O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HAPPY VERONIKA! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 srpen 2022
Tak jsem dostala e-mail, ve kterém mi naše drahá Veronika napsala – a to poněkud nas-štvaně - že za necelý měsíc oslaví čtyřicetiny. Pchá… Holka jedna, ona neví, jak se má báječně, protože tohle je věk, kdy se ženská teprve začíná rozvíjet!  Teď už si bude umět užívat – a s gustem si vychutnávat krásná ženská léta. |Jenže – ona nééé. Ale – tady je ten její e-mail, tak čtěte:


 

K tomuto neodvratitelnému faktu jsem si zaznamenala několik skutečností.  

Nepříjemných.

 

 

  • Při návštěvě lékárny vám budou nepokrytě a agresivně nabízet velké balení anti-aging krému v akci a v tom horším případě výhodné balení lepidla na protézy. Přitom jste si tam jen diskrétně zaskočili, abyste si koupili koňskou mast a krém proti hemoroidům.

 

  • S přibývajícím věkem tělu ubývá kolagen a kůže ztrácí pružnost. Dříve plná a vzedmutá ňadra nápadně připomínají uši loveckého psa, nebo chlupaté ponožky s bradavkami.

 

  • V obchodě se spodním prádlem si prohlížíte maličké krajkové kalhotky brazilského střihu z kolekce „Žhavá a sexy jako nikdy předtím,“ ale prodavačky vás pohoršeně a trošku násilně pohledy směřují k regálu s bavlněnými prdeláky ve velikosti XXXL,  pyšnícími se tlustou gumou v pase, z kolekce „Máňa a Váňa.“

 

  • Během roční prohlídky u lékaře se už nemusíte svlékat do půl pasu, ale dostanete rovnou žádanku k preventivnímu vyšetření na mamografu a na kolonoskopii, protože jste už „v tom věku.“

 

  • Ruce se vám výrazně zkracují a písmenka zase zmenšují. Oční lékař vám napíše recept na multifokální brýle, protože už na to máte „ten věk.“ Kdybyste náhodou nevěděli, co jsou to multifokální brýle, tak to jsou brýle s půlenými skly (nahoře na dálku, dole na blízko). Ty brýle, jež nosí maličké stařenky, které už nacvičují skoky do rakve. Ale nosit je musíte, protože byste si jinak nepřečetli, kdy že to vlastně musíte na tu kolonoskopii.

 

  • Od okamžiku, kdy dosáhnete věku čtyřicet, vás budou všichni bez výjimky oslovovat „MADAM“. Toto oslovení časem plynule přejde k oslovení „BABI“, což z familierního hlediska není možné, neboť díky přestárlým vaječníkům nejste a nikdy už babičkou nebudete. (Pokud si nějaké to vnouče neadoptujete.)

 

Tak na zdraví vás všech,

a na to,

že mi bude čtyřicet …


Veronika Velacká

 

Komentáře (9)add feed
... : mamča
Čtyřicítka je úžasný věk ! Nedej na návrhy lékárníků na různé "produkty pro báby", i oni se musí nějak živit, a občas některou "čtyřicítku" zviklají, že si koupí i přípravky proti inkontinenci, ačkoli jí tato libůstka ještě třeba dalších 40 let (nebo vůbec) nehrozí. Když občas omylem vidím reklamy na "potravinové doplňky" v televizi, nebo čtu v nějakém časopise, mám pocit, že potřebuju VŠECHNO. smilies/cheesy.gif
Kalhotky "brazilského typu" jsou nepohodlné a i z hezkého pevného slovanského pozadí dokážou udělat cosi, co vypadá jako rozvařený knedlík.
Užívej si života, už víš co chceš a co ne, pořád jsi ještě pěkná a zdravá, a neposlouchej nesmysly reklamních agentů a doktorů, co se taky potřebují uživit.
srpen 30, 2022 06:31
... : *deeres*
Věk je jenom číslo, tím bych se netrápila. Jsi hezká, chytrá a co víc, dokážeš vidět věci s humorem a tím i pobavit ostatní. Tak snad ještě podržet si to zdraví, to s věkem slábne, i když v hlavě ti je pořád těch úžasných dvacet.
srpen 30, 2022 09:50
... : AnickaM
Pro me ctyricitka byl obrovsky strasak. Definitivni konec mladi. Promin Deeres, ale rceni, ze vek je jen cislo je stejne blby, jako ze penize nejsou dulezity.
Prekulila se ctyricitka, sla jsem nakoupit neco k jidlu, neco k piti. Pokladni na me koukla a chtela po me ID (ridicak), kvuli vinu. Koukam jako puk, a ona na to, ze musi kartovat kazdyho, kdo vypada mladsi, nez 27. Tak jsem si v duchu poklepala na rameno a ji jsem podekovala za kompliment. Za tyden nato jsem sla do jineho obchodu a pokladni taky na me koukla a povida " Nejste nahodou seniorka? Dnes byste to mela za polovicku." Opet jsem koukala jako puk. Tak takovy je zivot.
Padesatku uz jsem slavila v pohode, sedesatku taky, az ta sedmdesatka nic moc. Treba si zvyknu.
srpen 30, 2022 21:55
... : Josef Kouba
Co já bych za takovou pěknou čtyřicítku dal. Po prsa v mořské vodě i v náručí bych ji nosil, ale po týdnu dovolené vyměnit. Čtyřicet je krásný věk, ale rok za rokem to již jede s kopce.

V Kanadě, sotva se děvenka vdá, nebo začne žít na "hromádce" a porodí první děcko, tak většina se drží hesla a nyní se chlapečku starej.
Najdou zálibu v návštěvách McDonaldu, dokonce jsem na vlastní oči viděl jak skupinka 5 maminek ty své 2-3 leté ratolesti cpou hranolky. Nepřeženu, když řeknu že 60% těchto vdaných žen má 15-20kg přes váhu a vedle ních kráčí vždy štíhlý manžel. Na to abych potvrdil co říkám, mě stačí fotit 30 minut před velkoobchodem. Jistě, jsou i mimořádné výjimky, jako všude na světě.

Pro pobavení, odpověď mého kamaráda z lázní jež je pohledný chlap a vynikající muzikant.

Sice luxus ale s... mě to.Párkrát jsem zahrál na kytaru a harmoniku a mohl bych tu dělat hudebního nádeníka. Nudící se baby se nedůstojně nabízí, odkládají berle a dělají ze sebe holčičky. Prostě panoptikum. Měsíc je na mne moc.Ještě 10 dní.O to víc zamilován do svojí Marušky.
srpen 30, 2022 22:37
... : Josef Kouba
Dnes od kamaráda z lázní:
Pepčo zítra poslední den. Strhující finále. Právě mi bylo odebráno a je to úsměvné. Poslední 2 dny jsem hrál na všechno co jsem měl sebou a o 20 let mladší zpěvačky nepohrdly starcem.Před 20 lety bych o ně neopřel kolo ale laťky jsou níž. Moc se těším na Marušku. Na tu žádná nemá. Ahoj
srpen 30, 2022 23:47
... : *deeres*
Aničko, asi to má každý jinak. Já pokud se náhodou omylem podívám do zrcadla, tak jsem vždy znovu překvapená tím, co tam vidím. Vzhled je jedna část, pro někoho hodně důležitá, ale zcela odlišné to může být v hlavě. A tam je mně pořád dvacet, alespoň v tom, jaké blbosti mne pořád napadají a nejenom napadají.

srpen 31, 2022 08:58
... : AnickaM
Deeres, mne se hlavne ohlasilo telo. Uz se tak rychle neregenovalo,nekolik let jsem nemela dovolenou. Manzel jezdil s truckem, byla jsem na vsechno vicemene sama, byla jsem unavena a mela problem se zady. Kdyz jsem znovu vystudovala, byla jsem kvalifikovana, mela dobrou praci, placenou dovolenou, dobrou zdravotni peci, cili lepsi moznost se postarat o sve zdravi, tak se to zlepsilo. Proto jsem psala, ze padesatka a sedesatka v pohode. Ted se mi cim dal casteji hlasi moje nedomykava chlopen, tak proto to nenadseni. Presto jsem nadprumerne aktivni, rozhodne nehazim flintu do zita a jsem v hlave prdlejsi, nez ve triceti, protoze nemusim uz nic brat vazne a muzu rikat, co si myslim.
srpen 31, 2022 10:43
... : *deeres*
To bude to jádro pudla, totiž zdraví, u mne až na tu hlavu v pohodě. Můj nejnovější úspěch, v pondělí mne pokousal osel. Nevím, kdo z nás byl větší osel, jestli to blbý zvíře, co si můj malíček spletlo s
srpen 31, 2022 11:36
... : *deeres*
Koukám, že Kudla přišla o češtinu, nebo zase blbne můj mobil a zasílá pitomosti........malíček spletlo s mrkví, nebo já, co mu do tlamy strčila prsty se žrádlem. Místo malíčku mám bambuli.
srpen 31, 2022 11:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]