O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

EVROPSKÉ PŘEDSEDNICTVÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 leden 2023
Už mi to přijde trapný. Televize i rádio, od rána do večera, všude plno bombastických úspěchů českýho předsednictví. Už jen ty výrazy "české předsednictví udělalo, zařídilo, dojednalo..." mi vyvolávaj osýpky svou jazykovou nečeskostí. To jako, že to „předsednictví" je nějaká živá bytost, pro jistotu pohlaví neučitýho, nebo to má jako bejt nějaká osoba nebo skupina nebo národ, co něco zařizuje? Nebo co jako? Sorry jako, doteď jsem předsednictví (předsedování) čemukoli bral jako něčí činnost, ne jako podmět. Chce se mi říct, češtino, braň se! Ale nevěřím, že se podobnejm zhovadilostem ubrání.


 

A teď: co teda tak přínosnýho "to předsednictví" vlastně udělalo? 

Dneska ráno říkalo rádio, že jedním z největších úspěchů, kterejch "předsednictví" dosáhlo, bylo, že se nám v tom půlroce nerozpadla vláda. No, tak za to si "předsednictví" skutečně zaslouží ohromnou gratulaci. Pak taky, jak se "naše předsednictví" postavilo k válce. To ovšem už bych určitě "předsednictví" nepřipisoval, stačilo mi pár reportáží, aby bylo jasný, že tuhle věc držel po celou dobu pevně v rukách Macron.

 

Taky máme v Německu prej plný zásobníky plynu. A to teda jako, že bez "předsednictví bysme neměli? O celoevropskym řešení energetický krize se našemu "předsednictví" může zdát tak akorát ve vlhkejch snech.

A co inflace?

O nějakym řešení se "předsednictví" nezdálo ani ve vlhkejch snech. 

A tak nevim.

Podle mýho názoru největší úspěch určitě spočívá v tom, že si "předsednictví" zajistilo dostatek chlebíčků a večerních žranic. A proto věčná budiž mu sláva!

 

Vláda představila logo, motto a priority českého předsednictví v Radě EU |  EU2022.CZ
 

 

PS: Vůbec mi není jasný, na co teda EU vlastně má svý gigantický zázemí v Bruseli a ve Strasbourgu.

       Asi jde o to, že tam si žrádlo musej platit, zatímco takhle to mají zadara. Od předvčerejška teda následuje další štace,

      pro změnu ve Švédsku… 

 

 

Hodně zdraví a pevnejch nervů

přeju do Novýho roku všem.


 

 

Komentáře (44)add feed
... : Jiri Bilina
Podle me je normalni, ze se v predsednictvi Unie clenske staty stridaji. A pro zemi ktera je na rade to znamena spoustu prace. Podle vsech zdroju ktere sleduji si tentokrat Ceska republika vedla velice dobre. Jak v ekonomice, tak postojem vuci ruske agresi proti Ukrajine. Rikaji to nejen dalsi evropsti politici, ale i nezavisle zdroje, jakym je treba britsky The Economist.
Inflace je prakticky v celem svete a EU si v porovnani s jinymi zememi nevede zase tak spatne. Podivejte treba na Argentinu...
Energiemi se setrit musi, ale ropy a plynu bude navzdory ruskejm podrazum dost. Kdyz si vzpominam na flastenci vyprovokovanou paniku o tom, jak budou vsichni mrznout a umirat v 19C na zahadne plisne a infekce, musim se smat.
Stejne tak se usmivam nakyslejm poznamkam o zranicich. To jako ze se za jinejch rezimu a v jinejch dobach drzela behem jednani a konferenci hladovka? smilies/wink.gif
Mikin
leden 03, 2023 20:40
... : kim
Přeji všem v roce 2023, aby se měli na co těšit a nic jím nechybělo.
Přeji všem lepší rok než bude.
leden 03, 2023 21:33
... : andrea
Pepo, tobě a všem zdejším fajn lidem přeju taky už jen pohodové dny!
leden 03, 2023 22:40
... : Petr Sysala
PF 2023 (Přežít Fialu v roce 2023)
Přeji lepší nový rok 2023 všem lidem dobré vůle a zdravého rozumu i těla.
leden 04, 2023 16:07
... : Jiri Bilina
Pozoruhodne, ze v Madarsku je situace v oblasti inflace, cen energii i dostupnosti pohonnych hmot v porovnanim se zbytkem Evropske unie mnohem horsi. Prestoze Madarsko leze celou dobu rusackym okupantum do zadnice a uzavira s nimi "vyhodne" smlouvy?
Kde jen udelali soudruzi z Búdy a Pešti, narozdil od Unie a Fialovy (komunisty tolik nenavidene) vlady chybu? smilies/shocked.gif
Mikin
leden 04, 2023 17:52
... : Petr Sysala
DNFTT
leden 04, 2023 18:07
... : andrea
Petře, SUPER!!!
leden 04, 2023 20:57
... : Josef Kouba
Drahá elektřina! Tuto informaci má hlava nebere.
Česko vyrábí 37% své elektřiny za 0,25 CZK za kWh v jaderných elektrárnách, a 36% v uhelných elektrárnách za 1,65 CZK i s bruselskou povolenkou! Máme elektřiny více než spotřebujeme.
Je jasné že Česko má dostatek levné elektřiny, ale prodává se domácnostem za 6,- CZK.

leden 04, 2023 22:30
... : Josef
Jo, Péťo. Jak cedulky v ZOO: Nekrmit, nedráždit. Jenomže ono je to tak svádivý. A taky, on je samokrmící.
A ještě taky. O co méně srandy by bylo v románech bez poručíka Troníka, nebo bez majora Terazkyho, nebo bez poručíka Duba.
leden 05, 2023 05:45
... : Josef
Pepane. To nemůže brát nikomu, kdo věc posuzuje s předpokladem, že vláda by měla činit v zájmu svých občanů.
Pokud se tohohle mylnýho vstupního předpokladu zbavíš a současně víš, že Němci si odstavili významnou část vlastních zdrojů, věc se vyjasní sama. A nejen Němec má nedostatek.
A pak je tady obludnej rozpočtovej deficit, ze dvou třetin tzv. strukturální, tedy nepůsobenej válkou, ale trvalym nastavením rozdílu mezi příjmama a výdajema. Oproti tomu jsou mezi lidma cca 3 biliony Kč úspor, který je třeba z lidí vytahat a když to jinak nepůjde, tak vymlátit. Hele, Pepane, todle by bylo na dost dlouhej uplně samostatnej článek. Já jsem na to teď nějak línej a taky votrávenej, ale třeba se toho někdo ujme. Třeba někdo, kdo rozumí úplně všemu? Třeba někdo z Krkonoš?
leden 05, 2023 06:15
... : Jiri Bilina
Nojo, vykuñkat se ze sveho zoufalstvi nad tim, ze uz Cesko nedela pohunka zlocinne vychodni mocnosti, neobhajit jedinou vetu vlastniho clanku, vzpomenout sveho spolustranika porucika Tronika a nakonec se vymluvit na lenost.
To fakt nema chybu. smilies/grin.gif
Mikin
leden 05, 2023 07:13
... : Petr Sysala
Hlavni úspěch, což zatím nikdo nevidí, jaké nedozírné nasledky to bude mít, je Fit for 55.
Tedy emisní povolenky na vše co obsahuje uhlik a pro vs3chny co to hudou používat (domácnosti)
Předpokládaný výnos 50 mld eur. To máme při 450 mil. obyvatel EU cca 111 euro na osobu a rok, tedy nějakých 2600,- Kč ročně.
To ovsem za předpokladu 100% návratnosti prostředků. To je ovšem nereálné, nejvýše je ta návratnost 60%. Proto přece tyhle machinace jsou, aby se napakoval někdo po cestě těch peněz.
Takže až se zase Fialovy hnus bude prsit, jak je dobrej, tak to bude asi 100 měsíčně na další zdražení a propouštění.
leden 05, 2023 08:08
... : Josef
Tak se do toho vysvětlení o deficitu českýho rozpočtu, hlavně o příčinách, pusť sám, Mikši. Nemusí to přece bejt némlich psaný z Krkonoš. V nouzi postačí i Jukón. Hoď zasvěcenej rozbor, vysvětli, proč po třiceti letech úspěšnýho budování demokracie je Česko kolonií Německa a lacinou podřadnou pracovní silou bez přidaný hodnoty (někdo někde nadšeně psal, že patříme k Západu, já bych teda řek, že "k" tam bylo omylem, správně je, že patříme Západu). Tak do toho, duhovej inteligente. Nevěřim sice, že to zvládneš bez Putlera a estébáka Babiše ale i tak, hoď o tom článek, ukaž se už konečně, jakej seš kujón!!! Ale celej článek, samostatnej, ne jen stupidní slabomyslný nadávky v komentářích. Ukaž se konečně, aspoň zase bude sranda.
leden 05, 2023 12:43
... : Lenka1
Josef:

Tak tohle byl zásah přímo na komoru. smilies/grin.gif
leden 05, 2023 18:17
... : Josef
Ahoj Lenko. Rád tě vidím a věřím, že zdaleka nejsem sám a doufám, že zase nezmizíš ve ztracenu. Přeju ti do novýho roku jen všechno dobrý.
leden 05, 2023 18:54
... : *deeres*
Pour féliciter 2023:

https://youtu.be/JOK1s3jZIOQ
leden 05, 2023 20:34
... : Jiri Bilina
No, slabomyslne urazky v diskusich prenecham nenavisti hykajicimu komunistovi, ktery v zachvatech vzteku nedokaze opsat ani me jmeno.
Jsem zrovna na cestach, takze clanek nejdrive tak za 3 dny.
Ten clanek ovsem bude brat v uvahu i soucasnou situaci, zavinenou Putinovou hitlerovskou agresi vuci Ukrajine
Zadat me predem, abych se o necem tak dulezitem vubec nezminoval muze jen naprosty dezolat.
leden 06, 2023 02:37
... : Jiri Bilina
I presto, ze se zde Lenka tolikrat zaprisahla svym definitivnim odchodem, jsem rad pro jeji kajicny navrat.
Snad nam coby byvala nadpraporcice konecne vysvetli, jak to bylo s temi potupnymi uteky ruskych fasistu od Kyjeva, Charkova, Chersonu, ci masakru nekolika stovek Putlerem nasilne odvedenych v Makiivce.
S chuti do prace, Leni. Kde udelali tvi hitlerovsti soudruzi chybu? smilies/wink.gif
Mikin
leden 06, 2023 03:48
... : Josef Kouba
Vladimir Putin si v Kremlu namazal na chleba generálního tajemníka OSN António Guterrese. 
K překvapení světových médií jednal za přítomnosti kamer u dlouhého stolu v Kremlu. Ten přijel do Kremlu a začal ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi nejprve vyčítat, že Rusko zahájilo nevyprovokovaný válku na Ukrajině, ale že je potřeba začít řešit humanitární situaci na Ukrajině a vyhlásit příměří.

Vladimir Putin mu vysvětlil že speciální vojenská operace Ruské armády na Ukrajině probíhá v souladu s mezinárodním právem a Chartou OSN! Ruský prezident  vysvětlil, že DLR a LLR vyhlásily nezávislost na Kyjevu na základě precedentu Kosova a rozsudku mezinárodního soudu, který garantuje regionům jakékoliv země právo odtrhnout se a vyhlásit samostatnost bez souhlasu centrální vlády!  


Podle Guterrese je konflikt na Ukrajině způsoben separatisty na východě Ukrajiny, kteří způsobili rozvrat Ukrajiny a vyhlášením nezávislosti  způsobili na Ukrajině válku. A to opravdu Guterres neměl říkat, protože tím doslova nabil Vladimiru Putinovi do argumentačního kanónu a toho nebožáka z OSN rozstřílel doslova na cimpr campr. 

Generální tajemník se zmohl jen na obranu, že OSN oficiálně Kosovo neuznalo, ale to byla chabá obrana, protože Vladimir Putin ukázal na západní země, které hromadně Kosovo uznaly, včetně České republiky.  Kosovo je tak jako bumerang, který se teď západním politikům vrátil s plnou razancí.

Jenže, to nebylo všechno. Vladimir Putin ještě Guterresovi vysvětlil, že po  vyhlášení nezávislosti obou republik na Donbasu a po uznání ze strany Kremlu požádaly obě země o vojenskou pomoc před agresí země,  Kyjeva a Ukrajiny která na jejich republiky útočí. A ruská vláda se rozhodla této žádosti vyhovět na základě Charty OSN, článku 51 v kapitole 7. Nezávislost DLR a LLR je odvozena od mezinárodního práva a precedentu mezinárodního soudu o právu Kosova na jeho nezávislosti.

Tento článek garantuje nezadatelné právo na individuální nebo kolektivní obranu členské země OSN  před agresí. A protože v DLR i LLR žijí stovky tisíc občanů Ruské federace s duálním občanstvím Ruska i Ukrajiny, potom útoky ukrajinské armády od roku 2014 proti Donbasu jsou podle Charty OSN agresí, proti které se členská země OSN, tedy Ruská federace, má právo bránit, a to nejen své území, ale i své občany  na území čerstvě uznaného státního útvaru jako jsou DLR a LLR.

 A že tam ukrajinská armáda v regulérní občanské válce vraždila a zabíjela na Donbasu své vlastní občany, kterých tam zahynulo přes 14 000 a z toho stovky a stovky dětí. Guterres byl úplně v šoku a nezmohl se na slovo.
Jakmile jakýkoliv politik řekne, že invaze Ruské armády byla nevyprovokovaná nebo bezdůvodná, tak je buď jednostranně zaujat anebo ho omlouvá fakt, že těch 8 let byl na Marsu a nevěděl, co se na Donbasu děje a co tam provádí  ukrajinská armáda.
leden 06, 2023 04:08
... : Josef
Tak fajn. Těšim se a beru to jako chlapský slovo. Za tři dny tady konečně bude zasvěcenej rozbor o příčinách strukturálního schodku rozpočtu.
Jen upozorňuju, že se STRUKTURÁLNIM schodkem nemá, ani mít nemůže, Putler opravdu, ale opravdu, nic společnýho.
leden 06, 2023 04:49
... : Jiri Bilina
Pokud jsem Josefe Koubo pochopil tvuj komentar (s pomoci prekladace) spravne, patri Sudety dosud Nemcum.
Kteri tam ovsem zili mnohem dele, nez tvoji Rusaci na uzemich, kam je vyslal Stalin ci Breznev...
leden 06, 2023 05:16
... : Jiri Bilina
Vidis Josefe ze snad nakonec najdeme spolecnou rec. Za par dni rad neco napisu.
Ale priste bych fakt prosil bez idiotskych urazek a predbeznych podminek.
O tom, ze za soucasnou situaci ma lvi podil Putlerova zlocinna agrese, ci idiotska zavislost byvalych vlad na rusackych zdrojich, o tom muze pochybovat fakt jen dement, ci dezolat zavisly na Parlamentnich listech.
Mikin
leden 06, 2023 05:32
... : Josef
Dyť ty ani netušíš, co furt meleš za bláboly, zoufalče! Zjisti si aspoň, co znamená termín "strukturální deficit"!
Nebo ani nezjišťuj, stejně bys to nepochopil.
leden 06, 2023 06:24
... : Jiri Bilina
Ucebnicovym prikladem strukturalniho deficitu bylo Josefe hospodareni za te vasi slavne komousske diktatury. Tehdy by vam nepujcil nikdo a nic, protoze jste vsechno prozrali.
V dnesni dobe existovala po zlepseni situace s Covidem nadeje na vyrovnany rozpocet, ale ta vzala za sve prave diky velikasskemu zachvatu valecneho zlocince Putlera. Podekuj jemu.
Kdyby se to v Cesku Fialova vlada snazila za kazdou cenu vyrovnat a zkrouhla ti treba jen 5% duchodu, jecel bys jako Viktorka pod splavem, ty strukturalni deficite. smilies/grin.gif
leden 06, 2023 07:16
... : Josef
Rozumim. Takže víš akorát starej prd!
leden 06, 2023 09:06
... : Petr Sysala
zaseklá deska, z té nic jiného nevypadne
komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí...

Co ten chudák bude dělat, až Putin zaklepe bačkorama? Vždyť ztratí smysl života!
leden 06, 2023 10:35
... : Lenka1
Josef:

Já už budu reagovat jen sporadicky, víš jak - v zemi, kde se opět zavírá do kriminálu za názory (jo, pár lidí už sedí natvrdo), není radno se příliš vyjadřovat, pokud se neshoduješ s oficiálním směrem.

A na toho blba reagovat nebudu už tuplem - vždyť ani nezná vojenské hodnosti - jednou jsem důstojnice, jednou nadpraporčice, no má v tom hokej. O to vtipnější jsou jeho analýzy ruské vojenské strategie a taktiky gaučového stratéga vyčtené z Economistu.

Ale líbil se mi tvůj komentář - jasně, že nic nenapíše, jediné, co on umí, je vysírat v diskuzích a psát bláboly o Thajsku.
leden 06, 2023 11:22
... : Lenka1
P.S. ještě mě napadlo, že místo Mikeše by se mu mohlo říkat Nácíček. Vzhledem k jeho dlouhodobým projevům by to bylo podstatně výstižnější. smilies/grin.gif
leden 06, 2023 11:24
... : Míša šíša
I presto, ze se zde Lenka tolikrat zaprisahla svym definitivnim odchodem...

Lžeš. Ostatně jako už mnohokrát v jiných případech. Lenka naposledy výslovně zmínila, že nevylučuje svůj návrat, ale že momentálně ji zde diskuze nebaví. Ničím se nezapřísahala. Než se začneš zase vymlouvat, překrucovat tebou vyřčená slova do jiného významu a předkládat své irelevantní bláboly o kvičení cikáňat, najdi si to.
leden 06, 2023 13:56
... : Lenka1
Míša šíša:

Ahoj, ráda tě vidím. Nechtěla jsem reagovat na ty jeho věčná lži, tak je fajn, že mu to někdo omlátil o hlavu za mě.

Jinak, jak jsem psala Josefovi, už se tolik v otázce RU-UA angažovat nebudu, kriplové mají oči a uši všude. Kdo chtěl, ten už dávno informace má a ví a kdo ne, komu stačí zpravodajství ČT, tak na toho už energií plýtvat nehodlám.
leden 06, 2023 18:09
... : Míša šíša
Ahoj Lenko, taky jsem tě ráda zaznamenala.
Máš pravdu, informace jsou (zatím!) přístupné všem a začínají vyplouvat na povrch čím dál tím zajímavější. Kdo nechce být za oblbovaného pitomce, ten si vše najde.
Přeju ti do nového roku, ať se daří. A snad bude líp, nesmíme ztrácet naději.
leden 06, 2023 23:33
... : Josef Kouba
Čtu a mám pusu dokořán. Je to pravda? Co na to Mikeš??
Putin za 12 let své vlády zvýšil rozpočet Ruska 12-krát, rozpočet na armádu 30-krát, hrubý domácí produkt 12-krát. Rusko se probojovalo z 36. místa ve světě v žebříčku HDP na 6. místo. Zlaté státní rezervy zvětšil 48-krát. Navrátil pod Ruskou jurisdikci 256 zdrojů nerostných surovin (zůstalo vrátit ještě 3).
Zvýšil průměrně platy v rozpočtové sféře 18,5- krát. Průměrně důchody se zvýšily 14-krát.
leden 07, 2023 07:30
... : Jiri Bilina
Asi takhle - Lenka odsud se svym urazenym krikem a placem odesla nekolikrat, protoze jeji nepretrzity proud oplzlosti, spiny a lzi byl uz proste moc.
Situaci na Ukrajine komentovat nebude, protoze se uplne ve vsem mylila a rusti nackove dostavaji jeden vyprask za druhym.
Jako by nestacil ten zbesily uprk od Kyjeva, Charkova a Chersonu, masakr v Makijivce byl opravdu mistrovske dilo. Ubytovat 700 vojacku ve skolni budove a zaroven tam uskladnit munici, to mohlo napadnout jen nejakou odbornici z generalniho stabu. smilies/wink.gif
Mikin
leden 07, 2023 11:38
... : Josef
Kdo je odpovědnej za to, že generál Jiří Šedivý vypouští do éteru takový dezinformace?

"Šedivý souhlasí s vyjádřením Kissingera. "V podstatě říká, že se musíme připravit na to, že to nebude tak, jak si přejeme," podotkl Šedivý. Může se podle něj stát, že se Rusům podaří dobýt celou Doněckou i Luhanskou oblast a fronta se pak bude držet na jejich hranicích. "Pak bude otázka, co dál. Na to musíme být připraveni. Jsou tam varianty úplného vítězství Ukrajiny, ale měli bychom se připravit i na varianty, že to nebude tak ideální, jak říká (ukrajinský prezident Volodymyr) Zelenskyj," řekl........
Jako zásadní problém vidí osud Krymu, který Rusko anektovalo na jaře 2014. Kdyby podle Šedivého začali Rusové Krym ztrácet, je možné, že by sáhli k použití jaderné zbraně. Dodal, že tomu ale stále nevěří.......
Šedivý také poukázal na politická vyjádření, která ne zcela odpovídají situaci na bojišti. Je podle něj potřeba připravovat důkladné analýzy, ve kterých nebudou Rusové podceňováni......"
leden 07, 2023 11:57
... : Jiri Bilina
Jake dezinformace, Josefe? Sedivy ma pravdu - Ukrajina muze vyhrat, ale podcenovat mnohem pocetnejsiho a navic zakerneho nepritele, ktery je ochoten obetovat jakykoliv pocet vlastnich vojaku by byla chyba.
Ani Lencino tvrzeni o tom ze Rusaci obsadi Odesu, nebo ze ukrajinska protiofenziva v Chersonu a Charkovske oblast je "debakl" nebyly dezinformace. Byl to jen dukaz toho,ze ta osoba nerozumi vojenskym otazkam a navic veri rusackemu lhani.
Dezinformace jsou pitomosti, ktere sem kopiruje Josef Kouba. Je tezke verit, ze je dospely clovek neceho takoveho vubec schopen.
Mikin
leden 07, 2023 15:43
... : Lenka1
Míša šíša:

Tobě taky do Nového (i nového) roku vše nejlepší.

K tématu - jsem zvědavá, jak budou místní fans kyjevského režimu - záměrně nepíšu Ukrajiny, protože normální Ukrajinci s tím svinstvem nechtějí mít nic společně, a proto houfně zdrhají, dokonce i do toho nenáviděného Ruska - tak jak budou reagovat, až jejich manželé, druhové a synové začnou dostávat povolávací rozkazy, aby byli posláni jako další potrava pro ruská děla na frontu.

Ukrajinci už pomalu docházejí, Američani toho nenechají, protože chcípající kobyla nejvíc kope a Rusové ustoupit nemůžou, protože jim jde o existenci. To už ví každej, kdo je ochotnej jen trochu zvednout zadek z gauče a otevřít oči a uši.

Jako další na řadě budou Slováci, Poláci a Češi. Netvrdím, že v tomto pořadí. Na tom tato šílená koloniální správa v čele se soudružkou Afroameričanovou pilně pracuje. A příští prezident, což bude buď agent Pávek nebo teta Danuše, jí v tom budou velmi nápomocni.

leden 07, 2023 17:31
... : *deeres*
V ČR jsou v jednání návrhy na úpravu zákonů týkající se mobilizace, také pozměnění zákona o vyvlastnění.
K tomu WEF, zlatý plán globalistů "Agenda 2100", snížení populace na 500 mil.Ideologický jed se sype do dětí od útlého věku. Když nezničí psychiku,zničí zdraví, od toho tu je WHO.
Nejnovější nápad Schwaba je ekologická likvidace domácích mazlíků. Každý si snažte svého psa, nebo alespoň kočku. Před čím se asi zastaví?


leden 07, 2023 20:31
... : *deeres*
Opr: snažte = snězte


leden 07, 2023 20:33
... : Josef
No dobrý, Lenko. U tý zmínky o potenciální prezidentce Danuši se už jen chcechtám. Taky se ptám, co to je za stát, kterej tuhle Danuši zcela vážně a snad i dobrovolně zařazuje k vážnejm kandidátum.
Sorry jako, ale to v Česku fakt existuje snad až milion lidí, kteří vážně chtěj za prezidentku slepici, která o sobě zcela vážně prohlásí:
"Mým největším handicapem je, že jsem mladá a pohledná." ???

Její politický "názory" nechávám uplně stranou, protože žádný nemá.
leden 08, 2023 05:58
... : Jiri Bilina
No, plan rusackych okupantu byl prosty. Behem nekolika dnu dobyt Kyjev, nastolit vladu vlastizradcu typu Vasila Bilaka a pak delat na hranicich ramena na zeme byvaleho komunistickeho bloku. Jenze ti zatraceni Ukrajinci dokazali nacistickou zber nejen sami zastavit, ale nakonec i vyhnat z poloviny okupovaneho uzemi. Vojaku kteri jsou ochotni branit svou vlast maji dost a tak pomoc potrebuji jen materialni. A take ji dostavaji.
Do NATO vstupuje uz i Svedsko a Finsko. Kde jen udelali soudruzi z Kremlu chybu?
A co se Česka týce - pokud teď získá země vedle slušného a schopného premiéra i slušného prezidenta, dostanou komouši psotníček. smilies/wink.gif
leden 08, 2023 06:56
... : Josef
Lenko. Doufám, že na Mikšuv předchozí "příspěvek" už nebudeš reagovat. Tady by skutečně mělo platit Péťovo: DNFTT.
leden 08, 2023 07:12
... : Jiri Bilina
Kdo me to ten Mikš, Máňo z Počernic? On se tady tak nekdo podepisuje nebo podepisoval. smilies/wink.gif
Kdybys radeji konecne obhajil/a svuj vlastni clanek. Jak asi podle tebe melo ceske predsednictvi resit celosvetovou inflaci?
Kdyz uz pises o vecech kterejm nerozumis, zkus aspon nebyt sprostej, kdyz ti nekdo polozi otazku. Nazdar!
Mikin
leden 08, 2023 14:15
... : Iris
Mikine, tohle zesměšňování a komolení jména je ubohé, nenech se tím vytáčet. Sami (samy) by to u svých jmen nesnesli (nesnesly). Kašli na to, zdravím Tě v novém roce smilies/smiley.gif
leden 08, 2023 15:13
... : Jiri Bilina
Ahoj Iris. Me to nejak zvlast nevytaci, ono to jen dokazuje ze jim dosly argumenty.
Jsem ted znovu na cestach, tedy ve svem zivlu. smilies/smiley.gif Taky zdravim a preji vsechno nejlepsi.
Mikin
leden 08, 2023 16:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]