O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VODU HLÁSÁŠ, VÍNO PIJEŠ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 září 2022
Jak víte, do USA z Mexika proudí neustále rekordní počty migrantů. Jsou mezi nimi mj. i Ukrajinci. V Martha’s Vineyard, bohatém letovisku u Massachusetts, před verandami svých bungalovů měli majitelé na trávníku vystavené plakáty, na nichž hrdě stojí: „Jsme s přistěhovalci a uprchlíky... všichni jsou vítáni, nenávist tady nemá místo“. Tedy – měli… A tak jich padesát do tohoto letoviska poslal dvěma letadly guvernér Floridy DeSantis. Na mexicko-amerických hranicích odchycení Venezuelci dostali nabídku, a tak celí blažení odletěli. A děkovali mu,že je vzal právě tam“.

 

 

 

 


 

How Martha's Vineyard Became a Welcoming Retreat for Black Travelers – Robb  Report
 

 

Své letní vily tam má americká pokrokářská elita.

 

 

Vilu za dvanáct milionů si tam koupili Obamovi i John Kerry, jezdí tam Clintonovi, známí a bohatí režiséři, novináři, kdysi se tam scházeli Kennedyovi. Ostrov je demokratická bašta, Má pověst liberální enklávy. Joe Biden tam dostal 80 % hlasů.

 

Jenže místní situaci najednou viděli jinak. Správní úřad ostrova vyhlásil „humanitární krizi“, „ostrov má najednou i ubytovací krizi“.

A, že migranti budou muset zase odjet. A také je v mžiku oddeportovali jinam.

 

 

Migrants sent to Martha's Vineyard by DeSantis provided with shelter, food,  health care and job advice
 

 

 

DeSantis od nich všech strašlivě schytal.

Co udělal, prý bylo „zlo“, navíc „nelidské“, jak oznámil Bílý dům, ty lidi tam zavlekl, jak řekla Hillary Clintonová.

Bylo to prý pašování lidí, únos a podobně.  

CNN si k tomu dokonce pozvala filmaře, který točí dokument o holokaustu.

Bílý dům hrozí soudem a jeden texaský šerif už oznámil, že jde po DeSantisovi.

 

 

Opinion | DeSantis's Martha's Vineyard Migrants Stunt Shows the Asylum  System Is Broken - The New York Times

 

 

Tahle záležitost není ojedinělá - od dubna Texas poslal do Washingtonu asi 8 000 migrantů, včetně toho, že ve čtvrtek poslal více než 100 migrantů do domu viceprezidentky Kamaly Harrisové a dalších  asi 2 200 migrantů do New Yorku a 300 do Chicaga. Arizona také od května poslala do Washingtonu více než 1 500 migrantů.

 

Když prezident Joe Biden odsoudil přílet migrantů do Martha's Vineyard, DeSantis mu na to odpověděl: "Teprve když máte 50 nelegálních cizinců, kteří skončí ve vaší velmi bohaté, bohaté enklávě, teprve pak se rozhodnete s tím něco dělat."

 

Jo, DeSantis je frajer :-).

 

 

d@niela

zdroj: internet

 

 


Komentáře (5)add feed
... : Josef
Hlavní potíž vidím v tom, že ono se to strašně rychle množí a nedá si to pokoj. Není mi ale jasný, jak si to představuje svuj život v zemi, která je absolutně k ničemu nepotřebuje a ani je nechce. Teda, že se to jako bude dál množit po různejch parcích nebo ruinách, nebo jak jako?
září 22, 2022 10:55
... : Petr Sysala
Kázat vodu a nalivat se vinem je hlavním rozpoznavacim znakem bolševika mysli. V mistnich diskusích pod články je krystalicky čistých příkladů přehršel.
Bolševik mysli hlasa svobodu, pravdu a lásku, ale ve skutečnosti se řídí jediným heslem:
Kdo neni s námi, je proti nám. To mu v tom jeho jednozavitovem mozečku stačí k životu.
září 22, 2022 12:47
... : d@niela
no, tady se mnohokrát říkalo těm nejaktivnějším, kteří "hlásali", ale sami by se neangažovali, aby si nějakého toho sociálně zlobivého vzali k sobě oni. Dopadlo by to asi stejně, jako tam za vodou.
Jinak - plno Čechů ubytovalo plno Ukrajinců. Tedy těch, co měli zájem se začlenit.
Sama mám dobré i méně dobré zkušenosti. Ale takoví jsou lidé...
září 22, 2022 15:38
... : mamča
Mexičani jedou "za lepším", podobně jako nedávno čeští Rómové do Kanady a Británie. Někteří se začlenili, a někteří tam vytvářejí ghetta, stejně jako doma.
Nechci srovnávat lidi různých národností a etnik, ale stačí jedna "nepřizpůsobivá" rodina v paneláku, a dům je i Policisty označen jako "dům hrůzy", zvláště když ohlásíte krádež nebo vandalismus. Zažili jsme, že z oken létaly odpadky, použité plínky, nudlová polévka a zbytky jídel na oknech bytů pod vykutálenou rodinkou, co jen "čerpala" různé "dafky", a pořád se domáhala dalších a dalších bytů.
Překvapivě, když došlo k odkupu bytů, tahle "potřebná" rodinka byla první, co byt prodala hned jak to bylo možné, a odstěhovala se na rodné Slovensko.
Od těch dob je dům čistý, udržovaný a dobře se tam žije.
Různí snobové a u nás cca 200 neziskovek, co "začleňují Rómy" by si měli vyzkoušet dlouhodobé bydlení s těmi "nezačleněnými".
De Santis jim to chce umožnit, a oni se brání nechat obohatit, ačkoli hlásají, jak jsou u nich uprchlíci vítaní.

září 23, 2022 06:39
... : Jiri Bilina
To je vsechno pravda, ale hacek je v tom ze DeSantisovi lide cerstvym uprchlikum pred nastupem do letadel a autobusu slibili ubytovani, zamestnani, skoly i dalsi veci a pak je vykopli z autobusu v miste, kde nebylo nic pripraveno. A zdrhli.
Takze demokrati mluvi o krivarne a zneuzivani lidi v nouzi.
Ja bych rekl, ze neco pravdy maji obe strany.
Mikin
září 23, 2022 17:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]