O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PRO DĚTI A "DÁMY PŘED ODLETEM" MŮŽEME PŘITOPIT, NE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 srpen 2022
Přejít na obsah
PRO DĚTI A "DÁMY PŘED ODLETEM" MŮŽEME PŘITOPIT, NE?
Strana 2
No, zkouším si to představit, jak někdo chodí panelákem a s nějakým tím extra ultra citlivým detektorem sonduje, kolik mají Dvořáčkovi v obýváku stupňů... To je přeci absurdní, tolik bytů... Umíte si představit, kolik lidí by na to museli zaměstnat? A kde by vzali na jejich platy? Hloupost, neskutečná hloupost. Vždyť stačí už jen ta představa, že budou ceny za energie stoupat k výšinám, ta doběla rozehřeje všechny, na které to padne.

A chci vidět, jak nějaká rodina, která bude mít napařené neuvěřitelné poplatky, bude vytápět nějakými těmi přímotopy, které elektriku přímo hltají.

 

Přiznávám, že začátkem podzimu počet návštěv, ke mně směřujících, povážlivě řídne. Jednak mám (pokud to jde) stále otevřená nebo alespoň pootevřená okna, ale hlavně už pár let nezapínám topení. Takže příchozí odvážlivci už jsou teple oblečeni, dostanou horké pohoštění, případně deku...

 

A ano, v ložnici bych mohla chovat mrože, případně tučňáky, kteří by si docela lebili. Vždyť není nad spánek v chladnu. Teplá noční košile, o chlup či dva silnější deka, případně jedna až dvě petky s horkou vodou, umístěné do nohou. Ano, tohle jistí, že se bude báječně spát.

 

 

Přítelkyně Čeká Zatímco Přítel Hraje Videohry - zdarma stock fotografie  ©IgorVetushko #179106292  

 

 

Přes den asi málo lidí sedí cca osm hodin nehnutě na kanapi, a i kdyby, ponožky, deka a svetr – to zaručí, že i kdyby někdo chtěl např. zkouknout osm dílů vražedné epizody najednou, tak bude v tepelné pohodě. No, a jako přilepšení dobrý čaj nebo hrnek kafe. Jenže, asi málokdo se takhle nehýbe. Nebo rozhodně ne každý den. A pokud je opravdu někdo nucen být v posteli a teple, není důvod ten jeden pokoj zateplit víc. Vždyť ty naše pokojíčky ... máte snad nějaké obrovsky velké pokoje?

Ano, ti, kteří to větší teplo potřebují, tak ať je mají! Ale asi v téhle mizerné situaci nemusí všichni doma chodit stejně nalehko, jako dnes.

Propánajána, k čemu tu hlavu máme?

 

Vzpomenu si jen tak matně na to, co mi - jako holčičce - vyprávěla babička, případně později maminka. Jak se žilo před válkou, za války, po válce. Prostě lidi se musí přizpůsobit současné situaci. Remcání ještě nikdy nic nezmohlo.  Dnes snad trochu, protože vždy je nějak "před volbami", a ti, co sbírají hlasy jak klásky na sklizeném poli, jsou schopni se nechat ukecat. Trucpochodem, demonstracemi...  Samozřejmě, že uznávám "svátost práva shromažďovacího", ale připadá mi to stejné, jako kdyby se celá třída semkla a hromadně požádala pana ředitele, že toho matykáře nééé, toho my nechcem, vyhoďte ho! A chceme jet na vejlet, žádná písemka!!!

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]