O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

12.10. - 21.10. - JAVOROVÍ LIDÉ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 říjen 2022

Pohlednice jesenna láska  - Člověk narozený ve znamení Javoru není lehce přehlédnutelný. Je originální, má rád pozornost lidí, kteří ho zajímají, a chce jim imponovat. Za maskou tvrdého cynika, kterému není nic svaté, se však skrývá citlivá duše a velká zranitelnost. Osobnost Javoru není lehké pochopit, ale jakmile si dáte tu práci, poznáte člověka, na kterého se nezapomíná. Je velmi inteligentní, zvídavý, s velmi vyvinutým smyslem pro spravedlnost, za kterou se bude bít do roztrhání těla, a to i v případě, že pro ni bude muset něco obětovat.

 

 

Najde správné řešení téměř v každé situaci. Javor je si dobře vědom své inteligence a vlivu na ostatní, proto se občas stává, že bývá namyšlený. Jeho šestý smysl jej však upozorní, že tudy cesta nepovede. 

 

 

 

Vztahy

 

Znamení Javoru předurčuje těmto lidem velký vliv na okolí. Bývají oblíbení, ale zpravidla jen v užším okruhu přátel, kteří znají jeho pravou tvář. Na ostatní však může Javor působit mnohdy až arogantně. Často si prosazuje svou pravdu, ale mluví pro něj to, že se málokdy mýlí.

Jestli něco zrozenec Javoru nemá rád, je to manipulace jeho osoby, i když sám má k manipulaci druhých sklony. Jakmile cítí, že je do něčeho tlačen, zcela jistě nabere úplně opačný směr bez ohledu na správnost tohoto rozhodnutí. Partner Javoru musí být tedy šikovný taktik, jinak to rozhodně nebude mít lehké.

 

 

Zdraví

 

Stejně jako javory - stromy, mívají lidé narození v tomto znamení zpravidla pevné zdraví. A co víc, jejich přítomnost má jakousi magickou moc na ostatní lidi, kteří se v blízkosti javoru cítí lépe. Už od pradávna se říká, že dotknout se javoru navrací ztracenou životní sílu a dodává energii a zdraví těm, kteří je potřebují.  

 

 

Práce

 

Lidé ve znamení Javoru jsou kreativní a nepodléhají konvencím. Jen těžko se přizpůsobují pravidlům, která brzdí jejich rozlet, proto raději volí zaměstnání, ve kterém mají dostatek prostoru na seberealizaci.

 

 

 

 

Pokud jste chráněnci Javora, máte nad sebou neustále nejméně tři strážné anděly. Váš příchod na svět mohl být poměrně dramatický, jak pro vás, tak pro vaši matku. Tři sudičky, tři dobré víly osudu, stály u vašeho zrodu a kolébky a pevně vám držely palce.

Máte jak ta kočka devět životů. Poznáte to ve zlomových okamžicích, kdy snad zázrakem opakovaně uniknete neštěstí nebo i smrti. Vaše inteligence je výjimečná. Bohatství vašich snů je. Taky vaše emotivnost je výjimečná.

 

Hodí se k vám zásadně svobodné povolání, nejste týmový, ale sólo hráč. Ceníte si svobodu svého ducha a jako takoví míváte vzdorovitou. až jakobínskou povahu. Právě proto jste méně adaptabilní na manželství a kompromisy v dlouhodobých svazcích. Ale máte šanci se lekcemi života naučit správné míře a diplomacii. Budiž vám k radosti, že obyčejně s rychlým a naprosto nečekaně překvapivým a příjemným koncem. Co víc si můžete přát?

 

 

 

Známé osobnosti narozené ve znamení Javoru:

 

Leonardo da Vinci, Vergilius, Adolf Hitler, Charles Chaplin, Erich von Däniken

 

 

Tajemná čarodějka

 

 

Komentáře (7)add feed
... : *deeres*
Já ty javory nemám ráda, jejich nažky se snadno rozletí do světa a prasí zahradu. Javor klen má semena jedovatá, která dokáží zabít koně. Z podobného důvodu nemám ráda akáty i ty jsou jedovatý a snadno se množí. Obou druhům to odpouštím, akátům v červnu,když kvetou a javoru právě teď, kdy se nádherně zbarvily. Je to nádhera, ta zelená, žlutá, červená až rukáv korunách stromů.
,

říjen 14, 2022 09:28
... : *deeres*
Žádný rukáv na javoru, ale rudá barva listu. Mám mobil vtipálka.

říjen 14, 2022 09:34
... : *deeres*
Velekudlu javor minul jenom o pár dnů. Její strom je ořešák, to jsou prý šarmantní osobnosti.
říjen 14, 2022 10:28
... : doktor
Javor je nádherný strom s nádhernými listy,listy které má milovaná země Kanada ve znaku.
říjen 14, 2022 13:50
... : Jiri Bilina
Tleskam ti vestoje, doktore! A kdo si nekdy rano polil livance javorovym sirupem, tak se mozna prida. smilies/smiley.gif
Ja mam tuhle jednoduchou a krasnou vlajku kterou v roce 1964 navrhl jisty George Stanley opravdu rad. I presto, ze na Yukonu javory nerostou.
Mikin
říjen 14, 2022 17:41
... : olinahop
Javory jsou krásné, ale u nás jsou teď tím listím zaváté ulice. Jednoduše nejsou lidi, co by to zametli.
říjen 14, 2022 20:56
... : doktor
Mikine díky,tvá vyprávění i postřehy mám moc rád.Ahoj kamaráde !
říjen 16, 2022 14:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]