O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BUDEME MÍT NOVÉHO KRÁLE - ALE, BUDE MÍT ŠATY? PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 listopad 2022
ČESKÝ LEV, barevný - 123triko.cz - kvalitní trička s jakýmkoliv potiskemVšichni asi znáte Andersenovu pohádku o králových nových šatech. Nevidí je prý ti, kteří nejsou hodni svého úřadu či jsou hloupí. Všichni proto předstírají, že král má krásné šaty, i když je ve skutečnosti nahý. Až malé dítě nahlas řekne pravdu, ale nahý král přesto kráčí dál... Co na sobě bude mít náš nový král, to uvidíme/se dozvíme - už brzy - v lednu. (První kolo přímé volby se bude konat 13. a 14. ledna 2023, případné druhé ve dnech 27. a 28. ledna 2023.)  

 

 

Hlavními tématy kampaně před prezidentskými volbami budou podle politologů naše bídná ekonomická situace a pochopitelně válka na Ukrajině.

Roli může hrát také vymezování se jednotlivých kandidátů proti současné vládě a jejím krokům.

 

 

Abecední seznam zájemců o prezidentské křeslo:

 

  • Potvrzení kandidáti:   Andrej Babiš, Hynek Blaško, Tomáš Březina, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Karel Janeček, Jiří Kotáb, Ivo Mareš, Danuše Nerudová, Petr Pavel, Denisa Rohanová, Josef Středula,  Tomáš Zima.
  • Kandidaturu zvažují, nepotvrdili, nebo se o nich mluví:   Miroslava Němcová, Jiří Paroubek, Alexandr Vondra, Miloš Vystrčil, Jana Peterková, Jaroslav Turánek, Michal Kocáb, Kateřina Valachová, Robert Šlachta, JanZahradil, VojtěchFilip, Jana Bobošíková.
  • Původně se spekulovalo o kandidatuře, nebo odstoupil/a:   Miroslav Kalousek, Klára Long Slámová, Pavel Zítko, Alena Vitásková, Ivo Mareš, Jakub Olbert,  Miloš Knor, Josef Skála..
 
 

Ministerstvo vnitra informovalo, že je 21 zájemců o Hrad, konkrétní jména kvůli ochraně osobních údajů uvést nemohlo.

To udělá až 25. listopadu po přezkoumání přihlášek a kandidátních listin.

Známí jsou tedy jen ti, kteří to uvedli i veřejně.

 

 
Rozprávka - Cisárove nové šaty

Hlavní funkcí prezidenta je reprezentace země navenek i ve vnitřních vztazích, z hlediska protokolu jde o prvního ústavního činitele.

 

Prezident republiky má právo účastnit se schůzí obou komor Parlamentu, jejich výborů a komisí. Je mu uděleno slovo, kdykoliv o to požádá.

Prezident republiky má právo účastnit se schůzí vlády, vyžádat si od vlády a jejích členů zprávy a projednávat s vládou nebo s jejími členy otázky, které patří do jejich působnosti.

 

Prezident jakožto hlava státu je také dle Ústavy vrchním velitelem ozbrojených sil, což znamená určité rozhodování (typicky někdy je třeba činit rozhodnutí v řádu dnů nebo i hodin), k tomuto účelu má tak zřízenu Vojenskou kancelář prezidenta republiky.

 

 

 

Dále je prezident také adresátem zpráv zpravodajských služeb a rovněž jim také s vědomím vlády zadává úkoly. Vykonává též řadu dalších činností, některé z nich jsou uvedeny přímo v Ústavě, jiné v (obyčejných) zákonech (např. jmenování předsedy).

 

Disponuje též jedním ze sedmi klíčů od dveří v kapli sv. Václava v katedrále sv. Víta, které vedou do Korunní komory, kde jsou uloženy české korunovační klenoty.

 

Výkon pravomocí, protokolární povinnosti a další funkce spojené s osobou prezidenta zajišťuje Kancelář prezidenta republiky, jeho ochranu má na starosti specializovaný útvar Policie ČR.

 

 

 

Holky a kluci – napište,

kdo by si podle vás zasloužil být „naším králem“

– nepište, kdo ne,

to všichni přeci víme…

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (34)add feed
... : zuza
Danielo, když tedy všichni víme kdo ne, můžu dostat nápovědu kdo ne?
listopad 09, 2022 04:42
... : mamča
Taky nevím, kdo NE ? On je někdo předem vyloučený ?
...a já myslela, že je to přímá volba.
No tak ne, no.
listopad 09, 2022 07:00
... : Josef
Pro mě jednoznačně pan ing. Babiš.
Už jen to, jakou hrůzu z něj má fialovej pětispolek neschopnejch politruků, mi docela stačí. Ale je toho samozřejmě víc, proč ho budu volit.
listopad 09, 2022 07:07
... : d@niela
hahahahahahahaha
já si říkala, že tuhle blbost sem psát nebudu, aby se z toho nevyvinul "sloupek antiBabiš", ale vy ste mi to, holky, zkazily... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 09, 2022 07:24
... : Jiri Bilina
Po vsech tech letech po revoluci by se snad hodil spis nekdo, kdo nebyl za sovetske okupace v KSČ.
Ale pokud dojde na souboj generala s oligarchou - estebakem, tak rozhodne generala. Ten svym pusobenim ve vrchni funkci NATO hrichy mladi alespon castecne odcinil.
listopad 09, 2022 07:26
... : mila1
fialovej pětispolek neschopnejch politruků

No přiznám se, našla jsem si, co znamená slovo politruk. A nějak mi to nesedí ani na jednoho z pětispolku. Ideově k němu má právě Josefem obdivovaný ing.Babiš.
Jinak výběr kandidátů na prezidenta mne nijak nenadchnul. Ikdyž snad až na Janečka všichni lepší nez Babiš. Na pana prezidenta Havla nemá ale ani jeden. To byl prezident podle mého gusta.
listopad 09, 2022 09:02
... : Josef
Tak mě napadá, že si vůbec nevzpomínám, co tak záslužnýho Havel kdy udělal. Zasadil se o rozdělení republiky, to jo, to vim. Ale co dál?
listopad 09, 2022 13:35
... : Jiri Bilina
To bys Josefe stejne nepochopil.
Pro hrstku privilegovanejch, co mohli jezdit na Zapad a nevadilo jim ze musi drzet hubu a slouzit okupantum neudelal Havel vubec nic. smilies/wink.gif
listopad 09, 2022 17:08
... : mila1
Řeknu Ti to, Josefe, asi takhle. Já jsem všechny své školní roky viděla ve třídách viset obraz československého prezidenta, o kterém jsem si nemohla nic dobrého myslet. Když nastoupil můj syn do první třídy, na stěně visel obraz Václava Havla a já jsem byla v duchu šťastná, že se děti mohou dívat na člověka, kterému nebylo cizí slovo morálka, pravda a láska. Který pro ně může být vzorem, jak být v životě statečný a stát si za svým. Takže asi tak. Při představě, že by se moje vnučka měla dívat na obraz Babiše, se mi zvedá žaludek. To je snad ještě horší než kdyby tam byl Husák.
listopad 09, 2022 18:13
... : Jiri Bilina
Pro me byl Pan Havel cestny chlap, ktery si zachoval pater a nezradil sve zasady, ani kdyz ho komousi znovu a znovu zavirali. Celkem to udelali 3x a do pekne hnusneho vezeni...
To ze nebyl zadny Mirek Dušín mu ted nejvic zazlivaji ti, kteri v te dobe kolaborovali s rusackymi okupanty. Jako na potvoru si ted dotycni nemohou vzpomenout ani na jeho zasluhy pri porazce zvrhleho rezimu. smilies/wink.gif
Ja naopak nikdy nezapomenu na projev, ktery Vaclav prednesl pred spojenymi komorami US Senatu a Kongresu. A na nasledujici "standing ovation".
Zde v Kanade je to pro spoustu lidi jediny cesky politik, ktereho znaji. A plnym pravem.

listopad 10, 2022 04:36
... : Josef
Tak jo, Mílo. V tom případě máš jedinečnou možnost, volit Jaroslava Baštu. Vězněnýho dizidenta, kterej se nikdy morálce, pravdě a lásce nezpronevěřil.
listopad 10, 2022 05:25
... : mila1
Josefe, je vidět, žes to nepochopil. Nebo spíš pochopit nechceš. Uznávám, že osobnost typu Václava Havla se rodí jednou za 100 (?) let a že se hodil jako prezident právě hned po sametové revoluci. Jako symbol svobody, kterou jsme všichni tak chtěli. Po něm mne jako osobnost zralá pro tento post oslovil jen kníže Schwarzenberg. Čím si byli ti dva podobní? Je mi jasné, že to zase shodíš, ale pro mne z obou vyzařovala určitá úroveň a noblesa, kterou postrádám u ostatních kandidátů. Prostě oba to byli lidi, ke kterým vzhlížím s obdivem a úctou. A kteří jsou vzor pro naše mladé.
A proč nevolím pana Baštu? Nejen proto, že často mění strany a momentálně je v SPD. Ale kromě toho, že seděl za své přesvědčení v kriminálu, u něj nevidím nic z přidaných hodnot, které od prezidenta požaduji.
listopad 10, 2022 08:26
... : Josef
No, Mílo. Když myslíš... Já rozhodně nemyslim. Ale to bude taky ten hlavní rozdíl mezi námi: Ty myslíš, já nemyslim.
listopad 10, 2022 14:07
... : Josef
Abych to dopověděl. Se omlouvám za předčasný ukončení.
Též jsem mu fandil a myslel jsem. Přestal jsem ovšem myslet dost záhy, někdy v r. 90, při čtení článku v Reflexu (nebo kde?), jak se přímo na Hradě na Havla obrátil zoufalej ruskej (dost možná ukrajinskej) vojáček, zběhlej od posádky a žádal o azyl, protože celá jeho česká posádka měla bejt poslaná někam na Sibíř. Snad za trest, nebo aby doma moc nekecali, nebo tak nějak. Ten vojáček Havlovi naprosto důvěřoval, protože věděl, jakou morální osobou je Havel a jak sám trpěl v temných žalářích. Takže ten Havel ho s pochopením přijal, přímo na Hradě ho někde usadil a zavolal velitele ruský posádky, ať si pro něj přijedou, a oni si samozřejmě přijeli!
To byla první situace, kdy jsem začal přestávat myslet. Pak byly další a další situace, a to už jsem postupně myslet přestal uplně!
O knížeti a jeho privatizacích, nesporně podvodnejch a podplacenejch(!), protože sám se s tim vytahoval, že už se vytahovat může, protože je to promlčený, tak o něm si pamatuju taky dost.
listopad 10, 2022 14:31
... : andrea
ok, Bílino.
Neměla jsem tu čest být v té tebou zmiňované hrstce, ani v KSČ, nesloužila jsem okupantům a ani nedržela hubu.
A přesto jsem se školou jela do Anglie, také jsme byli ve Francii...
Ty prostě znáš jen ta svá naučená zlá slova, že.
listopad 11, 2022 17:05
... : andrea
A mj. V. Havel opravdu nebyl žádný Mirek Dušín. Víš, když někoho znáš dejme tomu jako souseda z domu (tj. například), tak o něm víš víc, než když se začne na Václaváku vyvolávat jeho jméno. Ale, to už je historie..
listopad 11, 2022 17:13
... : Jiri Bilina
Ja zase o Havlovi cetl, ze nasadil vsechny paky, aby kolem jeho chalupy na Hradecku nevedla turisticka znacka. Co ja vim, jestli je to pravda, polopravda nebo uplna lez? Nebudu ale takove veci sirit jako hotovou vec, protoze to silne zavani pomluvou.
Na te Josefove historce o zbehlem vojackovi neco byt muze, protoze behem odsunu okupantu skutecne nejaci utekli a pokazde kdyz jim ceske urady pomohly, zacali delat rusacti generalove kraval a vyhrozovat, ze cely proces zastavi. Podezrele na te historce je ovsem uz ta poznamka o odsunu na Sibir. Na Sibir nebo do odlehlych kraju putovali rusti vojaci kteri se zucastnili okupace v roce 68, protoze ti videli velice neprijemne veci... Za Gorbaceva by to uz bylo zbytecne... Takze kdyz je v te historce jeden nesmysl... Jak uz jsem psal - nekteri z tech, kteri v dobe kdy Havel sedel ve vezeni drzeli hubu takovym povidackam uveri velice radi. smilies/wink.gif
----------------------------------
Prominte odbocku od tema, ale ty zabery z prave probihajici denacifikace Chersonu jsou proste nadhera! Ty placici a vojaky objimajici babušky i mlade holky nejsou zadne najmute herecky. smilies/smiley.gif Ti lide zkusili pod okupanty svoje...
Rusaci zdrhali co to jenom slo, nekteri se pri prechodu Dnepru utopili, nechali tam spoustu vojenske techniky, ale podle mluvciho Kremlu Peskova slo vse podle planu a Cherson je i nadale cast Ruske federace.
Ten chlap snad musi byt na drogach... smilies/grin.gif
Mikin
listopad 11, 2022 18:45
... : mila1
Andreo, asi jsme každá žila v jiném Československu. Dostat se do jiné než socialistické země byl problém. Pokud jsi ovšem nebyl dítětem někoho, kdo byl ve straně. Dostat se na vysokou školu byl problém, zejména na ty lepší obory. Všechno byl problém. Vzpomínám, že na devizák do Jugoslávie jsme čekali dva roky, než nám dovolili tam vyjet. Takže asi tak.
A co se týče Havla. Nikdo neříká, že to byl Mirek Dušín. Měl rád ženy, rád se s přáteli napil. Ale nikdy jako prezident nevystoupil pod vlivem jako náš současný prezident, nikdy neudělal ostudu, jako prezident minulý (krást tužky v přímém přenosu....hm). A jako jediný náš prezident je taky v zahraničí uznávaný. Vím, že to není prezident do současné doby, potřebujeme někoho s politickou praxí, silného, s autoritou. Byl to nejlepší prezident ve své době, těsně po revoluci, kdy jsme byli plni ideálů. Pochopitelně z mnohých jsme vystřízlivěli, tak to bývá. Ale to nic nemění na významu Václava Havla v historii naší republiky.
listopad 12, 2022 08:49
... : Josef
Mílo. Po těch tvejch komentářích ovšem nechápu, proč vlastně sem do týhle debaty o budoucím prezidentovi furt taháš Havla. Já jsem jen napsal, že žádnou jeho zásluhu nevidím.
Byla to tehdá doba, kdy jsme byli zpitomělí převratem, ke kterýmužto zpitomění i přispěla hrdinská smrt studenta Šmída. Havel byl už asi rok předem Svobodnou Evropou, zejména Rakušanovou, prezentovanej jako budoucí prezident. To mi klidně nevěř, je mi to fuk, ale já jsem RFE cca od r. 85 poslouchal denně, teda spíš nočně. Věděl jsem teda, že nějakej Havel existuje a bydlí na nábřeží, a měl jsem ho téměř za boha. Když to pak začlo, nevynechal jsem ANI JEDEN Václavák, ani jednu Letnou. Poprvé to bylo spíš náhodou, když jsem se vracel z tanečních ze Savarínu (ne jako puboš, ale jako muzikant) a pak už naprosto samozřejmě. Stejně jsme už od dalšího dne v tanečních stávkovali, takže byl čas. Pak na Letný se mi nelíbil páter Malý, ale nějak to patřilo k věci, takže páter mě nestačil odradit. Chci teda říct, že Havel byl vybranej na prezidenta dávno předem, a fakt ovšem taky je, že nikomu to nevadilo. Prozření pak přicházelo pomalu ale jistě. A kdyby byl za prezidenta vybranej někdo jinej, KDOKOLIV, nemohl by bejt horší, než Havel, protože všechno bylo nalinkovaný dopředu. Bylo by to úplně jedno. Na frak tomu pak dali slováci, s čímž se dopředu nepočítalo, ale to celkem slušně zvládli Klaus s Mečiarem. Nikoliv Havel, kterýho slováci nesnášeli pro jeho velkohubost! Já postupně pak taky.

listopad 12, 2022 14:18
... : Jiri Bilina
Presne tak, Milo.
Ja zadal o vyjezdni dolozku na zacatku 80 let tri roky. Pritom muj deda jezdil pred valkou do Vidne na kole. Kam (ani kamkoliv jinam na zapad) se nikdo z mych kamaradu az do revoluce nedostal. A se skolou jsme nejeli do Anglie, ale na brambory.
Takze jsou me reci tehdejsich "vyvolenych", kteri ztratu svych privilegii dodnes nerozchodili uplne putna. A jejich pomluvy Vaclava Havla taky.
Podivej na tohle video - je stare necely den, ale ten jeho vyrok o vitezstvi pravdy a lasky nad lzi a nenavisti opet potvrzuje. smilies/wink.gif
https://www.youtube.com/watch?v=peVTNYXK3AY
Mikin
listopad 12, 2022 16:48
... : mila1
Josefe, dobře. Už ho sem tahat nebudu. Byl to prezident vhodný do doby po revoluci a taky na to, aby nám v zahraničí udělal dobré jméno. A to je i odpověd na Tvou otázku, o co se Havel zasloužil. Mimo jiné právě o to dobré jméno naší republiky v zahraničí. S tím souvisí i chuť investorů tady po revoluci investovat. Třeba. A taky se zasloužil o to, že jsme chvíli mohli být hrdí na to, že jsme z Československa, kde proběhla sametová revoluce a máme prezidenta, kterého nám závidí hodně zemí. To Ti připadá málo? Mně teda rozhodně ne. Taky jsem chodila na Václavák a pak i na Letnou a věřila, že se konečně pořádně nadechneme a budeme moct dělat to, co opravdu chceme. A sama za sebe m§žu říct, že se mi to i dařilo. Tím asi končím debatu o Havlovi a budu se zamýšlet nad tím, koho z kandidátů na prezidenta budu volit.
listopad 12, 2022 17:06
... : Jiri Bilina
Hmmm...
Co si na Josefovi cenim je, ze si vzdycky podle vlastnich slov vsechno overuje z ruznych zdroju a az potom si udela na vec nazor. V tom pripade je ale primo zarazejici, ze tu story o Havlovi, ktery podle neho zradil ruskeho vojacka papouskuje, i kdyz to podle svych vlastnich slov cetl "někdy v r. 90, při čtení článku v Reflexu (nebo kde?)".
Jak se zda - pri kydani spiny na Havla staci cokoliv, jine veci nutno proverit. smilies/sad.gif
Ty reci ze "Havel byl za prezidenta vybranej davno predem" jsou ovsem uz jen kydy z dezinformacnich webu a typicka komunisticka lez. RFE ani VOA nic takoveho nerikaly. Havel byl pro ten job cislo 1 pro svou statecnost a praci proti zlocinnemu rezimu.
Kdyz s tim navrhem na prezidenta za Olgou Havlovou prisli Horacek s Kocabem, chtela je pani Olga vyhodit.
A presvedcit studentske vudce ze Havel neni jen dalsi "dedek" taky nebylo snadne.
Puvodne mel byt prezidentem Dubcek, ale ten celou dobu sovetske okupace drzel hubu.
Stejne jako vetsina naroda. Vcetne Josefa, me osoby, Andrey a dalsich. Nadavani v kuchyni nebo v hospodach se prosim nepocita.
Co se otazky budouciho "krale" tyce, ja bych byl pro cloveka, ktery uz dokazal ze je prinosem pro svobodu, demokracii, Evropskou unii i NATO.
Mikin


listopad 13, 2022 03:16
... : Iris
Milo, Mikine, naprosto souhlasím s tím, co jste oba napsali. O V. Havlovi i ostatních věcech kolem volby nového prezidenta a vrchního velitele. Myslím, že tak jako V. H. byl ideálním kandidátem ve své době, jak to Milo píšeš, tak se mi zdá pro tento čas nejlepší generál, frajer, který se nezakecá a má své jméno i zásluhy. Paní Danuše je sympatická, ale myslím, že mezi tu současnou smečku a poměry ve všem, se nehodí, připadá mi křehká. Mohu se mýlit, samozřejmě.
listopad 13, 2022 05:18
... : Jiri Bilina
Take to tak Iris vidim. General Pavel sve schopnosti prokazal nejen v jedne z nejvyssich pozic NATO, ale ziskal i Master's Degree (nevim jak se to rika cesky) ve Studiich mezinarodnich vztahu na britske King's College.
Mikin
listopad 13, 2022 06:52
... : AnickaM
Cesky magistr, Mikine. A myslis si, ze potrebujeme vojenske vedeni? Asi jo, asi potrebujeme prisnou ruku, jako byl kdysi Tito v Jugoslavii. smilies/wink.gif
listopad 13, 2022 13:55
... : Jiri Bilina
Jasne Anicko, jen si ze me delej šoufky! smilies/smiley.gif
J.B.Tito byl diktator a toho podle me nepotrebuje zadna zeme. Nechci se opakovat, pisi to nahore. Mel by to byt slusny clovek a demokrat. Vojak to vubec byt nemusi, ale nevidim v tom velky problem.
Jeste bych dodal, ze podle me v soucasne dobe znamena podpora demokracie a svobody i podporu Ukrajiny. Ktera tim ze se tak dobre brani dela spoustu prace za nas.
Mikin
listopad 13, 2022 19:46
... : mila1
Ještě k volbě prezidenta. Dnes vyšel velmi zajímavý rozhovor s Pavlem Kolářem,známým fyzioterapeutem, který zná Babiše hodně zblízka. Zaznělo v něm dost věcí k zamyšlení, ale jedna věc mne oslovila nejvíc. Sama bych to nemohla lépe zformulovat, tak to kopíruju:
Babiš ale nemá s Českou republikou moc společného, téměř nezná její historii a vnitřně zpochybňuje některé tradiční hodnoty, na kterých byla naše republika vybudována. Obchodní zájmy mu budou vždy přednější než zájmy České republiky.

Proto mi byl i Zeman a Klaus jako prezidenti bližší. Ať byli jacíkoli, byli to Češi, kteří znali velmi dobře historii České republiky a chovali se k ní s úctou. Koneckonců, nevím, proč bychom zrovna my měli mít za prezidenta člověka ze Slovenska.
listopad 15, 2022 10:19
... : AnickaM
To je presne ono, uz jsem to psala pod nejakym jinym clankem. To by ani nemelo byt legalni mit prezidenta, ktery se tu ani nenarodil, ani nezvladl jazyk.
listopad 16, 2022 19:58
... : Josef
Co to je, znát historii Český republiky? Od kdy? Od praotce Čecha? Od kněžny Libuše? Od Karla IV., od bratra Žižky, nebo od Masaryka? A co jako s tim?
listopad 17, 2022 07:17
... : Iris
Co to je, znát historii Český republiky? Od kdy? Od praotce Čecha? Od kněžny Libuše? Od Karla IV., od bratra Žižky, nebo od Masaryka? A co jako s tim?


A proč jako ne? To všechno je učivo základní školy na našich, českých školách.
listopad 17, 2022 11:52
... : AnickaM
Pepo, tohle uz je dotaz rejpala. Za me by stacilo poslednich par stoleti. Kdyz chces mit prezidenta chlapa, ktery mluvi komolenou cestinou, tak si ho zvol. Nikdo ti v tom nemuze zabranit.
listopad 17, 2022 11:58
... : Josef
Dík za povolení. Budu ho volit! Nezáleží mi na tom, kde se narodil, ale co dokázal. Oproti jinejm, kteří třeba mluvěj spisovně česky, ale signál za signálem, blábol za blábolem.
listopad 19, 2022 10:04
... : mila1
A co dokázal? Hanba mě fackovala když jako premiér reprezentoval naši republiku. Ty jeho podvody, lži, blekotání. Co si o nás v Evropě asi mysleli, že nás reprezentuje takový chudák. Co pro nás jako Českou republiku udělal kromě ostudy? Kdy se bral za naši republiku a ne za ten svůj Agrofert? Fakt by mě to zajímalo.
listopad 19, 2022 15:59
... : AnickaM
Vis, Milo, zijeme, aspon si to myslime v demokraticke zemi. Tak kdyz Pepa mysli, ze Babis je to nejlepsi, co tu bylo, tak, at si to mysli. Ja ne a volim uplne nekoho jineho. Mladeho, chytreho cloveka, jako uz minule, protoze v nasi mladou generaci verim, ac k ni nepatrim. Nechci uz cichat tu zatuchlinu porad dokola.
listopad 19, 2022 21:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]