O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSEM BLAŽENÁ, ŠŤASTNÁ - A VZTEKLÁ PDF Tisk E-mail
Sobota, 22 říjen 2022
Jak jsem psala, ležím teď v nemocnici a kurýrujou mne ze všech stran. Vlastně bych měla přiznat, že jsem se podruhé narodila... Ale už je to dobrý, a i když jsem teď ustájena na JIPu, pevně doufám, že za pár dnů se dostanu na "normální" oddělení a za dalších pár že budu doma, ve svém bordýlku... A HLAVNĚ - u milovaného pesánka. V životě bych neřekla, že se mi bude po něm tak stýskat. Naštěstí je ubydlen u kámoše, který mu podstrojuje. 

 

 

To je to, z čeho jsem nesmírně blažená.

Zatím vás ještě nebudu děsit diagnozama, který mi byly přiřknuty, ty vám napíšu, až budu zas v pořádku doma. Zatím se už mám tak dobře, že sedím na posteli, letmo odhazuju příslušné dráty, které se pak ode mne nenááápadně odpojují, takže monitor, na kterém mne sledují, vždy přivolá nějakou hodnou sestřičku, která mne neseřve, ale vše dá zase do pořádku.

 

OK. A teď to, co mne tu neskutečně štve. Zdejší internet a zabezpečení… Po zdlouhavém připojování, odsouhlasování všeho možného, si už zvládám otevřít administraci a – vložit článek. Jenže, nejde mi vložit jakákoliv fotka, ani ty, které jsou v perexu, tj., které jsou přilepené u těch pár vět, které článek inzerují. (Mj. jak se mi to povedlo minule, to fakt nechápu…)

Takže vám nezbývá než to tolerovat, a mně, než se moc a moc těšit zas domů.

 

Jo, těším se na vás, a díky moc za ty hezké komentáře.

Bohužel, já se přímo na Kudlanku připojit nemůžu,

takže vám ani poslat velký díky a aspoň virtuální pohlazení nemůžu,

a nemůžu a nemůžu…

:- (((((

 

d@niela

 

 

Komentáře (11)add feed
... : *deeres*
Tak to je bezva zpráva a určitě nejsem sama, kdo o tebe měl a pořád má starost. Tak šup, ať už jsi doma a všechno v normálu!
říjen 22, 2022 16:46
... : mamča
Hurááá ! Tak snad se všechno k dobrému obrátí a budeš brzy zase doma. Na "normální" pokoj Tě dají určitě hned jak jen to bude možné. Neřeš nějaké připojení, my to chvíli bez "Kudlanky" vydržíme. Hlavně ať Tě dají do provozuschopného stavu. Je fajn, že Kayo je v dobrých rukách, určitě se mu, bez ohledu na servírované pochoutky, taky stýská.
říjen 22, 2022 18:04
... : Josef
Hej, Blaženo Veselá, Vzteklá. Všichni ti tady držíme všecky oudy, aby tě tam, místo drátama k posteli, radši řádně připli k internetu, abys mohla čísat i písat krásňoučký písmenka. A vůbec, řekni jim, že narozeniny chceš slavit doma, připnutá k internetu i k čubákovi.
To ti přeje teta Máňa!
říjen 23, 2022 07:06
... : Josef Kouba
Kolik je kámošovi co Kajínkovi podstrojuje? Láska kvete v každém věku. Takže hurá a co nejdříve z balníce domů.

říjen 23, 2022 08:56
... : mila1
Dani, držím palce, ať jsi brzo doma a v pořádku
říjen 23, 2022 13:06
... : Jiri Bilina
Dani, uz at jsi doma! smilies/smiley.gif
říjen 23, 2022 15:01
... : Iris
Danielko, nejde mi nějak řeč, doufám jen, že co nejdříve napíšeš a dáš vědět, že je líp. Kdybys potřebovala a mohla, zavolej.
říjen 23, 2022 16:08
... : AnickaM
Dani, doufam, ze Tvoje propusteni pujde rychleji, nez to moje. Cekala jsem tri a pul hodiny na sanitku a v my posteli uz lezel novej chlap! Ano, ja byla ve smisenem pokoji, protoze nebylo misto.. To jsem jeste nezazila.
V sobotu jsem byla na srazu spoluzaku ze zakladky. Nektery jsem nevidela opravdu tech 56 let a presto jsem je poznala a u nekterych jsem nemela ani tucha s kym mluvim. Hodne jich uz mezi nami neni, ale ti co se zucastnili byla parta vesela bylo to prima. Hlavne jsme neprobirali politiku, vsichni si ziji celkem slusne. Byl tam i jeden nas pan ucitel, je mu osmdesat a ma velky smysl pro humor, taky jsme po telefonu mluvili s nasim tridnim, tomu je 99.
říjen 24, 2022 10:10
... : doktor
Naše milá Danielko musí to být úděsné ,ale věř,že všichni (ostatní kudlanky i kudlankáři prominou,že píši za nás všechny ) jsme s tebou,myslíme na tebe a moc se těšíme až budeme moci zvot : " ..... HURÁÁÁÁÁÁ,VÍTEJ DOMA".Těšíme se jako tvůj Kayi.papapapa
říjen 24, 2022 13:59
... : Krakonoš
Tak ať je Ti zas dobře a jsi doma, držím palce! smilies/smiley.gif
říjen 25, 2022 00:20
... : *deeres*
Velekudlo, obrázky ti už jdou, tak přidej i nějaké informace o tom, jaké děláš pokroky!
říjen 25, 2022 14:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]