O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK UDĚLAT Z CHLAPA BLBA? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 srpen 2022
To je strašně snadný a některý dámy k tomu mají talent přímo od pánaboha. Přitom je ovšem zajímavý, že ony si to vůbec neuvědomujou, vůbec nechápou, proč by to mělo jejich mužskýmu společníkovi vadit. Ony mu přeci naopak pomáhají. O co jde? O vyptávání se na věci, na který se chlap ze zásady nikdy neptá, buď je rovnou ví, nebo si je dokáže zjistit sám. Jenže - dáma to potřebuje slyšet od "odborníka, znalce".

 

 

Situace přímo modelová se naskýtala dřív, kdy ještě nebyly v autech navigace. Při zabloudění jsem rozložil mapu a hledal, co je špatně a jak z toho ven. Spolujezdkyně ovšem nezaváhala, povytáhla vejš minisukni a chytla prvního chasníka, kterej šel okolo.

Způsobem: "pomozte nám, my jsme zabloudili...", ale já jsem slyšel: "ten pitomec, co sedí za volantem, nedokáže ani dojet do blbejch Čimelic. Nebejt vás, nikdy bysme do Čimelic nedojeli".

 

 

Nebo jsem jindy byl spolujezdcem tý dámy, když jí v jejím v autě odešla baterka. Po rozstrkání jsme dojeli k akuservisu, nestačil jsem se tam ani rozhlídnout po nabídce a ona už žvanila s nějakym chlapikem, a zase způsobem: "My potřebujem baterku támhle do tý Fiesty a nevíme jakou. Mohl byste nám poradit?" Jinak řečeno "ten pitomec, co je tady se mnou, si neví rady, ale vy jste správnej chlap, kterýmu věřím". A pak se ještě vyptá, jestli se baterka nebo auto nemůže neodbornou manipulací pokazit, jinak řečeno, "ten blbec, co stojí vedle mě, to určitě pokazí." 

A bylo toho víc.

Ještě, že jsem se s ní neoženil.

 

Teď jsem zažil jakési déja vu, když jsme s kamarádkou navšívili Baumax za účelem zjištění nabídky osvětlení její kuchyňský linky. Chvíli bloumáme, najdeme správný regály a začneme přebírat. Dáma  přebírá podle vzhledu, což je priorita, a to chápu, já pak podle technickejch parametrů.

A najednou - dáma mizí a po chvíli za sebou odkudsi vleče prodavače a zahrnuje ho otázkama: "Jak se tohle světlo zapojí? Nebude moc nebo málo svítit? Jakou má světlo barvu? Má to vypínač? A když to nemá vypínač, jak se to zapíná?", a další podobný triviálnosti, který jsou zjevný z prvního kouknutí na štítek.

A já tam před tim přivlečenym klukem stojim a čumim jak debyl, kterej není schopnej přečtení a interpretace ani těch nejprimitivnějších informací.

Jediný, k čemu jsem tam dobrej, je tlačení nákupního vozejku s rozšafně usazenym psem.

 

 

Takhle to prý vypadá, když pracujete. Zasmějte se trapným fotkám profesí -  Prace.cz

 

 

Nekoupili jsme nic, protože v průběhu prohlížení se dáma musela dotázat ještě "přítele na telefonu", a ten jí řek, že Baumax je blbost, jediná solidní firma na tyhle věci je IKEA (já teda vim o speciálce v Žitný, kde se to, a ještě lepší, dokonce na míru, dá pořídit za poloviční cenu, ale to vůbec nepřipadá v úvahu. Přítel na telefonu řek, že jedině IKEA, a přes to vlak nejede! 

 

Tak nás teď čeká znova to samý, tentokrát v IKEA.

Nakonec jen zvopáknu.

Jak udělat z chlapa blba? Snadno, a některý dámy k tomu mají talent přímo od pánaboha. 

 

Brejden všem, NČ

 


Komentáře (12)add feed
... : AnickaM
No tak Pepo, my vsichni vime, ktera dama potrebuje svetlo pod linku, ma psa a miluje IKEA, haha. Ale panove delaji z dam taky hrozne radi blbky. Chlap jednou za pul roku uvari nejakou mnamku, manzelka po nem umyje to vsechno zasvineny kolem a on se vsude vytahuje, jak bajecne navaril. Ze zbytek roku stoji u plotny ona, i to nadobi po vsech umejva, to se nepocita.
srpen 18, 2022 21:19
... : Jiri Bilina
Je to tak Anicko, pachatele jsou casto na obou stranach.
Me moje Joanne necha jednat v zelezarstvi, ja se zase hlidam na ucitelskych ci spisovatelskych dychancich.
Mikin
srpen 18, 2022 21:41
... : mamča
No, Josefe, oni i chlapi se občas snaží udělat z žen idiotky. A ještě když k tomu mají uniformu...
Stalo se mi onehdá : Jedu ve svém starém autě z kopce oblíbenými serpentinami, když tu za mnou Policie. Předjet nebylo kde, nijak jsem je nebrzdila. Když jsme dojeli do první obce, předjeli mě málem smykem, pustili majáky a vytáhli stavěcí terč. Říkám si : "nojo, viděj starou bábu ve starým autě, to by bylo, aby něco nenašli." A taky jo. P: "Paní řidičko, nesvítěj vám brzdový světla" Já : "To je divný, to auto bylo před týdnem na technický, a svítilo všechno". P :Šlápněte na brzdu !" Tak šlápnu, a Policajt : "No teď to svítí, ale tam v těch serpentýnách vám to nesvítilo"
Já : "No, jestli to nebude tím, že jsem nebrzdila"
Nechtěla jsem z Pomahače a chrániče dělat blba a vysvětlovat mu princip brždění motorem...
srpen 19, 2022 06:01
... : mamča
"...některý dámy k tomu mají talent přímo od pánaboha" smilies/cheesy.gif
Ono je to trochu jinak : Některé ženy jsou zvyklé zvyšovat chlapům průběžně sebevědomí, a tak i těm prodavačům zvyšují jejich ego tím, že je považují za odborníky. A to přestože třeba danému oboru rozumí líp, než ten (většinou nevyučený) prodavač, který tam dostal práci, protože vyučenému by museli zaplatit víc.
Oni chlapi mají radši takové ty "bezradné květinky", které je třeba ochraňovat a všechno jim strčit až pod nos, než samostatné holky, co si umí se vším poradit samy. Takové jsou opouštěny, právě kvůli těm "křehkým květinkám", které to mají na háku.
srpen 19, 2022 07:18
... : Josef
No, mamčo, to nevim s tim zvyšováním sebevědomí. Když něčemu nerozumim a vim, že prodavač tomu rozumí, klidně se zeptám. Ale když něčemu rozumim, taky vim, že budu i výrobek instalovat a uvádět v život, a právě proto jsem i vyzvanej dělat "poradce" při nákupu, tak potom, sorry jako, tohle dámský obletování podavačů (záměrně nepíšu prodavačů) bez ohledu na mou přítomnost, mě tak trochu uráží. Sebevědomí mi to ale nesnižuje, vim, co vim. Naopak, do požadavků vzhledovejch nikdy dámám nekecám.
Ale jasně. Moje chyba. Jak mě, blbce, vůbec mohlo napadnout, že ke kuchyňský lince z IKEA by se vůbec dalo uvažovat i jinym světýlku, než z IKEA.
srpen 19, 2022 07:45
... : *deeres*
Myslím si,že mít k ruce takovou ženskou, co dokáže vymámit z jalové krávy tele, je výhra. Líná huba, holé neštěstí. Já sama patřím mezi ty nejchytřejší, co se nikdy neptají. Proto už rok mám v krabici světlo pod toaletku v koupelně za tisícovku a úplně k ničemu.
srpen 19, 2022 09:02
... : mamča
Josef : Jó, to je jiná ! Pokud jsi byl přizván jako poradce, tak chápu, že jsi se cítil jako neužitečný blb a postrkovač vozíku. smilies/cheesy.gif
Já mám kuchyň Polskou a líbí se mi. Byla nejlevnější, v akci, a protože mám velkou kuchyň, tak jsem si koupila hned dvě sestavy, a pak to všelijak nakombinovala. Světýlka jsme koupili v OBI, stejně jsme je museli přidělat na spodní stranu skříněk šroubkama.
IKEA se mi zdá dost drahá. Ale jestli má IKEA-kuchyň připravené dírky na IKEA-světlo, tak to dává smysl.
srpen 19, 2022 12:00
... : mila1
Ještě k těm světýlkům v kuchyni. Já tam mám osvětlení MITTLED z Ikey -
https://www.ikea.com/cz/cs/search/products/?q=mittled 60
.
Mají i osvětlení IRSTA, to je celoplošné a o dost dražší. Mně ty osvětlovací proužky bohatě stačí.
srpen 19, 2022 12:09
... : mila1
Dala jsem tam ten odkaz špatně. Takže oprava
https://www.ikea.com/cz/cs/search/products/?q=mittled 60
srpen 19, 2022 12:09
... : mia I
Zdravím a přeji prima víkend. Mrkněte na video, ti válí https://www.youtube.com/watch?v=BZAfUJWQFXM

Pepo hezký článek smilies/smiley.gif
srpen 19, 2022 12:21
... : Josef
Dík za reakce. Už to nechci dál rozebírat. Prvotní požadavek byl na tenkej pásek 120 cm v elegantní hliníkový chladicí lištičce 120 cm dlouhý a 12 mm vysoký, lehoučký, ani vrtat se nemusí, jen nalepit. A to je skutečně nejlíp koupit ve speciálce, vč. zdroje, event. i včetně dálk. ovládače., nebo s nalepenym dotykovm vypínačem - to už je fuk, to podle toho, co od toho chci. Barevná teplota mezi 4 až 5 tis. Kelv., aby maso na prkýnku mělo skutečnou barvu. Pak se to nějak zvrtlo, todle né, todle né, takhle né, takhle taky né. Už to neřešim. Samozřejmě přidělám a připojim cokoliv. Ale co to bude, do toho už nepromluvim.
srpen 19, 2022 13:43
... : doktor
NČ DÍKY,NĚJAK JSEM SE V TOM POZNÁVAL.Ahoj.
srpen 21, 2022 11:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]