O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z NOVÉHO ŽIVOTA STARÉHO STARCE PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 duben 2022
Přejít na obsah
Z NOVÉHO ŽIVOTA STARÉHO STARCE
Strana 2

Došlo k situaci, že jsem musel opustit žižkovskej byt s pávlačí. Byt 4. kategorie, bez koupelny, záchodu, pronajatej na dobu neurčitou, kterej jsem si před 25 lety sám vlastníma rukama a nákladama zvelebil na tehdejší 1. kategorii s koupelnou s wc, kuchyní, prostě se vším, co k tomu patří. No nic, čo bolo, to bolo, teď holt došlo k situaci…



 

Tak jsem začal hledat nový bydlení, zkusil i pár starobinců, ve kterejch ovšem nemám šanci, protože ještě můžu chodit, jíst příborem, dokonce si i sám novinama vytřít záď. 

Jenomže na byt k pronájmu je zrovna teď zcela nečekaně doba zcela nepříznivá, dokonce i mimo Prahu, což mě naprosto zaskočilo.

 

Postěžoval jsem si kamarádovi, jedinýmu skutečnýmu kamarádovi a jedinýmu, kterýho ještě mám. Ani by mě při tom nenapadlo se ho zeptat na jeho byt, kterej pronajímá, stejně by pro mě byl příliš velkej, a tím v současnejch cenovejch relacích z mý skrovný penzičky nezaplatitelnej. Taky jsem vůbec nevěděl, že ho má momentálně volnej.

Ale on mi dal skutečně velkorysou nabídku, kterou jsem vděčně přijal. 

 

 

Casa decrepita, auto fiammante. - License, download or print for £3.72 |  Photos | Picfair

 

 

A tak jsem se teď na čas stal obyvatelem bytu v paneláku, slovama největšího světovýho humanisty všech dob, v králíkárně. 

 

Pár věcí tu po předchozích nájemnících nefungovalo, taky bylo potřeba vybílení dvou stěn po jejich zkrášlovacích uměleckých zásazích. Něco jsem zvládl sám, vlastně bych ještě před dvaceti lety zvládl sám hravě úplně všechno, ale věku a bolavý hnátě člověk neporučí.

 

 

HD wallpaper: kitchen, interior, ruin, abandoned, domestic room, indoors |  Wallpaper FlareTak jsem pak s děsem sledoval pozvanýho "machra", kterej měnil vodovodní baterii u dřezu 4 (slovy čtyři) hodiny, nakonec ji přidělal tak prasácky, že se kejvá jak ve vzduchu, čehož jsem si všiml, až když ten všeuměl odešel. Při vrtání nový díry pro baterii vyrval značnej kus spodku desky, takže to nejde dotáhnout.

A on si za tu neuvěřitelnou prasečinu řekl dva litry!

 

Reklamovat mu to nebudu. Dokud tady budu, tak ten dobytek sem už nevkročí!

 

 

Udělám to sám a pořádně, byť se mi do toho původně vůbec nechtělo. Ale starý kolena i záda musej jít stranou! Už jsem předvčírem koupil i vykružovací vrták, takže co nejdřív.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]