O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BRUTÁLNÍ ZAKLEKNUTÍ NEBOHÉHO DĚCKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 srpen 2022

Ze zpráv jsem se dozvěděl, že policajti v civilu v jihočeských Borovanech napadli a dokonce brutálně zaklekli nebohé dítě jen proto, že psychicky neuneslo nenávistný projev A. Babiše. Zpráva se stala Zprávou dne, dětem se přeci ubližovat nesmí, jsou naší budoucností. Redaktoři se už druhej den předhánějí ve spravedlivém rozhořčení, řeší to ministr, vláda, a snad se dočkáme i parlamentní vyšetřovací komise. Zasahující policajti jsou už tiskem lynčováni a dojičky z JZD Sametový listopad žádají trest nejvyšší. 

 

 

 

 

Mrk jsem na to trochu blíž, mám samozřejmě k dispozici jen veřejný zdroje:

Nebohý děcko je skoro patnáctiletej hromotluk, nejmíň 170 cm a 90 kg. Podle fotky a videa tlustej vyžranej, polomongol, na kterym se absolutně nepozná, jestli je mu 15 nebo 20 i víc let.

Tak tohle nebohý děcko tam sprostě kradlo! Docela sprostě ukradlo reprobednu a táhlo si ji pryč.

 

 

Drsný zásah policistů v civilu proti školákovi na mítinku expremiéra Andreje Babiše (ANO), jak jej zachytil fotograf Respektu

 

 

Policajti v civilu mu v tom bránili, hromotluk se choval agresivně, policajti ho, zcela v souladu s předpisama, zpacifikovali (zakleknutí je jeden z běžně povolenejch prostředků, viz pozn. pod článkem), odvezli ho na služebnu, po zjištění vykopli domů, a to je vlastně všecko.

 

Nic mimořádnýho, běžný chycení vzpouzejícího se zloděje. Jediná výtka, se kterou souhlasim, je, že jeden z policajtů měl při zásahu na palici Babišovu propagační čapku. To teda fakt mít neměl.

Nebohý děcko se jistě dočká omluvy a tučnýho odškodnění.

 

 


 

 

Vzrušení médií proti policii je ohromný. Proč? Přeci proto, že se to stalo u Babiše!

Kdyby se uplně to samý stalo při projevu Fialy, bylo by vzrušení sice stejný, jenže ne proti policii, ale naopak jednoznačně proti pachateli tý trestuhodný ohavnosti, jakou je narušení demokratickýho fialovýho proslovu. To by se rovnalo svatokrádeži!

 

Pěknej den všem. NČ

 

 

pozn. z policejních skript:

 

"Poutací poloha vleže představuje nejbezpečnější poutací polohu. Pachatel již klečí, ruce má nad hlavou, policista jej vyzve, aby se pomalu opřel jednou rukou o zem, lehl si hrudníkem na zem a rozpažil. Pak jej nechá vytočit dlaně směrem nahoru, otočit hlavu na opačnou stranu než ze které k němu přistoupí policista.

 Pak jej vyzve, aby si dal za záda jednu a pak druhou ruku a vytočil ruce hřbety k sobě. Následuje rychlé přistoupení policisty k pachateli přikleknutí jeho šíje. Policista uchopí pachatelovu bližší paži, přizvedne jí a přiklekne druhým kolenem jeho záda. Následuje přiložení pout, odpor pachatele policista eliminuje přenesením větší váhy na pachatelovu šíji.

Kritická fáze následuje, když policista musí povolit tlak kolena na zádech, aby mohl přiblížit již spoutanou paži k jeho nespoutané a mohl nasadit druhý náramek pout. V tuto chvíli by se pachatel mohl vyprostit ze sevření. Po spoutání opět následuje prohlídka pachatele."

 

Komentáře (46)add feed
... : Lenka1
No téda, takhle politicky nekoretně, ty to teda schytáš, těš se. smilies/grin.gif
srpen 08, 2022 20:46
... : d@niela
jo, už se těším, to zas bude krve
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif


srpen 08, 2022 21:03
... : Anděla
Tak to já bych se taky nějakým týpkům v civilu vzpouzela. A že byli tři chlapi na jednoho dacana? BRAVO, BRAVO. Hlavně mě děsí šmejdění tajných v civilu. Nějak mi to neblaze něco připomíná. Bohužel
srpen 09, 2022 05:47
... : Petr Sysala
Babiše nemusím, ale to, co předvádějí demokratisti, je ukázka toho, jak by ta jejich demokracie vypadala, kdyby se dostaly ke korytům. Držet hubu a krok, kdo není s námi je proti nám. Nerozborné přátelství s EU na věčné časy a nikdy jinak...
srpen 09, 2022 05:51
... : Josef
A třeba to, Lenko, ani neschytám. Mě vůbec nenapadá, co by se na holý skutečnosti dalo popřít.
Andílku, to by se vzpouzel každej. Ale tenhle smrad kradl, což ho od tebe, aspoň doufám, odlišuje.
srpen 09, 2022 06:15
... : mila1
1. nebyl to polomongol, ale autista
2. ani to, že byl autista, ho neopravňuje, aby kradl
3. otázkou je, zda zásah byl přiměřený, ale to musí posoudit nadřízený policistů
4.
Kdyby se uplně to samý stalo při projevu Fialy, bylo by vzrušení sice stejný, jenže ne proti policii, ale naopak jednoznačně proti pachateli tý trestuhodný ohavnosti, jakou je narušení demokratickýho fialovýho proslovu. To by se rovnalo svatokrádeži!

přesně tahle reakce se Babišovi hodí.. aby ho jeho stoupenci litovali, že se to děje jenom jemu. Ach jo smilies/smiley.gif
srpen 09, 2022 06:43
... : mamča
Že je to "nebohé děcko" se dalo při jeho proporcích dost těžko poznat. Kradl a odnášel věci, které mu nepatřily ? Pak je jeho chycení v pořádku.
Co mě zaráží, že takový autista má ve škole jistě asistenta. Teď jsou prázdniny, takže za chlapce, a jeho autistické "jinakosti" zodpovídají rodiče.
Proč matka, evidentně z tábora nepřátelského Babišovi, vodí psychicky labilního syna do konfliktního prostředí ???
Že by se to stalo folklórem ? Tenkrát před volbami také jakýsi Babišův odpůrce přivedl psychicky nemocného Babišova syna.
To nám ta politická kultura pěkně zhrubla.
srpen 09, 2022 07:15
... : mamča
NČ : Jo, a jestli tohle děcko je naší budoucností, tak potěš nás Pánbůh !
srpen 09, 2022 07:17
... : Jiri Bilina
Kdyby jsou chyby.
Rekl bych ze bude dobre, kdyz se adekvatnost celeho zasahu vysetri a to se prave deje.
Ten kluk je na prvvni pohled autista. Zajimalo by me, zda by Josef pouzil vyrazu tlustej vyžranej polomongol i kdyby se jednalo o jeho syna, nebo vnuka.
Mluvit takhle o nekom s hendikepem je fakt hnus. smilies/undecided.gif
Mikin
srpen 09, 2022 07:21
... : Marie
Mohl to být zdravý člověk, nebýt všelijakých hexavakcín, například.
srpen 09, 2022 07:56
... : Petr Sysala
Otázka zní: Je ten mamlas blbej nebo navedenej? Podle mě oboje. To ale není, bohužel, předmětem vyšetřování. Pokud jde o matku, chybí mi vyrazivo, které se dalo použít ve slušné spolecnosti. Zneužít autistu k politické provokaci je hnus, věrně popisující, s kým máme tu čest.
srpen 09, 2022 07:59
... : AnickaM
Co mi to jen pripomina? Kdyz v Los Angeles zpacifikovali dva policajti zdrogovanyho cernocha (byl na PCP), tak z toho byla afera, drancovani a zapalovani obchodu, poulicni bitky. Kdyby to nebyl cernoch, ale beloch, tak ani pes nestekne.
srpen 09, 2022 08:20
... : Markéta
Tak autista nemusí být k poznání na první pohled a i když má asistenci ve škole, tak není nutný dohled všude. Záleží na stupni autismu. A tenhle "hoch" tedy vypadá opravdu mnohem starší a takže se nedivím, pokud došlo k mýlce věku. Já se na zprávy ze zdravotních důvodů už dlouho pravidelně nedívám, ale nemyslím, že hned přiběhli 3 chlapi a zaklekávali. Spíše se na základě reakce "hocha" posila hodila.
srpen 09, 2022 08:25
... : Josef
Já osobně to vidim, že "za Babiše bylo líp" a pevně doufám, že ještě letos opět bude. To, co vládne teď, to prostě nejde!
A jednomu zoufalýmu chudinkovi, kterej mě poučuje, že "kdyby jsou chyby", jen doporučím, aby, kdyžuž poučuje, nepoužíval totéž hned v dalším odstavci. Odpovídat mu na jeho otázku "kdyby" nemám zapotřebí. Kdyby jsou chyby.
srpen 09, 2022 11:04
... : mamča
Já vím, že budu napadena za odkaz z Parláčů, ale nemůžu si pomoct. Ta paní má pravdu ! Aspoň tu mojí.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Zirat-budeme-vsichni-Valka-proti-Babisovi-Uplne-jiny-konec-Pribeh-od-pramene-710800
srpen 09, 2022 12:32
... : doktor
Nějak se mi stalo,že se přikláním k NČ,ale ty policajti v civilu by měli mít pásky "POLICIE" a bez označení by mohli dostat přes huby.Bezva odpoledne.
srpen 09, 2022 13:34
... : Marie
Mamčo, děkuji za odkaz, bylo to zajímavé čtení. Jinak si myslím, že kdyby se zvedlo všech 3 a půl milionu důchodců a šlo k volbám, tak půjde celá pětidemolice víte kam.
srpen 09, 2022 13:57
... : mamča
Marie : Ani ti důchodci nejsou stejně smýšlející. Např. moje tchýně (94) má pořád pocit, že ONA patří k té "noblesnější" části společnosti, takže volí ODS nebo TOP 09.
A takových je !
srpen 09, 2022 14:30
... : Iris
Mamčo, samozřejmě, že nás takových je, nepodléhej dojmu, že když ve Tvé bublině čteš a slyšíš stejné názory, jaké máš Ty , že je to v celé společnosti. Mojí máti je 96, ještě chodí k volbám a ANO nevolí, to si piš. Stejně jako já. Co je na tom noblesního? Tady je vidět, kdo kastuje lidi a podle mě celkem divně smilies/wink.gif
srpen 09, 2022 15:06
... : Josef
Kdysi jsme se ve škole naučili vychytávat holý věty z množství ostatního balastu. Takže, očištěno od vší politiky:
Tlustoprd panchart kradl a KDOKOLIV ho při tom chytil. Páska nepáska, čepice nečepice.
Když bude spoluobčanka krást v tramvaji č. 18 a nějakej cestující ji u toho chytí, tak to má bejt jako nevinná, protože ji nechytil označenej policajt?
srpen 09, 2022 15:32
... : mamča
Iris : Nepochybuju o tom, že Ty volíš nejspíš KDU-ČSL, vzhledem k tomu, že jsi věřící. Je to Tvůj názor a Tvoje volba. O žádných bublinách nevím, na žádné meetingy nechodím ani jásat, ani prudit.
Mně prostě ti protestující připadají, jako kdybych já-bezvěrec chodila do kostela vykřikovat, že Bůh není, a ať se věřící vykašlou na faráře.

srpen 09, 2022 15:56
... : Jiri Bilina
Podle nekterych zdroju prislo to "zaklekavani" az ve chvili, kdy byl reproduktor vracen. Ale ja tam stejne jako nikdo z nas nebyl, tak si pockam na vysledky vysetrovani.
Naprosto souhlasim s doktorem - na takovych akcich by meli policiste nosit uniformy nebo byt viditelne oznaceni. Jen tak mohou namisto ucasti ve rvackach udrzovat poradek. Vrazit facku policajtovi se jen tak nekdo neodvazi, chlapovi v kratasech uz casto ano.
A jiste - jsou ruzne stupne autismu a nekdy je tezke autismus vubec poznat. Tenhle klucina ovsem vypada uplne jako syn jednoho kamarada. Nadvaha, neobvykle chovani, vyplazeny jazyk... proste na prvni pohled postizeny clovek. Rozhodne ne "tlustej, vyzranej polomongol", nebo "tlustoprd parchant". To je trochu rozdil.
Tak jako je rozdil mezi politickou nekorektnosti a primitivnim hulvatstvim.
Mikin
srpen 09, 2022 16:04
... : Petr Sysala
Já to nechápu, plná ústa demokracie, tolerance a Havel na nočním stolečku a při tom se chovají jako komouši na tryzně za Jana Patočku, kde létali vrtulníkem nad hřbitovem a na Markétě tůrovaly dukláci plošiny, aby nebylo slyšet vlastního slova.
Při slově demokrat mi začíná naskakovat husí kůže. Další prázdný pojem diky nim.

srpen 09, 2022 16:05
... : Jiri Bilina
No Petre - u toho krasavce s babisovskou cepickou bych se Havlovi na nocnim stolecku dost divil.
Nejspis by bylo dobre zajemce o praci u policie nejdrive poradne proklepnout. Kdyz muj zetak nastupoval u "Kanadske jizdni", delal tolik psychotestu az ho hlava brnela. A kdyz nacvicoval zatykani, tak ho figurant nekolikrat silne kopnul. A vsechno se natacelo a vyhodnozovalo...
Mikin
srpen 09, 2022 16:26
... : Míša šíša
Mně prostě ti protestující připadají, jako kdybych já-bezvěrec chodila do kostela vykřikovat, že Bůh není, a ať se věřící vykašlou na faráře.


Mamčo, to jsi vystihla přesně. Nic nového pod sluncem. Přesně tohle dělali před volbami nacisti, a pak i komunisti (před rokem 1948, že jo, pak už nebylo potřeba rušit meetingy jiných politických stran). Historie se stále opakuje. Aspoň víme, s kým máme tu čest.

srpen 09, 2022 16:39
... : Míša šíša
Petře Sysalo, jojo - začínám být na slovo "demokracie" být alergická. Používají jej totiž nejčastěji ti, kteří demokraty vůbec nejsou a snad ani nevědí, co to slovo znamená. smilies/smiley.gif
srpen 09, 2022 16:43
... : Petr Sysala
Jirko, já vím, že máš problém chápat psaný text, ale ještě více se ztrapňovat nemusíš. Moje poznámka fakt nebyla o policistech. Nemáš poblíž pejska, mohl by ti napovídat, když si nebudeš jistý, co tady píšeme.
srpen 09, 2022 16:46
... : Jiri Bilina
Mas v tom Miso siso trochu zmatek. Protesty jsou ve svobodne spolecnosti povolene a komunisti tehdy protestovali, protoze mohli. Kdyz pak byli u koryt, poslali na pripadne kverulanty StB. Vzhledem k tomu, ze Babis byl jak komunista, tak agent StB, jsou podle me ty soucasne protesty docela na miste.
A navic se nejedna o zadne "meetingy politicke strany". Ty prece nikdo nerusi...
Mikin
srpen 09, 2022 16:51
... : Míša šíša
Nejvíc mě pobavilo, jak se na Seznamu objevil článek, který toho chlapce popisoval jako osmiletého školáka. Posléze se tedy redakce opravila, že došlo k omylu, ale že se jednalo o žáka 8.třídy. Pak se nakonec dostaly na veřejnost fotografie toho nebohého chlapečka, ze kterého se rázem vyklubal vousatý hromotluk, kterému by dětský věk nehádal naprosto nikdo. Že je autista a ne chuligán, který sprostými nadávkami ruší shromáždění a krade aparuturu, dokázali rozpoznat pouze géniové z dalekého Severu, nikoli však běžní smrtelníci v Česku. Co je ale zajímavé, že pokud je to děcko postižené natolik, že se tímto argumentuje, proč nebylo pod dohledem své matky, která byla na místě přítomna, a proč matka nezabránila nevhodným projevům. Přesně jak tu již bylo řečeno, stát se to na shromáždění příznivců Petra Fialy, už by byla matka hnána příslušnými orgány k odpovědnosti za ohrožování mravní výchovy mládeže.
Víc k tomu nemám, co dodat. Jen snad ještě: chce se mi zvracet.

Podotýkám, že nejsem voličem Babiše, dokonce ani jeho příznivcem, a na žádném setkání Babiše s občany jsem nikdy nebyla. Jakož na žádném podobném veřejném vystoupení jiných politiků.
srpen 09, 2022 17:04
... : Míša šíša
Petře S. , vzhledem k tomu, že se říká "Jaký pán, takový pes", asi by to nepomohlo.
srpen 09, 2022 17:14
... : Jiri Bilina
No, hlavne ze se to Miso siso vysvetlilo, ze uz to nenazyvas meetingem politicke strany a ze tyhle protesty nesrovnavas s radenim komunistu a nacistu.
A znovu - kdyby jsou chyby.
----------------------------------------
Petre Sysalo nezlob se, ale myslenky cist neumim. Clanek je o zasahu policie, ktery nekteri lide povazuji za neadekvatni a ty jsi psal o zasahu komunisticke policie pri pohrbu pana Patocky.
Mikin
srpen 09, 2022 17:18
... : Jiri Bilina
Ja mel vzdycky zato, ze v demokraticke zemi jsou tajni policajti dobri k tomu, aby (napriklad) pronikli do drogoveho doupete, nebo aby polapili oligarchu, rozkradajiciho zemedelske dotace.
Ale na verejnem shromazdeni snad nikdo fizlovat nemusi. Tam je nutno udrzovat poradek a na to jsou nejlepsi policiste v uniformach. Na co jineho by proboha ty mundury byly?
Dovolil bych si dokonce tvrdit, ze v pritomnosti uniformovanych policajtu by nezacal blbnout ani ten postizeny kluk, takze by ho nasledne nemusel nikdo zaklekavat ci urazet na Kudlance.
Mikin
srpen 09, 2022 18:55
... : Iris
Náplň školení: “Zapomněli jsme Vám říct, že doba se změnila. Takže si pamatujte: Babišova ochranka vám už nevelí, čepice ANO nenoste a děti raději nebijte. Když se to zase změní, dáme vám vědět. Proti stravence dostanete oběd a balíček na cestu.” (Miroslav Kalousek )
srpen 09, 2022 20:22
... : Josef
Takže ten smrad by nekradl proto, že se krást nemá, ale proto, že by tam viděl policajty. Dost dobrá obhajoba.
srpen 10, 2022 06:59
... : Jiri Bilina
Zadna obhajoba, pouze konstatovani. I proto ty policajty mame.
Ve sve uchylne zlobe k postizenemu, 14-ti letemu mladikovi pridal Josef k vyrazum tlustej, vyzranej polomongol, tlustoprd parchant jeste vyraz smrad.
Konec zivota v komunisticke nenavisti musi byt smutny... smilies/undecided.gif
Mikin
srpen 10, 2022 08:50
... : d@niela
Mikine, trochu ti budu oponovat, a rozhodně tím nechci NČ nějak obhajovat, ostatně toho nemá zapotřebí:
- ano, opravdu Pepa má syna i vnuky, ale pochybuju, že by je někdy i jen napadlo něco krást;
- stejně tak obdivuju tvé znalosti, že "na první pohled poznáš autistu" a znáš i různé varianty autismu;
- mj. maminka tohoto chlapečka se několikrát vyjádřila, že poctivě jezdí na Babišova setkání, aby tam byla v dravé opozici a bere s sebou svého synka, aby se vydováděl. To ti také asi připadá normální.


Jinak jsem si tím připomněla i Kateřinu-BIOMASU, která také na divoké demonstrace brala své malé (vskutku malé) dítě, aby se pak mohla náležitě rozčilovat.
srpen 10, 2022 09:00
... : Jiri Bilina
Ne Danielo, maminky toho kluka se nezastavam a nepripada me normalni, nic o ni nevim.
Ruzne varianty autismu diky sve manzelce - ucitelce - znam, ale vzdycky na prvni pohled autistu nepoznam. Nic takoveho jsem nerekl. Akorat ze tenhle kluk vypada na 100% jako syn meho kamarada a dalsi tezke pripady autismu. To se poznat da. S tim klukem je stejne jako s dalsimi postizenymi hrozna spousta prace a slabomyslne urazky nic nespravi.
Josef je i s tim svym krikem a jednoduchymi, hitlerovskymi resenimi smutny pozustatek smutne doby. Bohuzel...
A nyni dobrou noc, mame zde hodne po pulnoci.
Mikin

srpen 10, 2022 09:52
... : Josef
Odsudku od trapnýho zoufalce bych si mohl považovat za vyznamenání. Ale není tomu tak. Je mi to fuk.
srpen 10, 2022 11:01
... : Lenka1
Jsem si tak říkala: "Jestlipak náš vrchní všeuměl aspoň jednou odolá, aby do nějakého článku nezamontoval Hitlera, případně Putina?"

"Překvapivě" neodolal.

Podzim života v úchylné nenávisti a paranoie spočívají v tom, že tady všichni, kdo s ním nesouhlasíme, křičíme a vztekáme se, musí být smutný............
srpen 10, 2022 11:16
... : Lenka1
...spočívající v tom........
srpen 10, 2022 11:17
... : mamča
Lenka1 : Mýlíš se. Jakékoli vztekání a nesouhlas je balzámem na jeho dušičku. Jako když se dítě vzteká a i za cenu konfliktu vyžaduje kontakt s dospělými.
Nejhorší, co může takového jedince potkat je, když na něj nikdo nereaguje a přehlíží ho jak velké širé rodné lány.

srpen 10, 2022 14:07
... : d@niela
něco zkusím...



srpen 10, 2022 14:25
... : Jiri Bilina
No, urazet ani pomlouvat jsem zde nazacal ja. (Viz samotny clanek).
A ze odlisny nazor nekoho rozcili - to uz snad neni moje vina... smilies/wink.gif
Mikin
srpen 10, 2022 19:22
... : mila1
Podzim života v úchylné nenávisti a paranoie... no tak to sedí na Josefa. Jeho nadávky na autistického jedince a stesky po Babišovi.. a nejvíc mu vadí, když na jeho provokace člověk nereaguje smilies/smiley.gif

srpen 10, 2022 19:28
... : Lenka1
Daniela:

Tak ten je naprosto výstižnej. smilies/grin.gif
srpen 10, 2022 19:42
... : Jiri Bilina
Milo 1. Nic mu za to sice nehrozi, ale aspon ze je na sebe hrdej. smilies/wink.gif
Mikin
srpen 11, 2022 04:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]