O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SE MŇOUKÁ V ČT? PDF Tisk E-mail
Středa, 11 leden 2023
To by mě teda fakt zajímalo, jak se mňouká v ČT. A měla by mi to čt zprostředkovat, třeba v pořadu Reportéři, nebo 24 hodin, to už je mi fuk. Ale na tu informaci mám určitě právo ze zákona. Když ČT je přeci veřejnoprávní. Já jsem taky veřenost a mám svý lidský práva kur.a do pr...e! Přeci mi nikdo nechce tvrdit, že veřejnoprávnost ČT spočívá jen v tom, že veřejnost jí musí povinně, pod hrozbou sankcí, platit za její mňoukání výpalný. Já chci vidět a slyšet, jak se za mý prachy mňouká!


 


 

Tak tohle mi teď vrtá mou moudrou hlavou, po tom,

co jsem si přečetl svědectví redaktorky o pracovní náplni šéfredaktora (nebo co tam dělá) Wollnera v ČT:

 

„Mnohokrát zkusil.

Zamknul kancl, když jsem psala scénář, strčil mou ruku mezi nohy…

Chtěl, abych mňoukala, než mi schválí scénář, sahání na prdel normálka..“

 

Tak jsem vlastně rád, že aspoň moje prachy neskončily v nějaký čt žranici, nebo u zoufalců Hřebejka, nebo Ani, nebo příšernýho Boba s ještě příšernější Holubovou, kteří by si bez "kooprodukce" čt na nekoukatelnejch filmech ani neškrtli, protože v prázdnejch kinech by se nevyplatilo rozsvěcet ani orientační osvětlení.

 

 

#CardiologyToo? Sexual Harassment Also Infects Hospital Corridors and the Cath Lab

 

 

Mňoukání je určitě méně zdraví škodlivý, než pořady a filmy ČT, takže ho vítám, ale když už to kurnik musim platit, tak snad bych měl mít nárok aspoň na krátkej šotík.

Nebo né?

 

Všechny zdravím plamenným pozdravem:

 

MŇOUKÁNÍM K DEMOKRACII!

 

 


Komentáře (27)add feed
... : Jiri Bilina
Teta Kateřina se smála. Ale byl to smích, jako když nĕkomu šlapete na břicho.
Mimochodem NČ, jakysi Trump (ktereho oznacujes za "politika stoleti") ma na krku desitky zalob za nejruznejsi sexualni utoky, vcetne znasilneni. To se bude ten Wollner teda muset snazit...
Reziser Hřebejk a Aňa jsou "zoufalci"? Tak to vysvetluje vsechno. smilies/grin.gif
Mikin
leden 11, 2023 23:37
... : Josef
Hej, bobečku. Mám dojem, že asi před tejdnem jsi slíbil, že za tři dny pošleš zasvěcenej rozbor příčin strukturálního deficitu českýho státního rozpočtu, protože ty tomu rozumíš, akorát jsi momentálně neměl čas.
Jestli´s to poslal a zdrželo se to v redakci, tak se ti omlouvám jako chlap.
Jestli´s to neposlal, máš nejvyšší čas na omluvu! Jinak lžeš a nejsi chlap!
leden 12, 2023 06:07
... : mamča
V ČT už nevědí co by. Zase bouře ve sklenici vody, aby se mysl diváků obrátila jiným směrem a neřešila věci podstatné.
Jestli opravdu nadřízený strkal podřízené ruce kam neměl, měla to dotyčná řešit poctivou českou fackou, a nežalovat na veřejnosti.
Mňoukání je ale už přes čáru !!! smilies/grin.gif
leden 12, 2023 06:44
... : Jiri Bilina
Nebud drzej, komunisto. smilies/wink.gif
leden 12, 2023 07:22
... : Josef
Dík. Skutečně originální rozbor strukturálního deficitu st. rozpočtu.
leden 12, 2023 07:34
... : Petr Sysala
Spacaková revoluce v ČTv asi začíná požírat vlastni děti. To už tak v historii bývá.

Ale diky Čurilovi Plenkoviči za to hýknutí ve stylu "a u vás v USA mlatíte černochy!"

Inu starý bolševik se nezapře.
leden 12, 2023 07:39
... : Jiri Bilina
Nic takoveho jsem Josefe neslibil. Rekl jsem pouze ze napisi vic az budu mit vic casu. Coz jsem take skoro hned udelal. Vinit soucasnou vladu nebo ceske predsednictvi z toho ze nevyresila celosvetovou inflaci a energetickou krizi nelze. Cely tvuj clanek byl nesmysl.
A zkuste to se Sysalou bez tech vecnych urazek a prihlouplych osloveni. Jen ukazujete svoji nevedomost a neschopnost.
Mikin
leden 12, 2023 16:07
... : Josef
Jasně, Bobku. Nic jinýho jsem od tebe ani nečekal a ani nikdo jinej tady. Kde nic není, ani smrt nebere.
leden 12, 2023 16:27
... : Jiri Bilina
Jasně. A režisér Hřebejk a Aňa jsou podle NČ "zoufalci". smilies/grin.gif
leden 12, 2023 16:47
... : Josef
Nejdřív jsi zoufale uhnul od svýho neuváženýho slibu, zoufalče, a teď se pro zamluvení zastáváš svejch oblíbenců. Takže, jak se řiká, svůj k svému, zofalec k zoufalcům.
Víš, ty máš jeden zásadní problém bobánku. A to v tom, že lautr ničemu nerozumíš, ale o to větší máš puzení, uplně do všeho. Což ti může chvíli i někdo baštit a to ho máš za kamaráda. Když ovšem baštění skončí a dojde na skutečnou diskusi, nedokážeš ve svý hlouposti, která, na rozdíl od vesmíru je skutečně nekonečná, nic jinýho, než nadávat, protože v tom jedinym seš dobrej.
Papapa, bucíčku.
leden 12, 2023 17:47
... : Josef
opr: puzení uplně do všeho kecat.
leden 12, 2023 17:49
... : Jiri Bilina
I kdyby na tom neco bylo Josefe... proc tak zuris a urazis?
Mimochodem - ten clanek o kterem zde pises jsi nejenom nedokazal obhajit, ale zacal jsi v zoufalstvi zvanit o necem uplne jinem. Coz ostatne delas i pod timhle svym clankem. smilies/wink.gif
Ja se tech lidi ktere urazis nezastavam. Oni to diky sve praci nemaji zapotrebi. Jen me potesilo, ze nekdo kdo je tak slabomyslne urazi, urazi stejne hloupe i mou osobu.
To je skoro jako pocta... smilies/wink.gif
leden 12, 2023 22:48
... : Míša šíša
. : Jiri Bilina
No, slabomyslne urazky v diskusich prenecham nenavisti hykajicimu komunistovi, ktery v zachvatech vzteku nedokaze opsat ani me jmeno.
Jsem zrovna na cestach, takze clanek nejdrive tak za 3 dny.
Ten clanek ovsem bude brat v uvahu i soucasnou situaci, zavinenou Putinovou hitlerovskou agresi vuci Ukrajine
Zadat me predem, abych se o necem tak dulezitem vubec nezminoval muze jen naprosty dezolat.
leden 06, 2023 02:37

Josefe, vyjádření "nejdříve tak za 3 dny" může klidně znamenat variantu "nikdy". Z mého pohledu je to tedy ta nejlepší varianta, ale chápu, že ty by sis ten fundovaný rozbor přečetl rád. Ono nakonec legrace nikdy není dost, jak nám ostatně předvádějí v té zmiňovanę ČT.
leden 13, 2023 06:40
... : Josef
Díky, Míšo, za přesný připomenutí a za vysvětlení údaje "nejdřív tak za tři dny". To se teda musim omluvit jako chlap.
Stejně ale by nemělo smysl, číst nejdřív za tři dny článek o strukturálním rozpočtu od živočicha, kterej vůbec není schopnej pobrat ten termín, čímž nemůže bejt ani schopnej pochopit, že se strukturálním rozpočtem nemůže mít Putin nic společnýho, ani kdyby stokrát chtěl.
Přiznám se teda už teď popravdě, že s tim požadavkem objasnění jsem si tehdá jen tak zažertoval, aby jako byla sranda. Článek jsem samozřejmě nečekal, ani za tři dny, ani za tři roky.
leden 13, 2023 07:04
... : Míša šíša
Josefe, já vím. Ale mohla by to bejt docela sranda, kdyby něco vytvořil, ne? Samozřejmě, že to nešlo očekávat.
leden 13, 2023 07:13
... : Josef
Tak nějak, Míšo. Ale připomněla´s mi tim bejvalýho souseda Šuteru z pávlače. To byl taky takovej prosťáček, věčně smrděl korunou, samozřejmě si půjčoval i ode mě, ale ode mě nerad, protože já jsem ho vždycky bez milosti donutil k vrácení. Jednou si taky půjčil pětikilo od souseda z horní pávlače. Hned se s tim taky pochlubil, byl to taková čistá duše, co na srdci, to na jazyku. Pak asi za měsíc na to přišla na pavlači zase řeč, a tak jsem se ho ptal, jestli už to vrátil. Odpověďěl, že soused mu řekl, ať mu to vrátí, až bude mít. A on teď nemá. Po pár měsících na to zase přišla řeč (mezitím nejmíň třikrát byl na poště pro penzi), tak jsem se ptal znova, jestli už to vrátil. Odpověď správně tušíš - nevrátil, protože soused říkal, že až bude mít, a on ještě nemá. Pak se horní soused odstěhoval ale Šutera ani pak neměl. Stejně vzpomínám, jak to na žižkovský pavlači všecko kolem bezva žilo.
leden 13, 2023 07:45
... : Míša šíša
No vidíš, Josefe, tak to prostě je. Celej svět se nechá smrsknout do jedný žižkovský pavlače. Vševypovídající vzorek obyvatelstva planety. smilies/kiss.gif
Šutera byl dobrej. Já si zas pořád říkám "až se mi bude chtít" (týká se nějaké nepopulární práce). A ono se mi stále nechce a nechce... Teď ale asi začnu říkat "nejdřív tak za 3 dny". Ono to zní tak nějak líp, mohla bych vypadat, že nejsem líná.
leden 13, 2023 08:35
... : Josef
Zajímavá úvaha, Míšo, s tou pavlačí, jako vzorkem Světa. O tom mě nikdy nenapadlo takhle přemejšlet. Teď, když si představim jednoho každýho obyvatele, samozřejmě i odešlý a nově příchozí, tak ono to tak skutečně je. Dík za podnět.
Zrovna za chvíli se musim na Žižkov odebrat, zvolit Babiše, protože ještě nemám v občance změnu adresy. Tak zasejc nostalgicky zavzpomínám.
leden 13, 2023 09:02
... : Jiri Bilina
Aha, takze s tim mym "slibem" si to Josef kapku pribasnil.
A ja na sve stanovisko obhajil v diskusi primo pod clankem. Narozdil od neho. smilies/wink.gif
leden 13, 2023 18:13
... : Josef
Tvuj slib byl tvou reakcí na mou výzvu napsání článku. Ale já ti na tvoje sliby i články zvejšky ....
leden 14, 2023 07:21
... : andrea
Mikeši,
napiš zas nějaký hezký cestopis: jak komunisty pronásledovaný Čech, co byl donucený k emigraci, žije na tom zlém Západě, a za svou bohulibou pracovní činnost si vydělá na příjemné vejlety po světě.
Budeme to tu "na pavlačích" prožívat s tebou, a budeme si říkat, jak jsme (a naši rodiče) byli blbí, že jsme také neemigrovali.
To bychom teď taky jako ty mohli z dálek rozstřikovat velemoudro, jako ty...
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 14, 2023 21:11
... : mila1
andreo: závistivé čecháčkovství z Tebe čiší na sto honů. Souhlasím, že dřív mohli cestovat po světě jen ti vyvolení, ale v současnosti můžeme cestovat všichni. A nemusí to být ani extra drahé, když si počkáš na levné letenky a seženeš levné ubytování. Tak jak to dělá i Mikin, pokud mohu soudit. Takže přestaň závidět a něco se sebou udělej :-)
leden 15, 2023 08:58
... : Jiri Bilina
Docela povedene Milo, ze na to prisla rec zrovna ted. My s Joanne pricestovali tohle rano pres Londyn na Sri Lanku. Hned za nami sedeli Cesi z Pardubic, hrozne fajn lidi, kteri stejne jako my radi JV a jizni Asii. Jen v Indii byli uz 2x.
A tak si tenhle rok namisto zavistiveho kvokani koupili stejne jako my levne letenky a vzhuru na Sri Lanku... smilies/smiley.gif
leden 15, 2023 10:07
... : zuza
Kdo podle tebe kvoká? Pak že je slušnej a správně komunikuje. Tak jo, Danielo, je to slušný hoch.
leden 15, 2023 12:18
... : Jiri Bilina
Spravne zuzo. Komunikuji slusne a pod svym plnym jmenem a prezdivkou i s lidmi, kteri me oslovuji Mikeši, bobku, bobecku, blbecku, debilku, Čurilo a podobne...
V tom je moje sila. smilies/cool.gif
Mikin
leden 15, 2023 23:00
... : zuza
Tvoje síla je v nevědomosti.. bohužel.
leden 16, 2023 06:18
... : Josef
Zase mě mrzí, že odmítám házet infantilní smajly. Teď by jich byla plná stránka. Nádhera!
leden 16, 2023 10:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]