O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PIŠTE, PIŠTE, PIŠTE! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 listopad 2022
HOLKY A KLUCI. Tak jak to vidím, ať je článek o čemkoliv, o kytičkách, zvířátkách a jiných sladkostech, stejně se nakonec pod ním vyskytnou komentáře naštvané. Čím to? Leckdo tu napsal, že Kudlanka už dávno není taková jako dřív. No, když se kouknu dozadu, pár let dozadu, tak si říkám, že dát znovu nějaký ten starý článek, že by bylo docela zajímavé, jak odlišné by asi pod ním byly ty nové komentáře…

 


 

 

Původně jsem chtěla sem zkopírovat pár vašich „krásných a milých vět“, které pod články nacházím, ale usoudila jsem, že je to stejná trapnost, jako do komentářů kopírovat něco, co jste někde četli.

 

Tak na rovinu:

 

 

Napište mi, jaké články by vás osobně bavily.

 

No, nestyďte se, budu jedině ráda.

Protože ty hodiny, co trávím každodenně hledáním „něčeho“, co by vás třeba zaujalo, jsou nejspíš zcela marné.

 

Nějak se totiž ne a ne trefit do vašeho vkusu.

Díky moc za odezvu, fakt budu velmi ráda,

 

 

Drsná pravidla zvířecího kanibalismu: Jez, nebo tě snědí | 100+1 zahraniční  zajímavost

 

 

Vaše Kudlanka,

která snad - v zoufalství  - ukousne hlavu sama sobě…

 
Komentáře (10)add feed
... : Jiri Bilina
Ja se budu snazit. Mam rozpracovany posledni dil cestopisu a clanek o dvou slavnych kanadskych bratrech. (Ten druhy jen v hlave, ale podrobneji). smilies/smiley.gif
Mikin
listopad 03, 2022 17:31
... : Krakonoš
Pozor, Dani, já jsem třeba moc rád za článek vo Štěpánovi - Olivii, přestože jeho "tvorba" se jaksi celoživotně míjí s uměním. Tak doufám, že si nevykládáš mou kritiku toho příšernýho pseudofilmu, ve kterým chvilku postál, jako naštvanej komentář, to bych nerad. No a že Kudlanka není, jaká byla, to jsme si tu řekli už tisíckrát. Pro mě zmizelá Kudlanka znamená zmizelá bb, Petronila, Ketrin, Mura, Macesska, Myška, Kamila, Johanka, toulavej, opas, inka, romanb, davidx, sinix, jednababi zvaná "jedubába", justik... víc jsem toho dohromady nedal. S tím ale těžko naděláme, všechno se mění, všechno se vyvíjí, a nerad to připomínám, ale všechno taky jednou končí. V dobách vejš uvedenejch zmizelejch lidí bych naivně v odpověď na příběh Olivie napsal možná příběh jedný naší takový(ho) tady u nás. Ale dnes už to neudělám, protože možnost, že informace v textu někdo zneužije a že ten člověk bude mít problémy, protože lidi jsou k těmhle nebinárním lidem fakt svinsky hnusný, ta možnost tu bohužel je. Ale jak řikám, jsem rád, že tu takový i jiný články jsou. A navíc, já jsem ten poslední, kdo by měl něco pindat do vobsahu Kudlanky, přesluhuju tady už roky kvůli pár lidem, který tu nechci nechat úplně vosamocený smilies/smiley.gif.
listopad 03, 2022 21:46
... : Iris
kvůli pár lidem, který tu nechci nechat úplně vosamocený


Nejen to, Hagride, slíbils mi manželství. smilies/grin.gif
Ale vážně, vydržte mi tu, moje kudlanky i kudlí pánové, díky za vás.
listopad 04, 2022 08:04
... : mila1
Krakonoši, já taky moc děkuju, protože ještě nedávno jsem tady byla hodně nešťastná, když Lenka rozvíjela své proruské názory a místní osazenstvo jí přizvukovalo a Mikin jí osamoceně, ale statečně oponoval. Jsem moc ráda, že jsi zase začal více psát, nemusím s Tebou souhlasit ve všem (ale třeba si tu volbu prezidenta ještě rozmyslím, zatím jsem tomu moc času nevěnovala), ale i o tom je život. Stejně tak moc děkuji Iris, kyttce a Aničce a pochopitelně Mikinovi, protože kvůli nim jsem to tady nevzdala.
A s tím, že Kudlanka už není, co byla dřív.. my všichni jsme taky prošli určitým vývojem. Postihly nás osobní radosti i strasti, zestárli jsme. Současná doba je hodně těžká, vlastně si nepamatuji, že bych v tak těžké době kdy žila. Velký nápor na psychiku znamenaly tři roky s covidem. Teď doktoři straší s pandemií chřipky, k tomu válka za rohem a zdražování všude, kam se podíváš. Vlastně se ani nedivím strachu mnohých, který je žene na náměstí, kde se nechají manipulovat. Bylo by divné, kdyby se tohle všechno nepromítlo i sem, na Kudlanku.
Proto jsem vděčná za každý optimistický názor, který zde zazní. Takže ještě jednou díky, Krkonoši, kyttko, Iris, Aničko a Danielo.
listopad 04, 2022 12:13
... : Petr Sysala
Diskuze trochu řídnou všude, nic s z toho D@ni nedělej. Zůstávají jen stáří a silní. Zdravíme ze Severniho Vietnamu.
listopad 04, 2022 15:19
... : Jiri Bilina
Doufam Krakonosi, ze s tim presluhovanim nekoncis. Vzdyt se ty diskuse diky tomu i par lidickam co vyvydrzely(i) zase daji cist. Jednu dobu to fakt uz vypadalo jako na schuzi Ulicni organizace.
Ja jsem optimista - jiste ze ty covidove casy byly hruza. A ze mohly byt bez lidi kteri pohrdaji vedou o dost snesitelnejsi. A ze ta valka na vychode je jeste vetsi prisernost.
Ale deji se i dobre veci. Treba to, ze to Ukrajinci nevzdali, ze se jim dari a ze jim pomahame. Nebo ze ta posledni demonstrace na Vaclavaku byla vylozene dobra a pozitivni vec...
Mikin
listopad 04, 2022 15:39
... : Jiri Bilina
Cestopis odeslan. smilies/smiley.gif
A co se otazky tyce - mohu mluvit jen za sebe - me bavi cestovani, politika, historie. A pak ruzne technicke veci. Treba letectvi (i vojenske) elektromobilita atd...
Co me naopak nebavi jsou horoskopy a dalsi veci, ktere me zavani sarlatanstvim. Ale kazdej jsme jinej...
Mikin
listopad 04, 2022 18:26
... : doktor
Červenám se,jdu do sebe.
listopad 06, 2022 13:18
... : Iris
Milo, hezky jsi to napsala, díky smilies/smiley.gif
listopad 07, 2022 08:12
... : AnickaM
Milo, moc hezky. A k otazce, ja samozrejme miluju vsechno o zviratech a prirode. A protoze jsem zvidava, tak vsechno vzdelavajici. Nemam rada ty nekonecne debaty, kterymi se nic neresi. Snad to nekomu pomaha se vykricet, ale me to akorat deprimuje. Reci jsou s prominutim k prdu, kdyz je neposloucha ten, kterymu jsou urceny.
Mimochodem, Milo, asi pred tydnem jsem uplne nahodou potkala pani, ktera mezi turnusy uklizela v Raji. Svet je maly, ze.
listopad 10, 2022 00:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]