O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ON MOU MÁMU NEMÁ RÁD PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 červenec 2022
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconBydlím doma, takže všechno, co se u nás děje, můžu dobře posoudit. Moje maminka, která je podle mne ta nejlepší na světě, si našla přítele. Proti tomu nic, ale on se mne snaží vyštvat, chce se k nám nastěhovat, a tak se snaží maminku přesvědčit, aby mne vyhodila. Doposud nám to vyhovovalo, já jsem ve svém pokoji, takže nepřekážím, naopak se snažím pomáhat, peru, uklízím.


Já proti němu nic neměl, byl jsem rád, že má taky někoho jiného, než jen ty báby v práci (ona vaří v jednom domově důchodcům), ale on si to tak naplánoval a jasně jde za svým. Je to důchodce, a určitě se sám nudí. Přitom, to mi promiňte, je absolutně hloupý. Nic nedělá a jen pořád mluví a mluví. Sám bydlí v docela slušném bytě, jsou to dva pokoje s kuchyní, ale prý je to už na něj drahé. Přitom má docela slušnou penzi. A tak se rozhodl, že já mám jít pryč a on se nastěhuje k nám.

Moje maminka ale začíná jeho řeči brát vážně. On se ji snaží opravdu ukecávat.

Plno řečí, ale aby jí něco zas přines, to ne. Jenže maminka je ještě mladá, a tak já se bojím, že mne opravdu ten dědek vyštve z domova.

 

Já na začátku pandemie přišel o místo, dělal jsem obyčejnou úředničinu v jedné malé firmě, která se ale položila, a teď se opravdu nemůžu nikde uchytit. Dělal jsem sekuriťáka v obchodech, sekal trávu kolem paneláků, taky jsem pomáhal rozvážet jídlo důchodcům, ale to jsou všechno kšefty jen tak na chvíli, na zastoupení někoho jiného. Takže jsem většinu doby bez práce a bez peněz.

A tedy doma. Starám se nám o domácnost, pomáhám, jak to jde.

 

To ten dědek nahučel mámě do hlavy, že jsem mamánek a aby mne tedy vyhodila. Kam? To mám jít někam na ubytovnu? Nikoho nemám, ke komu jinému bych se mohl nastěhovat.

Bohužel, nejsem ničím vyučen, mám gympl s maturitou, ale žádnou ruční práci neumím, to mi nikdy nešlo. Přemýšlel jsem, že bych dělal toho manžela na hodinu, dokonce jsem s jedním asi týden jezdil a byl mu k ruce, ale opravdu to nešlo.

 

Je mi to trapné, ale nevím, jak to vyřešit. Vím, že maminka by s ním chtěla být taky doma sama, občas mne posílá, abych jel „něco“ vyřídit babičce, které předtím volá, aby si mě tam nechala přes noc. Jenže babička bydlí v domku strejdy, má tam takový malý pokojík, kde tedy můžu přespat na kanapi.  A aby byla nadšená, že tam jsem, to zrovna taky není. Je zvyklá na svůj klid a já cítím, že tam jsem jen „odložený kufr“. Někdy si říkám, že je pravda to, co babička jednou řekla: „že mě máma mít neměla, že se jí to tenkrát snažila rozmluvit.“  

A tak nevím, co dělat. Děkuju za každou radu.


MICHAL R.

 

 
Komentáře (11)add feed
... : pavlinaA
Dost mizerná situace. Maminku chápu, ne hce být sama, a věřím, že je to se sháněním místa teď dost mizerný.
co se poptat v nějaké neziskovce, tam snad lidi nabírají? I když tam asi moc peněz nedostaneš.
Pokud se jedná o mámina frajera, tak ne hápo proč tedy nechodí máma k němu??
červenec 14, 2022 12:56
... : pavlinaA
můj mobil žije svym životem, a podle toho to vypadá. smilies/grin.gif
červenec 14, 2022 12:57
... : doktor
Ukázkový přípklad mamahotelu.Nic nemá,nic nezná,kde by bydlel? No hochu to chce se postavit na vlastní nohy a konečně žít svůj vlastní život.Zkusit to jednou stejně budeš muset uděl nebo chceš žít s matkou až do své penza nechávat se mamkou živit?
červenec 14, 2022 13:32
... : Bara
No, tak podle toho co Michal pise se i on celkem spolehlive stara o chod domacnosti. Takze doktore, zadny mamohotel. Kdyz nemas trvale zamestnani, nemas ani trvaly a pevny plat, takze pronajamout si byt jaksi nejde. Tim nechci Michala ospravedlnovat, ale situace to neni zavidenihodna. Snad jedine sednout vsichni k jednomu stolu a probrat situaci ze vsech stran.
Jsou dva byty, jeden je maminky, druhy jejiho pritele.....??? Kolik je najem, ktery je levnejsi... Ale rika se, laska kvete v kazdem veku. Pokud je maminka zamilovana, nevidi a neslysi, tak mas zrejme smulu a dopadne to blbe. Drzim ti palce.
červenec 14, 2022 13:54
... : pavlinaA
Podle toho, že se chce přítel k mamince nastěhovat, tak chce svuj byt buď draze pronajmout nebo draze prodat. Kdyby ti ho chtěl nabídnout, tak by to udělal hned.
Jo, taky znám podobný připad, v naší ulici se taky jeden pán takhle nastěhoval, sotva tam byl, tak nějak ta láska odešla, ale co už s nim...
Michale, každopádně držím palce, abys si n ašel nějaké to místo, tím pádem už nebude moct proti tobě tak brojit.
červenec 14, 2022 14:41
... : *deeres*
Poptej se mámina amanta, jestli by ti svůj byt zadarmo nepůjčil, když zřejmě zdarma bydlí u vás. Přispívá na domácnost, nebo pouze poskytuje sexuální služby? Někteří jedinci se vyznají, jak se pověsit někomu na krk a vysávat ho.

červenec 14, 2022 14:53
... : AnickaM
Proc mama hotel? Pokud si dobre pamatuju, tak moje generace zila u rodicu az do svatby, nekteri tam zustali i s partnerem, protoze se nemeli kam stehovat. Ja mela stesti, ze jsem po dokonceni studii dostala misto i s garsonkou a to jen proto , ze rodina me kamaradky se pratelila se skolnim inspektorem. Ja tem dnesnim mladym vubec nezavidim, najmy neuveritelne drahe, prace mizerne. V pripade Michala asi bylo tezke neco usetrit, kdyz je mamka samozivitelka.
A ten jeji pritel je asi vycurany senior,takovych je. Zustane ji na krku i se vsema jeho neduhama. Ona to ted nevidi, protoze je zamilovana a jeste se necha od nej ponoukat proti vlastnimu synovi. Michale, vydrz , hledej praci dal, i kdyz treba jen brigady, ono se neco vyvrbi. Pak si najdi podnajem s nejakym kamaradem.
červenec 14, 2022 17:03
... : Josef Kouba
Při návštěvách Čech většinu času trávím v Peci pod Sněžkou. Stále tam žije několik přátel penzistů se kterými u piva vzpomímáme na časy našeho mládí. Vím od nich, že je v Krkonoších velký nedostatek zaměstnanců v hotelých a penzionech. Mimo slušné výplaty, je i ubytování a strava.
Mamince bych radil aby penzistu jako trvale bydlícího k sobě nebrala. Šance že to bude klapat je
1:20. Naše rodiná přítelkyně Eva je 30 let rozvedena, vlastní pěkný domek, má v parádě dlouhodobě dva pány, jež chodí pouze na návštěvu. Vzhledem k současnému věku všech třech, jde již jen o přátelství.
červenec 14, 2022 22:46
... : Milene
Nenapsal jsi kolik je ti let. Já jsem asi trochu na druhé straně diskutujících. Nevěřím, že mladý zdravý kluk s maturitou nemůže najít práci. Covid připravil o práci dost lidí. I mne a další moje známé. Každý si ale něco našel. Maminka vaří v důchoďáku, myslím, že tam plat není závratný. A platí všechno za tebe? Prostě mám pocit, že ti to do teď vyhovovalo. To ostatně píšeš. Možná, že už to nevyhovovalo tvojí mamince? Ty občas vypereš, uklidíš a pohoda.
Radu mám pro tebe jen jednu. Najdi si práci.
červenec 14, 2022 22:51
... : MICHAL R.
Omlouvám se, zapomněl jsem napsat, kolik mi je: bude mi už třiadvacet. A opravdu se snažím shánět nějaké ty brigády, takže od mámy si žádné peníze neberu. No, ale bydlím doma zadarmo, to ano. Jídlo někdy kupuju, ale málo. Mamka občas přinese něco domů, protože to by se tam jinak vyhodilo.
Smůla je, že manuálně nic moc neumím, ale teď mi nabídl jeden kamarád, že bych mohl jít pomáhat k nim do hospody, tak uvidím.
Moc děkuju za vaši odezvu!
červenec 14, 2022 23:32
... : kim
Michale proč mamka nechodí k přítelovi a raději tebe pošle k babičce? Proč se k němu nenastěhuje k němu? Co má v plánu se svým bytem udělat? Nehledá jen levné bydlení a servis?
červenec 18, 2022 18:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]