zemi. Pokud tedy spiona opravdu delal, delal ho nejspis jen pro demokraticke Cesko. Cloveka v jeho pozici si NATO dukladne prokleplo. To me hochu ver.
Nevim, zda bychom mohli rici to same o Babisovi, nebo treba Zemanovi. smilies/smiley.gif
Mikin
leden 22, 2023 10:05
... : Ivan Kolář
Zajímavá úvaha, milý Mikeši.
A vzhledem k tomu, že máš tak neskutečný přehled o všem, mohl bys mi napsat, kde, tedy ve které zemi, mají či měli prezidenta bývalého špiona? Tedy hezčí řečeno rozvědčíka?

Děkuji předem za fundovanou odpověď.
leden 22, 2023 16:10
... : Jiri Bilina
Zadny Mikes se zde pokud vim nevyskytuje, ale na tuhle otazku ti mohu odpovet i ja. Jen tak, bez Google a presto ze jsem prave na Sri Lance a pisi na tabletu.
Byvaly agent KGB Putin dela zrovna diktatora (oficialne prezidenta) v Ruske federaci. Ceska republika mela jestr nedavno ministerskeho predsedu Babise, ktery driv pusobil v Maroku jako agent StB pod krycim jmenem Bureš. No a byvaly americky prezident Bush delal v CIA dokonce reditele.
Kdybys mel jeste nejake dotazy, pokud budu mit cas tak odpovim.
Mikin
leden 23, 2023 01:02
... : Josef
Tak teda už dlouho, předlouho jsem nečet takovou kravinu:
"Pruzkumy provadeji nezavisle organizace kterym je sumafuk, kdo si to objednal."
Kdybych nevěděl, že to napsal mentálně slabší jedinec, tipoval bych to na žáčka II. tř. zvláštní školy.

leden 23, 2023 11:08
... : Jiri Bilina
A ty firmy jsou zavisle na sve povesti. Kvuli budoucim zakazkam.
Ale to staremu komunistovi, ktery zil cely zivot ve lzi (a byl za to placen) nevysvetlis. smilies/wink.gif
Mikin
leden 23, 2023 14:29
... : Petr Sysala
Firma, které by vyšel jiný, než objednaný výsledek si už fakt neškrtne
leden 24, 2023 13:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]